برای دریافت مجوز عطاری، لازم است به درگاه ملی مجوزهای کشور، وارد شده و روی گزینه صدور پروانه های صنفی کلیک نمود. گذراندن دوره آموزشی احكام تجارت و كسب و كار، دریافت کارت بهداشت و دریافت گواهی عدم سوء پیشینه، از شرایط نحوه دریافت مجوز عطاری بوده و زمان صدور مجوز نیز پانزده روز از تکمیل مدارک و مدت اعتبار آن، یک ساله یا پنج ساله می باشد.
برای مشاوره مجوز عطاری
برای مشاوره مجوز عطاری
از آنجا که مردم کشور ما، همواره به استفاده از گیاهان دارویی، برای درمان و پیشگیری از بیماری ها، معتقد بوده اند، شغل عطاری نیز یک کسب و کار محبوب و پر درآمد، در میان مردم ایران می باشد. گیاه دارویی، گیاهانی هستند که به صورت تازه یا خشک شده و به منظور اثرات درمانی، بهداشتی و پیشگیری برای انسان، حیوان یا گیاه، مورد استفاده قرار می گیرند.
اشخاصی که از اطلاعات کافی در زمینه گیاهان دارویی و شغل عطاری، برخوردار بوده یا به این شغل، علاقه دارند، می توانند برای دریافت مجوز عطاری و تاسیس این مرکز، اقدام نمایند. بدین منظور می بایست، ابتدا با مراحل اخذ این مجوز، مدارک و شرایط تاسیس عطاری، آشنا شد.
در همین راستا، در این مقاله، قصد داریم، شرایط تاسیس عطاری را بررسی نموده و در ادامه، به توضیح زمان صدور این مجوز، مدت اعتبار، مدارک لازم برای اخذ مجوز و نحوه دریافت آن بپردازیم. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، در ادامه مقاله، با ما همراه باشید.
برای ورود به حرفه عطاری و دریافت مجوز آن، علاوه بر علاقه و مهارت کافی، می بایست شرایط دیگری را نیز دارا بود که این شرایط در ماده 3 اصلاحيه آيين نامه اجرايی نحوه صدور و تمديد پروانه كسب، بیان شده است. در ادامه، شرایط تاسیس عطاری را بر اساس این ماده قانونی، بیان خواهیم نمود.
دارا بودن سند مالكيت یا اجاره نامه، صلح نامه، هبه نامه، قراداد مشاركت، مبايعه نامه و يا هر قراردادی که از منظر قانونی، معتبر، خواهد بود.
دریافت گواهی عدم سوء پیشینه، از نيروی انتظامی جمهوری اسلامی ايران
دریافت گواهی اداره امور مالياتی، مبنی بر نداشتن بدهی مالیاتی
گذراندن دوره آموزشی احكام تجارت و كسب و كار
برای دریافت مجوز گلخانه، می بایست، به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، مراجعه کرده و در صورت دارا بودن شرایط تاسیس و مدارک لازم، اقدام به دریافت مجوز نمود.
دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم يا پزشكی يا گواهی اشتغال به تحصيل، برای آقايان كمتر از پنجاه سال سن (دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیازی به ارائه کارت پایان خدمت ندارند.)
داشتن حداقل هجده سال سن
دریافت کارت بهداشت
دارا بودن گواهی تخصصی يا مدارک دانشگاهی مرتبط، يا حضور یک نفر واجد شرايط شاغل در واحد صنفی
درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir، با هدف ارائه خدمات الکترونیکی، در زمینه کسب مجوز کسب و کار و تسهیل در این امر، راه اندازی شده است. ثبت درخواست کسب مجوز، با ثبت نام در این درگاه، امکان پذیر می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، به مقاله زیر مراجعه نمایید.
در بخش قبل، شرایط تاسیس عطاری را بر اساس ماده 3 اصلاحيه آيين نامه اجرايی نحوه صدور و تمديد پروانه كسب، بیان نمودیم. در این بخش، زمان صدور و مدت اعتبار این مجوز را توضیح خواهیم داد. ابتدا در پاسخ به این سوال که زمان صدور مجوز عطاری، به چه صورت می باشد، باید گفت، بر اساس ماده 2 قانون فوق الذکر: «مرجع صدور پروانه كسب، موظف است، حداكثر ظرف مدت پانزده روز از تاريخ دريافت تقاضا، پاسخ متقاضی را مبنی بر رد يا قبول تقاضا، به وی ابلاغ كند. عدم اعلام نظر در مدت ياد شده، به منزله پذيرش، محسوب می گردد.»
