شرایط ثبت نام گواهینامه پایه دو، شامل مواردی مانند داشتن سن حداقل 23 سال و گواهی نامه پایه سه، بوده و برای دریافت آن نیز باید با ارائه مدارک لازم، شامل کارت ملی هوشمند، شناسنامه، گواهی سلامت و گواهی نامه پایه سه و پرداخت هزینه های قانونی، پس از حضور در کلاس های آیین نامه و عملی و کسب حد نصاب نمره قبولی در آزمون، اقدام نمود.
برای مشاوره ثبت نام و دریافت گواهینامه پایه دو
برای مشاوره ثبت نام و دریافت گواهینامه پایه دو
گواهینامه پایه دو، نوعی از گواهی نامه رانندگی بوده که برای ماشین های با ظرفیت خاص، مانند ون و مینی بوس صادر گردیده و دریافت آن، به متقاضی، این امکان را می دهد تا برای رانندگی با این اتومبیل ها و حمل و نقل بار و مسافر با آنها، اقدام نماید.
برای اینکه متقاضی بتواند اقدام به دریافت این گواهی نامه و رانندگی با وسایل نقلیه مزبور نموده، لازم است تا با دارا بودن شرایط قانونی، مراحل ثبت نام و دریافت مجوز رانندگی را انجام داده که انجام این روند، نیازمند پرداخت هزینه و ارائه مدارک مورد نیاز می باشد.
بنابراین، در مقاله حاضر، شرایط، مدارک لازم، هزینه و نحوه ثبت نام و دریافت گواهینامه پایه دو را توضیح داده و پس از ارائه لیست آموزشگاه های دارای مجوز برای ثبت نام این نوع از گواهی نامه، به این سوال پاسخ خواهیم داد که گواهینامه پایه دوم برای چه ماشین هایی است.
برای ثبت نام و دریافت هر یک از انواع گواهینامه در کشور ما، متقاضیان، باید دارای شرایط قانونی مربوطه بوده و هزینه های لازم را پرداخت کنند. گواهینامه پایه دو نیز مستثنی از این قاعده نبوده و دریافت آن، نیازمند دارا بودن شرایط لازم است. لذا، در ادامه، به این سوال پاسخ خواهیم داد که شرایط دریافت گواهینامه پایه دو چیست؟
استعلام نمره منفی گواهینامه، با استفاده از راه های متفاوتی، برای رانندگان، امکان پذیر می باشد که از مهم ترین این راه ها، می توان به مراجعه به سایت پلیس راهور 120، سامانه پیامکی 1101202020 و برنامه پلیس من، اشاره نمود.
برای اینکه متقاضیان دریافت گواهینامه پایه دوم، بتوانند برای ثبت نام آن، اقدام نموده و موفق به دریافت آن شوند، لازم است تا پیش از اقدام برای فراهم کردن مدارک و پرداخت هرگونه هزینه، از وجود شرایط در مورد خود، مطمئن شده و سپس، برای ثبت نام اقدام نمایند. شرایط ثبت نام و دریافت گواهینامه پایه دو، عبارتند از:
فرد باید حداقل، 25 سال تمام داشته باشد؛ حداقل 2 سال از گرفتن گواهینامه پایه سه سپری گردیده؛ معاینات و آزمایش های مربوط به سلامت جسمی و عدم اعتیاد، انجام گیرد؛ متقاضی باید در دوره های آموزشی آیین نامه و عملی، شرکت کرده و در آزمون های آیین نامه و عملی، حداقل نمره قبولی را کسب نماید.
پس از اینکه متقاضیان دریافت گواهینامه پایه دو، از دارا بودن شرایط لازم، کسب اطمینان نمودند، لازم است تا مدارک مورد نیاز را جمع آوری و فراهم کرده و با در دست داشتن این مدارک، برای ثبت نام گواهی نامه اقدام نمایند. به همین دلیل، در این قسمت، به توضیح مدارک لازم برای دریافت گواهینامه پایه دوم، خواهیم پرداخت.
اصل شناسنامه و کارت ملی هوشمند و کپی این مدارک هویتی. البته، در صورتی که متقاضی، فاقد کارت ملی هوشمند بوده، ضروری است تا ابتدا به یکی از دفاتر پیشخوان ثبت احوال، مراجعه نموده و پس از ثبت نام کارت ملی هوشمند، رسید ثبت نام را به جای خود کارت، به آموزشگاه رانندگی، ارائه نماید.
