دینا / حقوقی / سایر موضوعات حقوقی / انتقال بیمه شخص ثالث

انتقال بیمه شخص ثالث به پلاک جدید

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

انتقال بیمه شخص ثالث، با رعایت شرایط مربوطه، از جمله، ارائه سند رسمی خودرو و مدارک لازم، شامل اصل بیمه نامه شخص ثالث خودروی جدید و مدارک شناسایی بیمه شدگان، برای متقاضیان، امکان پذیر است. نحوه انتقال تخفیف به پلاک جدید نیز، از طریق مراجعه حضوری به شعبه شرکت بیمه گر بیمه نامه شخص ثالث قبلی، صورت می گیرد.

 

بیمه شخص ثالث، یکی از انواع بیمه نامه های اجباری بوده و هر ساله، در صورت عدم استفاده از پوشش های این بیمه نامه، تخفیفاتی نیز، بر اساس قانون اصلاحیه قانون بیمه شخص ثالث، به بیمه گذاران این بیمه تعلق می گیرد.

 

در حال حاضر، بر اساس طرح انتقال بیمه شخص ثالث به پلاک جدید، که هدف از آن، بهره مندی بیمه شدگان، از پوشش ها و تخفیفات قرارداد بیمه ای خود، در صورت تعویض وسیله نقلیه و انتقال تخفیف به پلاک جدید، بوده، انتقال بیمه شخص ثالث، به راحتی امکان پذیر است که برای انجام این امر، شرایط خاصی، مورد نیاز می باشد.

 

با توجه به اهمیت تسهیل در روند فرآیند انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث، برای بیمه گذاران، در ادامه، در رابطه با شرایط انتقال بیمه شخص ثالث، مدارک لازم جهت انجام این امر، نحوه انتقال تخفیف به پلاک جدید برای این نوع از بیمه و همچنین، ضرورت انتقال آن ، انتقال بیمه شخص ثالث به پلاک جدید و انتقال بیمه شخص ثالث به مالک جدید خودرو مطالبی آورده شده است.

شرایط انتقال بیمه شخص ثالث

افراد متقاضی انتقال بیمه شخص ثالث، می بایست ابتدا، شرایط لازم، جهت انتقال بیمه شخص ثالث را داشته باشند. با توجه به اینکه امکان دارد بیمه شدگان، از شرایط خاص مختص به انتقال این نوع بیمه اطلاعی نداشته باشند، در ادامه، در خصوص شرایط لازم برای انتقال بیمه شخص ثالث، توضیحات لازم آورده شده است.

 

افراد متقاضی، می توانند برای گرفتن استعلام سوابق کلی بیمه خودرو، به صورت اینترنتی، از طریق سایت centinsur.ir، اقدام نمایند.

 

تمامی بیمه گذاران بیمه شخص ثالث، می توانند تخفیف بیمه نامه خود را پیش از اتمام اعتبار آن، به وسیله نقلیه ای خود و یا اعضا خانواده خود، از جمله همسر، پدر، مادر و فرزندان، منتقل کنند. در این حالت، تخفیفات بیمه شخص ثالث، با کم کردن مدت زمان باقی مانده از اعتبار بیمه نامه وسیله نقلیه اولی، به وسیله نقلیه دومی، انتقال پیدا می کند.

 

انتقال بیمه شخص ثالث، به خریدار خودروی جدید، ضروری است با رجوع به سند رسمی نقل و انتقال خودرو، صورت گیرد و هر گونه انتقال، با وکالت نامه، قولنامه و یا غیره، امکان پذیر نمی باشد. البته، در حال حاضر، برگ سبز خودرو، جایگزین سند رسمی می باشد.

 

برای انتقال بیمه شخص ثالث خودرو های اسقاطی و فرسوده به خودروی جدید، می بایست اصل قرار داد بیمه نامه شخص ثالث، اسناد خودروی فرسوده و خودرو جدید، مدارک شناسایی بیمه شده و همچنین، پیوست ابطال بیمه نامه قبلی، به شرکت بیمه گر، ارائه شود. زیرا، این امر، نشان دهنده آن است که خودروی فرسوده، از دور خارج گردیده و سبب این می شود که شرکت بیمه گر، بیمه نامه قبلی را ابطال نموده و سپس، تخفیفات بیمه شخص ثالث را به خودرو جدید منتقل می کند.

 

جهت تغییر شرکت بیمه گر بیمه شخص ثالث، بیمه شدگان، می توانند پس از اتمام مدت زمان اعتبار قرارداد بیمه‌ نامه شخص ثالث خود و در هنگام تمدید این بیمه نامه، از خدمات بیمه ای شرکت بیمه ‌گر دیگری که در نظر دارند، استفاده نمایند و همچنین، مدارک مورد نیاز برای انجام این فرآیند، بیمه‌ نامه قبلی به همراه کارت خودرو می باشد.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد جریمه بیمه شخص ثالث کلیک نمایید.

