دینا / تجاری / سایر موضوعات تجاری / هزینه کارت بازرگانی

هزینه کارت بازرگانی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

هزینه عضویت یکساله اتاق بازرگانی، با سرمایه زیر 30 میلیون تومان، 250 هزار تومان، با سرمایه 30 تا 200 میلیون تومان، 400 هزار تومان و با سرمایه 200 میلیون تومان به بالا، 500 هزار تومان می باشد. قیمت اخذ کارت بازرگانی یا نرخ تمدید آن نیز 44 هزار تومان و هزینه باطل نمودن تمبر، برای تمدید یا صدور کارت، 5 هزار تومان یا 10 هزار تومان می باشد.

 

کارت بازرگانی، یک کارت الکترونیکی بوده که به فعالان اقتصادی، اجازه می دهد، در زمینه صادرات و واردات کالا، به فعالیت و تبادل پرداخته و فعالیت ‌های قانونمند خود را دنبال نمایند. نهادی که وظیفه صدور کارت هوشمند بازرگانی را بر عهده دارد، اتاق بازرگانی و صنایع و معادن می باشد. 

 

برای اخذ کارت بازرگانی، باید هزینه های لازم برای اخذ کارت بازرگانی، از جمله هزینه صدور، حق عضویت سالانه و هزینه ابطال تمبر را پرداخت نمود. لذا، برای کسانی که قصد اخذ این کارت را دارند، لازم است ابتدا، با هزینه های لازم برای این امر و نحوه پرداخت آن، آشنا شوند.

 

بنابراین، با توجه به اهمیت دریافت و تمدید کارت بازرگانی، برای تجار و لزوم پرداخت هزینه های آن، در این مقاله، قصد داریم، هزینه کارت بازرگانی 1403 و قیمت اخذ آن را بیان نموده و در ادامه، نرخ تمدید و نحوه پرداخت آن را بررسی نماییم. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، در ادامه مقاله، با ما، همراه باشید.

هزینه اخذ کارت بازرگانی ۱۴۰۳

کارت بازرگانی، که متفاوت از کارت عضویت اتاق بازرگانی بوده، برای اشخاص حقیقی و حقوقی، صادر می شود. صدور این کارت، اعم از اینکه برای اشخاص حقیقی یا حقوقی صادر شود، مجوز اصلی برای ورود به عرصه تجارت جهانی و واردات و صادرات کالا می باشد. کارت بازرگانی، در انواع خدماتی، تولیدی/صنعتی، موردی و بازرگانی صادر می گردد، اما پرکاربردترین نوع آن، کارت بازرگانی تجاری می باشد.

 

انجام فعالیت های مختلف تجارت خارجی، از قبیل ثبت سفارش، ترخیص کالا، واردات کالا از مناطق آزاد و صادرات، فقط با برخورداری از کارت هوشمند بازرگانی، امکان پذیر می باشد. مزایای اخذ این کارت، علاوه بر موارد مذکور، اخذ ارزهای دولتی با نرخ قیمت مناسب و اخذ وام های مخصوص به دارندگان کارت بازرگانی می باشد.

 

شرایط دریافت کارت بازرگانی برای اشخاص حقیقی، شامل داشتن حداقل 23 سال سن، داشتن حداقل سه سال سابقه فعالیت تجاری و یا تحصیلات مرتبط با حوزه تجارت، دارا بودن سرمایه مورد نیاز برای فعالیت بازرگانی، صلاحیت اخلاقی و حرفه ای مورد تایید افراد مورد وثوق اتاق بازرگانی، آشنایی با قوانین لازم از قبیل قانون تجارت، قوانین اداری و گمرکی و تعهد به عدم بهره برداری غیر قانونی از کارت بازرگانی می باشد.

