دینا / حقوقی / سایر موضوعات حقوقی / هزینه بیمه تکمیلی

هزینه بیمه تکمیلی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

هزینه بیمه تکمیلی، به عوامل مختلفی، همانند سن، سابقه پرونده پزشکی و شغل شخص بیمه گذار بیمه تکمیلی وابسته می باشد. نحوه محاسبه میزان قیمت بیمه تکمیلی نیز، با در نظر گرفتن مواردی همچون، پوشش های انتخاب شده، از طریق مراجعه به شرکت های بیمه و یا سایت های فروش اینترنتی انواع بیمه، امکان پذیر است.

 

با توجه به اینکه هر انسانی، ممکن است در هر دوره ای از حیات خود، نیاز به درمان های مختلفی داشته باشد و با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کشور و ناتوانی بسیاری از اقشار جامعه، بابت پرداخت هزینه های درمانی، طرح های بیمه ای، از سوی شرکت های بیمه ، ارائه شده تا به افراد، جهت پرداخت هزینه های درمان، کمک کنند.

یکی از این طرح های بیمه ای، بیمه تکمیلی می باشد. در بیمه تکمیلی، بیمه گر، ملزم به جبران هزینه های درمان شخص بیمه شده می باشد. پوشش های مختلف بیمه تکمیلی، سبب می شود که افراد، در هنگام مواجه شدن با بیماری های مختلف، برای درمان، هزینه های زیادی را متحمل نشوند و از آنجا که قیمت بیمه تکمیلی، با توجه به عوامل مختلفی همچون، تعداد مراکز درمانی طرف قرارداد با این نوع بیمه نامه و غیره، متفاوت می باشد، ضروری است تا افراد متقاضی، خرید این بیمه نامه، از نحوه محاسبه هزینه بیمه تکمیلی آگاه باشند.

بنابراین، با توجه به اهمیت داشتن بیمه تکمیلی، برای اقشار مختلف جامعه، جهت پرداخت هزینه های درمانی، در ادامه، در رابطه با میزان هزینه بیمه تکمیلی، نحوه محاسبه قیمت آن، عوامل مهم در تعیین میزان نرخ این بیمه نامه و همچنین، میزان پرداخت بیمه تکمیلی به بیمار، مطالبی آورده شده است.

هزینه بیمه تکمیلی چیست

بیمه تکمیلی، از جمله بیمه نامه هایی است که برای جبران هزینه های درمان، در کنار پوشش های بیمه نامه های پایه همانند بیمه تامین اجتماعی و همچنین، برای کمک به افرادی که بیمه پایه ندارند، ارائه شده است. خرید بیمه تکمیلی درمان گروهی، بیمه تکمیلی انفرادی و یا بیمه تکمیلی خانواده، کاملا به صورت اختیاری بوده و پس از خرید بیمه نامه تکمیلی، بیمه گر، به موجب قرارداد این بیمه نامه، ملزم به ارائه پوشش های مرتبط با این نوع از بیمه درمان، می باشد.

 

افراد متقاضی، پیش از خرید بیمه تکمیلی درمان، از طریق مراجعه حضوری به شعب شرکت های بیمه گر و یا سایت های فروش اینترنتی بیمه، همچون، سایت بیمیتو، ضروری است در رابطه با میزان هزینه بیمه تکمیلی یا همان حق بیمه ای که می بایست بابت استفاده از پوشش های این نوع بیمه درمان پرداخت نمایند و همینطور، نحوه دریافت و محاسبه قیمت این بیمه نامه اختیاری، مطلع شوند.

 

قیمت بیمه تکمیلی، با توجه به طرح های مختلفی که از سوی شرکت های بیمه گر مختلف ارائه شده است، متفاوت می باشد. همچنین، زمان محاسبه هزینه بیمه تکمیلی و نوع بیمه نامه بر اساس اینکه بیمه تکمیلی به صورت انفرادی انتخاب شود و یا به صورت گروهی، تاثیر بسزایی در نرخ قیمت بیمه تکمیلی، خواهند داشت.

