برای دریافت مجوز تعمیرگاه، می بایست به درگاه ملی مجوزهای کشور، مراجعه نموده و گزینه صدور پروانه های صنفی را انتخاب نمود. شرایط تاسیس مکانیکی، شامل دارا بودن حداقل 18 سال سن، تابعیت ایران، کارت پایان خدمت یا معافیت، اسناد مالکیت یا اجاره ملک و گواهی مالیاتی می باشد. زمان صدور مجوز، نهایتا 15 روز پس از تکمیل مدارک بوده و مدت اعتبار آن، یک یا پنج سال می باشد
برای مشاوره مجوز تعمیرگاه
برای مشاوره مجوز تعمیرگاه
مکانیکی ماشین از مشاغل پر طرفدار، برای علاقه مندان به خودرو و کارهای فنی بوده و لازمه این شغل، آشنایی با برق خودرو، هدایت فرمان، چرخ و ترمز، انتقال قدرت، سوخت رسانی و سیستم تعلیق خودرو می باشد. علاقه مندان به این شغل می بایست، به طور علمی و عملی، با کاربرد موارد فوق و نحوه تعمیر آن، آشنایی داشته باشند.
اشخاصی که به این شغل، علاقه داشته و از مهارت کافی نیز برخوردار می باشند، در صورتی که از سرمایه اولیه، برخوردار هستند، می توانند اقدام به تاسیس مکانیکی نمایند. برای این امر، لازم است، متقاضی، ابتدا برای دریافت مجوز تعمیرگاه، اقدام کرده که لازمه دریافت این مجوز، اطلاع از شرایط تاسیس مکانیکی و مدارک لازم، برای این امر، می باشد.
در همین راستا، در این مقاله، قصد داریم، شرایط تاسیس مکانیکی را بررسی نموده و در ادامه، زمان صدور، مدت اعتبار، مدارک لازم برای اخذ مجوز تعمیرگاه و نحوه دریافت آن را بررسی نماییم. برای دریافت اطلاعات بیشتر، در این زمینه، در ادامه مقاله، با ما همراه باشید.
در صورتی که از علاقه و مهارت کافی، برای شغل مکانیکی، برخوردار بوده، اما هزینه و سرمایه لازم، برای تاسیس مکانیکی را ندارید، می توانید با مراجعه به سامانه جستجوی شغل، در یکی از مکانیکی ها، استخدام شوید. اما در صورتی که قصد راه اندازی مستقل شغل و دریافت مجوز آن را دارید، می بایست، شرایط تاسیس مکانیکی را دارا باشید. لذا، در ادامه، شرایط مذکور را بیان خواهیم نمود.
دارا بودن سند مالکیت یا اجاره نامه، صلح نامه، هبه نامه، قرارداد مشارکت، مبایعه نامه و یا هر قراردادی که از منظر قانونی، معتبر می باشد.
دارا بودن گواهی مالیاتی، از اداره مالیات
دارا بودن گواهی گذراندن دوره آموزشی احکام تجارت و کسب و کار، در قالب دستور العمل های آموزشی قانون نظام صنفی
دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا پزشکی یا گواهی اشتغال به تحصیل، برای آقایان زیر 50 سال (دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیازی به ارائه کارت پایان خدمت ندارند.)
داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
داشتن گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
داشتن حداقل 18 سال سن
داشتن سلامت جسمی
درگاه ملی مجوزهای کشور، در آدرس اینترنتی g4b.ir، فعالیت می کند. کارکرد این سامانه، سهولت و شفاف سازی در زمینه صدور مجوز کسب و کار می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
در قسمت قبل، شرایط تاسیس مکانیکی را بیان کردیم. در این بخش، زمان صدور و مدت اعتبار این مجوز را بررسی خواهیم نمود. در پاسخ به این سوال که زمان صدور مجوز تعمیرگاه، به چه صورت است، باید گفت که بر اساس قانون اتاق اصناف، اتحادیه تعمیرکاران، موظف بوده، در مدت 15 روز از زمان تکمیل مدارک متقاضی، نسبت به رد یا تایید درخواست او، اقدام نماید و در صورت عدم اظهار نظر، به منزله تایید درخواست می باشد.
