برای دریافت مجوز گلخانه، می بایست، به درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، مراجعه کرده و در صورت دارا بودن شرایط تاسیس و مدارک لازم، اقدام به دریافت مجوز نمود. شرایط لازم برای این امر، داشتن مالکیت یا اجاره زمین و تغییر کاربری آن بوده و زمان لازم برای صدور مجوز گلخانه نیز 30 روز کاری می باشد.
برای مشاوره مجوز گلخانه
برای مشاوره مجوز گلخانه
گلخانه، سازه ای سرپوشیده می باشد، که در آن، امکان پرورش انواع مختلف گیاهان و میوه ها فراهم می باشد. از آنجا که در گلخانه، امکان رشد گیاهان با روش کنترل شده و شرایط جوی و آب و هوایی مناسب، فراهم می باشد، بازدهی رشد گیاهان در گلخانه ها، بسیار بالاتر از رشد طبیعی در مزرعه بوده و می توان، انواع گیاهان را در تمام فصول سال، کشت نمود و بنابراین، این کسب و کار، بسیار پرسود می باشد.
لذا، در سال های اخیر، بسیاری از افراد، در صدد تاسیس و راه اندازی گلخانه بر آمده اند. اما، از آنجا که راه اندازی گلخانه نیز همچون راه اندازی سایر کسب و کارها، نیازمند دریافت مجوز مربوط به آن می باشد، لازم است، افرادی که قصد انجام این کار را دارند، پیش از اقدام، با نحوه دریافت مجوز گلخانه و شرایط تاسیس آن، آشنا شوند.
در همین راستا در این مقاله، قصد داریم، ابتدا نحوه دریافت مجوز گلخانه و شرایط تاسیس آن، شامل شرایط، مدارک، زمان صدور و مدت اعتبار آن را بیان نموده و در ادامه، انواع مختلف مجوزهای مربوط به تاسیس و بهره برداری گلخانه را بررسی نماییم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، در ادامه مقاله، با ما، همراه باشید.
درگاه ملی مجوزهای کشور g4b.ir، تحت مدیریت دبیرخانه «هیات مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار»، راه اندازی شده است. این سامانه، بستری اینترنتی می باشد که برای تمامی کسب و کارهای موجود در کشور، شرایط تاسیس، شامل زمان صدور، مدت اعتبار مجوز، هزینه لازم برای دریافت مجوز، مدارک، مجوزهای پیش نیاز و استعلامات لازم را تعیین نموده است. یکی از مجوزهای مذکور در این سایت، مجوز گلخانه بوده که شرایط اخذ آن، به شرح زیر می باشد:
شرایط تاسیس واحدهای گلخانه ای
شرایط تاسیس واحدهای گلخانه ای، شامل موارد زیر می باشد:
دارا بودن مالکیت یا اجاره زمین
رعایت حریم گلخانه، نسبت به سایر مراکز، اماکن و واحدهای تولیدی
اقدام به تغییر کاربری پس از صدور پروانه تاسیس
نحوه دریافت مجوز هتل و مهمانپذیر، نیز از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار و با انتخاب گزینه صدور مجوز بوده و ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری مدیر، اسناد مربوط به مالکیت زمین یا اجاره نامه و پرداخت هزینه ابطال تمبر مالیاتی، نیز از مهم ترین شرایط تاسیس و مدارک لازم برای دریافت این مجوز می باشد.
شرایط اخذ مجوز بهره برداری واحدهای گلخانه ای
شرایط دریافت مجوز بهره برداری واحدهای گلخانه ای، شامل موارد زیر می باشد:
معرفی مسئول فنی یا دارا بودن گواهی مسئول تجربی تولید
دارا بودن پروانه تاسیس
ارائه فرم کامل شده پایان کار
سامانه صدور جواز تاسیس stsm.ir، تحت نظر وزارت معدن، صنعت و تجارت فعالیت می کند. برای درخواست و پیگیری جواز تاسیس در این سامانه، می بایست، بر روی گزینه بهین یاب کلیک نموده و در مرحله بعد، از طریق بخش های صدور جواز تاسیس صنعتی و یا اعلام پیشرفت پروژه ها اقدام نمود.
