دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، انجام می شود. شرایط تاسیس زنبورداری، شامل داشتن حداقل فضای 30 متر مربع بوده و مدرک لازم برای این امر، گواهی مهارت یا سابقه کاری در زمینه زنبورداری می باشد. زمان لازم برای صدور مجوز نیز از زمان تکمیل مدارک آن، آنی می باشد.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز زنبورداری
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز زنبورداری
امروزه به دلیل کمبود شغل و اهمیت بالای تولید و کارآفرینی در کشور، بسیاری از جوانان، به فکر راه اندازی کسب و کار مستقل برای خود، افتاده و به دنبال راهی برای اشتغال زایی، تولید و کسب درآمد می باشند. کارآفرینان، نه تنها به افزایش تولید و اشتغال در کشور، کمک کرده، بلکه از رفاه و استقلال بیشتری نیز، برخوردار خواهند شد.
یکی از مشاغل تولیدی با سود بالا، تاسیس کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو می باشد. امروزه، زنبورداری به عنوان یکی از مشاغل پرطرفدار برای اهالی مناطق روستایی، محسوب می شود. روستاییان می توانند با کسب مجوز زنبورداری، اقدام به تاسیس و راه اندازی این حرفه نمایند. البته، برای متقاضیان این امر، لازم است، پیش از اقدام، با نحوه دریافت مجوز آن آشنا شده و شرایط تاسیس زنبورداری و ضوابط آن را بدانند.
در همین راستا، در این مقاله، قصد داریم، ابتدا، مدارک، زمان صدور، مدت اعتبار و شرایط تاسیس زنبورداری را بررسی نموده و در ادامه، به ذکر توضیحاتی در مورد نحوه دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو بپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، در ادامه مقاله، با ما، همراه باشید.
تاسیس زنبورداری، همواره از مشاغل مورد استقبال روستاییان، بوده است. صدور این مجوز، زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده و از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، اعطا می گردد. برای اخذ مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، دارا بودن شرایط تاسیس، الزامی می باشد که در ادامه، به توضیح این شرایط می پردازیم.
انجام کار، صرفا توسط عضو یا اعضای خانواده و در واحد مسکونی، امکان پذیر می باشد.
داشتن حداقل فضای 30 متر مربع
عدم ایجاد آلودگی های زیست محیطی، صوتی و بصری و رعایت حقوق همسایگان
نحوه دریافت مجوز هتل و مهمانپذیر، نیز از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار و با انتخاب گزینه صدور مجوز بوده و ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری مدیر، اسناد مربوط به مالکیت زمین یا اجاره نامه و پرداخت هزینه ابطال تمبر مالیاتی، نیز از مهم ترین شرایط تاسیس و مدارک لازم برای دریافت این مجوز می باشد.
عرضه و فروش محصول، خارج از واحد مسکونی
عدم تردد غیرمتناسب در فضای محل سکونت
داشتن حداقل 18 سال سن
اقامت درمحل اجرای طرح
داشتن گواهی مهارت یا گواهی سابقه کاری مرتبط
لازم به ذکر است، سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، با هدف صدور مجوز، برای کسب و کارهای مجازی و پیگیری شکایت از این کسب و کارها، راه اندازی شده است.
وجود امکانات برق، تلفن، اینترنت و آب بهداشتی در محل کار
محل مناسب برای انجام فعالیت زنبورداری، خانه های غیر آپارتمانی، چادر، کپر، آلونک، زاغه شهرها و روستاهای سراسر کشور می باشد.
تایید تعهدنامه مجوزهای اعلانی
هم اکنون اخذ و صدور تمامی مجوزهای راه اندازی کسب و کار، مانند کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور، انجام می پذیرد. این سامانه، شرایطی را فراهم آورده تا متقاضیان بتوانند با مراجعه به این سایت، با تمامی موارد مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار خود، آشنا شوند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
در بخش قبل، شرایط تاسیس زنبورداری و دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو را بر شمردیم. سوالی که در این بخش، مطرح می شود آن است که زمان صدور و مدت اعتبار مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، چه مقدار است. در این بخش، به پاسخ این سوال، خواهیم پرداخت.
نحوه دریافت مجوز تولید و فروش بازی رایانه ای نیز از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار بوده و مدارک لازم برای این امر، شامل گواهی مهارت یا سابقه کاری مرتبط است.
در پاسخ به این سوال، باید گفت، زمان لازم برای صدور مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو از زمان تکمیل مدارک آن، آنی بوده و مدت زمان اعتبار مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل، 2 سال می باشد. مدت زمان اعتبار مجوز کسب و کار خانگی تولید موم و کندو نیز 5 سال خواهد بود.
