دینا / سایر موضوعات / سامانه های اینترنتی / سامانه صدور جواز تاسیس

سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir، تحت نظر وزارت معدن، صنعت و تجارت فعالیت می نماید. برای درخواست و پیگیری جواز تاسیس در این سامانه، می بایست، بر روی گزینه بهین یاب کلیک نموده و در مرحله بعد، از طریق بخش های صدور جواز تاسیس صنعتی و یا اعلام پیشرفت پروژه ها اقدام نمود.

 

جواز تاسیس، مجوز راه اندازی فعالیت های تولیدی، مانند ماشین سازی، پتروشیمی، برق و الکترونیک و مواردی از این قبیل، برای اشخاص حقیقی و حقوقی، محسوب می شود. چنانچه، اشخاص حقوقی یا همان شرکت ها، متقاضی دریافت جواز تاسیس باشند، می بایست حوزه فعالیتشان، مطابق با فعالیت تولیدی باشد. 

با توجه به اینکه که با اخذ این جواز، می توان وام های بدون بهره، دریافت نمود، بسیاری در جهت دریافت آن بر می آیند. دریافت این جواز از طریق سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir و زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام می پذیرد. از آنجا که دریافت خدمات در این سامانه، نیاز به آشنایی قبلی با سامانه و بخش های مختلف آن داشته، می بایست، پیش از اقدام، اطلاعات کافی را در مورد آن، کسب نمود.

در همین راستا در این مقاله، قصد داریم، سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir را معرفی نموده و در ادامه، نحوه درخواست جواز تاسیس و استعلام آن را در این سامانه، بررسی نماییم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سامانه مذکور، در این مقاله با ما همراه باشید.

برای ورود به سایت صدور جواز تاسیس کلیک کنید.

 

سامانه صدور جواز تاسيس stsm.ir

 

کاربران برای ورود به سایت صدور جواز تاسیس باید به آدرس stsm.ir مراجعه کنند.

معرفی سامانه صدور جواز تاسيس

برای راه اندازی یک کارخانه یا تاسیس یک واحد تولیدی، در اولین گام، باید از وزارت صنعت، معدن و تجارت، جواز تاسیس اخذ نمود. برای اخذ جواز تاسیس، نیز می بایست، به سامانه صدور جواز تاسیس، به آدرس اینترنتی stsm.ir، مراجعه کرده و اقدامات لازم را لحاظ نمود.

همچنین، باید به این نکته توجه کرد، که بر اساس دستور العمل وزارت صنعت، معدن و تجارت، اگر شخصی جواز تاسيس را دریافت نمود، اما تا مدت یکسال، گزارش پیشرفتی نداشته و اقدام و فعالیتی در سایت این وزرات خانه که همان سامانه صدور جواز تاسيس بوده، نداشته باشد، مجوز او باطل خواهد شد.

 

نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، ورود به سامانه درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، انتخاب نوع مجوز و ثبت آن در پورتال سازمان فنی و حرفه ای کشور می باشد.

 

اخذ جواز تاسیس، شرایطی را برای اشخاص، ایجاد می کند تا با مبادرت به تاسیس واحد تولیدی یا تاسیس کارخانه، به اقتصاد کشور و تولید کار و اشتغال، کمک نمایند. کاربرد جواز تاسیس، شامل دریافت زمین در شهرک های صنعتی با وام بدون بهره و بازپرداخت 3 ماه یکبار و مهلت 36 ماهه می باشد. علاوه بر این موارد، محصولات تولیدی اینگونه واحدها، امکان شرکت در نمایشگاه های تولیدی و صنعتی داخلی و خارجی و همچنین ثبت برند و علامت تجاری را خواهند داشت.

امکانات سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir، شامل ثبت درخواست صدور جواز تاسيس و پیگیری آن، راهنما، پرسش های متداول، اطلاعیه ها و بازگشت به میز خدمت می باشد. در میز خدمت، می توان وارد بخش راهنما شده و اطلاعات لازم، در مورد طرح مورد نظر را کسب نمود. همچنین، لازم به ذکر است، مدت مجوز مذکور، 12 ماهه بوده و هزینه دریافت آن، 110 هزار تومان می باشد.

 

نحوه درخواست جواز تاسیس در سامانه صدور جواز تاسيس

در بخش قبل، سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir را معرفی نموده و نحوه ورود به سایت آن را توضیح دادیم. همانطور که گفته شد در این سامانه، صدور جواز تاسیس، زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت، امکان پذیر می باشد. در این بخش، نحوه درخواست جواز تاسیس، در سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir را بررسی خواهیم نمود.

