کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، یک نهاد صنفی ، غیر سیاسی و غیر انتفاعی است که از جمله وظایف آن می توان به دفاع از منافع شغلی و ارتقای رفاه اعضا ، تعامل با سازمانها و وزارتخانه های مربوطه و ایجاد وحدت رویه در حوزه وظایف اعضا اشاره نمود . ورود به سایت کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، از طریق آدرس الکترونیکی www.kanoonset.ir میسر است .
برای مشاوره کانون سردفتران ازدواج و طلاق
برای مشاوره کانون سردفتران ازدواج و طلاق
در حال حاضر ، ثبت ازدواج و طلاق و برخی دیگر از خدمات مربوط به ثبت اسناد آن ، از طریق دفاتر ازدواج و طلاق انجام می شود که به نوعی ، زیر مجموعه قوه قضاییه هستند و با داشتن صلاحیت قانونی ، اقدام به ثبت وقایع ازدواج و طلاق نموده و اسناد آن را به متقاضیان ، تحویل می دهند . دفاتر ازدواج و طلاق ، توسط سردفتران ، اداره می شود .
اما ، از آن جهت که حمایت از منافع شغلی سردفتران ، نیاز به همکاری و همفکری میان آنها داشته و ایفای بهتر وظایف آنها نیازمند ایجاد هماهنگی در رویه و عمل میان آنها است ، تشکیل کانونی تحت عنوان کانون سردفتران ازدواج و طلاق نیز پیش بینی شده که سردفتران ازدواج و طلاق ، اعضای آن هستند . لذا آشنایی با وظایف و نحوه ورود به سایت کانون برای استفاده از خدمات آن ، امری مهم به نظر می رسد .
به همین مناسبت ، در این مقاله قصد داریم ابتدا به معرفی کانون سردفتران ازدواج و طلاق پرداخته و صلاحیت ها و وظایف آن را شرح دهیم . در ادامه نیز ، سایت کانون سردفتران ازدواج و طلاق و همچنین ، آدرس و تلفن آن را بیان خواهیم کرد .
یکی از سوالات مهمی که پیرامون کانون سردفتران ازدواج و طلاق وجود دارد ، این است که این کانون دقیقا چیست و چه وظایفی دارد . به همین دلیل ، در این قسمت ، قصد داریم به معرفی کانون سردفتران ازدواج و طلاق پرداخته و در ادامه نیز ، صلاحیت ها و وظایف آن را بیان کنیم .
برای پرداختن به این موضوع ، می توان به اساسنامه کانون سردفتران ازدواج و طلاق و نیز آیین نامه اجرایی کانون توجه نمود که بر اساس آن ، کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، یک تشکل صنفی است که در عین حال ، غیر سیاسی و غیر انتفاعی می باشد و مهم ترین هدف از تاسیس کانون ، رفع مشکلات سردفتران ازدواج و طلاق سراسر کشور و تلاش در جهت ارتقای سطح حرفه ای اعضای کانون می باشد .
در واقع ، از آن جهت که ثبت طلاق و ثبت ازدواج در کشور بر عهده سردفتران است ، حمایت از منافع شغلی آنها و بهبود وضع این صنف ، اقتضای تشکیل کانونی را نموده که دارای دو نوع عضو می باشد . اعضای اصلی کانون ، کلیه سردفتران ازدواج و طلاق می باشند و اعضای افتخاری ، افرادی هستند که در راستای انجام مطالعات و تحقیقات ، بدون داشتن حق رای به عضویت کانون در می آیند .
لازم به ذکر است که ارکان کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، شامل مجمع عمومی ، هیات مدیره و بازرس است . مجمع عمومی نیز عالی ترین مرجع تصمیم گیری کانون می باشد . هیات مدیره دارای 5 نفر عضو اصلی و 2 نفر عضو علی البدل بوده و کانون دارای یک بازرس اصلی و یک بازرس علی البدل به انتخاب مجمع عمومی عادی است که در ادامه ، وظایف و اختیارات کانون را نیز ذکر نموده و ورود به سایت کانون جهت استفاده از خدمات آن را شرح خواهیم داد .
از جمله وظایف سردفتران ازدواج و طلاق طبق قانون ، ثبت طلاق و ثبت ازدواج در دفترخانه می باشد و اخیرا هم نظامنامه دفاتر ازدواج و طلاق به تصویب رسیده که سردفتران ، بر اساس آن ، انجام فعالیت کرده و در همین راستا ، کانونی هم تشکیل می دهند که در قسمت قبل ، به معرفی کانون سردفتران ازدواج و طلاق پرداختیم . اما در این قسمت قصد داریم صلاحیت ها و وظایف کانون سردفتران ازدواج و طلاق را مورد بررسی قرار دهیم .
