وام مشاغل خانگی توسط وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی سالانه به دارندگان کسب و کار خانگی که دارای مجوز باشند اعطا می شود. مبلغ این وام 150 میلیون تومان و با کارمزد 4 درصد می باشد. دریافت این تسهیلات پس از اخذ مجوز مشاغل خانگی از سامانه smkh.mcls.gov.ir امکان پذیر می باشد.
برای مشاوره وام مشاغل خانگی
برای مشاوره وام مشاغل خانگی
امروزه، کسب و کار خانگی، رواج بسیاری پیدا کرده و عده زیادی، تمایل به کار کردن در خانه و راه اندازی کسب و کار خانگی خود را دارند که این امر، مستلزم داشتن سرمایه کافی، برای شروع خود اشتغالی و کسب و کار خانگی است.
دولت نیز از این ایده، حمایت کرده و برای رفاه حال افراد متمایل به چنین امری، تسهیلاتی نظیر وام مشاغل خانگی 1403 را پیش بینی نموده است. اما، متقاضیان بهره مندی از این وام باید، شرایط بخصوصی، داشته باشند و تنها در صورتی از این وام، برخوردار خواهند شد که از طریق سایت مخصوص آن، اقدام به ثبت نام وام مشاغل خانگی نمایند.
از این رو، در مقاله حاضر، قصد داریم، به سوال وام مشاغل خانگی به چه کسانی تعلق می گیرد پاسخ دهیم سپس به معرفی به سایت وام مشاغل خانگی بپردازیم و شرایط دریافت وام مشاغل خانگی، فرم ثبت نام وام، نحوه ثبت نام، مبلغ و میزان وام، ثبت نام وام مشاغل خانگی خیاطی و فنی حرفه ای و قالیبافی، را بررسی نموده و در آخر به بررسی مهلت ثبت نام، مشاغل مشمول و نحوه پیگیری وام با کد ملی بپردازیم.
از دیگر سوالات رایجی که در خصوص وام مشاغل خانگی ۱۴۰۳، وجود دارد، این است که وام مشاغل خانگی به چه کسانی تعلق میگیرد ؟ در این بخش، قصد داریم، به این پرسش، بر اساس آنچه در راهنمای سایت دریافت این وام، به آدرس smkh.mcls.gov.ir آمده، پاسخ دهیم.
سایت صدور مجوز های وزارت کار، سایتی است که در آن، در مورد شرایط و نحوه دریافت مجوزهای صادره، توسط معاونت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بهزیستی و سازمان فنی و حرفه ای کشور، اطلاع رسانی شده است.
در پاسخ به این پرسش باید گفت، بر اساس آنچه در راهنمای سایت دریافت وام مشاغل خانگی آمده، تنها اشخاصی که مشغول به شغل دولتی (فارغ از نوع قرارداد) نباشند و کسانی که دارای مدرک مثبت مهارت در شغل خانگی مورد نظر هستند می توانند، پس از ثبت نام در سایت و درخواست صدور مجوز از درگاه ملی مجوز های کشور و پس از تهیه مدارک مورد نیاز بانک، نظیر ضامن، گواهی عدم سوء پیشینه و... موفق به اخذ و دریافت وام مشاغل خانگی گردند.
شایان ذکر است که صرف ثبت نام در سایت دریافت وام، کافی نبوده و باید، با درخواست فرد، موافقت گردد. اطلاع از این موافقت یا عدم موافقت نیز از طریق پیگیری وام مشاغل خانگی با کد رهگیری، با ورود به آدرس اینترنتی smkh.mcls.gov.ir، میسر می باشد.
پس از بررسی شرایط ثبت نام وام مشاغل خانگی 1403، از آنجا که یکی از شرایط دریافت این وام، ثبت نام در سایت وام مشاغل خانگی می باشد، در این بخش از مقاله، قصد داریم، به معرفی سامانه دریافت این وام پرداخته و امکانات آن را توضیح دهیم.
سامانه وام مشاغل خانگی 1403، همان سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، به آدرس smkh.mcls.gov.ir، می باشد که توسط دولت، برای متقاضیان راه اندازی کسب و کار به واسطه مشاغل خانگی، همچنین، اخذ تسهیلات بانکی، جهت راه اندازی شغل خانگی مورد نظر، طراحی شده است.
دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، نیز از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، انجام می شود.
این سامانه، زیر نظر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی می باشد و علاوه بر امکان ثبت مشاغل خانگی و ثبت درخواست دریافت وام مشاغل خانگی 1403، از امکاناتی نظیر پیگیری این وام، ویرایش درخواست، راهنمایی در خصوص نحوه ثبت درخواست و سوالات متداول و پاسخ به آن ها نیز، برخوردار بوده و این امکانات، با مراجعه به آدرس smkh.mcls.gov.ir، در دسترس متقاضیان خواهد بود.