 

شرایط مذکور برای اخذ این کارت در مورد اشخاص حقوقی نیز شامل ارائه مدارک لازم برای دریافت کارت بازرگانی، شامل کارت پایان خدمت و مدرک تحصیلی مدیر عامل یا رئیس هیات مدیره شرکت، دارا بودن سابقه مشخص و روشنی در فعالیت اقتصادی، ارائه پروانه کسب و سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی مبتنی بر برخورداری از محل اقامت و کار، ارائه مدارک و شواهد دال بر عدم ورشکستگی و البته، داشتن حداقل سرمایه 200 میلیون تومانی در حساب جاری معتبر نزد بانک می باشد.

 

برای اخذ کارت بازرگانی می بایست، مراحلی همچون احراز هویت متقاضی، احراز صلاحیت عمومی، احراز صلاحیت تخصصی و عضویت در اتاق بازرگانی، را طی نمود. برای اخذ این کارت، همچنین لازم است، هزینه کارت بازرگانی ۱۴۰۳ و نرخ قیمت آن را نیز پرداخت نمود. هزینه های مصوب بر اساس سنوات قبل، به شرح زیر می باشد:

 

هزینه عضویت یکساله اتاق بازرگانی، با سرمایه زیر 30 میلیون تومان، 250 هزار تومان می باشد.

 

هزینه عضویت یکساله اتاق بازرگانی، با سرمایه 30 تا 200 میلیون تومان، 400 هزار تومان می باشد.

 

هزینه عضویت یکساله اتاق بازرگانی، با سرمایه 200 میلیون تومان به بالا، 500 هزار تومان می باشد.

 

حق صدور کارت بازرگانی، 44 هزار تومان می باشد.

 

هزینه باطل نمودن تمبر، برای صدور کارت، 10 هزار تومان می باشد.

 

استعلام اعتبار کارت بازرگانی نیز، با مراجعه به پورتال خدمات الکترونیکی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، بخش (استعلام اعتبار عضویت) و با استفاده شماره کارت و شماره ملی دارنده کارت بازرگانی امکان پذیر می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.

 

لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1403، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.

 

هزینه تمدید کارت بازرگانی 1403

از آنجا که کارت های بازرگانی، برای مهلت معینی اعتبار دارند، دارندگان آن، باید، قبل از انقضای مهلت اعتبار کارت، در خصوص تمدید کارت بازرگانی خود، اقدامات لازم را انجام دهند تا مشمول دعاوی کارت بازرگانی نگردند. لذا، در این بخش، به بررسی هزینه تمدید کارت بازرگانی خواهیم پرداخت.

 

به طور معمول، مدت اعتبار کارت بازرگانی، هنگامی که فرد متقاضی، برای مرتبه اول، اقدام به اخذ آن می نماید، یک سال خواهد بود و پس از گذشت یک سال، در صورت داشتن شرایط مورد نظر، نظیر تسویه حساب مالیاتی، میزان واردات و صادرات کالا و سایر موارد مورد نیاز، تمدید این مهلت، می تواند، به سه تا پنج سال، افزایش یابد. برای تمدید این کارت، می بایست، ابتدا به سامانه جامع تجارت ایران ntsw.ir، مراجعه نمود.

 

مهلت تمدید کارت بازرگانی نیز پس از سر رسید اعتبار کارت بازرگانی، خواهد بود. بسته به اینکه اعتبار کارت بازرگانی، یک ساله است یا سه و پنج ساله، مهلت تمدید کارت بازرگانی نیز متغییر می باشد. دارنده کارت بازرگانی باید، قبل از سررسید انقضای کامل آن، با داشتن مدارک مورد نیاز، نظیر مدارک هویتی و برگه مفاصا حساب مالیاتی و پرداخت هزینه کارت بازرگانی 1403 و نرخ قیمت آن، اقدام به تمدید کارت خود کند تا با دعاوی مربوط به کارت بازرگانی، مواجه نگردد. هزینه تمدید کارت بازرگانی بر اساس سنوات قبل، به شرح زیر می باشد:

 

هزینه عضویت یکساله اتاق بازرگانی، با سرمایه زیر 30 میلیون تومان، 250 هزار تومان می باشد.

 

هزینه عضویت یکساله اتاق بازرگانی با سرمایه 30 تا 200 میلیون تومان، 400 هزار تومان می باشد.

