مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، اجازه نامه ای بوده که از سوی سازمان منطقه آزاد مربوطه، صادر شده و بهره مندی از معافیت های مالیاتی، گمرکی و سایر مزایای مناطق آزاد تجاری، منوط به داشتن آن می باشد. نحوه دریافت و شرایط تمدید این مجوز، از طریق سامانه خدمات مناطق آزاد و ویژه ایران، به آدرس اینترنتی freezones.ir، انجام می گیرد.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد
مناطق آزاد تجاری، به مناطق بندری و غیر بندری گفته می شود که در این مناطق، برخی از قوانین و مقررات اقتصادی کشور، اجرا نشده و مزایایی همچون، معافیت های مالیاتی، حذف عوارض گمرکی، حذف تشریفات دست و پاگیر اداری و ارزی و تسهیل و تسریع فرآیند صادرات و واردات، شامل حال فعالیت کنندگان، در این مناطق می گردد.
فعالیت اقتصادی در این مناطق، مستلزم دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد می باشد، به نحوی که بدون دریافت آن، امکان فعالیت در منطق آزاد تجاری وجود نخواهد داشت. همچنین، بهره مندی از معافیت های مالیاتی، گمرکی و سایر مزایای مناطق آزاد تجاری، نیز منوط به دریافت این مجوز و دارا بودن شرایط لازم می باشد.
با توجه به توضیحات فوق و اهمیت مجوز مزبور، در این مقاله، ابتدا به این سوال پاسخ می دهیم که مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد چیست؛ سپس در ادامه، نحوه دریافت و شرایط تمدید این مجوز را از طریق سامانه freezones.ir بررسی کرده و در انتها، شرایط خاص مجوز فعالیت اقتصادی را در هفت منطقه آزاد تجاری ایران، یعنی کیش، قشم، چابهار، اروند، ارس، انزلی و ماکو ، توضیح خواهیم داد.
پیش از آنکه به این سوال پاسخ دهیم که مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد چیست؟ لازم است تا ابتدا به توضیح مختصری از تاریخچه مناطق آزاد تجاری پرداخته و پس از تعریف مفهوم این منطقه و مزایای آن، به این سوال پاسخ دهیم که مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد چیست؟
تاریخچه ایجاد مناطق آزاد تجاری، به بعد از جنگ جهانی دوم بر می گردد. با پایان یافتن جنگ جهانی و ویرانی های بر جا مانده از آن، به ویژه بر اقتصاد جهان، نهادهای مختلف، با ارائه نظری های متعدد، در صدد کمک به حل مشکلات اقتصادی کشورها به ویژه کشورهای تازه استقلال یافته برآمدند.
نحوه دریافت مجوز فعالیت در مرکز افتا، از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، انجام می شود. زمان لازم برای صدور این مجوز از زمان تکمیل مدارک آن، 30 روز کاری بوده و مدت اعتبار آن، 24 ماه خواهد بود.
یکی از این نظریه ها، نظریه ایجاد مناطق آزاد تجاری، بود که از سوی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) ارائه گردید. مطابق این نظریه، ایجاد و تاسیس مناطق آزاد تجاری، با حذف مقررات دست و پاگیر مربوط به صادرات و واردات قانون تجارت در کشورهای مختلف، در دراز مدت، به افزایش صادرات و رشد و شکوفایی اقتصادی کشورها منتهی می گشت.
در کشور ما، اولین تلاش ها برای ایجاد مناطق آزاد تجاری، به سال 1336 و تعیین بندعباس، به عنوان بندری آزاد برای واردات و صادرات کالا، بر می گردد؛ با این وجود، عملا، طرح های ارائه شده در این بندر، اجرا نشد و صرفا تخفیف های هزینه ای بندری، ارائه گردید که با مفهموم مناطق آزاد تجاری، تفاوت چشمگیری داشت.
انتخاب جزیره کیش، به عنوان مرکز بینالمللی توریستی - تجاری، در سال 1349 و به دنبال آن، تاسیس سازمان عمران کیش در سال 1351، از انخستین اقدامات جدی ایجاد یک منطقه آزاد تجاری، متناسب با استانداردهای بین المللی، در کشور ما می باشد. پس از انقلاب، با تصویب لایحه واردات کالا با استفاده از معافیت گمرکی به جزیره کیش، در سال 1358 و سپس، اجازه تاسیس سه منطقه آزاد تجاری کیش، قشم و چاربهار، بر مبنای تبصره ۱۹ قانون برنامه اول توسعه، عملا مناطق آزاد تجاری در مفهوم امروزی و بین المللی آن، ایجاد و تاسیس گردیدند.