در بخش های قبل، شرایط تاسیس زنبورداری و زمان صدور و مدت اعتبار مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو را بیان نمودیم. همانطور که گفته شد، داشتن حداقل 18 سال سن، حداقل 50 متر مربع فضای فعالیت و وجود امکانات برق، تلفن، اینترنت و آب بهداشتی در محل زنبورداری، از شرایط تاسیس زنبورداری می باشد.
برای دریافت مجوز گلخانه نیز، همچون مجوز زنبورداری، می بایست، به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، مراجعه کرده و در صورت دارا بودن شرایط تاسیس و مدارک لازم، اقدام به دریافت مجوز نمود.
سوالی که در این بخش، مطرح می شود آن است که برای دریافت این مجوز به مدارک خاصی نیز نیاز می باشد یا خیر؟ در پاسخ به این سوال، باید گفت، تنها مدرک لازم برای دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، گواهی مهارت یا گواهی سابقه کاری مرتبط در زمینه زنبورداری و مدارک هویتی متقاضی، یعنی کارت ملی و شناسنامه وی می باشد.
هم اکنون، شهروندان، برای راه اندازی کسب و کار، می بایست به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار g4b.ir، مراجعه نموده و از طریق این سامانه، با شرایط تاسیس و مدارک لازم برای صدور جواز تاسيس کسب و کار خود، آشنا شده و به مرجع مورد نظر، هدایت شوند. این درگاه، تحت مدیریت دبیرخانه هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی فعالیت می نماید.
برای دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو نیز می بایست به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار به آدرس اینترنتی g4b.ir، مراجعه نموده و کلمه زنبور عسل را سرچ نمایید.
با جسجوی کلمه زنبور عسل، تصویر زیر نمایش داده خواهد شد. در این بخش، می توانید، با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات با شرایط تاسیس زنبورداری و تولید موم و کندو، آشنا شده و مدارک، زمان صدور و مدت اعتبار هر یک را ملاحظه نمایید. سپس، با کلیک روی صدور مجوز، برای دریافت مجوز مورد نظر، اقدام نمایید.
در این مرحله از نحوه دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، می بایست، مشخص نمایید که به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی، قصد دریافت مجوز را دارید.
در مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، وارد پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، خواهید شد که لازم است در پنجره فوق، احراز هویت نمایید.
سایت ایران اصناف، سایت ثبت نام پروانه کسب و دریافت جواز اینترنتی می باشد. برای ثبت نام پروانه کسب، باید ابتدا به درگاه ملی مجوزهای کشور، مراجعه نموده و پس از اخذ کد پیگیری، به سامانه ایران اصناف، رفته و با وارد کردن کد اخذ شده، ثبت نام را انجام داد.
پس از احراز هویت در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، به طور مجدد، روی صدور مجوز، کلیک کرده تا وارد صفحه زیر شوید. در این مرحله از نحوه دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو نیز روی گزینه درخواست صدور مجوز، کلیک نمایید.
در مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، وارد سامانه مشاغل خانگی mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir خواهید شد. در این صفحه می بایست، اطلاعات خواسته شده، شامل مشخصات فردی، مشخصات محل سکونت، وضعیت ایثارگری، نحوه انجام کار، وضعیت جسمانی، وضعیت محل سکونت، اشتغال و مهارت خود را وارد نمایید.
پس از وارد نمودن اطلاعات خواسته شده در این مرحله از نحوه دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، روی گزینه ثبت اطلاعات و ادامه، کلیک نمایید.
در ادامه مراحل نحوه دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، به شما کد رهگیری موقت، داده خواهد شد که لازم است آن را تا انتهای کار، حفظ نمایید. سپس روی گزینه ادامه، کلیک نمایید.
سایت صدور مجوز های وزارت کار، سایتی است که در آن، در مورد شرایط و نحوه دریافت مجوزهای صادره، توسط معاونت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بهزیستی و سازمان فنی و حرفه ای کشور، اطلاع رسانی شده است.
در مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، می بایست، مشخصات فعالیت خود را وارد کنید.
پس از وارد نمودن اطلاعات فوق، در این مرحله از نحوه دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، روی دکمه ثبت اطلاعات، کلیک نمایید.
سپس، هزینه تجهیزات و مواد اولیه را وارد کرده و مدارک خواسته شده را آپلود نمایید. در پایان نیز روی گزینه پایان ثبت نام، کلیک کنید.
مجوز پرورش قارچ، از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار و با ارائه مدارک لازم و در صورت دارا بودن شرایط تاسیس، مثل دارا بودن مالکیت یا اجاره زمین و دارا بودن حقابه و همچنین، مدارکی مانند فرم پایان کار، مجوز تاسیس و گواهی آنالیز آب داده می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت مجوز زنبورداری در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت مجوز زنبورداری پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز زنبورداری
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز زنبورداری
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©