 

هزینه عضویت یکساله اتاق بازرگانی با سرمایه 200 میلیون تومان به بالا، 500 هزار تومان می باشد.

 

حق تمدید کارت بازرگانی، 44 هزار تومان می باشد.

 

هزینه باطل نمودن تمبر برای تمدید کارت، 5 هزار تومان می باشد.

 

مهلت تمدید کارت بازرگانی، قبل از سررسید انقضای کارت است. نحوه تمدید این کارت، با مراجعه به سامانه جامع تجارت ایران با داشتن برگه مفاصا حساب مالیاتی و پرداخت هزینه کارت بازرگانی ۱۴۰۳ و نرخ قیمت این تمدید، انجام می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.

 

لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1403، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.

 

نحوه پرداخت هزینه کارت بازرگانی

سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند، به آدرس cscs.chambertrust.ir، سامانه ای بوده که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، با هدف ارائه خدمات الکترونیکی، به متقاضیان صدور کارت بازرگانی و تمدید آن، راه اندازی شده اند. این سامانه ، به کاربران ایرانی و خارجی متقاضی تمدید کارت بازرگانی یا صدور آن، ارائه خدمات می کند.

 

برای اخذ کارت بازرگانی و پرداخت هزینه کارت بازرگانی و نرخ قیمت آن، می بایست، ابتدا، وارد سامانه یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند، به آدرس cscs.chambertrust.ir شده و روی گزینه ثبت درخواست صدور کارت عضویت، کلیک نمایید.

 

هزینه کارت بازرگانی

 

در این مرحله از مراحل دریافت کارت بازرگانی، می بایست، شماره ملی، شماره همراه، کد پستی و نام شعبه را وارد نموده و روی گزینه ثبت، کلیک کنید. پس از این مرحله، کد تایید به شماره همراه شما، پیامک خواهد شد که می بایست، در قسمت مشخص شده، وارد نمایید. پس از این مرحله، وارد کارتابل شخصی خود شده و کلمه عبور نیز به شماره همراهتان، پیامک خواهد شد تا دفعات بعدی، با رمز عبور دریافتی، وارد کارتابل الکترونیکی خود شوید. 

 

در صحفه پیش رو نیز می بایست، روی گزینه صدور یکپارچه کارت عضویت حقیقی، ویژه اتاق تهران، کلیک کنید.

 

قیمت کارت بازرگانی 1403

 

پس از کلیک روی این گزینه، صفحه زیر، شامل مشخصات دارنده کارت و مشخصات تکمیلی، نمایش داده خواهد شد، که می بایست، اطلاعات خواسته شده را تکمیل نمایید.

 

هزینه اخذ کارت بازرگانی

 

پس از وارد کردن مشخصات متقاضی و بارگذازی مدارک لازم، شامل عکس پرسنلی رنگی با پشت زمینه سفید و حداکثر حجم 300 کیلو بایت، نوبت به مشخصات تماس و نشانی، فرم های گواهی، مشخصات ثبتی مطابق با برگه اظهارنامه ثبت در دفاتر بازرگانی، انتخاب حداقل یک و حداکثر سه رشته فعالیت برای واردات، مشخصات کسب و کار، پيوست مدارک، از جمله تصویر کارت ملی و گواهی عدم سوء پیشینه کیفری، اسناد مالی می رسد.

 

در مرحله پایانی، متقاضی لازم است با استفاده از کارت بانکی، برای پرداخت هزینه کارت بازرگانی، اقدام نماید. سپس اطلاعات مربوط به فیش های پرداختی را وارد نموده و تاييد نهايی را انتخاب نماید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دریافت کارت بازرگانی، مقاله زیر را مطالعه نمایید.

 

لازم به ذکر است موارد اعلام شده، بر اساس روال سال گذشته بوده و به محض تغییر و اعلام برای سال 1403، در متن مقاله اطلاع رسانی می گردد.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد هزینه کارت بازرگانی ۱۴۰۳ در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون هزینه کارت بازرگانی 1403 پاسخ دهند.