 

افرادی که قصد استفاده از پوشش های بیمه نامه تکمیلی را دارند، می توانند جهت دریافت این بیمه نامه و استفاده از خدمات آن، از طریق سایت بیمیتو، به نشانی bimito.com، اقدام نمایند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با پوشش های بیمه تکمیلی، به لینک زیر مراجعه نمایید.

 

نحوه محاسبه هزینه بیمه تکمیلی

همانطور که بیان شد، هزینه بیمه تکمیلی، با توجه به طرح های مختلف عرضه شده از سوی شرکت های بیمه گر و همچنین، نوع بیمه نامه، متفاوت می باشد. در این رابطه، برای بسیاری از متقاضیان خرید بیمه تکمیلی درمان، ممکن است، این سوال پیش آمده باشد که میزان نرخ انواع بیمه تکمیلی، بطور دقیق چگونه تعیین می شود؟ و یا به عبارتی دیگر، نحوه دریافت و محاسبه هزینه بیمه تکمیلی درمان، به چه صورت می باشد؟ در زمان و نحوه محاسبه هزینه بیمه تکمیلی، عوامل زیر، تاثیر گذار خواهند بود :

 

نوع پوشش های انتخابی بیمه تکمیلی

سن بیمه گذار، در زمان خرید بیمه تکمیلی درمان

سابقه پزشکی افراد متقاضی بیمه تکمیلی

شغل افراد متقاضی دریافت بیمه تکمیلی

 

نحوه محاسبه هزینه بیمه تکمیلی، همانطور که گفته شد، به عوامل بسیاری وابستگی دارد. زیرا، به عنوان مثال، هر چه سن شخص بیمه گذار بالاتر باشد، تعرفه پرداخت حق بیمه یا همان نرخ بیمه تکمیلی درمان، افزایش پیدا خواهد کرد. همچنین، متقاضیان، به راحتی می توانند از طریق سایت های آنلاین فروش بیمه ای، به صورت غیر حضوری، جهت محاسبه نرخ بیمه تکمیلی درمان، اقدام نمایند. از این رو، در ادامه، در خصوص نحوه محاسبه قیمت بیمه تکمیلی، از طریق سایت ازکی، توضیحات لازم آورده شده است.

 

محاسبه هزینه بیمه تکمیلی خانوادگی

 

برای محاسبه هزینه بیمه تکمیلی خانوادگی، ابتدا، وارد سایت ازکی، شوید. پس از ورود به این سایت، به آدرس www.azki.com، بر روی گزینه درمان و کرونا، کلیک نمایید.

 

قیمت بیمه تکمیلی

 

در این صفحه، می بایست بیمه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

 

قیمت بیمه تکمیلی

 

به منظور محاسبه قیمت بیمه نامه تکمیلی خانوادگی، به صورت آنلاین، می بایست ابتدا، تعداد اعضا خانواده را انتخاب نموده و سپس، برروی گزینه مرحله بعد بزنید.

 

نحوه محاسبه قیمت بیمه تکمیلی

 

در این قسمت، می بایست بازه سنی و نام بیمه گر پایه را انتخاب نموده و سپس، گزینه مرحله بعد را انتخاب کنید.

 

میزان قیمت بیمه تکمیلی

 

در این مرحله، می بایست اطلاعات اعضا خانواده را انتخاب کرده و سپس، گزینه استعلام قیمت را انتخاب نمایید.

 

نحوه محاسبه قیمت بیمه تکمیلی

 

در نهایت، در این صفحه، می توانید شرکت های بیمه گر را که بیمه تکمیلی خانوادگی را با نرخ های متفاوت، ارائه نموده اند، با یکدیگر مقایسه نموده و سپس، برروی گزینه سفارش بزنید.

 

محاسبه قیمت بیمه تکمیلی

 

سپس، بیمه تکمیلی خانوادگی را از طریق سایت ازکی، به صورت آنلاین، خریداری نمایید.

 

محاسبه هزینه بیمه تکمیلی شرکتی

 

جهت محاسبه هزینه بیمه تکمیلی سازمانی یا همان شرکتی، ابتدا، وارد سایت ازکی، شوید. پس از ورود به این سایت، به آدرس azki.com، بر روی گزینه درمان و کرونا، کلیک نمایید.

