دینا / تجاری / سایر موضوعات تجاری / سفارش کالای وارداتی

ثبت سفارش کالای وارداتی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

 ثبت سفارش کالای وارداتی، از جمله مراحلی بوده که جهت قانونی وارد کردن یک کالا به کشور، باید، توسط فرد دارای کارت بازرگانی، طی شود. نحوه ثبت سفارش کالای وارداتی، با مراجعه به سامانه مخصوص آن، وارد کردن اطلاعات کالا و فروشنده، بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه ثبت سفارش که نیم درصد ارزش هر کالا است، می باشد.

 

از دیر باز تا کنون، عده ای از افراد، شغل خود را تجارت قرار داده و از این طریق، اقدام به واردات کالا به کشور و صادرات کالا، به سراسر دنیا، کرده و به همین واسطه، نقش چشم گیری، در رشد و پیشرفت اقتصادی کشور خود، ایفا کرده اند.

واردات و صادرات کالا، نیازمند داشتن مدارک به خصوصی، از جمله، کارت بازرگانی می باشد. علاوه بر داشتن کارت بازرگانی، هنگامی که شخصی، قصد وارد کردن کالایی را به داخل کشور دارد، باید، مرحله ثبت سفارش کالای وارداتی را بر اساس نحوه و مراحل مخصوص این امر و با مراجعه به سامانه آن، انجام دهد، در غیر این صورت، ورود کالا به کشور، غیر قانونی، تلقی خواهد شد و اجازه ترخیص آن، از گمرک، به فرد، داده نمی شود.

از این رو، در این مقاله، قصد داریم، ابتدا، به این پرسش پاسخ دهیم که ثبت سفارش کالای وارداتی چیست و سپس، سامانه، نحوه و مراحل انجام این امر و هزینه و مدارک مورد نیاز برای آن را بررسی کنیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این موضوع، با ما، همراه باشید.

ثبت سفارش کالای وارداتی چیست

برای پاسخ به این پرسش که ثبت سفارش کالای وارداتی چیست؟ باید گفت، هر شخصی که تاجر است و شغل خود را تجارت قرار داده و بدین واسطه، اقدام به واردات و صادرات کالا، می نماید، نیازمند انجام مراحلی به خصوص و دریافت مدارک ویژه ای بوده تا عمل وی، قانونی تلقی شود و مشمول جریمه و مجازات نگردد. 

ثبت سفارش کالای وارداتی، از جمله مهم ترین مراحلی است که هر فرد مشغول به واردات کالا، باید، نسبت به انجام آن، اقدام کرده و از طریق سامانه مخصوص این امر، کالاهای وارداتی مورد نظر خود را ثبت کند و هزینه انجام این امر را بپردازد. برای ثبت سفارش، فرد باید، کد تعرفه گمرکی کالای وارداتی را داشته باشد.

با ثبت سفارش کالای وارداتی، عمل وارد کننده کالا، قانونی تلقی شده و اجازه ترخیص کالای خود را از گمرک خواهد یافت. از جمله مدارک مهمی که باید، در سامانه ثبت سفارش کالای وارداتی، بارگذاری گردد، کارت بازرگانی فردی است که اقدام به واردات کالا، به کشور کرده است. 

 

تمامی اشخاصی که دارای رمز ارز رسمی استخراج شده بوده، می توانند با داشتن شرایط و طبق مقررات قانونی نحوه انجام واردات، برای ثبت واردات با رمز ارزها، از طریق سامانه جامع تجارت، اقدام کنند.

 

کارت بازرگانی، مجوزی است که نشان دهنده داشتن اجازه قانونی، برای واردات و صادارت، توسط فرد وارد یا صادر کننده کالا می باشد و دریافت آن، از طریق مراجعه به اتاق بازرگانی و ارائه مدارک لازم یا مراجعه اینترنتی به آدرس cscs.Chambertrust.Ir، می باشد. 

با توجه به توضیحات فوق، در پاسخ به این پرسش که ثبت سفارش کالای وارداتی چیست؟ باید گفت، ثبت سفارش کالای وارداتی، به معنای ثبت اطلاعات کالای وارد شده به کشور، با توجه به اچ اس کد HS code آن کالا، در سامانه مخصوص آن، از طریق وارد کننده دارای کارت بازرگانی، می باشد و موجب قانونی تلقی شدن واردات کالا به کشور خواهد شد.

