دینا / تجاری / سایر موضوعات تجاری / کارت عضویت اتاق بازرگانی

کارت عضویت اتاق بازرگانی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

کارت عضویت اتاق بازرگانی، یک کارت شناسایی بوده که از سوی اتاق بازرگانی، برای تجار حقیقی و شرکت های تجاری که نام خود را در دفتر ثبت تجاری، به ثبت رسانیده اند، صادر می گردد. نحوه دریافت این کارت، از طریق آدرس سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند بوده و از مزایای آن، می توان به اخذ مشاوره های تخصصی از مشاوران اتاق بازرگانی و امکان حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات تجاری، اشاره نمود. 

 

تجار و شرکت های تجاری، جهت گسترش فعالیت های تجاری خود و افزایش میزان سودآوری این فعالیت ها، لازم است تا اقدامات خاصی را انجام داده که استفاده از مشاوران حقوقی، تجاری و مالیاتی، به روز سازی اطلاعات و سیستم حسابداری و ارتباط با سایر بازرگانان، از جمله مهم ترین این اقدامات می باشد
یکی از اقداماتی که می تواند تاثیر بسزایی در گسترش فعالیت تجاری و افزایش سود و اعتبار تجار داشته باشد، عضویت در اتاق بازرگانی و ارتباط با اعضا و مشاوران متخصص این اتاق است که بدین منظور، متقاضی باید برای دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی، از سامانه مربوطه اقدام نماید.
با توجه به اهمیت دریافت این کارت برای بازرگانان ایرانی، در این مقاله، پس از پاسخ به این سوال که کارت عضویت اتاق بازرگانی چیست، سامانه اخذ این کارت را معرفی کرئه و سپس، نحوه دریافت، خدمات و مزایا و هزینه های اخذ آن را توضیح داده و در پایان نیز تفاوت کارت عضویت اتاق بازرگانی با کارت بازرگانی را بررسی خواهیم کرد.

کارت عضویت اتاق بازرگانی چیست

یکی از مدارک مطرح شده در عرصه تجارت، که شاید برای تجار جوانی که به تازگی، آغاز به کار کرده، مفهوم چندان شناخته شده ای نبوده و بعضا، به اشتباه، آن را با کارت بازرگانی، یکی تصور می نمایند، کارت عضویت اتاق بازرگانی می باشد. به همین دلیل، در این بخش، قصد داریم تا به این سوال پاسخ داده که کارت عضویت اتاق بازرگانی چیست و سپس، در قسمت های بعد، نحوه دریافت و استعلام آن، از سامانه مربوطه را که متفاوت از نحوه دریافت کارت بازرگانی و استعلام آن بوده، توضیح دهیم.

کارت عضویت اتاق بازرگانی ایران، یک کارت شناسایی بوده که از سوی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، برای متقاضیان واجد شرایط، صادر می گردد. منظور از متقاضیان واجد شرایط، تجار حقیقی و حقوقی (شرکت های تجاری) بوده که نام خود را در دفتر ثبت تجاری، به ثبت رسانیده اند.

البته، صرف ثبت نام در دفتر ثبت تجاری، برای اخذ کارت عضویت اتاق بازرگانی، کافی نبوده و مطابق ماده 1 آیین نامه نحوه عضویت در اتاق های بازرگانی و صنایع و معادن جمهوری اسلامی ایران، داشتن حداقل 23 سال سن، سابقه فعالیت تجاری یا تحصیلات مرتبط، تاییدیه دو تن از اعضای اتاق، عدم سوء پیشینه کیفری و کارت پایان خدمت برای آقایان، از مهم ترین شرایط عضویت در اتاق بازرگانی بوده که در حال حاضر، به روش اینترنتی و از طریق سامانه اتاق انجام می گیرد.

سامانه کارت عضویت اتاق بازرگانی

در حال حاضر، این امکان برای تجار حقیقی و شرکت های تجاری، فراهم شده تا به روش اینترنتی، برای ثبت نام و دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی اقدام نموده و پس از ثبت درخواست نیز مراحل صدور کارت خود را به شکل اینترنتی، پیگیری و استعلام نمایند.

سامانه دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی، سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند بوده که به عنوان یکی از سامانه های زیرمجموعه سایت اتاق بازرگانی، در آدرس اینترنتی cscs.chambertrust.ir، به دست اندرکاران عرصه تجارت، ارائه خدمات می کند.

البته، اخذ کارت عضویت اتاق بازرگانی، تنها امکان این سامانه نبوده، بلکه متقاضیان اخذ کارت بازرگانی نیز، می توانند از طریق این سامانه، برای دریافت کارت مزبور، اقدام نموده که البته، در مرحله اول، باید ثبت نام خود را از سامانه جامع تجارت، آغاز نمایند.