 

برای انتقال بیمه شخص ثالث به مالک جدید خودرو، جهت بهره مندی از تخفیفات خودرو، بیمه گذار قبلی، می بایست درخواست خود را جهت انتقال بیمه شخص ثالث به خریدار جدید خودرو، به شعبه شرکت بیمه گر مورد نظر، ارائه نماید. شرکت بیمه گر نیز، باقی مانده تخفیف بیمه نامه قبلی را دریافت کرده و سپس، فرآیند انتقال بیمه نامه شخص ثالث قبلی به مالک خودرو جدید را انجام می دهد.

 

همچنین، جهت انتقال بیمه شخص ثالث به پلاک جدید، ضروری است هر دو وسیله نقلیه نوع و کاربری یکسانی، داشته باشند. به عنوان مثال، بیمه نامه شخص ثالث یک موتور سیکلت را نمی توان، به خودرو سواری، کامیون و یا تاکسی، منتقل نمود. همچنین، اگر بیمه نامه شخص ثالث، برای یک خودرو 4 سیلندر، دریافت شده، انتقال تخفیف های تعلق گرفته به آن، تنها، به یک خودروی 4 سیلندر، امکان پذیر است.

مدارک لازم برای انتقال بیمه شخص ثالث

در بخش قبل، در رابطه با شرایط لازم جهت انتقال بیمه شخص ثالث، توضیح دادیم؛ حال، در این بخش، قصد داریم در خصوص مدارک مورد نیاز، برای انتقال بیمه شخص ثالث، صحبت کنیم. از این رو، در ادامه، در رابطه با مدارک لازم برای انتقال بیمه شخص ثالث، توضیحات لازم آورده شده است.

 

افرادی که قصد دارند، استعلام پلاک های فعال خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند، می توانند استعلام پلاک فعال خودرو با کد ملی، از طریق سایت service.rahvar120.ir، اقدام نمایند.

 

بیمه ‌نامه شخص ثالث خودروی جدید

 

کپی از کارت ماشین قبلی

 

کپی از بیمه نامه شخص ثالث ماشین قبلی

 

اصل کارت خودروی جدید

 

کپی از کارت ماشین جدید

 

همچنین، اگر خودرو، افراد متقاضی، فرسوده است، می بایست، اصل و کپی برگه گواهی اسقاط را به همراه داشته باشند.

 

افرادی که قصد خرید بیمه شخص ثالث را دارند، بهتر است ابتدا، میزان نرخ بیمه شخص ثالث که هر ساله توسط شورای عالی بیمه، تعیین می گردد را ملاحظه نمایند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه مشاهده نرخ بیمه شخص ثالث، به صورت غیر حضوری، به لینک زیر مراجعه کنید.

نحوه انتقال بیمه شخص ثالث

در بخش قبل، در خصوص مدارک مورد نیاز، جهت انتقال بیمه شخص ثالث، توضیح دادیم؛ حال، در این قسمت، قصد داریم در رابطه با نحوه انتقال تخفیف به پلاک جدید، صحبت کنیم. از این رو، در ادامه، در رابطه با نحوه انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث، توضیحات لازم آورده شده است.

 

افراد متقاضی، می توانند برای دریافت استعلام سوابق بیمه موتور سیکلت، به صورت اینترنتی، از طریق سامانه بیمه مرکزی، به نشانی centinsur.ir، اقدام نمایند.

 

با توجه به اینکه امکان انتقال بیمه شخص ثالث خودرو، از سال دوم وجود دارد، بیمه شدگان، اگر در سال نخست، از پوشش های بیمه ای خود، استفاده نکنند، یعنی از شرکت بیمه گر، بابت تصادفات، خسارتی دریافت نکرده باشند، می توانند برای انتقال بیمه شخص ثالث به پلاک جدید، اقدام نمایند. لازم به ذکر است نحوه انتقال تخفیف به پلاک جدید، تنها، به روش حضوری، امکان پذیر است.

 

بیمه شدگان، جهت انتقال بیمه شخص ثالث، می بایست به صورت حضوری، به نمایندگی که قرارداد بیمه نامه قبلی شخص ثالث را صادر کرده و یا شعبه مرکزی شرکت بیمه گر مربوطه مراجعه نمایند و درخواست خود را برای انتقال بیمه شخص ثالث، به شرکت بیمه ای، ارجاع دهند.

 

افرادی که قصد دریافت استعلام بیمه نامه شخص ثالث را دارند، می توانند، به صورت غیر حضوری، از طریق سامانه بیمه مرکزی، به آدرس www.centinsur.ir، اقدام کنند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه دریافت استعلام بیمه شخص ثالث، به صورت غیر حضوری، به لینک زیر مراجعه نمایید.