مناطق آزاد تجاری، به مناطق بندری و غیر بندری گفته می شود که در این مناطق، برخی از قوانین و مقررات اقتصادی کشور، اجرا نشده و مزایایی همچون، معافیت های مالیاتی، حذف عوارض گمرکی، حذف تشریفات دست و پاگیر اداری و ارزی و تسهیل و تسریع فرآیند صادرات و واردات، شامل حال فعالیت کنندگان، در این مناطق می گردد.
در کشور ما، در طی سال های پس از انقلاب اسلامی، با تصویب قوانین و مقرات مختلف در گذر زمان، برخی مناطق ، به عنوان مناطق آزاد تجاری، شناخته شده و با گذشت زمان، بر تعداد این مناطق، افزوده شده است؛ به طوری که امروزه، 7 منطقه، به عنوان مناطق آزاد تجاری ایران، وجود داشته که عبارتند از : کیش، قشم، چابهار، اروند، ارس، انزلی و ماکو.
با توجه به توضیحات فوق، در پاسخ به این سوال که مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد چیست؟ می توان گفت، مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، اجازه نامه ای بوده که از سوی سازمان منطقه آزاد مربوطه، برای فعالان اقتصادی ساکن در آن منطقه، صادر شده و بهره مندی از معافیت های مالیات صادرات و واردات، گمرکی و سایر مزایای مناطق آزاد تجاری، منوط به داشتن آن و شرایط مربوطه می باشد. در حال حاضر، مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد تجاری، در چهار نوع، صادر می گردد: مجوز صنعتی، مجوز پیمانکاری، مجوز اصناف و سایر مجوزها.
در بخش قبل، به این سوال پاسخ داده که مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد چیست؟ و گفتیم که مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، اجازه نامه ای بوده که از سوی سازمان منطقه آزاد مربوطه، برای فعالان اقتصادی ساکن در آن منطقه، صادر شده و بهره مندی از معافیت های مالیاتی، ترخیص کالا از گمرک و سایر مزایای مناطق آزاد تجاری، منوط به داشتن آن می باشد. در حال حاضر، مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد تجاری، در چهار نوع، صادر می گردد: مجوز صنعتی، مجوز پیمانکاری، مجوز اصناف و سایر مجوزها.
از آنجا که در سال های اخیر و با مطرح شدن مفهوم دولت الکترونیک، بسیاری از خدمات دولتی، از شکل حضوری خارج شده و در قالب اینترنتی، به متقاضیان ارائه می شود؛ ممکن است این سوال نیز مطرح گردد که آیا در حال حاضر، مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد نیز به صورت اینترنتی صادر می گردد؟ و اینکه آیا سامانه ای تحت عنوان سامانه صدور مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، از سوی دولت راه اندازی شده است یا خیر؟ پاسخ به این سوالات، مثبت می باشد. با این توضیح که :
سامانه صدور مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، یا درگاه خدمات مناطق آزاد و ویژه ایران، به آدرس اینترنتی freezones.ir، توسط دولت، تاسیس و راه اندازی گردیده که متقاضیان فعالیت اقتصادی در مناطق آزاد تجاری، می توانند با مراجعه به این سامانه، برای دریافت و تمدید مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، مطابق شرایط مقرر اقدام نمایند.
دریافت مجوز سفره خانه سنتی، از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، انجام شده و شرایط تاسیس آن، شامل احراز هویت، ارائه طرح اولیه و معرفی موقعیت مکانی آن می باشد.
ثبت نام و صدور مجوز در رابطه با راه اندازی کسب و کار، صنعت و تولید، تجارت بین الملل، بهداشت و سلامت، صنعت گردشگری و فعالیت فرهنگی و هنری، ارائه توضیحات لازم در رابطه با مناطق آزاد تجاری ایران، یعنی کیش، قشم، چابهار، اروند، ارس، انزلی و ماکو و پاسخ به پرسش های متقاضیان دریافت و تمدید مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، از مهم ترین امکانات سامانه صدور مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد می باشد.
