دریافت مجوز سفره خانه سنتی، از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، انجام شده و شرایط تاسیس آن، شامل احراز هویت، ارائه طرح اولیه و معرفی موقعیت مکانی آن می باشد. همچنین، مدارک لازم برای این مجوز، شامل تاییدیه کمیته فنی سرمایه گذاری در مورد طرح اولیه بوده و زمان صدور آن، از زمان تکمیل مدارک، 7 روز کاری و مدت اعتبار آن، نیز 12 ماه می باشد.
برای مشاوره مجوز سفره خانه سنتی
برای مشاوره مجوز سفره خانه سنتی
سفره خانه های سنتی، همواره یکی از اماکن محبوب و دوست داشتنی، برای مردم جامعه بوده، به نحوی که زمان زیادی را در این مکان می گذرانند. سفره خانه ها، رستوران های خاصی با معماری و طراحی سنتی می باشند که با تخت و سماور و قلیان و نقاشی های تاریخی، شمایلی سنتی و تاریخی پیدا می کنند.
سفره خانه ها، به دلیل مجبوبیت بالا، می توانند به عنوان یک کسب و کار، سود آوری بالایی نیز داشته باشند. اما برای اشخاصی که قصد راه اندازی سفره خانه سنتی را دارند، لازم است، ابتدا اقدام به دریافت مجوز آن نمایند. دریافت مجوز نیز، مستلزم آشنایی با شرایط تاسیس و مدارک مربوط به آن می باشد.
در همین راستا، در این مقاله قصد داریم، ابتدا شرایط تاسیس سفره خانه سنتی را توضیح داده و در ادامه، زمان صدور، مدت اعتبار، مدارک و نحوه دریافت این مجوز را بررسی نماییم. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، در ادامه مقاله، با ما، همراه باشید.
شغل سفره خانه سنتی، دارای مزایای بسیار زیادی می باشد که از جمله این مزایا، می توان، به دائمی بودن این شغل، تعداد زیاد طرفداران و مشتریان داخلی و خارجی، سودآوری و درآمد بالا، جذابیت این سبک رستوران و سازگاری غذاهای سنتی با انواع ذائقه ها، اشاره نمود. دریافت مجوز سفره خانه سنتی، همانند مجوز رستوران، مستلزم دارا بودن شرایط تاسیس این مراکز می باشد که در ادامه، به توضیح این شرایط می پردازیم.
احراز هویت
درج موضوع ایجاد تاسیسات گردشگری، در اساسنامه شرکت
ارائه اسناد مالکیت زمین یا اجاره نامه یا قرارداد واگذاری یا موافقت
معرفی موقعیت مکانی
گذراندن دوره خدمت نظام وظیفه یا داشتن معافیت دائم برای آقایان
مجوز کسب و کار اینترنتی، شامل مجوزهای عمومی یا همان دریافت نماد اعتماد و مجوزهای اختصاصی، برای هر صنف می باشد. مجوز عمومی را می بایست از سایت اینماد، دریافت نمود و مجوز اختصاصی از درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، دریافت می شود.