 

ضرورت انتقال بیمه شخص ثالث

در بخش قبل، در رابطه با نحوه انتقال تخفیف به پلاک جدید، برای افراد متقاضی، توضیح دادیم؛ حال، در این قسمت، قصد داریم در خصوص ضرورت انتقال این نوع از بیمه نامه های اجباری، صحبت کنیم. از این رو، در ادامه، در رابطه با ضرورت انتقال بیمه شخص ثالث، توضیحات لازم آورده شده است.

 

اشخاصی که قصد خرید بیمه خودرو را دارند، می توانند، از طریق سایت bimito.com، به صورت غیر حضوری، اقدام نمایند.

 

با توجه به اینکه تخفیفات بیمه شخص ثالث، به افرادی تعلق می گیرد که در زمان رانندگی، از قوانین راهنمایی و رانندگی پیروی کرده و نیاز به دریافت خسارت، از شرکت های بیمه گر، نداشته باشند، بنابراین، این افراد، از درصد بالایی تخفیف، جهت دریافت بیمه نامه شخص ثالث، بهره مند می شوند.

 

همچنین، با توجه به اینکه رانندگان، ملزم به خرید این بیمه می باشند و در زمان دریافت آن، می توانند، از تخفیفات خود استفاده نموده و با هزینه کمتری این بیمه اجباری را خریداری کنند، افراد متقاضی، در برخی مواقع، نیاز به انتقال بیمه شخص ثالث را دارند. لازم به ذکر است، انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث، در شرایط زیر صورت می‌ گیرد:

 

انتقال بیمه شخص ثالث به شرکت های بیمه گر

 

انتقال بیمه شخص ثالث از خودروی فرسوده به ماشین جدید

 

انتقال بیمه ثالث به خودروی صفر کیلومتر

 

انتقال بیمه شخص ثالث به مالک جدید ماشین

 

انتقال بیمه شخص ثالث به ماشین جدید بیمه گذار

 

افرادی که تمایل دارند تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار بگیرند، می توانند جهت خرید بیمه شخص ثالث، به صورت آنلاین، از طریق سایت های معتبر فروش اینترنتی بیمه، اقدام کنند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه خرید بیمه شخص ثالث، به صورت غیر حضوری، به لینک زیر مراجعه نمایید.

 

انتقال بیمه شخص ثالث به پلاک جدید

در تیتر گذشته ضرورت انتقال بیمه شخص ثالث توضیح داده شد و شرایط انتقال بیمه ذکر شد در این بخش به انتقال بیمه شخص ثالث به پلاک جدید پرداخته خواهد شد. یکی از دغدغه ها در هنگام خرید و فروش خودرو  این موضوع است که آیا امکان انتقال بیمه شخص ثالث به پلاک جدید وجود دارد یا خیر

 

در پاسخ به این پرسش لازم است ذکر شود بله انتقال بیمه شخص ثالث به پلاک جدید امکان پذیر است زیرا تخفیف ها به شخص مالک تعلق دارد نه خودرو بنابراین اگر اشخاص خودرو خود را عوض کرده و خودرو با پلاک جدید خریداری کنند تخفیفات بیمه شخص ثالث به پلاک جدید آنان انتقال پیدا می کند.

 

برای انتقال بیمه شخص ثالث لازم است افراد در هنگام صدور بیمه نامه جدید با ارائه مدارک لازم به شرکت بیمه تخفیفات قبلی به بیمه نامه جدید اعمال می شود در ادامه  انتقال بیمه شخص ثالث به مالک جدید خودرو توضیح داده خواهد شد.

 

انتقال بیمه شخص ثالث به مالک جدید خودرو

در تیتر گذشته انتقال بیمه شخص ثالث به پلاک جدید توضیح داده شد و ذکر شد که امکان انتقال بیمه شخص ثالث و تخفیفات آن به پلاک و خودروی جدید وجود دارد. در ادامه انتقال بیمه شخص ثالث به مالک جدید خودرو توضیح داده خواهد شد.

 

همانطور که ذکر شد تخفیفات بیمه شخص ثالث به راننده خودرو تعلق داشته و امکان انتقال آن به مالک جدید خودرو وجود ندارد و همچنین طبق قوانین انتقال تخفیف خودرو شخص ثالث، انتقال تخفیف فقط بین اعضاء خانواده امکان پذیر است.

 

همچنین انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث بین خودروهای هم نوع و در خانواده امکان پذیر است و برای انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث نیازی به پرداخت هزینه اضافی نیست. در ادامه متقاضیان برای کسب اطلاعات درباره بیمه شخص ثالث موتور سیکلت می توانند مقاله زیر را مطالعه کنند.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد انتقال بیمه شخص ثالث ​در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون انتقال بیمه شخص ثالث پاسخ دهند.