در بخش قبل، به معرفی سامانه صدور مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، پرداخته و توضیح دادیم که سامانه صدور مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، به آدرس اینترنتی freezones.ir، توسط دولت، تاسیس و راه اندازی گردیده که متقاضیان فعالیت اقتصادی در مناطق آزاد تجاری، که تاجر محسوب شده، می توانند با مراجعه به این سامانه، برای دریافت و تمدید مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، مطابق شرایط مقرر، اقدام نمایند.
اما از آنجا که متقاضیان دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، لازم است تا با مراجعه به سامانه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، برای ثبت نام و دریافت مجوز، مطابق شرایط مقرر اقدام نموده و از آنجا که شرایط دریافت و تمدید مجوز، از این سامانه، دارای روند خاصی بوده، در این بخش به توضیح نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، پرداخته که مطابق راهنمای تصویری زیر می باشد:
به منظور دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، آدرس درگاه خدمات مناطق آزاد و ویژه ایران، یعنی freezones.ir، را در مرورگر دستگاه خود جست وجو کرده تا مطابق تصویر زیر، وارد صفحه اصلی سامانه شوید.
در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، به قسمت انتهایی صفحه رفته و مطابق تصویر زیر، در قسمت حساب کاربری، بر روی گزینه ثبت نام کلیک نمایید.
در این بخش از روند نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، ابتدا در کادر اول، تابعیت خود را مشخص نمایید. در ادامه، با انتخاب گزینه تابعیت ایرانی، در بخش های بعد، بایستی به ترتیب، کد ملی، تاریخ تولد، شماره همراه، گذرواژه یا رمز عبور و عدد امنیتی را وارد کرده و در نهایت، دکمه ثبت نام را بزنید.
با ساخت حساب کاربری و ورود به آن در سامانه صدور مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، پس از انتخاب منطقه آزاد تجاری مورد نظر خود، لازم است تا قوانینی را که به شما نشان داده می شود را تایید کرده و سپس، اطلاعات مورد نظر را وارد سامانه نمایید.
در مرحله بعد، می بایست با مراجعه به سازمان منطقه آزاد تجاری مدنظر خود، عوارض صدور مجوز فعالیت اقتصادی را پرداخت کنید. لازم به ذکر است که در برخی از مناطق آزاد، همچون کیش، پرداخت عوارض، به روش اینترنتی و از طریق سامانه مربوطه، انجام می گیرد.
در این مرحله، یک کاشناس بازرگانی، از طرف سازمان، به محل فعالیت شما، فرستاده شده که پس از تایید این کارشناس، مجوز فعالیت اقتصادی شما صادر شده و یک کد، تحت عنوان شناسه یکتای مجوز اقتصادی (شیما) برای شما صادر می شود.
در نهایت، نسخه الکترونیکی مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، صادر و در حساب کاربری شما قرار می گیرد. همچنین، نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، مطابق شرایط مقرر، در قالب فرم چاپی آن، با مراجعه به دبیرخانه سازمان منطقه آزاد تجاری که از آن، کسب مجوز نموده اید، امکان پذیر خواهد بود
در بخش قبل، در مورد نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، توضیح داده و گفتیم که نحوه دریافت این مجوز، مطابق شرایط مقرر، با مراجعه به سامانه صدور مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، یا درگاه خدمات مناطق آزاد و ویژه ایران، به آدرس اینترنتی freezones.ir و از طریق بخش ثبت نام، قابل انجام می باشد.
اما از آنجا که مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، دارای محدودیت زمانی بوده، لازم است تا دارندگان این مجوز، همانند تمدید پروانه کسب، برای تمدید آن، اقدام نمایند. نحوه تمدید مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، همانند نحوه دریافت این مجوز، از طریق سامانه صدور مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، بوده که مطابق راهنمای تصویری زیر می باشد:
به منظور تمدید مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، آدرس درگاه خدمات مناطق آزاد و ویژه ایران، یعنی freezones.ir، را در مرورگر دستگاه خود جست وجو کرده تا مطابق تصویر زیر، وارد صفحه اصلی سامانه شوید.