 

قیمت بیمه تکمیلی

 

در این صفحه، می بایست بیمه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

 

قیمت بیمه تکمیلی

 

به منظور محاسبه قیمت بیمه نامه تکمیلی شرکتی، به صورت آنلاین، می بایست ابتدا، تعداد افراد متقاضی، در بازه‌ های سنی مختلف را وارد نموده و سپس، برروی گزینه استعلام قیمت بزنید.

 

نحوه محاسبه قیمت بیمه تکمیلی

 

در نهایت، در این صفحه، می توانید شرکت های بیمه گر را که بیمه تکمیلی شرکتی را با نرخ های متفاوت، ارائه نموده اند، با یکدیگر مقایسه نموده و سپس، بر روی گزینه سفارش بزنید.

 

میزان قیمت بیمه تکمیلی

 

سپس، بیمه تکمیلی شرکتی را از طریق سایت ازکی، به صورت غیر حضوری، خریداری نمایید.

 

افرادی که قصد دریافت بیمه نامه تکمیلی را دارند، می توانند از طریق سایت های معتبر فروش آنلاین بیمه، برای دریافت این بیمه نامه ثبت نام کنند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی، به صورت غیر حضوری، به لینک زیر مراجعه نمایید.

 

هزینه بیمه تکمیلی انفرادی

هزینه بیمه تکمیلی انفرادی، از طریق سایت های اینترنتی فروش بیمه، به صورت غیر حضوری و آنلاین، قابل محاسبه می باشد. از این رو، در ادامه، در رابطه با نحوه محاسبه قیمت انفرادی این بیمه، از طریق سایت ازکی دات کام، توضیحات لازم آورده شده است.

 

افرادی که قصد ثبت نام بیمه تکمیلی رانندگان تاکسی را دارند، می توانند از طریق سایت taxiclub.tehran.ir، اقدام نمایند.

 

جهت نحوه محاسبه قیمت انفرادی بیمه تکمیلی، ابتدا، وارد سایت ازکی دات کام، شوید. پس از ورود به این سایت، به آدرس azki.com، بر روی گزینه درمان و کرونا، کلیک نمایید.

 

قیمت بیمه تکمیلی

 

در این صفحه، می بایست بیمه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

 

قیمت بیمه تکمیلی

 

به منظور محاسبه قیمت بیمه نامه تکمیلی انفرادی، به صورت آنلاین، می بایست ابتدا، تعداد افراد را انتخاب نموده و سپس، گزینه مرحله بعد را بزنید.

 

نحوه محاسبه قیمت بیمه تکمیلی

 

در این قسمت، می بایست بازه سنی و نام بیمه گر پایه را انتخاب نموده و سپس، گزینه مرحله بعد را انتخاب کنید.

 

نکته : زمان خرید بیمه تکمیلی درمان، می بایست دفترچه بیمه شخص بیمه گذار، حداقل یک ماه، دارای اعتبار باشد.

 

 

میزان قیمت بیمه تکمیلی

 

در نهایت، در این صفحه، می توانید شرکت های بیمه گر را که بیمه تکمیلی درمان را با نرخ های متفاوت، ارائه نموده اند، با یکدیگر مقایسه کنید و سپس، برروی گزینه سفارش بزنید.

 

محاسبه قیمت بیمه تکمیلی

 

سپس، بیمه تکمیلی انفرادی را از طریق سایت ازکی دات کام، به صورت آنلاین، خریداری نمایید.

 

افرادی که قصد دریافت بیمه تکمیلی انفرادی را دارند، می توانند از طریق سایت های معتبر فروش اینترنتی بیمه، برای دریافت این بیمه ثبت نام کنند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی انفرادی، به صورت غیر حضوری، به لینک زیر مراجعه نمایید.

 

 

هزینه بیمه تکمیلی تامین اجتماعی

با توجه به اینکه بیمه تکمیلی سازمان تامین اجتماعی، تنها به بازنشستگان، مستمری بگیران، از کارافتادگان سازمان تامین اجتماعی و همچنین، افراد تحت تکفل آنان، تعلق می گیرد و اعضا خانواده این افراد نیز، در صورت داشتن دفترچه بیمه تامین اجتماعی می توانند تحت پوشش این بیمه نامه قرار گیرند.