اشخاصی که قصد داشته تا برای اخذ کارت بازرگانی اقدام کنند، لازم است تا مدارک لازم برای دریافت این کارت را به اتاق بازرگانی، ارائه دهند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مطالعه مقاله زیر توصیه می شود.

نحوه دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی

یکی از سوالات مهمی که در رابطه با دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی، باید به آن پاسخ داده شود، مساله مراحل و نحوه دریافت این کارت می باشد. لذا، در ادامه، به توضیح نحوه دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی، پرداخته و خواهیم گفت که متقاضیان، برای دریافت این کارت، باید چه مراحلی را طی کنند.

در مرورگر دستگاه خود، آدرس سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند، یعنی cscs.chambertrust.ir را جست و جو کرده و پس از ورود به صفحه اصلی سایت، بر روی گزینه (ثبت درخواست صدور کارت عضویت) کلیک نمایید.

 

کارت عضویت اتاق بازرگانی

 

حال، در این صفحه، برای تجار حقیقی، شماره ملی و برای شرکت های تجاری، شناسه ملی شرکت را در کادر اول، وارد کرده و پس از وارد کردن اطلاعات شماره همراه و کد پستی و تایید اطلاع از قوانین، دکمه ثبت را بزنید.

 

دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی

 

پس از دریافت نام کاربری و کلمه عبور و ورود به سامانه، فرم های الکترونیکی موجود در سامانه را پرینت گرفته و تکمیل نمایید.

در این مرحله از مراحل نحوه دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی، اطلاعات پرونده خود را تکمیل کرده و مدارک لازم را به همراه فرم های تکمیل شده، بارگذاری کنید.

در مرحله پایانی، اطلاعات خود را تایید نهایی کنید تا پرونده شما، از طریق سامانه، برای اتاق شهرستان شما فرستاده شود. در صورتی که اطلاعات را به درستی وارد کرده باشید، اتاق بازرگانی شهرستان شما، از طریق پیامک و پست الکترونیکی، به شما اطلاع می دهد تا در تاریخ مشخص شده، با در دست داشتن اصل مدارک، به بخش مربوطه در اتاق، مراجعه نمایید. به این ترتیب، کارت عضویت اتاق بازرگانی، برای شما صادر شده و می توانید کارت خود را اخذ کرده و از مزایای آن، بهره مند شوید.

 

خدمات و مزایای کارت عضویت اتاق بازرگانی

همانطور که کارت بازرگانی، مزایای قابل توجهی را برای تجار و شرکت های تجاری، فراهم کرده، کارت عضویت اتاق بازرگانی نیز با مزایای متعددی، برای دارنده آن، همراه می باشد. بنابراین، در ادامه، به این سوال پاسخ خواهیم داد که خدمات و مزایای کارت عضویت اتاق بازرگانی چیست؟

از آنجا که اتاق بازگانی، پل ارتباطی میان تجار بخش خصوصی و مسئولین بخش دولتی کشور بوده، تجار و شرکت های تجاری که برای دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی، اقدام می کنند، این امکان را داشته تا مشکلات خود را به گوش مسئولین کشور در دولت رسانده و مشکلات تجاری خود را از طریق بخش دولتی، حل نمایند.

از دیگر خدمات و مزایای اخذ کارت عضویت اتاق بازرگانی، می توان به مشاوره های تخصصی اشاره نمود که در زمینه های تجاری، اقتصادی، اجتماعی، مالیاتی، حقوقی، صادراتی و برگزاری نمایشگاه های داخلی و خارجی، از طرف مشاوران اتاق، به بازرگانان ارائه می گردد.

تجار و شرکت های تجاری که به عضویت اتاق بازرگانی در می آیند، این امکان را داشته تا از خدمات بخش نظارت و قضاوت اتاق، استفاده کرده که در این بخش، امکان حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات تجار، بی آنکه نیاز به مراجعه به محاکم دادگستری و طی روند طولانی رسیدگی قضایی باشد، برای آنها فراهم شده است.

دریافت آخرین و به روزترین اطلاعات در زمینه آمار صادرات محصولات مختلف، به تفکیک هر کشور، یکی دیگر از خدمات و مزایای اخذ کارت عضویت اتاق بازرگانی، بوده که از طریق دسترسی به این اطلاعات تخصصی، افرادی که قصد انجام صادرات یا واردات را داشته، می توانند برای تجارت خود، به نحو بهتر و با درصد ریسک کمتری، تصمیم گیری نمایند.

علاوه بر اطلاعات فوق، اتاق بازرگانی، این امکان را برای اعضای خود فراهم کرده تا اطلاعات دقیقی را در رابطه با محصولی که قصد انجام تجارت بر روی آن را داشته، به دست آورده و با راهنمایی اتاق، این اطلاعات را هر شش ماه یا یک سال یکبار نیز به روزرسانی کنند.