سامانه پاتمک، به آدرس patmak.mrud.ir، از طرف وزارت راه و شهرسازی، برای پرداخت الکترونیکی تعرفه های مهندسان، کاردانان و معماران تجربی، طراحی شده و نحوه ورود و ثبت نام در این سایت، با کد ملی و شماره همراه مرتبط با آن، ممکن می باشد.

به منظور درخواست جواز تاسیس در سامانه صدور جواز تاسيس، پس از ورود به سایت، به آدرس اینترنتی stsm.ir روی گزینه بهین یاب، کلیک نمایید. 

 

ورود به سایت صدور جواز تاسيس

 

در این بخش می بایست، روی گزینه صدور جواز تاسیس صنعتی، در سامانه صدور جواز تاسیس، کلیک نمایید.

 

سایت صدور جواز تاسيس

 

پس از ورود به سایت صدور جواز تاسیس، در گام اول می بایست، اطلاعات مربوط به انتخاب طرح را تعیین نمایید. بدین منظور، اطلاعات لازم، شامل نام انتخابی برای طرح و نام شهرک صنعتی مورد نظر را وارد نمایید.

 

ورود به سامانه صدور جواز تاسيس

 

سپس، در روی گزینه دستورالعمل صدور جواز تاسیس برای رشته فعالیت های خاص، کلیک نمایید. دستور العمل ها را مطالعه نموده و درصورتی که فعالیت شما جز 10 گروه نام برده باشد، می توانید مراحل بعدی را در سامانه صدور جواز تاسیس دنبال نمایید.

 

سامانه صدور جواز تاسيس stsm.ir

 

در این بخش می بایست، محصولی را که قصد تولید آن را دارید، انتخاب نمایید. در صورتی که محصول انتخابی شما در لیست موجود نمی باشد، آن را در لیست پیشنهادی ثبت نمایید.

 

ورود به سایت صدور جواز تاسيس

 

اخذ مجوز کاریابی از ادارات کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان ها، برای افرادی که قصد تاسیس دفاتر کاریابی داخلی و بین المللی را دارند، ضروری است.

 

در تصویر زیر، می توانید، لیست محصولات را ملاحظه کرده و روی گزینه مورد نظر، کلیک نمایید.

 

سایت صدور جواز تاسيس

 

چنانچه، محصول مورد نظر شما در نتایج جستجو، در سامانه صدور جواز تاسیس، به رنگ مشکی نمایش داده شد، طبق تصویر زیر، روی آیکون مسیر، کلیک نموده و با مشاهده سطوح بالاتر محصول، سطحی را که به رنگ آبی، نمایش داده می شود را انتخاب نمایید.

 

ورود به سامانه صدور جواز تاسيس

 

سپس، می بایست، محصول اصلی یا همان سرشاخه و محصول فرعی یا همان زیر شاخه را انتخاب کنید. 

 

سامانه صدور جواز تاسيس stsm.ir

 

در قسمت بعد، می بایست مشخص نمایید، طرح مورد نظرتان، تولیدی یا توسعه ای می باشد.

 

ورود به سایت صدور جواز تاسيس

 

مرحله بعد یا همان گام دوم، مربوط به مشخصات عمومی می باشد. که شامل تعیین مشخصات زمین و زیر بنا و درج آمار اشتغال خواهد بود.

 

سایت صدور جواز تاسيس

 

متقاضیان اخذ مجوز تاسیس دفاتر الکترونیک خدمات قضایی نیز باید از طریق سامانه دریافت مجوز تاسیس دفاتر الکترونیک خدمات قضایی به نشانی eservice.adliran.ir اقدام کنند .

 

در صفحه جدید، می بایست انرژی های مصرفی لازم، برای تولید را وارد نمایید.

 

ورود به سامانه صدور جواز تاسيس

 

بخش بعد، مربوط به تعیین و وارد نمودن اطلاعات مرتبط با، بازار جهانی محصول می باشد.

 

سامانه صدور جواز تاسيس stsm.ir

 

در تصویر نمیش داده شده، در بخش زیر می بایست، مواد اولیه محصول را وارد نمایید.

 

ورود به سایت صدور جواز تاسيس

 

سپس، طبق تصویر زیر، روی گزینه تایید به گام بعد کلیک نمایید تا وارد مرحله بعدی که مشخصات سرمایه گذاری می باشد، شوید.