 

همچنین، لازم به ذکر است در رابطه با هزینه بیمه تکمیلی تامین اجتماعی 1401، قیمت این بیمه به مبلغ 91 هزار تومان، به صورت ماهیانه از حقوق و مستمری این مشمولان، به ازای هر یک از بیمه شدگان این بیمه نامه از سوی سازمان بیمه تامین اجتماعی به طور مستقیم، کسر خواهد شد.

 

افرادی که قصد ثبت درخواست بازنشستگی تامین اجتماعی را دارند، می توانند از طریق سایت es.tamin.ir، اقدام نمایند.

 

افرادی که قصد دریافت بیمه نامه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی را دارند، می توانند از طریق سایت www.kabta.ir، برای دریافت این بیمه نامه ثبت نام کنند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی، به صورت غیر حضوری، به لینک زیر مراجعه نمایید.

 

 

هزینه بیمه تکمیلی به چه عواملی بستگی دارد

همانطور که در بخش های قبل بیان شد، خرید بیمه نامه تکمیلی درمان، کاملا اختیاری می باشد و قیمت این بیمه نامه نیز می تواند با توجه به شرایط افراد متقاضی این بیمه نامه تعیین شود. همچنین، گفته شد افرادی که قصد خرید این نوع بیمه درمان را دارند، می توانند به صورت آنلاین نیز، جهت محاسبه هزینه بیمه تکمیلی، اقدام نمایند. از آنجا که محاسبه هزینه بیمه تکمیلی درمان، به عوامل مختلفی بستگی داشته، در ادامه، در خصوص موارد تاثیر گذار بر روی هزینه بیمه تکمیلی، توضیحات لازم آورده شده است.

 

افرادی که قصد دریافت استعلام اصالت بیمه نامه سنهاب را دارند، می توانند از طریق سایت بیمه مرکزی، به نشانی اینترنتی centinsur.ir، اقدام نمایند.

 

نوع پوشش های بیمه تکمیلی

مهم ترین عامل در نحوه محاسبه هزینه بیمه تکمیلی درمان، پوشش های مختلفی می باشند که در این نوع از بیمه درمان، توسط شرکت های بیمه گر، ارائه می گردد که شامل پوشش هایی، مانند هزینه های زمان بستری جهت سپری شدن طول درمان بیماری، جراحی جهت زایمان به حالت طبیعی و یا سزارین، گرفتن نوار قلب، آندوسکوپی و غیره می شوند.

 

سن بیمه گذار بیمه تکمیلی

از دیگر عوامل مهم در محاسبه هزینه بیمه تکمیلی درمان، سن شخص بیمه گذار می باشد. لازم به ذکر است اگر افراد متقاضی استفاده از پوشش های بیمه تکمیلی، در سنین بالا اقدام کنند، می بایست حق بیمه بیشتری نیز پرداخت نمایند.

 

سابقه پرونده پزشکی بیمه شدگان بیمه تکمیلی

سابقه پرونده پزشکی افراد متقاضی دریافت بیمه تکمیلی، در زمان خرید بیمه تکمیلی درمان و محاسبه قیمت این بیمه نامه بسیار تاثیر گذار خواهد بود. اگر شخص بیمه گذار، بیمه خاصی داشته باشد، میزان حق بیمه وی، افزایش خواهد داشت. اما بدون هیچ سابقه بیماری خاص، حق بیمه کمتری برای بیمه شدگان، در نظر گرفته می شود.

 

شغل شخص بیمه گذار بیمه تکمیلی

جهت تعیین میزان هزینه بیمه تکمیلی درمان، ماهیت شغلی افراد متقاضی نیز تاثیر گذار می باشد. زیرا، اگر شغل شخص بیمه گذار، جزو مشاغل سخت، همانند کار در معادن باشد، با توجه به اینکه این فرد، در معرض خطر بیشتری قرار دارد، می بایست حق بیمه بیشتری نیز، پرداخت نماید.