اصل گواهی نامه پایه 3 و کپی آن؛ هشت قطعه عکس 3 در 4 که اخیرا تهیه شده و قدیمی نبوده و تمام رخ، با زمینه روشن که آقایان، فاقد کراوات، کلاه و لباس نظامی بوده و بانوان، با حجاب کامل اسلامی، مطابق قوانین جاری کشور باشند.
افرادی که خواهان ثبت نام و دریافت گواهینامه پایه دو بوده، لازم است تا به این نکته توجه داشته باشند که دریافت این نوع از گواهی نامه، مانند سایر انواع مجوزهای رانندگی، نیازمند پرداخت هزینه هایی است که در زمان تصمیم برای ثبت نام و دریافت گواهی نامه، باید مورد لحاظ متقاضی قرار گیرد. این هزینه ها و موارد آن، به شرح زیر می باشند:
هزینه ای که باید بابت معاینات چشم پزشکی، پرداخت گردد که مبلغی در حدود 35 تا 55 هزار تومان است؛ هزینه آزمایش عدم اعتیاد و دریافت گواهی آن، که 50 هزار تومان بوده و هزینه آزمایش تعیین گروه خونی متقاضی، که بسته به مرکز، بین 150 هزار تا 200 هزار تومان می باشد.
هزینه تهیه کاردکس که البته، مفهومی متفاوت از کارتکس گواهینامه می باشد و کتاب آیین نامه رانندگی که در مجموع، در حدود 52 هزار تومان است. هزینه تمبر که به حساب نهادهای دولتی، مانند نیروی انتظامی و شهرداری، واریز شده و مجموعا، 40 هزار تومان می باشد.
هزینه ارسال گواهی نامه به درب منزل، از طریق پست که مبلغی در حدود 20 تا 40 هزار تومان است. هزینه کلاس های آیین نامه که 224 هزار تومان بوده و هزینه کلاس های عملی، که مبلغ 2 میلیون و 376 هزار تومان می باشد. لازم به ذکر است که برای هر مرتبه مردودی در آزمون آیین نامه، باید مبلغ 5 هزار تومان و مردودی در آزمون عملی، 150 هزار تومان، علاوه بر هزینه کلاس های آموزشی، پرداخت گردد.
با جمع اقلام هزینه های بالا، می توان نتیجه گرفت که در حال حاضر، چنانچه، فردی خواهان دریافت گواهینامه پایه دو باشد، باید مبلغی در حدود 3 میلیون تومان را پرداخت کرده که لازم است این مساله، از سوی متقاضیان اخذ گواهی نامه پایه دوم، مورد توجه قرار گیرد.
متقاضیانی که دارای شرایط قانونی برای دریافت گواهینامه پایه دو بوده و مدارک لازم برای این امر را نیز فراهم کرده اند، می توانند با پرداخت هزینه های قانونی و انجام مراحل مقرر در قانون، برای ثبت نام گواهی نامه، اقدام نمایند. بنابراین، درادامه، به توضیح مراحل و نحوه ثبت نام گواهینامه پایه دوم می پردازیم.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص گواهینامه ویژه کلیک کنید.
ابتدا، فرد باید با حضور در یکی از آموزشگاه های مجاز رانندگی، مشخصات خود را برای ثبت نام، اعلام کرده و نامه های مربوط به معاینات و آزمایش ها را دریافت کند. پس از انجام این معاینات و مشخص شدن نتایج آن ها و دریافت جواب آزمایش ها، لازم است تا نامه ها و پاسخ آزمایش ها، به آموزشگاه، تحویل گردد.
در مرحله بعد، ساعت کلاس های تئوری و آیین نامه، طبق توافق متقاضی و آموزشگاه، مشخص شده و فرد باید در ساعات مشخص شده، در این کلاس ها حاضر گردد. پس از پایان این دوره، یک آزمون مقدماتی و اصلی تئوری از متقاضی گرفته شده که در صورت کسب حداقل نصاب، وارد مرحله عملی آموزش می گردد.
پس از پایان دوره عملی، مجددا، یک آزمون مقدماتی عملی، توسط آموزشگاه، از فرد گرفته شده که در صورت قبولی در این آزمون، طبق نظر مربی و تایید آمادگی متقاضی، برای حضور در آزمون اصلی، کاردکس وی صادر می گردد.