دولت، با هدف حمایت از طرح راه اندازی کسب و کار، به واسطه اشتغال به مشاغل خانگی و رواج کارآفرینی، بدین سبب، طرح و تسهیلات وام مشاغل خانگی 1403 را پیش بینی نموده است. اما، متقاضیان بهره مندی از این نوع از انواع وام بانکی باید، شرایطی داشته باشند که در این بخش، در خصوص آن ها، صحبت خواهیم کرد. شرایط دریافت وام مشاغل خانگی۱۴۰۳ عبارتند از:
متقاضی دریافت وام مشاغل خانگی 1403، نباید از شاغلین دولتی، اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی، روزمزد، ساعتی، پروژه ای و غیره باشد اما بازنشستگان دولتی، منعی در دریافت وام مشاغل خانگی، نخواهند داشت.
متقاضی دریافت این وام باید، در سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی یا همان سایت ثبت نام وام مشاغل خانگی، به آدرس smkh.mcls.gov.ir، ثبت نام کرده و در سامانه درگاه ملی مجوز های کشور، اقدام به احراز هویت و درخواست صدور مجوز، برای کسب و کار خانگی مورد نظر خود نماید.
متقاضی باید، در رشته ای که قصد فعالیت در آن را دارد، مهارت داشته و گواهی آن را هنگام درخواست وام، در سامانه، بارگذاری کند. (برای این امر، 6 ماه به متقاضی، فرصت داده خواهد شد.)
متقاضی باید، در محل راه اندازی کسب وکار خانگی، اقامت داشته باشد و پیش از این، از هیچ نهادی، وام خود اشتغالی، دریافت، نکرده باشد. همچنین، محل اقامت او، باید مناسب کسب و کار خانگی ای که قصد راه اندازی آن را دارد بوده و ایجاد آزار و اذیت، برای همسایگان نکند.
در اغلب بانک ها، برای اعطای تسهیلات، شرط سنی 18 سال را به عنوان حداقل سن، لحاظ می کنند و از متقاضی، تقاضای گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و کارت پایان خدمت نیز می نمایند، همچنین، داشتن ضامن نیز از شرایط تخصیص این وام، توسط اکثر بانک ها می باشد که برای دریافت تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی توسط مشاغل مستقل خانگی یک ضامن کفایت میکند.
فرم ثبت نام وام مشاغل خانگی 1403، علاوه بر فرمی که موقع درخواست، در سایت ثبت نام وام، یعنی smkh.mcls.gov.ir، تکمیل می گردد، فرم مخصوص درخواست وام بانک ها نیز می باشد که در این قسمت، یک نمونه فرم ثبت نام وام مشاغل خانگی بانک رفاه و فایل دانلود آن را خدمت خوانندگان محترم، ارائه خواهیم کرد.
علاقمندان به دانلود فرم ثبت نام وام مشاغل خانگی، می توانند، جهت دانلود این فرم، از طریق لینک زیر، اقدام کنند.
متقاضیان ثبت نام وام مشاغل خانگی پس از اخذ مجوز می بایست به سامانه مشاغل خانگی به نشانی smkh.mcls.gov.irمراجعه نموده و فرم ثبت نام را به صورت اینترنتی در سامانه تکمیل نمایند پس از آن نیز برای پیگیری روند درخواست تسهیلات خود می توانند از همین سامانه اقدام نمایند. در ادامه برای مطالعه در خصوص وام اشتغال زایی بنیاد برکت و ثبت نام مشاغل خانگی بنیاد برکت مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
پس از معرفی سایت ثبت نام دریافت وام مشاغل خانگی ۱۴۰۳، در این بخش از مقاله، قصد داریم تا درباره نحوه ثبت نام و دریافت وام مشاغل خانگی ۱۴۰۳ ، صحبت کنیم و مراحل انجام این امر را ضمن یک راهنمای تصویری ارائه دهیم. اما، پیش از ارائه راهنمای تصویری، به طور خلاصه، مراحل و نکات ضروری ثبت نام را خواهیم گفت.
