نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار می باشد. زمان لازم برای صدور آن، از زمان تکمیل مدارک، 30 روز کاری بوده و مدت اعتبار آن، 12 سال خواهد بود. شرایط تاسیس این نوع از آموزشگاه، شامل تایید صلاحیت امنیتی از وزارت اطلاعات بوده و مدارک لازم، برای این امر، شامل کارت ملی و شناسنامه مدیر عامل می باشد.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی
خلبانی، یکی از مشاغل پرطرفدار از سوی جوانان می باشد، خبرگان و متخصصین در زمینه خلبانی می توانند، با داشتن شرایط تاسیس و مدارک مورد نیاز، اقدام به تاسیس آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی نمایند. مجوز فوق، از سوی هواپیمایی کشور در وزارت راه و شهر سازی و صرفا برای اشخاص حقوقی، صادر می شود.
هم اکنون، درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، مسئول ارائه مجوز به تمامی متقاضیان دریافت مجوز بوده و تاسیس آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی نیز از این قاعده، مستثنی نمی باشد. لذا، متقاضیان می بایست، پس از اطمینان از دارا بودن شرایط و مدارک لازم، طریق این سامانه، اقدام به احراز هویت و ثبت درخواست مجوز خود نمایند.
در همین راستا، در این مقاله، قصد داریم، شرایط تاسیس و نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی را توضیح داده و در ادامه، زمان صدور، مدت اعتبار، مدارک لازم برای دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی را بیان نماییم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، در ادامه مقاله، با ما، همراه باشید.
همانطور که توضیح دادیم، متقاضیان تاسیس آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی در صورت دارا بودن شرایط تاسیس، می توانند اقدام به این امر نمایند. یکی از مهم ترین سوالاتی که در رابطه با این مجوز، مطرح می شود آن است که شرایط تاسیس آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، شامل چه مواردی می باشد. لذا، در این بخش، به بررسی این مورد، خواهیم پرداخت.
احراز هویت شخص حقیقی
تکمیل فرم درخواست صدورگواهینامه مرکز آموزشی ATO
عدم وجود یافته یا انطباق برطرف نشده در ممیزی صدور گواهینامه اولیه
تایید الزامات مقررات تخصصی گواهینامه های عملیاتی، توسط دفتر گواهینامه های پرسنل هوانوردی
داشتن نظامنامه سازمان طراحی مراکز آموزشی ATO مورد تایید سازمان
از آنجا که مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، صرفا به اشخاص حقوقی، داده می شود، لازم است افراد متقاضی، برای تاسیس شرکت، به صورت اینترنتی، از طریق سایت جامع ثبت شرکت ها یا به صورت حضوری و با مراجعه به اداره ثبت شرکت ها، اقدام نمایند.
داشتن نظامنامه امنیتی مورد تایید سازمان
داشتن تاییدیه صلاحیت عمومی و شخصی از حراست
داشتن تایید صلاحیت امنیتی، از وزارت اطلاعات
داشتن اسناد بهره برداری محل آموزشگاه
پرداخت تعرفه
هم اکنون اخذ و صدور تمامی مجوزهای راه اندازی کسب و کار، مانند آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور، انجام می پذیرد. این سامانه، شرایطی را فراهم آورده تا متقاضیان بتوانند با مراجعه به این سایت با تمامی موارد مورد نیاز، برای راه اندازی کسب و کار خود، آشنا شوند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، علاوه بر شرایط تاسیس که در بخش قبلی بیان شد، نیاز به دریافت استعلاماتی، همچون استعلام احراز هویت، استعلام تعیین صلاحیت عمومی و شخصی از حراست و تاییدیه صلاحیت امنیتی از وزارت اطلاعات، نیز دارد.
افراد متقاضی دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، با توجه به لزوم صدور مجوز، صرفا برای اشخاص حقوقی، در مرحله اول، باید برای ثبت شرکت، اقدام نمایند. ثبت شرکت، به انجام روال قانونی ثبت، در مرجع ثبت شرکت ها از سوی موسسین و تشکیل دهندگان شرکت گفته می شود.
سوالی که در این بخش، مطرح می شود، آن است که زمان صدور و مدت اعتبار مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی،به چه صورت می باشد. در پاسخ به این سوال، باید گفت، زمان لازم برای صدور مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، از زمان تکمیل مدارک آن، 30 روز کاری بوده و مدت اعتبار آن، 12 سال می باشد.
