دینا / تجاری / سایر موضوعات تجاری / مجوز دامداری

نحوه دریافت مجوز دامداری

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

شرایط تاسیس یک دامداری، داشتن مجوز تاسیس، می باشد که نحوه دریافت مجوز دامداری، با مراجعه به سامانه ملی مجوز های کشور و ارائه مدارک لازم، نظیر مدارک مربوط به مالکیت زمینی که قصد تاسیس دامداری، در آن، وجود دارد و تعهد نامه محضری، مبنی بر اقدام به تغییر کاربری زمین و اخذ مجوز ساخت، قبل از هرگونه ساخت و ساز، می باشد. زمان صدور مجوز، 37 روز از تایید مدارک بوده و تا 24 ماه، اعتبار دارد.

 

دامداری صنعتی و نیمه صنعتی، یکی از مشاغلی است که افراد بسیاری، گرایش به فعالیت در آن داشته تا بدین ترتیب، بتوانند کسب درآمد کرده و علاوه بر این موضوع، بر اقتصاد کشور نیز تاثیر مثبت داشته و بخشی از نیازهای افراد جامعه را در زمینه فرآورده های گوشتی و دامی، بر طرف نمایند.

به جهت تاثیر بسزایی که محصولات دامی، بر کیفیت سلامت افراد مصرف کننده آن ها دارند، دولت، تاسیس هرگونه دامداری را منوط و مشروط بر اخذ مجوز دامداری، نموده و هر شخصی که بدون مجوز، اقدام به تاسیس دامداری و فعالیت در این حیطه نماید، مرتکب عملی غیر قانونی شده و با جرایمی سنگین، موجه خواهد شد. به همین جهت، ضروری بوده که از نحوه دریافت مجوز دامداری و شرایط اخذ آن، آگاه بود.

از این رو، در این مقاله، قصد داریم، در خصوص شرایط دریافت مجوز دامداری، صحبت کرده و زمان صدور و مدت اعتبار این مجوز را بگوییم؛ سپس، مدارک مورد نیاز اخذ مجوز دامداری و نحوه دریافت آن را توضیح دهیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر، در خصوص این موضوع، با ما همراه باشید.

شرایط دریافت مجوز دامداری

یکی از نشانه های قانونی بودن فعالیت در یک شغل یا صنف، داشتن پروانه تاسیس و مجوز مربوط به آن، فعالیت می باشد. این پروانه و مجوز، نشان دهنده این است که شخص، از شرایط تاسیس برخوردار بوده و به صورت قانونی، اقدام به فعالیت می نماید.

 بدون داشتن مجوز تاسیس، فعالیت فرد، غیرقانونی، تلقی خواهد شد و مشمول جرایم سنگین خواهد گردید. فعالیت های دامی نیز، به جهت تاثیری که بر سلامت افراد جامعه و مصرف کنندگان فرآورده های دامی دارند، از قاعده کسب مجوز، مستثنی نیستند و متقاضی فعالیت در این حیطه، باید از مجوزهای لازم برخوردار باشد. شرایط دریافت مجوز دامداری، به شرح زیر می باشد:

مدارک مالکیت زمینی که فرد، قصد تاسیس دامداری، در آن را دارد: همانند، اخذ مجوز تولید و پرورش گیاهان دارویی، داشتن مدارک مالکیت، از مدارک ضروری، هنگام اخذ مجوز دامداری است. 

دریافت مجوز ساخت و تغییر کاربری: یکی از شرایط دریافت مجوز دامداری، این است که شخص، تعهد نامه ای محضری را همراه سایر مدارک، ارائه نماید، مبنی بر اینکه پس از اخذ مجوز تاسیس، قبل از هرگونه ساخت و ساز دامداری، نسبت به تغییر کاربری زمین و اخذ مجوز ساخت، اقدام خواهد نمود.

داشتن موافقت اصولی: از جمله شرایط دریافت مجوز دامداری، داشتن مدرکی مبنی بر موافقت اصولی، از سوی مرجع ذی صلاح می باشد.