در این مرحله از مراحل نحوه تمدید مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، به قسمت انتهایی صفحه رفته و مطابق تصویر زیر، در قسمت حساب کاربری، بر روی گزینه ورود کاربران کلیک نمایید.
در این بخش از روند نحوه تمدید مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، ابتدا در کادر اول، نام کاربری و در کادر دوم، گذرواژه یا کلمه عبور خود را وارد کرده و پس از وارد کردن عدد تصویر امنیتی، در نهایت، دکمه ورود را بزنید.
در مرحله بعد و پس از ورود به حساب کاربری، قوانینی را که از طرف سایت به شما نشان داده شده است را تایید کرده و کد شیمای فعالیت اقتصادی مناطق آزاد خود را که در هنگام ثبت نام و دریافت مجوز، اخذ کرده اید را در فرم مربوطه وارد نموده و دکمه تایید را بزنید.
در مرحله آخر از مراحل نحوه تمدید مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، لازم است تا مطابق شرایط مقرر، به منظور نهایی کردن تمدید مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد خود، به صورت حضوری به سازمان منطقه خود مراجعه کرده تا پس از پرداخت عوارض تمدید مجوز فعالیت اقتصادی، مجوز شما تمدید گردد.
کیش، یکی از مهم ترین مناطق آزاد تجاری کشور ما بوده که محورهای اصلی کسب و کار در این منطقه آزاد، صنعت گردشگری، امور بانکداری، خدمات پزشکی فرامرزی، صنایع الکترونیکی و خدمات پشتیبان نفت می باشد. صدور مجوز فعالیت اقتصادی منطقه آزاد کیش، از طریق سامانه سازمان منطقه آزاد کیش به آدرس biz.kish.ir و در صورت نیاز، پس از ثبت شرکت مورد نظر، از طریق سامانه جامع ثبت شرکت ها irsherkat.ssaa.ir، انجام می گیرد.
متقاضیانی که پیش از این، از طریق سامانه صدور مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، مراحل نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد را طی کرده، به منظور واریز عوارض دریافت مجوز، باید به قسمت پرداخت و پیگیری پرونده، مراجعه نموده و با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور، برای ورود به حساب کاربری و پرداخت هزینه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، اقدام نمایند. لازم به ذکر است که در صورت عدم ثبت نام قبلی، متقاضی باید از طریق تشکیل پرونده، نام کاربری و کلمه عبور، را دریافت نماید.
عمده ترین محورهای اصلی کسب و کار در منطقه آزاد قشم، به عنوان یکی از قدیمی ترین مناطق آزاد تجاری، در کشور ما، صنعت حمل و نقل، تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی بر، صنایع بیوتکنولوژی و منابع دریایی، صنعت گردشگری، صنایع شیلاتی، خدمات پشتیبانی نفت و پارک انرژی می باشند.
متقاضیان دریافت مجوز فعالیت اقتصادی منطقه آزاد قشم، پس از انجام مراحل نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، در سامانه صدور مجوز و در صورت لزوم، ثبت یک شرکت تجاری، لازم است تا به سامانه سازمان منطقه آزاد قشم به آدرس economic.qeshm.ir مراجعه کرده و با کلیک بر روی گزینه صدور مجوز فعالیت اقتصادی، وارد بخش مربوطه شوند.
در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی منطقه آزاد قشم، متقاضی، می بایست فرم درخواست سرمایه گذاری در منطقه آزاد قشم، را دانلود کرده و پس از تکمیل فرم، همراه با مدارک لازم برای پرداخت عوارض دریافت یا تمدید مجوز، به سازمان منطقه آزاد قشم مراجعه نماید.
منطقه آزاد چابهار، به عنوان هاب تجاری شرق کشور، سایت نگه داری کالاهای استراتژیک و محور ترانزیتی آسایای میانه و افغانستان، قطب سوم خودروسازی کشور بوده و عمده ترین محورهای اصلی کسب و کار در این منطقه آزاد، صنایع غذایی، تولیدات مبتنی بر اقتصاد دریا محور و خدمات در حوزه ICT می باشد.