طبق اساسنامه کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، اهداف این کانون ، شامل موارد زیر است که در راستای آنها ، کلیه اقدامات مربوط به این اهداف را بدون نیاز به کسب مجوز از مراجع قانونی انجام می دهد و در صورتی که نیاز به اخذ مجوز از مرجع خاصی داشته باشد ، پس از کسب مجوز ، اقدام می نماید :
رشد و ارتقا بخشیدن و به روز کردن اطلاعات و دانش تخصصی اعضای کانون ؛
برقرار نمودن تسهیلات رفاهی ، معیشتی و شغلی برای اعضای کانون ؛
همکاری و تعامل با سازمان ها و وزارتخانه ها و سایر مراجع ، در خصوص اهداف و موضوع کانون ؛
دفاع ، حفظ ، حمایت و صیانت از حقوق صنفی اعضای کانون سردفتران ازدواج و طلاق ؛
ایجاد وحدت رویه در خصوص عملکرد مربوط به مسائل صنفی میان اعضا و همکاران کانون ؛
تلاش در جهت تصویب قانون مربوط به کانون سردفتران ازدواج و طلاق در مجلس شورای اسلامی و سایر مراجع مربوطه ،
انتشار یک نشریه داخلی برای اطلاع رسانی در خصوص کانون سردفتران ازدواج و طلاق ؛
و بالاخره ایجاد و راه اندازی یک سایت ، برای اطلاع رسانی در خصوص کانون سردفتران ازدواج و طلاق .
بر اساس آنچه گفته شد ، می توان گفت عمده هدف تشکیل کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، این است که مانند سایر کانون های مربوط به اصناف مختلف ، منافع شغلی افرادی که در آن حیطه مشغول به کار هستند ، حفظ شده و حقوق شهروندان نیز ، در ارتباط با آنها ، تضمین گردد که در ادامه ، سایت کانون و نحوه ورود به سایت آن را نیز ، توضیح خواهیم داد .
کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، یک نهاد صنفی است که برای دفاع از منافع شغلی سردفتران ازدواج و طلاق و ارائه خدمات رفاهی به آنها ایجاد شده است . یکی از وظایف کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، راه اندازی یک سایت مستقل مانند سایت کانون بازنشستگی کشوری است که در آن ، بتوان اطلاع رسانی های لازم را به سردفتران و شهروندان ارائه نمود .
به همین مناسبت ، در این قسمت قصد داریم به معرفی سایت کانون سردفتران ازدواج و طلاق بپردازیم و نحوه ورود به آن را شرح دهیم . برای دسترسی به سایت سردفتران ازدواج و طلاق ، می توان عبارت « سایت کانون سردفتران ازدواج و طلاق » را در مرورگر جستجو کرده و به اولین سایت وارد شد . همچنین ، برای دسترسی مستقیم به سایت کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، می توان به سایت www.kanoonset.ir نیز مراجعه کرد .
از جمله امکانات سایت دفاتر ازدواج و طلاق ، می توان به ارائه آخرین خبرها و اطلاعات در حوزه وظایف کانون ، آیین نامه ها و بخشنامه های جدید التصویب در حوزه فعالیت کانون ، مراکز درمانی و رفاهی و ورزشی طرف قرارداد ، آموزش مجازی به اعضا و نیز امکان ورود به سامانه توسط سردفتران اشاره کرد . ورود به سایت کانون سردفتران ازدواج و طلاق توسط اعضا برای استفاده از خدمات ، به این صورت است که پس از وارد شدن به سایت www.kanoonset.ir مطابق تصویر زیر ، باید بر روی گزینه ثبت نام کلیک نمایید .
در مرحله بعد ، باید اطلاعات شخصی و کمیسیون مورد علاقه برای فعالیت را انتخاب کرده و اطلاعات مربوط به محل سکونت و نیز اطلاعات سردفتر ازدواج و طلاق را تکمیل نمود . در ادامه ، برخی از مدارک ، از جمله شناسنامه و کارت ملی و ابلاغ سردفتری ازدواج و طلاق را بارگذاری نموده و بر روی ثبت اطلاعات کلیک کنید . پس از پرداخت حق عضویت به صورت آنلاین ، فیش واریزی را ثبت و از طریق نام کاربری و رمز عبور ، می توانید وارد سامانه شوید .
در قسمت های قبل ، به توضیح اینکه کانون سردفتران ازدواج و طلاق چیست و چه وظایفی دارد ، پرداخته و نیز ، نحوه ورود به سایت کانون را بررسی نمودیم . اما یکی از سوالاتی که در این خصوص مطرح می شود ، این است که آدرس و تلفن کانون سردفتران ازدواج و طلاق چیست ؟ در پاسخ به این سوال ، باید گفت که طبق اساسنامه کانون ، محل و مرکز اصلی کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، در شهر تهران است .
اما هیات مدیره کانون ، موظف است اقدامات لازم را برای تشکیل شعبه یا نمایندگی در سایر استان ها نیز انجام دهد که در صورت وجود نصاب لازم سردفترانی که اقدام به ثبت عقد نکاح و طلاق می کنند ، در آن استان ، شعبه تشکیل می شود که مطابق سیاست های کلی ابلاغی از جانب هیات مدیره و با رعایت اساسنامه ، فعالیت می کنند . بنابراین ، کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، شعب استانی نیز دارد .
اما کانون سردفتران ازدواج و طلاق تهران ، به آدرس تهران ، خیابان قزوین ، نرسیده به سه راه آذری ، خیابان شهید سبحانی ، بعد از سینما جی ، رو به روی بانک سپه ، پلاک 258 ، طبقه دوم به کدپستی 1351796497 می باشد . همچنین ، برای تماس با کانون سردفتران ازدواج و طلاق ، می توان با شماره 02166697051 تماس گرفت .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص کانون سردفتران ازدواج و طلاق در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون کانون سردفتران ازدواج و طلاق پاسخ دهند .
برای مشاوره کانون سردفتران ازدواج و طلاق
برای مشاوره کانون سردفتران ازدواج و طلاق
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©