از آنجا که اخذ مجوز دامداری، از طریق درگاه ملی مجوز های کشور، امکان پذیر می باشد، علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر، در خصوص این سامانه، می توانند اقدام به مطالعه مقاله ای که در زیر، در قسمت حتما بخوانید، آمده است، نمایند.

زمان صدور و مدت اعتبار مجوز دامداری

همانطور که گفتیم، چنانچه شخصی، قصد تاسیس یک دامداری را داشته باشد، باید، اقدام به دریافت مجوز دامداری نموده و تنها، پس از اخذ مجوز است که می تواند، نسبت به تاسیس دامداری، اقدام نماید. به همین علت، سوالی که در این زمینه، مطرح می گردد، این است که زمان صدور مجوز دامداری، چقدر بوده و مجوز صادره، تا چه مدت، اعتبار دارد؟

از ین رو، در این بخش از مقاله، قصد داریم، در خصوص زمان صدور مجوز دامداری و مهلت و مدت اعتبار آن، صحبت کنیم. در خصوص زمان صدور مجوز دامداری، باید گفت، همانند، مجوز استاندارد، پس از ارائه مدارک مورد نیاز، مدتی طول می کشد تا مجوز، صادر گردد که در خصوص دریافت مجوز تاسیس دامداری، این مدت، 37 روز کاری، از زمان تایید مدارک، توسط سازمان می باشد.

مدت اعتبار مجوز صادره، برای تاسیس دامداری، 2 سال از زمان صدور آن، بوده و متقاضی، باید در این دو سال یا 24 ماه، اقدام به تاسیس دامداری، در مکان مورد نظر، نماید. ذکر این نکته، ضروری است که نقص در مدارک، دریافت مجوز را با تاخیر مواجه خواهد کرد و بدین سبب، بهتر است که با اطلاع دقیق از مدارک مورد نیاز، از تاخیر در صدور مجوز، جلوگیری نمود.

مدارک لازم برای دریافت مجوز دامداری

همانطور که برای دریافت مجوز گلخانه، متقاضی باید، مدارک مورد نیاز این امر را در اختیار داشته، در دریافت مجوز دامداری نیز متقاضی باید از مدارک لازم این امر، برخوردار باشد؛ چراکه در غیر این صورت، موفق به اخذ مجوز دامداری نخواهد شد و یا در صورت نقص در مدارک، دریافت مجوز او، با تاخیر مواجه خواهد گردید.

از این رو، در این بخش از مقاله، قصد داریم، در خصوص مدارک لازم، برای دریافت مجوز دامداری، صحبت کرده و بگوییم که متقاضی اخذ مجوز دامداری، باید از چه طریقی، نسبت به تهیه برخی از این مدارک، اقدام نماید. مدارک لازم، برای دربافت مجوز دامداری، عبارتند از:

مدارک مربوط به مالکیت زمینی که قصد تاسیس دامداری، در آن، وجود دارد.

مدارکی که نحوه تامین علوفه برای دام ها در دامداری را تصریح می کند.

مدارک مربوط به نحوه تامین آب که شامل مستندات مربوط به داشتن حقابه یا استعلام شرکت امور آب استان و یا شهرستان می باشد.

مدارک مربوط به فرم کارشناسی محل تاسیس، از سوی نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی

مدارک مربوط به نقشه زمین که موقعیت زمین و محل اجرای پروژه را نشان می دهد.

مدارک مربوط به طرح فنی و توجیهی

مدارک مربوط به تعهد محضری متقاضی تاسیس دامداری، مبنی بر اینکه قبل از شروع هر گونه عملیات، بر روی ملک مورد نظر، برای تاسیس دامداری، اقدام به اخذ مجوز تغییر کاربری و مجوز ساخت خواهد نمود.

پس از توضیح در خصوص مدارک لازم، برای تاسیس دامداری، در ادامه، قصد داریم، در باره نحوه دریافت مجوز دامداری، بر اساس یک راهنمای تصویری، توضیح دهیم. علاقه مندان به کسب اطلاعات، در خصوص مجوز زنبورداری، می توانند مقاله زیر را مطالعه نمایند.

