نحوه استعلام تعداد حساب ها، با ورود به سایت سامانه استعلام حساب ها، انتخاب نوع کاربر، اعم از کاربر حقیقی یا حقوقی، احراز هویت در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و سپس، بازگشت به سایت اصلی و انتخاب گزینه استعلام حساب ها، بوده و در حال حاضر، امکان پیگیری و استعلام تعداد حساب ها با کدملی، وجود ندارد.
برای مشاوره استعلام حساب ها
برای مشاوره استعلام حساب ها
در گذشته، برای اطلاع از اینکه هر شخص، چه تعداد حساب دارد و هر یک از این حساب ها از چه نوعی بوده و در کدام بانک ها می باشند، متقاضی باید، حضورا به شعب مختلف، مراجعه می نمود و نسبت به استعلام حساب ها و تعداد آن ها، اقدام می کرد.
اما در حال حاضر، با توجه به پیشرفت تکنولوژی و ارائه خدمات الکترونیکی توسط بسیاری از نهادهای دولتی و خصوصی، بانک مرکزی نیز، اقدام به راه اندازی سامانه مخصوصی نموده که در آن، خدمات الکترونیکی بسیاری، من جمله امکان استعلام تعداد حساب ها، فراهم آمده است که استفاده از این امکان، صرفا در صورت اطلاع از نحوه انجام این امر، امکان پذیر خواهد بود.
از این رو، در مقاله حاضر قصد داریم، پس از معرفی سامانه استعلام تعداد حساب ها، همچنین، توضیح چگونگی ورود و چگونگی ثبت نام در آن، نحوه استعلام تعداد حساب ها از طریق سامانه استعلام حساب ها را بررسی کرده و به این پرسش که آیا، امکان استعلام تعداد حساب با کد ملی، میسر است یا خیر؟ پاسخ دهیم. علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این موضوع می توانند، در ادامه مقاله، همراه ما باشند.
برای اینکه بتوانیم، درباره نحوه استعلام تعداد حساب ها از طریق سامانه مخصوص آن توضیح دهیم، ابتدا لازم است تا به معرفی این سامانه پرداخته و امکانات آن را بررسی کنیم؛ سپس، درباره نحوه ورود و نحوه ثبت نام در سایت، صحبت کرده و چگونگی نحوه استعلام تعداد حساب ها از طریق آن را بگوییم.
همان طور که وزارت صنعت، معدن و تجارت، برای ارائه خدمات مربوط به تجارت، سامانه جامع تجارت ایران، را راه اندازی کرده است، بانک مرکزی نیز در پی رواج ارائه خدمات الکترونیکی توسط نهادهای دولتی و خصوصی، سامانه مخصوصی تحت عنوان درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی را راه اندازی کرد تا افراد، از طریق آن بتوانند، بدون نیاز به مراجعه حضوری، به استعلام مبالغ مسدود شده حساب های چک برگشتی یا استعلام حساب ها و تعداد آن ها بپردازند.
سامانه استعلام حساب ها، همان درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی، به آدرس my.cbi.ir، می باشد که متقاضیان اطلاع از تعداد حساب ها، نوع حساب و بانکی که حساب در آن مفتوح است می توانند، به آدرس آن مراجعه کرده و با طی کردن نحوه و مراحلی که در ادامه توضیح خواهیم داد، اقدام به استعلام حساب ها و تعداد حساب ها بپردازند.
از آنجا که استفاده از سایت سامانه استعلام حساب ها، همچون استفاده از سایر سامانه هایی که خدمات اینترنتی ارائه می نمایند، نظیر سامانه احراز هویت ثنا، مستلزم ورود به آن است، در این بخش از مقاله، قصد داریم تا درباره ورود به سامانه استعلام حساب ها توضیح دهیم.
نحوه ورود به سامانه استعلام حساب ها، بدین صورت بوده که متقاضی انجام این امر باید، آدرس سامانه استعلام تعداد حساب ها یا همان درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی، یعنی my.cbi.ir را در مرورگر خود، جست و جو کرده تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر شود.
پس از ورود به سامانه، اکنون متقاضی می تواند، با انتخاب کردن گزینه "کاربر حقیقی یا حقوقی"، اقدام به ثبت نام کردن در سامانه نماید تا در نهایت، موفق به استعلام تعداد حساب ها گردد که در ادامه، در خصوص چگونگی نحوه ثبت نام در این سایت، توضیح خواهیم داد.