از آنجا که شرکت های تجاری، مشمول امکانات و تسهیلات متعدد دولتی و غیر دولتی شده، بسیاری از اشخاص، برای آغاز کسب و کار خود، ترجیح می دهند که برای ثبت شرکت، اقدام نمایند. ثبت شرکت، دارای روند و مراحل خاص خود بوده که از طریق سامانه جامع ثبت شرکت ها irsherkat.ssaa.ir، انجام می گیرد.
پس از قبول این تقاضا، مرجع صدور پروانه كسب، استعلام های لازم را از دستگاه های ذی ربط، دریافت نموده و 3 ماه برای تهیه و ارسال مدارک مورد نیاز به شخص متقاضی مجوز، زمان می دهد. مرجع صدور پروانه نیز باید حداكثر ظرف پانزده روز از تکمیل مدارک، نسبت به صدور پروانه كسب در سامانه ایرانیان اصناف، اقدام نماید. این سامانه، دو گزینه موقت و دائم را برای مدت پروانه کسب، قرار داده است که گزینه موقت، به معنای یک سال اعتبار و گزینه دائم، به معنای 5 سال اعتبار می باشد.
در بخش های قبل، شرایط تاسیس عطاری، زمان صدور و مدت اعتبار مجوز عطاری را بیان نمودیم. از آنجا که احراز دارا بودن شرایط تاسیس، مستلزم ارائه مدارک مرتبط با آن می باشد، در این بخش، مدارک لازم برای تاسیس عطاری و دریافت مجوز عطاری را بررسی خواهیم نمود.
مدرک مالکیت یا اجاره نامه ملک، به همراه تصویر کپی برابر اصل شده این مدارک
اصل و کپی فیش پرداخت مالیات
گواهی عدم سوء پیشینه
تائیدیه کد پستی
کارت بهداشت
اصل و 2 سری تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
ثبت شرکت، به انجام روال قانونی ثبت در مرجع ثبت شرکت ها از سوی موسسین و تشکیل دهندگان شرکت، گفته می شود. از آنجا که ثبت شرکت و ایجاد شخصیت حقوقی، امکانات و تسهیلات فراوانی را برای کسب و کارها، فراهم می آورد، می توان با ثبت شرکت به عنوان شخص حقوقی برای دریافت مجوز بسیاری از کسب و کارها، اقدام نمود.
اصل و 2 سری کپی کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت، به جز اشخاص بالای 50 سال
دارا بودن گواهی تخصصی يا مدارک دانشگاهی مرتبط يا حضور یک نفر واجد شرايط شاغل در واحد صنفی
6 قطعه عکس سه در چهار
گواهی گذراندن دوره آموزشی احكام تجارت و كسب و كار
در صورت داشتن شریک، فرم رضایت، گواهی امضا، کپی کارت ملی، صفحه اول شناسنامه و یک قطعه عکس سه در چهار شریک
در صورت ورثه ای بودن ملک، گواهی فوت، انحصار وراثت، گواهی مالیات بر ارث، فرم رضایت شرکا، گواهی امضا، کپی صفحه اول شناسنامه، کارت ملی و یک قطعه عکس وراث
برای دریافت مجوز عطاری، می بایست به درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir، که تحت مدیریت دبیرخانه «هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار» در مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار، فعالیت می کند، مراجعه نموده و پس از مطالعه مقررات نحوه دریافت مجوز، برای دریافت آن اقدام نمود. مراحل نحوه دریافت مجوز عطاری، مطابق راهنمای تصویری زیر می باشد:
برای دریافت مجوز عطاری، به درگاه ملی مجوزهای کشور، به آدرس g4b.ir، وارد شده و روی گزینه صدور پروانه های صنفی، کلیک نمایید.
پس از کلیک روی گزینه صدور پروانه های صنفی، وارد سامانه زیر خواهید شد. در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز عطاری، گزینه ثبت نام را انتخاب نمایید.