در بخش قبل، راجع به نحوه دریافت مجوز گلخانه، شرایط تاسیس و بهره برداری واحدهای گلخانه ای و سامانه دریافت مجوز گلخانه، صحبت نمودیم. سوالی که در این بخش، مطرح می شود آن است که آیا همچون مجوز دامداری، صدور این مجوز، زمان بر است و در این صورت، زمان صدور این مجوز، به چه صورت بوده و مدت اعتبار آن، چقدر است؟ در این بخش به بررسی این موضوع، خواهیم پرداخت.
سامانه جامع خدمات اشتغال کشور samka.mcls.gov.ir، با هدف ارائه خدمات الکترونیکی، در زمینه اشتغال، ایجاد شده است. از جمله امکانات این سامانه، اخذ تسهیلات و جست و جوی شغل و کاریابی می باشد.
زمان لازم برای اخذ مجوز تاسیس واحدهای گلخانه ای، از زمان تکمیل مدارک مربوط به آن، 30 روز کاری بوده و مدت اعتبار آن، 24 ماه می باشد. همچنین زمان لازم برای اخذ مجوز بهره برداری واحدهای گلخانه ای، از زمان تکمیل مدارک آن، 30 روز کاری بوده و مدت اعتبار آن، 36 ماه می باشد.
در بخش های قبل، بیان نمودیم که نحوه دریافت مجوز گلخانه، شرایط تاسیس و بهره برداری واحدهای گلخانه ای و زمان صدور و مدت اعتبار مجوز آن، به چه صورت می باشد. از آنجا که دارا بودن شرایط مذکور در بخش قبل، با ارائه مدارک مربوط به آن، قابل اثبات است، در این بخش، مدارک مربوط به دریافت مجوزهای فوق را بیان خواهیم نمود.
مدارک اخذ مجوز تاسیس واحدهای گلخانه ای
مدارک دریافت مجوز تاسیس واحدهای گلخانه ای، شامل موارد زیر می باشد:
مدارک مربوط به مالکیت زمین
مدارک دارا بودن حق آب یا استعلام شرکت امور آب استان یا شهرستان
تصویر آگهی تاسیس، اساسنامه و آخرین تغییرات شرکت، برای اشخاص حقوقی
طرح توجیه فنی و نقشه اجرایی مورد تایید مشاور دارای امتیاز، از سوی سازمان برنامه و بودجه یا سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی
نتیجه آنالیز و واکاوی خاک، در مواردی که کشت خاکی می باشد.
نقشه محل اجرای طرح
فرم کارشناسی نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی
نتیجه واکاوی و آنالیز آب
تعهد محضری متقاضی، مبنی بر اخذ مجوز تغییر کاربری و مجوز ساخت، قبل از شروع هرگونه عملیات ساختمانی
سایت ایران اصناف، سایت ثبت نام پروانه کسب و دریافت جواز اینترنتی می باشد. برای ثبت نام پروانه کسب، باید ابتدا به درگاه ملی مجوزهای کشور، مراجعه نموده و پس از اخذ کد پیگیری، به سامانه ایران اصناف، رفته و با وارد کردن کد اخذ شده، ثبت نام را انجام داد.
مدارک اخذ مجوز بهره برداری واحدهای گلخانه ای
مدارک دریافت مجوز بهره برداری واحدهای گلخانه ای، شامل موارد زیر می باشد:
معرفی نامه مسئول فنی تولید یا گواهی مسئول تجربی تولید
فرم کامل شده پایان کار
مجوز تغییر کاربری یا تاییدیه مدیریت امور اراضی استان یا شهرستان
برای تاسیس دفتر خدمات الکترونیک، متقاضیان باید برای اخذ مجوز تاسیس، از طریق سامانه عدلیران، به نشانی eservice.adliran.ir اقدام کنند. شرایط اخذ مجوز تاسیس دفاتر الکترونیک خدمات قضایی شامل تابعیت ایرانی، داشتن مدرک کارشناسی در رشته های حقوق و علوم قضایی، داشتن حداقل بیست و پنج سال سن می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
در بخش های قبل، شرایط تاسیس، مدارک، زمان صدور و مدت اعتبار اخذ مجوز تاسیس و بهره برداری واحدهای گلخانه ای را بررسی نمودیم. همانطور که گفته شد، ثبت و صدور مجوزهای مذکور، از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب وکار، انجام می شود. در این بخش، نحوه دریافت مجوز گلخانه را بررسی خواهیم نمود.