 

افرادی که دارای بیمه نامه تکمیلی می باشند، می توانند جهت استعلام بیمه خود، از خدمات الکترونیکی بخش استعلام اصالت بیمه نامه سایت بیمه مرکزی، به نشانی centinsur.ir، بهره مند گردند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه دریافت استعلام سوابق بیمه تکمیلی، به لینک زیر مراجعه نمایید.

 

 

میزان پرداخت بیمه تکمیلی به بیمار

میزان هزینه های قابل پرداخت توسط بیمه تکمیلی به بیماران، با توجه به پوشش های انتخابی و همچنین، شرایط بیمه گذاران متفاوت خواهد بود. از این رو، در ادامه، در خصوص نحوه دریافت و همچنین، میزان هزینه پرداخت بیمه تکمیلی به بیماران، توضیحات لازم آورده شده است.

 

افرادی که تحت پوشش بیمه خویش فرما سازمان تامین اجتماعی می باشند، می توانند برای پرداخت حق بیمه خویش فرما، از سایت eservices.tamin.ir، اقدام نمایند.

 

نحوه دریافت هزینه درمان از بیمه تکمیلی

 

پرداخت هزینه‌ های درمان بیمه شدگان بیمه تکمیلی درمان، توسط بیمه‌ های تکمیلی، از دو طریق صورت می گیرد. در روش اول، بیمه شدگان می توانند به صورت حضوری، به مراکز طرف قرارداد با بیمه تکمیلی خود، مراجعه نموده و سپس، با ارائه برگه معرفی نامه و یا دفترچه بیمه درمانی خود، برای درمان هزینه ای پرداخت نکنند. لازم به ذکر است که برای هر بیمه‌ ای، سقف تعهدات مشخصی، تعیین شده است و در صورتی که هزینه‌ های درمان بیمه شده، از این سقف، بیشتر شود، مقدار مازاد آن، می بایست توسط بیمه گذار پرداخت شود.

روش دوم، در زمانی صورت می گیرد که شخص بیمار، جهت درمان، به مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه تکمیلی خود، مراجعه نکند. در این حالت، بیمه شده می بایست، هزینه ‌های درمان را شخصا پرداخت نموده و سپس، با ارائه مدارک لازم، هزینه‌ های پرداخت شده را از بیمه تکمیلی، دریافت کند.

 

میزان هزینه پرداخت بیمه تکمیلی به بیماران

 

میزان هزینه های قابل پرداخت توسط بیمه تکمیلی به بیمه شدگان، وابسته به پوشش های بیمه ای و همچنین، نوع درمان، می باشد. هزینه های خدمات درمانی مختلف، از جمله خدمات پاراکلینیکی، انواع اسکن ها، ماموگرافی، جراحی های مختلف و پیوند اعضای بدن، برای هر یک از بیمه گذاران، بر اساس شرایط و نیاز آنها، متفاوت در نظر گرفته شده است.

 

همچنین، لازم به ذکر است در صورتی که شخص بیمه‌ شده، تحت پوشش بیمه پایه، همانند بیمه سلامت نباشد، بین 10 الی 30 درصد از هزینه های درمانی جراحی، بستری شدن در مراکز درمانی و غیره، به عنوان فرانشیز، بر عهده خود بیمه‌ شدگان خواهد بود. در غیر این صورت، فرانشیز، معادل سهم بیمه پایه بیمه شده، می باشد و بیمه گر با دریافت مبلغ اضافه از طریق پوشش فرانشیز، هزینه‌ های درمان را پرداخت می کند. افراد متقاضی، توجه داشته باشند، فرانشیز 10 درصدی، هرگز قابل بیمه شدن نبوده و شخص بیمه شده، ملزم به پرداخت هزینه های درمان می باشد.

 

افرادی که تمایل دارند، به صورت غیر حضوری، بیمه نامه تکمیلی را خریداری نمایند، می توانند از طریق سایت های معتبر فروش آنلاین بیمه، اقدام کنند. جهت راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه خرید بیمه تکمیلی، به صورت غیر حضوری، به لینک زیر مراجعه نمایید.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد هزینه بیمه تکمیلی در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون هزینه بیمه تکمیلی پاسخ دهند.