در صفحه نمایش داده شده، اطلاعات خواسته شده را وارد نموده و دکمه ثبت نام را بزنید. پس از تایید و صحت سنجی، ثبت نام شما، انجام شده و نام کاربری و کلمه عبور، به شماره همراه شما، پیامک می گردد.
پس از ثبت نام، نام کاربری و گذرواژه خود را وارد نموده و گزینه ورود را بزنید. سپس با طی مراحل بعدی از مراحل نحوه دریافت مجوز عطاری، برای دریافت مجوز، اقدام نمایید.
پس از ورود، صفحه زیر را مشاهده می کنید. در این بخش از روند نحوه دریافت مجوز عطاری، می بایست، روی گزینه درخواست مجوز جدید، کلیک نمایید.
در این قسمت از مراحل نحوه دریافت مجوز عطاری می بایست، اطلاعات خواسته شده را تکمیل نموده و روی گزینه ثبت نهایی، کلیک کنید.
با کلیک روی هر یک از گزینه های ثبت موقت و ثبت نهایی، کد رهگیری شما، نمایش داده خواهد شد. اما در صورتی که ثبت نهایی را تایید نمایید، درخواست شما مستقیما، برای سازمان مربوطه، ارسال می شود. سپس در صفحه زیر، قسمت مشاهده را انتخاب نمایید.
در صفحه پیش رو، خلاصه ای از پرونده شما، نمایش داده خواهد شد. برای ادامه مراحل نحوه دریافت مجوز عطاری، روی گزینه ادامه فرایند ثبت درخواست، کلیک نموده تا به سامانه ایرانیان اصناف iranianasnaf.ir، هدایت شوید.
در صفحه پیش رو، مراحل دریافت مجوز عطاری، نمایش، داده خواهد شد که لازم است، پس از مطالعه مدارک مورد نیاز، اطلاعات خواسته شده، شامل پروانه، نوع، نوع شخص متقاضی پروانه و مدت پروانه را تعیین نمایید.
در گام بعد از مراحل نحوه دریافت مجوز عطاری، لازم است، استان، شهرستان و رسته شغلی مربوط به کسب و کار خود را انتخاب کنید.
در قسمت بعدی، آیین نامه عمومی پروانه کسب و آیین نامه رسته شغلی را ملاحظه خواهید نمود. لازم است هر یک از این موارد را مطالعه نموده و دکمه تایید را بزنید
سایت ایران اصناف، سایت ثبت نام پروانه کسب و دریافت جواز اینترنتی می باشد. این سامانه وظیفه صدور مجوز تمامی کسب و کارهای صنفی را بر عهده دارد.
در مرحله اطلاعات فردی و صنفی، اطلاعات خواسته شده، در مورد تابعیت صاحب پروانه، اطلاعات شرکت، اطلاعات فردی صاحب پروانه و اطلاعات واحد صنفی را وارد نموده و دکمه تایید و ادامه، را بزنید.
در صورتی که برای کد ملی شخص ثبت نام شده، قبلا پروانه کسبی، ثبت شده باشد، برای ثبت نام پروانه کسب جدید، ثبت نام مباشر، لازم می باشد که در این بخش می بایست، اطلاعات شخص مباشر را وارد کرده و تایید نمایید.
پس از این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز عطاری، پیش نمایشی از اطلاعات ثبت نام شما، نشان داده خواهد شد که می بایست، پس از مطالعه آن، روی تایید و ادامه، کلیک نمایید. در این قسمت، نوبت به وارد کردن مدارک می رسد. بدین منظور، مدارک لازم را بارگذاری کنید.
بعد از اتمام مراحل فوق، کد رهگیری خود را دریافت خواهید نمود. اکنون، می توانید، از بخش پیگیری ثبت نام، با وارد کردن کد رهگیری و کد ملی، آخرین وضعیت درخواست خود را مشاهده کنید.
نحوه دریافت مجوز تولید و پرورش گیاهان دارویی به طریق مراجعه حضوری به مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مربوطه و به روش اینترنتی مراجعه به سایت درگاه ملی مجوزها، انجام می پذیرد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مجوز عطاری در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مجوز عطاری پاسخ دهند.
برای مشاوره مجوز عطاری
برای مشاوره مجوز عطاری
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©