 

سایت صدور جواز تاسيس

 

ابتدا می بایست، اطلاعات مربوط به ماشین آلات از جمله نام دستگاه، تعداد آن، قیمت، حقوق گمرکی، کشور سازنده، امکان ساخت و مواردی از از این قبیل را تکمیل نمایید.

 

ورود به سامانه صدور جواز تاسيس

 

در این بخش، باید سرمایه مورد نیاز تولید مثل ماشین آلات، زمین، ساختمان، تاسیسات، هزینه های دانش فنی، حقوق گمرکی و انشعابات آب، برق، گاز را مشخص کنید. در ادامه نیز روی گزینه تایید به گام بعدی، کلیک نمایید.

سامانه صدور جواز تاسيس stsm.ir

 

گام سوم، مربوط به نحوه اجرا می باشد. بدین منظور ابتدا، نحوه تامین مالی طرح را از میان گزینه های آورده موسسان، پذیره نوسی، تسهیلات بانکی و سایر انتخاب کرده و در ادامه، روی گزینه تایید به گام بعدی کلیک نمایید.

 

ورود به سایت صدور جواز تاسيس

 

پس از اتمام مراحل فوق، می بایست، منتظر نظر کارشناس، در مورد تایید در خواست باشید.

 

سایت صدور جواز تاسيس

 

تاسیس شرکت نیز به صورت اینترنتی و از طریق سایت جامع ثبت شرکت ها یا به صورت حضوری و با مراجعه به اداره ثبت شرکت ها، امکان پذیر می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد وکیل اخذ جواز تاسیس، مقاله زیر را مطالعه نمایید.

 

استعلام جواز تاسیس از سامانه صدور جواز تاسيس

در بخش های قبل، ضمن معرفی سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir به شرح و بررسی ورود به سایت و نحوه درخواست جواز تاسیس در این سامانه پرداختیم. از آنجا که پس از ثبت درخواست، امکان استعلام جواز تاسیس نیز وجود خواهد داشت، در این بخش به بررسی نحوه استعلام جواز در مورد طرح های نیمه کاره خواهیم پرداخت.

به منظور استعلام جواز تاسیس از سامانه صدور جواز تاسيس، پس از ورود به سایت، به آدرس اینترنتی stsm.ir روی گزینه بهین یاب، کلیک نمایید. 

 

ورود به سامانه صدور جواز تاسيس

 

در این بخش در سامانه صدور جواز تاسیس، می بایست، روی گزینه اعلام پیشرفت پروژه ها، کلیک نمایید.

 

سامانه صدور جواز تاسيس stsm.ir

 

به منظور استعلام جواز تاسیس از سامانه صدور جواز تاسيس، طبق تصویر زیر، روی لینک نام کاربری و رمز عبور، کلیک نموده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید.

 

ورود به سایت صدور جواز تاسيس

 

سایت ایران اصناف، سایت ثبت نام پروانه کسب و دریافت جواز اینترنتی می باشد. برای ثبت نام پروانه کسب، باید ابتدا به درگاه ملی مجوزهای کشور، مراجعه نموده و پس از اخذ کد پیگیری، به سامانه ایران اصناف رفته و با وارد کردن کد اخذ شده، ثبت نام را انجام داد.

 

برای استعلام جواز تاسیس و اطلاعات مربوط به طرح های نیمه تمام، از قسمت نوع واحد/ وضعیت، روی گزینه طرح های نیمه تمام، کلیک نمایید.

 

سایت صدور جواز تاسيس

 

سایت صدور مجوز های وزارت کار، سایتی است که در آن، در مورد شرایط و نحوه دریافت مجوزهای صادره، توسط معاونت های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی، سازمان بهزیستی و سازمان فنی و حرفه ای کشور، اطلاع رسانی شده است.

 

در صفحه پیش رو، می توانيد با یکی از مشخصات گفته شده يا چند مشخصه، مجوز خود را جستجو نماييد. نتايج جستجو نیز در پايين صفحه، نمايش داده خواهد شد. با کليک روی گزینه انتخاب، مجوز مورد نظر شما به فهرست واحدهای بنگاه، افزوده خواهد شد.

 

ورود به سامانه صدور جواز تاسيس

 

درگاه ملی مجوزهای کشور، در آدرس اینترنتی g4b.ir، فعالیت می کند. کارکرد این سامانه، سهولت و شفاف سازی در زمینه صدور مجوز کسب و کار می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نحوه ثبت درخواست در این سامانه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سامانه صدور جواز تاسیس در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون سامانه صدور جواز تاسیس پاسخ دهند.