متقاضیان دریافت وام مشاغل خانگی، ابتدا باید، از طریق سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، کسب و کار خود را ثبت نمایند و پس از احراز هویت و درخواست صدور مجوز از درگاه ملی مجوز ها و سپس، تکمیل درخواست در سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، منتظر ارسال درخواست خود، از طرف سامانه به بانک، برای اخذ تسهیلات، بمانند. بررسی سامانه و ارسال درخواست به بانک، حداقل، 45 روز کاری زمان خواهد برد. راهنمای تصویری نحوه ثبت نام وام مشاغل خانگی 1403، به شرح زیر است:
متقاضی، ابتدا باید، آدرس اینترنتی smkh.mcls.gov.ir را جهت ورود به سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی یا همان سایت ثبت نام وام مشاغل خانگی، در مرورگر خود، جست و جو نماید تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر گردد و سپس، گزینه ثبت نام مستقل را انتخاب کند.
پس از کلیک متقاضی، بر روی گزینه ثبت نام مستقل صفحه ای مانند تصویر زیر باز می شود و شخص باید تلفن همراه به نام خود را وارد نماید.
در این مرحله، متقاضی باید، کسب و کار مورد نظر خود را جستجو نماید.
در این گام فرد باید عنوان مجوز مد نظر خود را از فهرست مطابق تصویر انتخاب نماید.
سپس متقاضی باید، طبق تصویر زیر پس از مطالعه شرایط صدور مجوز گزینه صدور مجوز را انتخاب نماید.
در این مرحله فرد باید توافقنامه صدور مجوز را تایید نموده و سپس مشخصات خود را تکمیل نماید.
پس از تایید توافقنامه نوبت به تکمیل اطلاعات تلفن همراه و اطلاعات مربوط به محل کار است که شخص مطابق تصویر باید اطلاعات را پر کرده و بر روی گزینه صدور مجوز در قسمت پایین صفحه سمت چپ کلیک نماید.
درخواست صدور مجوز تکمیل شده و اکنون در این مرحله، متقاضی مجدد، وارد سایت وام مشاغل خانگی ۱۴۰۳، به آدرس smkh.mcls.gov.ir شده و باید در این سامانه ثبت نام نماید. به این منظور لازم است بر روی گزینه ثبتنام در بالای صفحه کلیک نماید.
در این مرحله، متقاضی باید، گزینه ایجاد حساب کاربری را انتخاب کند.
در این گام، متقاضی باید اطلاعات خود از جمله کد ملی و تلفن همراهش را وارد نماید.
در این مرحله برای شخص یک پیامک حاوی کد تایید ارسال می شود که باید در کادر مربوطه وارد شود.
پس از تکمیل ثبتنام در سایت متقاضی تسهیلات وارد سامانه شده و از گزینه درخواست صدور مجوز را مطابق تصویر زیر شروع به ثبت درخواست می نماید.
سپس، متقاضی باید، اطلاعات خود را در فرم مربوطه تکمیل کرده و مراحل آن را پشت سر بگذارد.
متقاضیان می توانند، با استفاده از کد رهگیری خود و از طریق همین سایت، اقدام به پیگیری ثبت نام وام مشاغل خانگی، با کد رهگیری نمایند و در صورت موافقت با درخواست آن ها، به بانک مربوطه، برای اخذ وام مراجعه کنند. در ادامه، در خصوص پیگیری وام مشاغل خانگی 1403با کد رهگیری، توضیح خواهیم داد.
یکی از رایج ترین سوالاتی که متقاضیان وام مشاغل خانگی 1403 دارند، این است که مبلغ و میزان وام مشاغل خانگی، در سال ۱۴۰۳، چقدر است و آیا، میزان و مبلغ آن، نسبت به سال های گذشته، افزایش داشته یا خیر؟ همچنین، سود بازپرداخت وام مشاغل خانگی ۱۴۰۳، چند درصد است؟
سایت ایران اصناف، سایت ثبت نام پروانه کسب و دریافت جواز اینترنتی می باشد. برای ثبت نام پروانه کسب، باید ابتدا به درگاه ملی مجوزهای کشور، مراجعه نموده و پس از اخذ کد پیگیری، به سامانه ایران اصناف، رفته و با وارد کردن کد اخذ شده، ثبت نام را انجام داد.
در پاسخ به این پرسش که میزان و مبلغ وام مشاغل خانگی 1403، چقدر است؟ باید گفت، مبلغی که در آخرین مصوبه، دولت، برای این وام، در نظر گرفته، مبلغ 150 میلیون تومان، به ازای هر نفر است و سودی که دریافت کنندگان وام، پرداخت خواهند کرد، سود 4 درصد می باشد. مبلغ این وام برای مشاغل پشتیبان به ازای اشتغال زایی برای 40 نفر تا سقف 4 میلیارد تومان است. در ادامه، در خصوص سایت پیگیری وام مشاغل خانگی با کد رهگیری و نحوه انجام این امر، صحبت خواهیم کرد.