 

سامانه ثبت سفارش کالای وارداتی

همانطور که دریافت کارت بازرگانی که از مهم ترین مدارک، جهت انجام واردات و صادرات است، سامانه مخصوص به خود را داشته، ثبت سفارش کالای وارداتی نیز دارای سامانه مخصوص به خود می باشد که توسط دولت، راه اندازی شده و ثبت سفارش، باید، از طریق مراجعه به آدرس آن صورت گیرد. از این رو، در این بخش، قصد داریم، به معرفی سامانه ثبت سفارش کالای وارداتی بپردازیم.

سامانه ثبت سفارش کالای وارداتی، سامانه "جامع تجارت ایران" نام دارد و آدرس آن، ntsw.ir می باشد و متقاضیان وارد کردن کالا به کشور، قبل از هر اقدامی، باید با مراجعه به آدرس آن و طی کردن نحوه و مراحل ثبت سفارش، اقدام به ثبت سفارش کالای وارداتی خود کنند. 

از دیگر امکانات سامانه ثبت سفارش کالای وارداتی یا سامانه جامع تجارت ایران، می توان، به امکان دریافت کد نقش تجاری، شناسه کالا، خدمات عمومی، دسترسی به زیر سامانه ها، دسترسی به پرسش و پاسخ های متداول و فیلم های آموزشی، اشاره کرد که در اختیار کاربران این سامانه، قرار گرفته است و با مراجعه به آدرس سامانه، می توانند، از آن، بهره مند شوند. 

 

نحوه و مراحل ثبت سفارش کالای وارداتی

همانطور که تمدید کارت بازرگانی، نحوه و مراحل مخصوص به خود را دارد، ثبت سفارش کالای وارداتی نیز نحوه و مراحل مخصوص به خود را داشته که بدون طی کردن دقیق و درست این مراحل، ثبت سفارش کالای وارداتی، به درستی، صورت نخواهد گرفت و وارده کننده را با مسائل و مشکلات قانونی، روبرو خواهد کرد. 

با توجه به اهمیت طی کردن صحیح نحوه و مراحل ثبت سفارش کالای وارداتی و جهت پیشگیری از بروز خطا در این زمینه، در این بخش از مقاله، قصد داریم، در باره نحوه و مراحل ثبت سفارش کالای وارداتی، در سامانه مخصوص آن، یعنی سامانه جامع تجارت ایران، صحبت کنیم که مطابق راهنمای تصویری زیر است:

 

در ابتدا، آدرس سامانه ثبت سفارش کالای وارداتی یا سامانه جامع تجارت ایران، یعنی، ntsw.ir را در مرورگر دستگاه خود، جست و جو کرده تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر شوید و سپس، با انتخاب گزینه ورود، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. در صورتی که پیش از این، در سامانه، ثبت نام نکرده اید، ابتدا، با انتخاب گزینه ثبت نام، اقدام به ثبت نام خود، در سامانه نمایید تا به شما، نام کاربری و رمز عبور داده شود.

 

سفارش کالای وارداتی

 

در این مرحله از مراحل ثبت سفارش کالای وارداتی، از قسمت نقش جاری، در سمت چپ صفحه، گزینه بازرگان حقوقی را انتخاب کرده و سپس، از سمت راست صفحه، از فیلد عملیات پایه، مدیریت پرونده را انتخاب کنید.

 

ثبت سفاش کالای وارداتی

 

در این مرحله از نحوه و مراحل ثبت سفارش کالای وارداتی، گزینه پرونده جدید را انتخاب کنید. 

 

سامانه ثبت سفارش کالای وارداتی

 

با کلیک، بر روی پرونده جدید، صفحه ای مشابه صفحه زیر، برای شما، نمایش داده خواهد شد که باید، اطلاعات اصلی پیش فاکتور را در آن، وارد کنید و از قسمت شناسه فروشنده، فروشنده خارجی را انتخاب کنید تا به قسمت بعد، هدایت شوید.

 

سامانه سفارش کالای وارداتی

 

با انتخاب گزینه نوع شناسه فروشنده خارجی، باید، در صفحه ای مشابه صفحه زیر، اطلاعات فروشنده خارجی را وارد کرده و گزینه جست و جو را انتخاب کنید تا اطلاعات او، نمایش داده شود. چنانچه اطلاعات شناسه فروشنده را جست و جو کردید و یافت نشد، یعنی، فروشنده، پیش از این، ثبت نشده و باید، با انتخاب گزینه تجارت خارجی و اخذ شناسه فروشنده خارجی جدید، اقدام به اخذ شناسه، برای فروشنده خارجی نمایید.