نکته ای که باید به آن توجه نمود، این مسئله است که ایجاد شخصیت حقوقی و شرکت، جهت دریافت مجوز تعمیرگاه، منوط به ارائه درخواست ثبت شرکت، در سامانه جامع ثبت شرکت ها irsherkat.ssaa.ir می باشد.
در پاسخ به سوال که مدت اعتبار مجوز تعمیرگاه، به چه صورت است، باید گفت که سامانه ایرانیان اصناف، دو گزینه موقت و دائم را برای مدت پروانه کسب، قرار داده است، گزینه موقت، به معنای یک سال اعتبار و گزینه دائم، به معنای 5 سال اعتبار می باشد.
در بخش های قبل، شرایط تاسیس مکانیکی، زمان صدور و مدت اعتبار مجوز تعمیرگاه را بیان نمودیم. از آنجا که احراز دارا بودن شرایط تاسیس، مستلزم ارائه مدارک مرتبط با آن می باشد، در این بخش، مدارک لازم برای تاسیس مکانیکی و دریافت مجوز تعمیرگاه را بررسی خواهیم نمود.
مدرک مالکیت یا اجاره نامه ملک، به همراه تصویر کپی برابر اصل شده این مدارک
اصل و کپی فیش پرداخت مالیات
فیش عوارض شهرداری
تائیدیه کد پستی
اصل و 2 سری تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
اصل و 2 سری کپی کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت، به جز اشخاص بالای 50 سال
تصویر مدرک تحصیلی، در صورت دارا بودن مدرک تحصیلی مرتبط
دیپلم مکانیک یا مدرک فنی دارای مهر سازمان فنی و حرفه ای یا آموزش و پرورش
6 قطعه عکس سه در چهار
در صورت داشتن شریک، فرم رضایت، گواهی امضا، کپی کارت ملی، صفحه اول شناسنامه و یک قطعه عکس سه در چهار شریک
در صورت ورثه ای بودن ملک، گواهی فوت، انحصار وراثت، گواهی مالیات بر ارث، فرم رضایت شرکا، گواهی امضا، کپی صفحه اول شناسنامه، کارت ملی و یک قطعه عکس وراث
نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، ورود به سامانه درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، انتخاب نوع مجوز و ثبت آن در پورتال سازمان فنی و حرفه ای کشور می باشد. مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، 5 نوع بوده که نیاز به شرایط تاسیس و مدارک لازم و پرداخت مبلغ 200 هزار تومان دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه دریافت این مجوز، مطالعه مقاله زیر توصیه می شود.
برای دریافت مجوز تعمیرگاه، می بایست به درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir، که بستری اینترنتی بوده و تحت مدیریت دبیرخانه «هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار» در مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار فعالیت می کند، مراجعه نمود.
برای دریافت مجوز تعمیرگاه، در درگاه ملی مجوزهای کشور، به آدرس g4b.ir، روی گزینه صدور پروانه های صنفی، کلیک نمایید.
پس از کلیک روی گزینه صدور پروانه های صنفی، وارد سامانه زیر خواهید شد. در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز تعمیرگاه، گزینه ثبت نام را انتخاب کنید.
در صفحه پیش رو، اطلاعات خواسته شده، از جمله نوع متقاضی، کد ملی، شماره شناسنامه، نام، تاریخ تولد، نام پدر، شماره موبایل و کد امنیتی را وارد نموده و دکمه ثبت نام را بزنید. پس از تایید و صحت سنجی، ثبت نام شما انجام شده و نام کاربری و کلمه عبور، به شماره همراه شما، پیامک می گردد.
پس از ثبت نام، در صفحه نخست، نام کاربری و گذرواژه خود را وارد نموده و گزینه ورود را بزنید. سپس با طی مراحل بعدی از مراحل نحوه دریافت مجوز تعمیرگاه، برای دریافت مجوز، اقدام نمایید.