ارائه طرح اولیه، شامل موارد زیر:
ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻣﻨﻄﻘﻪ
ﮐﺮﻭﮐﯽ ﺟﺎﻧﻤﺎﯾﯽ محل قرارگیری سفره خانه، ﺑﺎ ﺫﮐﺮ ﺍﺑﻌﺎﺩ ﻭ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ
ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺷﺒﮑﻪ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﻭ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﻣﻨﺘﻬﯽ ﺑﻪ محل قرارگیری سفره خانه، ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻧﻘﺸﻪ
ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺗاﺳﯿﺴﺎﺕ ﺯﯾﺮﺑﻨﺎﯾﯽ محل قرارگیری سفره خانه، از جمله ﺁﺏ، ﺑﺮﻕ، ﮔﺎز، ﻓﺎﺿﻼب، ﺭﺍﻩ ﻭ ﻣﺤﺪﻭﺩﻩ ﺁﻥ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﻧﻘﺸﻪ
ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﺎﺭﺑﺮی ﺍﺭﺍﺿﯽ ﻭ ﺯﻣﯿﻦ های همجوار محل قرارگیری سفره خانه
ﺗﺪﻭﯾﻦ ﺍﻫﺪﺍﻑ ﻭ ﺍﯾﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﻭﻟﯿﻪ ﻃﺮﺍﺣﯽ، ﺟﻬﺖ ﺍﺣﺪﺍﺙ ﭘﺮﻭﮊﻩ
ﺍﺭﺍئه ﺟﺪﻭﻝ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ، ﺷﺎﻣﻞ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻓﻀﺎﻫﺎﯼ ﺍﺻﻠﯽ، ﻣﺘﺮﺍﮊ ﺗﻘﺮﯾﺒﯽ ﻭ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺩﺭﺻﺪ ﻫﺮ ﯾﮏ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻓﻀﺎﻫﺎ
ﺍﺭﺍئه ﺟﺪﻭﻝ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﻓﺮﺁﯾﻨﺪ ﻣﺎﻟﯽ ﻃﺮﺡ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬﺍﺭﯼ، ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ ﺗﻘﺮﯾﺒﯽ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﺟﺮﺍﯾﯽ
احراز توانمندی متقاضی با ارزیابی توان مالی و اعتباری، ارزیابی توان بهره برداری، ارزیابی پیشینه فعالیت های اجرایی و رعایت ضوابط فنی
دریافت مجوز تور گردشگری، از طریق پنجره واحد خدمات الکترونیک سما، انجام می گیرد. شرایط تاسیس مرکز فوق، شامل داشتن تابعیت ایرانی، تسلیم تضمین مناسب و عدم سوء پیشینه کیفری بوده و مدارک لازم برای این امر، شامل ارائه سوابق فعالیت در زمینه تور گردانی و گردشگری و استعلام از حراست می باشد.
در حال حاضر، صدور تمامی مجوزهای راه اندازی کسب و کار، از جمله، سفره خانه سنتی، از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور، انجام می پذیرد. این سامانه، شرایطی را فراهم آورده تا متقاضیان بتوانند با مراجعه به این درگاه، با فرایند و شرایط لازم، برای راه اندازی کسب و کار خود، آشنا شوند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
دریافت مجوز سفره خانه سنتی، علاوه بر شرایط فوق، مستلزم دریافت استعلامات بین دستگاهی، شامل احراز هویت، استعلام اساسنامه، آگهی روزنامه رسمی ثبت شرکت و آخرین تغییرات، استعلام اسناد مالکیت یا اجاره نامه مکان فعالیت، ایستگاه ها و پارکینگ ها و استعلام وضعیت نظام وظیفه آنها می باشد.
برای اخذ مجوز سفره خانه سنتی، به عنوان شخص حقوقی، می بایست به ثبت شرکت، اقدام نمود. ثبت شرکت، به انجام روال قانونی ثبت، در مرجع ثبت شرکت ها، از سوی موسسین و تشکیل دهندگان شرکت، گفته می شود.
دریافت جواز کسب نانوایی از طریق سایت ایرانیان اصناف و با دارا بودن شرایط تاسیس از جمله آقابودن، داشتن حداقل 25 سال سن، دارا بودن تابعیت ایران، عدم سوء پیشنه کیفری و اعتیاد به مواد مخدر امکان پذیر بوده؛ مدارک لازم برای این امر نیز شامل گواهی سلامت، گواهی صلاحيت فنی در حوزه نانوايی و فیش پرداخت بانکی می باشد.
سوالی که در این بخش، مطرح می شود، آن است که زمان صدور و مدت اعتبار مجوز سفره خانه سنتی، چه مقدار می باشد. در پاسخ به این سوال، باید گفت که زمان لازم برای صدور این مجوز، از زمان تکمیل مدارک آن، 7 روز کاری بوده و مدت اعتبار آن نیز به مدت 12 ماه می باشد.