 

سفارش کالای وارداتی

 

پس از وارد کردن اطلاعات پیش فاکتور، به مرحله بعد بروید و در صفحه ای مشابه صفحه زیر، اطلاعات گمرکی و حمل و نقل را وارد کنید. این اطلاعات، شامل مشخص کردن نوع قرارداد، تعداد دفعات حمل و نقل و سایر موارد مورد نیاز می باشد.

 

ثبت سفارش کالای وارداتی

 

سپس، با توجه به نوع قرارداد انتخابی شما، صفحه ای مانند صفحه زیر، نمایش داده خواهد شد که در آن، روش مناسب حمل، نشان داده می شود. در صورتی که قصد حذف روشی را دارید، از گزینه حذف، استفاده کرده در غیر این صورت، با توجه به عدم ضروری بودن پر کردن اطلاعات این قسمت، به مرحله بعد بروید.

 

سامانه ثبت سفارش کالای وارداتی

 

در این مرحله باید، با توجه به اطلاعات پیش فاکتور خود، اطلاعات مالی و بانکی را تکمیل کرده که شامل مواردی از قرار مبلغ کل پیش فاکتور، مبلغ تخفیف، هزینه حمل و مواردی از این دست می باشد.

 

سامانه سفارش کالای وارداتی

 

در این گام، می توانید اقدام به ثبت کالا، به دو طریق ثبت موردی کالا، از طریق گزینه افزودن کالا و نيز ثبت گروهی کالاها، از طریق بارگذاری فایل اکسل، نموده و کالاهای پيش فاکتور خود را در سامانه ثبت کنید.

 

ثبت سفارش کالای وارداتی

 

چنانچه گزینه افزودن کالا را انتخاب کنید، صفحه ای مانند صفحه زیر، برای شما، نمایش داده خواهد شد که با وارد کردن شماره تعرفه کالا، می توانید، کالای مورد نظر خود را جست و جو و اضافه کنید.

 

ثبت سفارش کالای وارداتی

 

در غیر این صورت، یعنی در صورتی که شماره تعرفه کالا را نمی دانید، صرفا، گزینه جست و جو را انتخاب کرده و در صفحه ای که مانند صفحه زیر است، اطلاعات مورد نیاز ثبت هر کالا که شامل وضعیت آن، نوع بسته بندی، وزن و مواردی از این دست می باشد را وارد نمایید و با انتخاب گزینه ثبت، کارمزد آن را بپردازید.

 

سفارش کالای وارداتی

 

در صورتی که مراحل ثبت کالا را به درستی انجام دهید، پس از پرداخت کارمزد کالا، شماره 8 رقمی ثبت سفارش، به شما، داده خواهد شد که باید در نگهداری آن، کوشا باشید. در ادامه مقاله، قصد داریم، در خصوص هزینه ثبت سفارش کالای وارداتی یا کارمزد آن، صحبت کنیم.

 

هزینه ثبت سفارش کالای وارداتی

در قسمت های قبل، توضیح دادیم که اقدام به واردات و صادرات کالا، نیازمند انجام مراحلی، از جمله، دریافت شناسه کالا، ثبت سفارش کالای وارداتی، دریافت و در صورت نیاز، تمدید کارت بازرگانی و مواردی از این دست دارد و بدون طی کردن این مراحل و داشتن این مدارک، واردات و صادرات، امکان پذیر، نخواهد بود. 

ثبت سفارش کالای وارداتی نیز که یکی از مهم ترین اقدامات قانونی، برای واردات کالا است، نیازمند پرداخت هزینه یا کارمزد کالا بوده و بدون پرداخت آن، امکان ثبت سفارش کالای وارداتی، وجود، نخواهد داشت. از این رو، در این بخش از مقاله، قصد داریم، درباره هزینه ثبت سفارش کالای وارداتی صحبت کنیم.

هزینه ثبت سفارش کالای وارداتی یا کارمزد کالا، معادل نیم درصد ارزش کالا است و بر اساس این فرمول، محاسبه می گردد: مبلغ ارز کل پیش فاکتور، ضرب در نرخ ارز شده و بر 2000 تقسیم می گردد و بدین ترتیب، کارمزد کالای ثبت شده وارداتی، محاسبه می شود.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سفارش کالای وارداتی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون سفارش کالای وارداتی پاسخ دهند.