پیش از این به معرفی سامانه مشاغل خانگی و نحوه ثبت نام وام در این سامانه پرداختیم و بررسی نمودیم که یکی از شرایط ضروری برای ثبت نام و دریافت وام مشاغل خانگی داشتن مجوز مشاغل خانگی می باشد. در ادامه به بررسی نحوه ثبت نام وام مشاغل خانگی فنی حرفه ای و سایت ثبت نام وام مشاغل خانگی فنی حرفه ای خواهیم پرداخت.
منظور از وام مشاغل خانگی فنی حرفه ای، وام مشاغل خانگی آن دسته از متقاضیان است که رشته شغلی شان مستلزم اخذ مدرک و گواهی آموزشی از سازمان فنی حرفه ای کشور می باشد. متقاضیان وام مشاغل خانگی فنی حرفه ای پس از دریافت مدرک خود از سامان فنی حرفه ای باید اقدام به ثبت نام و دریافت مجوز مرتبط با رشته خود از طریق سامانه درگاه ملی مجوز های کشور به نشانی mojavez.ir بنمایند.
پس از دریافت مجوز مشاغل خانگی از سایت درگاه ملی مجوز های کشور با ورود به سامانه مشاغل خانگی به نشانی smkh.mcls.gov.ir اقدام به ثبت نام در این سامانه وسپس درخواست تسهیلات مطابق با راهنمای تصویری ارائه شده در مقاله اقدام نمایند. در ادامه برای آشنایی بیشتر مطالعه مقاله زیر به علاقه مندان پیشنهاد می گردد.
تا کنون در خصوص نحوه ثبت نام وام مشاغل خانگی، وام فنی حرفه ای، مبلغ و میزان وام مشاغل خانگی توضیحاتی ارائه شد، اکنون قصد داریم به بررسی نحوه ثبت نام وام مشاغل خانگی خیاطی بپردازیم. ممکن است برای متقاضیان این سوال مطرح شود که برای وام خیاطی به کجا مراجعه کنیم یا اینکه سایت ثبت نام وام فنی حرفه ای خیاطی چیست ؟ در پاسخ باید گفت برای دریافت این وام لازم است متقاضی ابتدا اقدام به اخذ مجوز مشاغل خانگی خیاطی از طریق سامانه درگاه ملی مجوز ها بنماید.
پس از اخذ مجوز با ورود به سامانه مشاغل خانگی به نشانی smkh.mcls.gov.ir اقدام به ثبت نام در سامانه مشاغل خانگی و تکمیل فرم ثبت نام وام مشاغل خانگی خیاطی و سپس درخواست تسهیلات مطابق با راهنمای ارائه شده در تیتر های قبلی بنماید. در ادامه برای مطالعه بیشتر مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
ممکن است برای متقاضبان این سوال مطرح شود که برای وام قالی بافی به کجا مراجعه کنیم ؟ در خصوص ثبت نام وام قالی بافی ۴درصد باید گفت افرادی که به این شغل اشتغال دارند با دریافت مجوز می توانند اقدام به ثبت نام وام کنند. در صورتی که مجوز خود را به صورت خانگی دریافت نموده باشند می توانند با مراجعه به سامانه مشاغل خانگی به نشانی smkh.mcls.gov.ir اقدام به ثبت نام نمایند که راهنمای نحوه ثبت آن پیش از این ارائه شده است.
در صورتی که مجوز قالی بافی به صورت خانگی نباشد متقاضیان دریافت تسهیلات باید به سامانه اتحادیه سراسری تعاونی های تولیدکنندگان فرش دستباف شهری و عشایری ایران به نشانی taavon.co مراجعه نموده و از فهرست بالای صفحه گزینه ثبت نام و سپس ثبت نام وام قالی بافی را انتخاب نموده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایند.
پیگیری ثبت نام وام قالی بافی نیز از طریق سامانه مشاغل خانگی انجام می شود. لازم به ذکر است تسهیلات 4 درصدی قالی بافی به دارندگان مجوز مشاغل خانگی تعلق می گیرد و دارندگان کسب و کار صنعتی یا صنفی نیز با ثبت نام وام از سامانه اتحادیه سراسری تعاونی های تولید کنندگان فرض دستباف شهری و عشایر می توانند تسهیلات 18 درصد دریافت نمایند.
همانطور که پیش از این بیان شد، دولت در راستای حمایت از کسب و کار های خانگی و رونق اقتصادی اقدام به اعطای تسهیلات به دارندگان این مشاغل می نماید. شرط اولیه برای دریافت این تسهیلات این است که دارندگان این مشاغل در سامانه مشاغل سخت smkh.mcls.gov.ir ثبت نام نموده و مجوز خانگی مربوط به شغل خود را دریافت نموده باشند.