در بخش های قبل، شرایط تاسیس، استعلامات بین دستگاهی، زمان صدور و مدت اعتبار مجوز سفره خانه سنتی را بررسی نمودیم. از آنجا که لازمه احراز دارا بودن شرایط تاسیس، ارائه مدارک مرتبط با آن می باشد، در این بخش، مدارک لازم برای دریافت مجوز سفره خانه سنتی را بررسی خواهیم نمود. مدارک لازم برای این امر، شامل موارد زیر می باشد:
تصویر کارت نظام وظیفه یا معافیت، برای آقایان (دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیازی به ارائه کارت پایان خدمت ندارند.)
نقشه تایید utm محل اجرای طرح
اسناد مالکیت زمین یا اجاره نامه یا قرارداد واگذاری یا موافقت
برای دریافت مجوز سفره خانه سنتی، به عنوان شخص حقوقی، می بایست، جهت ایجاد شخصیت حقوقی به سامانه جامع ثبت شرکت ها irsherkat.ssaa.ir، مراجعه نمایید. این سامانه، امکانات متعددی را از جمله تاسیس و ثبت شخصیت حقوقی، ثبت تغییرات و پذیرش اظهارنامه، برای متقاضیان فراهم نموده است.
اساسنامه شرکت، با موضوع ایجاد تاسیسات گردشگری، برای اشخاص حقوقی
آگهی ثبت و آخرین تغییرات شرکت، برای اشخاص حقوقی
طرح اولیه
تاییدیه کمیته فنی سرمایه گذاری، در مورد طرح اولیه
متقاضیان دریافت مجوز سفره خانه سنتی، به عنوان شخص حقوقی، می توانند برای تاسیس شرکت، به صورت اینترنتی، از طریق سایت جامع ثبت شرکت ها یا به صورت حضوری و با مراجعه به اداره ثبت شرکت ها، اقدام نمایند. مراحل و شرایط تاسیس شرکت، به طور کلی، تنظیم شرکت نامه، اساس نامه و تادیه سرمایه شرکت است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله زیر را مطالعه نمایید.
در حال حاضر، برای راه اندازی کسب و کارها، می بایست به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار g4b.ir، مراجعه کرده و از طریق این سامانه، اقدام به ثبت درخواست مجوز و دریافت آن نمود. ایجاد سفره خانه سنتی نیز از این قاعده، مستثنی نمی باشد. به همین دلیل، در ادامه، نحوه دریافت مجوز سفره خانه سنتی را بررسی خواهیم نمود.
برای دریافت مجوز سفره خانه سنتی می بایست، به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، به آدرس اینترنتی g4b.ir، مراجعه کرده و کلمه سفره خانه سنتی را جستجو نمود.
با جستجوی کلمه سفره خانه سنتی، صفحه زیر، نمایش داده خواهد شد. برای دریافت مجوز سفره خانه سنتی، گزینه موافقت اصولی ایجاد سفره خانه سنتی را انتخاب نمایید. در این بخش، می توانید، با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات، شرایط تاسیس، مدارک، زمان صدور و مدت اعتبار مجوز را ملاحظه کنید. سپس، با کلیک روی صدور مجوز، برای دریافت مجوز مورد نظر، اقدام نمایید.
در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز سفره خانه سنتی می بایست، مشخص نمایید که به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی، قصد دریافت مجوز را دارید.
در مرحله بعد از مراحل نحوه دریافت مجوز سفره خانه سنتی، وارد پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، خواهید شد که لازم است در پنجره فوق، احراز هویت نمایید. پس از احراز هویت در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، مجددا، روی صدور مجوز، کلیک کرده و گزینه درخواست صدور مجوز را انتخاب نمایید.