 

نحوه دریافت مجوز دامداری

در قسمت های قبل، در خصوص شرایط دریافت و اخذ مجوز دامداری، صحبت کرده و مدارک مورد نیاز برای انجام این امر را ذکر کردیم. پس از صحبت از شرایط و مداک، در این بخش از مقاله، قصد داریم، درباره نحوه دریافت مجوز دامداری، توضیح دهیم و با یک راهنمای تصویری، بگوییم که متقاضی اخذ مجوز دامداری، باید، به ترتیب، چه مراحلی را طی کرده تا موفق به دریافت این مجوز شود.

قبل از ارائه راهنمای تصویری نحوه دریافت مجوز دامداری، ذکر این نکته، ضروری است که درگاه ملی مجوز های کشور، سامانه ای است که توسط دولت، برای اخذ مجوز، طراحی شده است و متقاضیان دریافت انواع مجوز ها، نظیر مجوز بیمه، مجوز دامداری و... باید، ابتدا، از طریق مراجعه به آدرس اینترنتی آن، یعنی mojavez.ir اقدام به ثبت نام اولیه، برای دریافت مجوز مورد نظر خود کنند و سپس، با مراجعه به نهادهای ذی صلاح، به صورت حضوری، اقدام به اخذ مجوز خود نمایند. نحوه ثبت نام اولیه، برای دریافت مجوز دامداری، از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور، مطابق مراحل زیر است:

اولین مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز دامداری، جست و جوی آدرس اینترنتی درگاه ملی مجوزهای کشور، یعنی mojavez.ir، می باشد. پس از جست و جوی آدرس و ورود به صفحه ای مشابه صفحه زیر، متقاضی باید، در کادر جست و جو، مجوزی که قصد اخذ آن را دارد، جست و جو نماید.

 

نحوه دریافت مجوز دامداری

 

در این قسمت، متقاضی، می تواند، با انتخاب گزینه جزئیات، از شرایط اخذ و مراحل تاسیس، همچنین، مدارک و مراحل نحوه دریافت مجوز دامداری، مطلع شود.

 

نحوه اخذ مجوز دامداری

 

در این قسمت، متقاضی باید، گزینه مجوز را انتخاب کند و سپس، تعیین نماید که به عنوان یک شخص حقیقی، قصد ورود به سامانه، برای دریافت مجوز دامداری را دارد یا به عنوان یک شخص حقوقی.

 

شرایط تاسیس دامداری

 

در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز دامداری، متقاضی باید، شماره همراه خود را که با کد ملی او، مطابقت دارد، در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، وارد کرده و بدین ترتیب، احراز هویت نماید.

 

شرایط اخذ مجوز دامداری

 

پس از احراز هویت، متقاضی باید، آدرس اینترنتی سامانه سماک، یعنی semak.maj.ir را جست و جو نموده تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر گردد و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، وارد پورتال شخصی خویش شده و اقدام به ثبت درخواست صدور مجوز دامداری نماید. در صورت عدم ثبت نام، متقاضی می تواند، از طریق گزینه ثبت نام، نسبت به این امر، اقدام کند. 

 

نحوه دریافت مجوز دامداری

 

 متقاضیانی که به اینترنت، دسترسی ندارند، می توانند، پس از احراز هویت با شماره تلفن همراه، در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، با در دست داشتن مدارک مورد نیاز که در قسمت قبل، به توضیح آن ها پرداختیم، به سازمان های نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان محل تاسیس دامداری، مراجعه کرده و درخواست خود را برای اخذ موافقت نامه اصولی و جواز تاسیس، ثبت نماید.

سازمان های نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، باید، پس از بررسی مدارک، کارشناسی را جهت بازدید از محل، ارسال کرده و پس از بررسی نظر کارشناس، درخواست فرد را به واحدهای استانی سازمان نظام مهندسی، ارسال کند.

پس از ارسال مدارک فرد، به واحدهای استانی سازمان نظام مهندسی، مجددا، کارشناسی، به محل تاسیس دامداری، از استان، ارسال شده و در صورت تایید رعایت اصول فنی، پروانه بهداشتی و بهره برداری، برای فرد، صادر می گردد و رونوشت آن، به جهاد کشاورزی، تقدیم می شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت مجوز دامداری ​در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت مجوز دامداری پاسخ دهند.