در نهایت، مجموع خدمات مشاوره ای ارائه شده از سوی اتاق، به دارندگان کارت عضویت، این امکان را داده تا شناخت بهتری از تجارت جهانی و بازارهای بین المللی، پیدا کرده و با چشمی بازتر و نگاه جامع تر، وارد این عرصه شوند.

 

استعلام کارت عضویت اتاق بازرگانی با کد ملی

تجار و شرکت هایی تجاری که برای دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی، اقدام کرده اند، می توانند در صورتی که در مورد اعتبار کارت عضویت خود تردیدی داشته، همانند صدور کارت، به روش اینترنتی، برای استعلام اعتبار آن نیز اقدام نمایند. بدین منظور، متقاضی، باید مطابق راهنمای تصویری زیر عمل نماید:

آدرس سایت اتاق بازرگانی، یعنی chambertrust.ir را در مرورگر دستگاه خود جست و جو کرده و پس از ورود به سایت، از منوی بالای صفحه، بر روی گزینه سامانه های خدماتی کلیک کرده و سپس، از زیرمنوی ظاهر شده، گزینه استعلام اعتبار عضویت را انتخاب نمایید.

 

استعلام کارت عضویت اتاق بازرگانی

 

حال، در صفحه جدید، به منظور استعلام کارت عضویت اتاق بازرگانی با کد ملی خود، اطلاعات مربوط به شماره کارت، شماره ملی و نوع کارت را وارد کرده و بر روی دکمه تایید کلیک کنید.

 

سامانه کارت عضویت اتاق بازرگانی

 

به این ترتیب، مراحل استعلام کارت عضویت اتاق بازرگانی با کد ملی، به اتمام رسیده و در صورتی که کارت عضویت شما هنوز دارای اعتبار باشد، می توانید مدت اعتبار آن را مشاهده کرده و در صورت نیاز، برای تمدید اعتبار آن، اقدام نمایید.

 

هزینه کارت عضویت اتاق بازرگانی

نکته دیگری که در رابطه با دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی، باید مورد توجه متقاضیان قرار گیرد، این مساله بوده که صدور این کارت، رایگان نیست و برای دریافت آن، لازم است تا متقاضی، هزینه لازم را بپردازد. این هزینه ها، به شرح زیر است:

هزینه کارت عضویت اتاق بازرگانی، با عضویت یکساله، با سرمایه کمتر از 30 میلیون تومان، 250 هزار تومان، هزینه کارت عضویت اتاق بازرگانی، با عضویت یکساله 30 تا 200 میلیون تومان، 400 هزار تومان، و هزینه کارت عضویت اتاق بازرگانی، با عضویت یکساله 200 میلیون تومان به بالا، 500 هزار تومان می باشد.

علاوه بر این هزینه ها، لازم است تا متقاضی، هزینه کارت فیزیکی عضویت را نیز به اتاق بازرگانی پرداخته که در حال حاضر، این هزینه، مبلغ 44 هزار تومان می باشد. جهت اطلاع از هزینه های کارت بازرگانی، مطالعه مقاله زیر توصیه می شود.

 

تفاوت کارت عضویت اتاق بازرگانی با کارت بازرگانی

یکی دیگر از کارت هایی که توسط اتاق بازرگانی، صادر شده، کارت بازرگانی بوده که برخلاف تصور بسیاری از افراد غیر متخصص، متفاوت از کارت عضویت اتاق می باشد. به همین دلیل، در این بخش، قصد داریم تا به این سوال پاسخ دهیم که تفاوت کارت عضویت اتاق بازرگانی با کارت بازرگانی چیست؟

مهم ترین تفاوت کارت عضویت اتاق بازرگانی با کارت بازرگانی، این مساله است که دریافت کارت بازرگانی، در صورت دارا بودن سایر شرایط، مجوز صادرات و واردات را به دارنده کارت داده؛ حال آنکه، کارت عضویت اتاق بازرگانی، فاقد چنین مزیتی می باشد.

کارت عضویت، همانند کارت بازرگانی، این امکان را برای تجار و شرکت های تجاری، فراهم می کند تا برای ثبت برند انگلیسی (لاتین) اقدام کرده، با این تفاوت که، با کارت عضویت اتاق، تنها می توان یک برند را ثبت نمود؛ در حالی که کارت بازرگانی، این مزیت را داشته که با دریافت آن، می توان برای ثبت حداکثر سه برند، اقدام کرد.

تجاری که قصد داشته تا برای دریافت کارت بازرگانی اقدام نمایند، لازم است تا ابتدا، با ثبت نام در سامانه مالیات، به آدرس tax.gov.ir کد اقتصادی خود را دریافت کنند؛ اما، دریافت کارت عضویت اتاق بازرگانی، نیازمند اخذ کد اقتصادی نیست.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد کارت عضویت اتاق بازرگانی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون کارت عضویت اتاق بازرگانی پاسخ دهند.