در مرحله پایانی، متقاضی، باید در آزمون عملی اصلی شرکت کرده که در صورت قبولی در این آزمون و اخذ حداقل نمره مورد نیاز برای قبولی، واجد شرایط برای دریافت گواهینامه پایه دو، شناخته شده و این مجوز، برای وی صادر می گردد.
برخلاف آموزشگاه های گواهینامه پایه سه که متعدد بوده، تعداد آموزشگاه های گواهینامه پایه دو، محدود می باشد. به همین دلیل، متقاضیان دریافت این نوع از گواهی نامه، ممکن است با این سوال، مواجه شوند که کدام آموزشگاه ها، مجوز لازم برای ثبت نام گواهی نامه پایه دو را دارند؟
در ادامه، لیست منتخبی از آموزشگاه های گواهینامه پایه دوم شهر تهران را ارائه کرده و متقاضیان سایر شهرها نیز می توانند با جست و جوی عبارت (لیست آموزشگاه های گواهینامه پایه دوم در شهر .....) و نوشتن نام شهر خود، به جای نقطه چین، به لیست این آموزشگاه ها در شهر مورد نظر خود، دسترسی یابند.
آموزشگاه رانندگی پایه دوم راه سبز
آدرس: آیت الله سعیدی(جاده ساوه)، بعد از میدان قائم اسلامشهر، ابتدای کلمه، روبه روی سه راهی نسیم شهر(اکبرآباد)، پلاک 1349
تلفن: 02156678010 - 02156678060
آموزشگاه همکار ایمن
آدرس: جاده قدیم - خیابان خلیج فارس (شماره 2) - خیابان رهنما - جنب ستاد ترخیص موتورسیکلت
تلفن: 66275473 - 66275760
آموزشگاه رانندگی تمام پایه ها یاوران نظم
آدرس: انتهای همت غرب - جنب دانشگاه علوم انتظامی امین - مجتمع پردیس غدیر
تلفن : 58931353
آموزشگاه رانندگی پایه دوم جعفر زاده
آدرس: شهر قدس - میدان قدس - بلوار کلهر - جنب نمایندگی سامسونگ
تلفن : 46857000 - 46875000
آموزشگاه رانندگی پایه دوم ناوبران
آدرس: باقرشهر - خ شهید چله دوان (قمصر) - خ انرژي - جنب تعویض پلاک باقرشهر - پ 125
تلفن: 02156528173 - 02156528478 - 02156528112
مجازات رانندگی بدون گواهینامه، برای مرتبه اول، حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال و برای مرتبه دوم، دو ماه تا شش ماه حبس است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مطالعه مقاله زیر توصیه می شود.
گواهینامه هایی که مطابق قانون، در کشور ما صادر می شوند، دارای انواع مختلفی بوده که سه نوع اصلی آن ها، گواهی نامه پایه یک، دو و سه می باشند. هر یک از این مجوزهای رانندگی، اختصاص به وسایل نقلیه خاص و با ظرفیت معیبن داشته و این مساله، باید ازسوی دارندگان گواهی نامه، مورد توجه قرار گیرد. به همین دلیل، در این بخش، قصد داریم تا به این سوال پاسخ دهیم که گواهینامه پایه دوم برای چه ماشین هایی است؟
در پاسخ به سوال فوق، باید گفت، گواهینامه پایه دو، گواهی نامه ای است که مخصوص رانندگی با وسایل نقلیه دارای ظرفیت جابجایی حداکثر، 26 نفر یا حمل بار، تا 6 تن می باشد؛ حال آنکه، گواهی نامه پایه یک، امکان حمل و نقل با وسایل نقلیه دارای ظرفیت جابجایی بیش از 26 نفر یا حمل بار بیش از 6 تن را به دارنده آن، داده و گواهی نامه پایه سه نیز مجوز رانندگی با اتوموبیل های با ظرفیت جابجایی 9 نفر یا حمل بار، تا 3/5 تن می باشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد گواهینامه پایه دو در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون گواهینامه پایه دو پاسخ دهند.
برای مشاوره ثبت نام و دریافت گواهینامه پایه دو
برای مشاوره ثبت نام و دریافت گواهینامه پایه دو
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©