سامانه صدور مجوز منطقه آزاد چابهار، به آدرس اینترنتی cfzo.ir، خدمات گسترده ای را به کاربران خود ارائه می دهد؛ با این وجود بر خلاف دو سایت قبل، امکان انجام روند دریافت و تمدید مجوز فعالیت اقصادی، از طریق این سامانه و به روش اینترنتی، وجود نداشته و متقاضیان دریافت مجوز فعالیت اقتصادی منطقه آزاد چابهار، پس از انجام مراحل نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد، در سامانه صدور مجوز، باید به صورت حضوری به سازمان مناطق آزاد چابهار مراجعه نمایند.
اروند، به عنوان یکی از مناطق آزاد تجاری که در جنوب غربی کشور ما و در جوار رود اروند واقع شده، با محوریت کسب و کار های مرتبط با صنایع گردشگری، صنایع شیلاتی و کشاورزی، خدمات پشتیبان نفت، صنایع سنگین، صنایع تاسیسات دریایی، تجارت و خدمات تجاری و به ویژه صنایع پاک، نقش مهمی را در اقتصاد کشور ما ایفا می کند.
سامانه مجوز فعالیت اقتصادی منطقه آزاد اروند، به آدرس اینترنتی arvandfreezone.com، به کاربران خود ارائه خدمت می کند. اما همچون، سامانه صدور مجوز منطقه آزاد چابهار، این سامانه نیز فاقد امکان اینترنتی انجام مراحل دریافت و تمدید مجوز فعالیت مناطق آزاد تجاری، بوده و لذا متقاضیان، به منظور ادامه مراحل دریافت و تمدید مجوز و پرداخت عوارض، باید به صورت حضوری به سازمان مربوطه مراجعه نمایند.
منطقه آزاد ارس در شمال شرقی کشور ما، به دلیل محوریت کسب و کارهای تسهیلات درمانی فوق تخصصی، فعالیت های گردشگری، صنایع پاک، تجارت و خدمات تجاری، صنعت حمل و نقل، و توسعه کشاورزی و دامپروری، از جایگاه بسیار مهمی در اقتصاد کشور برخوردار می باشد.
در سامانه مجوز فعالیت اقتصادی منطقه آزاد ارس، به آدرس اینترنتی arasfz.ir، کاربران، این امکان را داشته تا مدارک صدور و تمدید مجوز، صدور کارت مباشرت و صدور المثنی مجوز را مشاهد نموه و پس از تهیه مدارک لازم، به منظور ادامه روند دریافت و تمدید مجوز فعالیت اقتصادی منطقه آزاد ارس، به نحو حضوری به سازمان مراجعه نمایند.
بندر انزلی، به عنوان یکی از مناطق تجاری هفت گانه ایران، در شمال کشور ما و در استان گیلان، واقع شده است. صنعت حمل و نقل، تجارت و خدمات تجاری، صنعت گردشگری، صنایع فرآوری و کشاورزی، صنایع پاک و به ویژه صنعت پوشاک، مهم ترین محورهای کسب و کار در این منطقه آزاد تجاری می باشند.
مطابق اعلام سامانه مجوز فعالیت اقتصادی منطقه آزاد انزلی، به آدرس اینترنتی invest.anzalifz.org، متقاضیان دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد تجاری، می بایست مراحل نحوه دریافت و تمدید مجوز را به صورت حضوری و از طریق مراجعه به سازمان منطقه آزاد تجاری انزلی، انجام دهند.
ماکو، در شمال غربی کشور و در استان آذربایجان شرقی، به عنوان یکی از مناطق آزاد تجاری کشور، عمدتا به دلیل حمل و نقل و ترانزیت کالا، از شهرت و اهمیت قابل توجهی برخوردار می باشد. تجارت و خدمات تجاری، صنایع گردشگری، صنایع فرآوری و کشاورزی و واحدهای بزرگ کشت و صنعت، از دیگر محورهای کسب و کار در این منطقه آزاد تجاری می باشند.
سامانه مجوز فعالیت اقتصادی منطقه آزاد ماکو، به آدرس اینترنتی my.makufz.org ، خدمات گسترده ای را به کاربران خود ارائه می کند. یکی از خدمات این سامانه، صدور و تمدید مجوز فعالیت اقتصادی بوده که کاربران، با ورود به این سامانه و انتخاب نوع مجوز و وارد کردن شماره همراه خود، می توانند به روش اینترنتی برای تکمیل مراحل نحوه دریافت و تمدید مجوز اقدام نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز فعالیت اقتصادی مناطق آزاد
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©