در مرحله بعد، وارد پنجره واحد خدمات الکترونیک سامانه سما، تحت نظارت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خواهید شد. که می بایست ابتدا در این سامانه، ثبت نام نمایید. در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز سفره خانه سنتی می بایست، اطلاعات هویتی و اطلاعات تماس و آدرس را وارد نموده و روی گزینه ثبت، کلیک نمایید.
در گام بعد، به طور مجدد وارد صفحه اصلی سامانه شده و روی گزنه ورود، کلیک نمایید. در این مرحله، می بایست با استفاده از نام کاربری و رمز عبور دریافتی، وارد سامانه شوید. با ورود به سامانه، پنل های زير در اختيار کاربران، قرار می گیرد که لازم است، روی گزینه پنجره خدمات، کلیک نمایید.
در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز سفره خانه سنتی، با کلیک روی گزینه پنجره خدمات، تصویر زیر، نمایش داده خواهد شد. در این بخش می بایست، روی گزینه درخواست صدور موافقت اصولی مجوز ایجاد، اصلاح و یا تکمیل تاسیسات گردشگری، کلیک نمایید.
مجوز آژانس مسافرتی نیز به سه نوع بند (الف)، بند (ب) و بند (پ)، تقسیم می شوند، مجوزهای بند (الف) از سازمان هواپیمایی کشوری، آژانس بند (ب) از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، و آژانس بند (پ) از سازمان اوقاف و حج و زیارت، اخذ می شود.
در گام بعد از روند نحوه دریافت مجوز سفره خانه سنتی از سمت راست صفحه، در قسمت ليست کارپوشه ها دکمه + کارپوشه را زده و کارپوشه یا وظایف مورد نظر را با توجه به نوع دسترسی ها و سایر موارد، ايجاد کنید.
در این مرحله، ليست وظايف محول شده به کاربران، در کارپوشه های تعريف شده، نمايش داده می شوند. با کليک بر روی هر وظيفه، جزئيات فرم، نمايش داده می شود. در جزئيات هر وظيفه، با زدن دکمه پيگيری در بالای فرم، مي توان تاريخچه فرآيند و ارجاعات فرآيند را مشاهده نمود.
دریافت مجوز کافه و کافی شاپ، از طریق اتحادیه این صنف و به طریق حضوری، انجام می شود. شرایط تاسیس کافه، شامل دارا بودن تابعیت ایران، مالکیت یا اجاره حداقل فضای 20 متر مربع و رعایت حدود صنفی حداقل 300 متر می باشد. اصل و کپی شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی و 12 قطعه عکس، مدارک لازم برای این امر بوده و مدت اعتبار این مجوز، نیز 5 سال است.
در مرحله بعد از مراحل نحوه دریافت مجوز سفره خانه سنتی، با زدن دکمه پيگيری، صفحه زير، نمايش داده خواهد شد.
در این مرحله از نحوه دریافت مجوز سفره خانه سنتی در اين پنجره، ليست وظايفی که انجام شده و از کارتابل کاربر، خارج شده است، نمايش داده خواهد شد.
در مرحله بعد، از طريق منوی پيگيری، می توان فرآيندهای در حال اجرا يا اتمام يافته را پيگيری نمود.
در مرحله آخر از مراحل نحوه دریافت مجوز سفره خانه سنتی، بعد از انتخاب فرآيند، ثبت کد پيگيری و زدن دکمه پايش، صفحه ای مشابه صفحه زير نمايش داده می شود که نشان دهنده اتمام ثبت نام می باشد.
نحوه دریافت مجوز هتل و مهمانپذیر نیز از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار و با انتخاب گزینه صدور مجوز بوده و ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری مدیر، اسناد مربوط به مالکیت زمین یا اجاره نامه و پرداخت هزینه ابطال تمبر مالیاتی، نیز از مهم ترین شرایط تاسیس و مدارک لازم برای دریافت این مجوز می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مجوز سفره خانه سنتی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مجوز سفره خانه سنتی پاسخ دهند.
برای مشاوره مجوز سفره خانه سنتی
برای مشاوره مجوز سفره خانه سنتی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©