در بخش های قبل، شرایط تاسیس، استعلامات، زمان صدور و مدت اعتبار مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی را بیان نمودیم. اما از آنجا که اثبات شرایط تاسیس مطروحه در بخش های قبل، با ارائه مدارک مرتبط با آنها، انجام می گیرد، در این بخش، مدارک دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی را بررسی خواهیم نمود.
تصویر شناسنامه مدیر عامل
تصویر کارت ملی مدیرعامل
تصویر فرم تکمیل شده درخواست صدور گواهینامه مرکز آموزشی ATO
تصویر نظام نامه سازمان طراحی مراکز آموزشی ATO
تصویر نظام نامه امنیتی تایید شده
نکته ای که باید به آن توجه نمود، این مسئله است که ایجاد شخصیت حقوقی، جهت دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، منوط به ارائه درخواست ثبت شرکت، در سامانه جامع ثبت شرکت ها irsherkat.ssaa.ir می باشد.
تصویر تاییدیه صلاحیت عمومی و شخصی متقاضی
تاییدیه صلاحیت امنیتی
تصویر اسناد بهره برداری محل و نشانی قانونی آموزشگاه
رسید پرداخت تعرفه قانونی
نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، ورود به سامانه درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، انتخاب نوع مجوز و ثبت آن در پورتال سازمان فنی و حرفه ای کشور می باشد. مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، 5 نوع بوده که نیاز به شرایط و مدارک لازم و پرداخت مبلغ 200 هزار تومان دارند. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه دریافت این مجوز، مطالعه مقاله زیر توصیه می شود.
هم اکنون برای راه اندازی کسب و کارها، می بایست به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار g4b.ir، مراجعه کرده و از طریق این سامانه، اقدام به ثبت درخواست مجوز و دریافت آن نمود. تاسیس آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی نیز از ابن قاعده، مستثنی نمی باشد.
برای دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی می بایست، به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، به آدرس اینترنتی g4b.ir، مراجعه کرده و کلمه خلبانی را جستجو نمایید.
با جستجوی کلمه خلبان، صفحه زیر، نمایش داده خواهد شد. برای دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، گزینه تاییدیه آموزشگاه های خلبانی و عملیاتی را انتخاب نمایید. در این بخش، می توانید، با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات، شرایط تاسیس، مدارک، زمان صدور و مدت اعتبار مجوز را ملاحظه کنید. سپس، با کلیک روی صدور مجوز، برای دریافت مجوز مورد نظر، اقدام نمایید.
در این مرحله از نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی می بایست، مشخص نمایید که به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی، قصد دریافت مجوز را دارید.
در مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، وارد پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، خواهید شد که لازم است در پنجره فوق، احراز هویت نمایید.
پس از احراز هویت در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، مجددا، روی صدور مجوز، کلیک کرده تا وارد صفحه زیر شوید. در این مرحله از نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی نیز روی گزینه درخواست صدور مجوز، کلیک نمایید.
پس از کلیک بر روی گزینه درخواست صدور مجوز، وارد درگاه ملی مجوزها، خواهید شد. در این بخش از نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، نام کاربری و گذرواژه خود را مشاهده خواهید نمود. سپس، روی گزینه صفحه ورود به سامانه، کلیک نمایید.
مجوز آژانس مسافرتی نیز به سه نوع بند (الف)، بند (ب) و بند (پ)، تقسیم می شوند، مجوزهای بند (الف) از سازمان هواپیمایی کشوری، آژانس بند (ب) از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، و آژانس بند (پ) از سازمان اوقاف و حج و زیارت، اخذ می شود.
در مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، وارد سامانه سازمان هواپیمایی کشور، خواهید شد که می بایست، نام کاربری و گذرواژه اخذ شده در قسمت قبلی را وارد کرده و روی گزینه ورود، کلیک نمایید.
در مرحله آخر از نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی، صفحه زیر را مشاهده خواهید نمود. در این بخش می توانید، فرایند ثبت درخواست مجوز را انجام داده و آخرین تغییرات آن را مشاهده نمایید.
سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir، تحت نظر وزارت معدن، صنعت و تجارت فعالیت می کند. برای درخواست و پیگیری جواز تاسیس در این سامانه، می بایست، بر روی گزینه بهین یاب کلیک کرده و در مرحله بعد، از طریق بخش های صدور جواز تاسیس صنعتی و یا اعلام پیشرفت پروژه ها اقدام نمود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی در کانال حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز آموزشگاه های خلبانی و هوانوردی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©