در خصوص مهلت ثبت نام وام مشاغل خانگی، باید اینطور گفت که زمان و مهلت دقیق و مشخصی از سمت وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعی تاکنون تعیین نشده و متقاضیان برای اطلاع از زمان و مهلت ثبت نام می بایست به سامانه مشاغل خانگی مراجعه و اطلاعیه های آن را بررسی نمایند.
بنابراین تا زمان نگارش این مقاله هیچ گونه اطلاعیه ای در خصوص مهلت و زمان ثبت نام وام مشاغل خانگی در سال 1403منتشر نشده است؛ ولی باید توجه داشت از زمانی که فرایند ثبت نام وام مشاغل خانگی آغاز می شود، اشخاص در یک بازه مشخصی می توانند درخواست خود را به ثبت برسانند.
بر طبق اطلاعیه اخیر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صاحبین کسب و کار خانگی می توانند اقدام به دریافت تسهیلات با سود 4 درصد نمایند، که پیش از در رابطه با نحوه دریافت و مبلغ و سود آن توضیحاتی ارائه شده است. در ادامه قصد داریم تا به بررسی لیست مشاغل خانگی مشمول وام بپردازیم.
متقاضیان استفاده از وام مشاغل خانگی باید در سامانه smkh.mcls.gov.ir ثبت نام کنند و پس از تکمیل ثبت نام یکی از رشتههای صنایع دستی، فرش دستباف، امور تولیدات دامی، شیلات، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی و عشایری، امور تولیدات گیاهی، امور تولیدی (صنعت-خدمات) ، فعالیتهای فرهنگی و هنری و... را انتخاب کنند. در ادامه فایل لیست مشاغل خانگی ارائه شده است.
لازم به ذکر است در صورتی که رشته انتخابی متقاضی نیازمند گواهی صلاحیت بهداشتی است باید از طریق نشانی my.fda.gov.ir اقدام به درخواست صدور گواهی صلاحت بهداشتی بنمایند. همچنین اگر شغل مورد نظر در لیست ارائه شده موجود نباشد می تواند از طریق سامانه مشاغل خانگی به نشانی smkh.mcls.gov.ir درخواست افزودن شغل خود را مطرح نماید.
از آنجا که تنها، پس از موافقت با درخواست وام مشاغل خانگی، در سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی یا همان سایت ثبت نام وام مشاغل خانگی 1403، متقاضی می تواند، برای اخذ تسهیلات، به بانک مراجعه کند، در این بخش از مقاله، قصد داریم، درباره پیگیری وام مشاغل خانگی با کد رهگیری، صحبت کنیم که مطابق مراحل زیر می باشد:
برای پیگیری وام مشاغل خانگی با کد ملی، متقاضی، ابتدا باید، آدرس اینترنتی smkh.mcls.gov.ir، را جهت ورود به سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، در مرورگر خود، جست و جو نماید تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر گردد و سپس، با انتخاب گزینه پیگیری به مرحله بعدی برود.
پس ورود به این مرحله، متقاضی پیگیری وام مشاغل خانگی بر روی گزینه ورود از طریق پنجره واحد خدمات دولت هوشمند یا با نام کاربری و رمز وارد سامانه می شود.
از انتخاب گزینه ورود به سامانه صفحه ای مانند تصویر برای شخص نمایان می شود که باید گزینه پیگیری درخواست را انتخاب نماید
سپس در گام بعدی شخص باید مطابق تصویر گزینه ورود به سامانه را انتخاب کرده و وارد سایت پیگیری شود.
پس از ورود فرد باید مطابق تصویر گزینه درخواست های صدور مجوز و سپس مجوز پشتیبان حقیقی را انتخاب نموده تا از وضعیت درخواست وام خود مطلع شود.
لازم به ذکر است علاوه پیگیری وام مشاغل خانگی، متقاضیان می توانند روند ثبت نام وام و موافقت با درخواستشان را نیز از همین روش پیگیری نمایند. یکی دیگر از روش های دریافت تسهیلات مشاغل، اقدام با مجوز کارآفرینی مانندمجوز پرورش قارچ می باشد. در ادامه برای آشنایی بیشتر مطالعه مقاله زیر به علاقه مندان توصیه می گردد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص وام مشاغل خانگی در کانال تلگرام موضوعات تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون وام مشاغل خانگی پاسخ دهند.
برای مشاوره وام مشاغل خانگی
برای مشاوره وام مشاغل خانگی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©