از آنجا که امکان استعلام تعداد حساب ها در سایت و سامانه مخصوص آن، صرفا در صورتی وجود خواهد داشت که فرد، پیش از این، اقدام به ثبت نام در درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی و احراز هویت در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند نموده باشد، در این بخش از مقاله قصد داریم، ضمن یک راهنمای تصویری، نحوه ثبت نام در سامانه استعلام حساب ها را بگوییم که مطابق مراحل زیر است:
در ابتدا، متقاضی باید، همانند آنچه در قسمت های قبلی مقاله گفته شد، آدرس سامانه استعلام تعداد حساب ها یا همان درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی، یعنی my.cbi.ir را در مرورگر خود جست و جو کرده تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر شود و بر حسب شرایط خود، گزینه "ورود کاربر حقیقی یا حقوقی را" انتخاب کند. ما در این راهنما، گزینه "کاربر حقیقی" را انتخاب کردیم.
از آنجا که استفاده از سایت سامانه استعلام تعداد حساب ها، مستلزم احراز هویت در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند است، پس از انتخاب گزینه "کاربر حقیقی یا حقوقی" در قسمت قبل، متقاضی، وارد سامانه احراز هویت پنجره ملی خدمات دولت هوشمند می شود و باید، شماره همراه مرتبط با کد ملی خود و اعداد تصویر امنیتی را در کادرهای مربوطه وارد نماید و بر روی گزینه "ارسال کد فعال سازی" کلیک کند.
در این مرحله، متقاضی باید، کد ارسال شده به تلفن همراه خود را وارد کرده تا مجددا، به صفحه سامانه استعلام تعداد حساب ها یا همان درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی هدایت شود.
با طی کردن نحوه و مراحل فوق الذکر، ثبت نام فرد، در سامانه، انجام خواهد شد و متقاضی استعلام حساب ها، می تواند مطابق آنچه در قسمت بعدی مقاله، توضیح خواهیم داد، اقدام به بررسی و استعلام حساب ها، نماید. علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص سامانه محچک که امکان استعلام مبالغ مسدود شده حساب های چک برگشتی را فراهم می کند می توانند، نسبت به مطالعه مقاله زیر، اقدام نمایند.
پس از معرفی سایت سامانه استعلام تعداد حساب ها و توضیح در خصوص چگونگی ورود به آن، در این بخش از مقاله، قصد داریم تا نحوه استعلام تعداد حساب ها از طریق سامانه استعلام حساب ها را مورد بررسی قرار داده و ضمن یک راهنمای تصویری بگوییم که مرحله به مرحله انجام این امر، چگونه می باشد. نحوه استعلام تعداد حساب ها از طریق سامانه مخصوص آن، مطابق مراحل زیر است:
پس از اینکه متقاضی، همانند آنچه در قسمت قبلی مقاله گفته شد، آدرس سامانه استعلام تعداد حساب ها یا همان درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی، یعنی my.cbi.ir را در مرورگر خود جست و جو کرد و وارد سامانه شد و بعد از اینکه در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، احراز هویت نمود، مجددا، به صفحه اصلی سامانه، هدایت خواهد شد و در این بخش، شخص باید، بر حسب موقعیت خود، یکی از دو گزینه "کاربر حقیقی یا حقوقی" را انتخاب نماید.
پس از انتخاب گزینه "کاربر حقیقی یا حقوقی"، تصویری همانند تصویر زیر، نمایش داده می شود که در آن، تعداد حساب های فرد، مشخص شده است. برای استعلام حساب ها، متقاضی می تواند، گزینه مرتبط با این امر یعنی، گزینه "استعلام حساب ها" را انتخاب کرده و نسبت به این امر، اقدام کند.
پس از توضیح نحوه استعلام تعداد حساب ها از طریق سامانه استعلام حساب ها، در ادامه مقاله قصد داریم تا درباره امکان یا عدم امکان و نحوه پیگیری حساب بانکی با کد ملی صحبت کنیم. علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رفع مسدوی حساب بانکی، می توانند، نسبت به مطالعه مقاله زیر اقدام کنند.
یکی از رایج ترین پرسش های افرادی که قصد استعلام تعداد حساب ها را دارند، این است که آیا استعلام تعداد حساب ها و پیگیری حساب بانکی با کد ملی، امکان پذیر است یا صرفا باید، از طریق سایت سامانه مخصوص به این امر، یعنی سامانه استعلام تعداد حساب ها یا همان درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی، اقدام نمود؟
در پاسخ به این پرسش باید گفت، خیر، در حال حاضر، امکان پیگیری حساب بانکی با کد ملی، پیش بینی و طراحی نشده است و متقاضیان انجام این امر، صرفا باید، از طریق سامانه استعلام تعداد حساب ها یا همان درگاه خدمات الکترونیکی بانک مرکزی به آدرس my.cbi.ir، اقدام کرده و پس از طی کردن نحوه و مراحلی که با راهنمای تصویری، در قسمت های قبلی مقاله، توضیح داده شد، اقدام به استعلام تعداد حساب ها نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص استعلام حساب ها در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون استعلام حساب ها پاسخ دهند.
برای مشاوره استعلام حساب ها
برای مشاوره استعلام حساب ها
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©