پس از ورود، صفحه زیر را مشاهده می کنید. در این مرحله از روند نحوه دریافت مجوز تعمیرگاه، می بایست، روی گزینه درخواست مجوز جدید، کلیک نمایید.
در این قسمت از مراحل نحوه دریافت مجوز تعمیرگاه می بایست، اطلاعات خواسته شده را تکمیل نموده و روی گزینه ثبت نهایی، کلیک کنید.
با کلیک روی هر یک از گزینه های ثبت موقت و ثبت نهایی، کد رهگیری شما، نمایش داده خواهد شد. اما در صورتی که ثبت نهایی را تایید نمایید، درخواست شما مستقیما، برای سازمان مربوطه، ارسال می شود. سپس در صفحه زیر، قسمت مشاهده را انتخاب نمایید.
در صفحه پیش رو، خلاصه ای از پرونده شما، نمایش داده خواهد شد. برای ادامه مراحل نحوه دریافت مجوز تعمیرگاه، روی گزینه ادامه فرایند ثبت درخواست، کلیک نموده تا به سامانه iranianasnaf.ir، هدایت شوید.
سایت ایران اصناف، سایت ثبت نام پروانه کسب و دریافت جواز اینترنتی می باشد. برای ثبت نام پروانه کسب، باید ابتدا به درگاه ملی مجوزهای کشور، مراجعه نموده و پس از اخذ کد پیگیری، به سامانه ایران اصناف رفته و با وارد کردن کد اخذ شده، ثبت نام را انجام داد.
در صفحه پیش رو، مراحل دریافت مجوز تعمیرگاه، نمایش داده خواهد شد که لازم است، پس از مطالعه مدارک مورد نیاز، اطلاعات خواسته شده، شامل پروانه، نوع آن، نوع شخص متقاضی پروانه و مدت پروانه را تعیین نمایید.
در مرحله بعد از مراحل نحوه دریافت مجوز تعمیرگاه، لازم است، رسته شغلی مربوط به کسب و کار خود را انتخاب کنید.
در قسمت بعدی، آیین نامه عمومی پروانه کسب و آیین نامه رسته شغلی را ملاحظه خواهید نمود. لازم است، هر یک از این موارد را مطالعه نموده و دکمه تایید را بزنید.
در مرحله اطلاعات فردی و صنفی، اطلاعات خواسته شده، در مورد تابعیت صاحب پروانه، اطلاعات شرکت، اطلاعات فردی صاحب پروانه و اطلاعات واحد صنفی را وارد کرده و روی تایید و ادامه، کلیک نمایید.
در صورتی که برای کد ملی شخص ثبت نام شده، قبلا پروانه کسبی، ثبت شده باشد، برای ثبت نام پروانه کسب جدید، ثبت نام مباشر، لازم می باشد که در این بخش می بایست، اطلاعات شخص مباشر را وارد کرده و تایید نمایید.
پس از این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز تعمیرگاه، پیش نمایشی از اطلاعات ثبت نام شما، نشان داده خواهد شد که می بایست، پس از مطالعه آن، روی تایید و ادامه، کلیک نمایید. در این قسمت، نوبت به وارد کردن مدارک می رسد. بدین منظور، مدارک لازم را بارگذاری کنید.
بعد از اتمام مراحل فوق، کد رهگیری خود را دریافت خواهید نمود. اکنون، می توانید، از بخش پیگیری ثبت نام، با وارد کردن کد رهگیری و کد ملی، آخرین وضعیت درخواست خود را مشاهده کنید.
سایت صدور مجوز های وزارت کار، سایتی است که در آن، در مورد شرایط تاسیس و نحوه دریافت مجوزهای صادره، توسط معاونت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بهزیستی و سازمان فنی و حرفه ای کشور، اطلاع رسانی شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مجوز تعمیرگاه در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مجوز تعمیرگاه پاسخ دهند.
برای مشاوره مجوز تعمیرگاه
برای مشاوره مجوز تعمیرگاه
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©