برای دریافت مجوز گلخانه، می بایست به درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس اینترنتی g4b.ir، مراجعه نموده و طبق تصویر زیر، کلمه گلخانه را سرچ نمایید.
در این مرحله از نحوه دریافت مجوز گلخانه می توانید، با کلیک بر روی گزینه مشاهده جزئیات، تمامی اطلاعات لازم برای دریافت مجوز مورد نظر، مانند شرایط، مدارک، مدت زمان صدور، هزینه صدور، استعلامات، پیش مجوزهای لازم و مدت اعتبار مجوز را مطالعه کنید. سپس، برای اخذ مجوز، روی گزینه صدور مجوز، کلیک نمایید.
دریافت مجوز کسب و کار خانگی پرورش زنبور عسل و تولید موم و کندو، نیز از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، انجام می شود.
در مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز گلخانه، با کلیک روی گزینه صدور مجوز، تصویر زیر، نمایش داده خواهد شد که می بایست، مشخص نمایید، به عنوان شخص حقیقی یا حقوقی، قصد دریافت مجوز را خواهید داشت.
سپس، با کلیک روی گزینه صدور مجوز به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، هدایت خواهید شد که لازم است در این پنجره، احراز هویت نمایید. پس از ورود به سایت پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، بخش تلفن همراه و کد امنیتی را تکمیل نموده و روی ارسال کد فعال سازی، کلیک کنید.
در بخش بعدی از نحوه دریافت مجوز گلخانه، طبق تصویر زیر، کد پیامک شده در تلفن همراه را در بخش مربوطه، وارد نمایید.
پس از وارد نمودن کد ملی و تاریخ تولد، احراز هویت شده و به صفحه درخواست صدور مجوز، باز خواهید گشت. در این صفحه، لازم است روی گزینه درخواست صدور مجوز، کلیک نمایید.
مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز گلخانه، با کلیک بر روی گزینه درخواست صدور مجوز به سامانه سماک، هدایت خواهید شد. با ورود به این سامانه، کد تایید به شماره همراه شما، پیامک، خواهد شد که می بایست، آن را در این بخش، وارد نموده و گزینه تایید را بزنید.
در این بخش از نحوه دریافت مجوز گلخانه، می بایست، درخواست خود را با وارد نمودن اطلاعات لازم، ثبت نمایید. اما در صورتی که پیش از این، حساب کاربری خود را در سامانه سماک، تکمیل نکرده اید، می بایست، روی بخش ورود به پروفایل، کلیک کرده و اطلاعات هویتی خود را در این بخش، تکمیل نمایید.
نحوه دریافت مجوز تولید و پرورش گیاهان دارویی به طریق مراجعه حضوری به مدیریت باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مربوطه و به روش اینترنتی مراجعه به سایت درگاه ملی مجوزها، انجام می پذیرد.
در این قسمت از نحوه دریافت مجوز گلخانه، با کلیک بر روی گزینه ورود به پروفایل، سه بخش اطلاعات شخصی، اطلاعات تکمیلی و مدارک شخصی، نمایش، داده خواهد شد. در بخش اطلاعات شخصی می بایست، اطلاعاتی مانند کد ملی، تاریخ تولد، نام، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده و روی گزینه ثبت، کلیک نمایید.
در مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز گلخانه، اطلاعات تکمیلی نیز شامل رشته، مدرک تحصیلی، شماره همراه و شماره ضروری می باشد.
پس از این مرحله از نحوه دریافت مجوز گلخانه، نوبت به مدارک شخصی می رسد. بدین منظور می بایست، روی گزینه بارگذاری، کلیک نموده و مدرک تحصیلی خود را بارگذاری کنید. پس از تکمیل حساب کاربری، به صفحه نخست باز گشته و با وارد نمودن اطلاعات خواسته شده، درخواست اخذ مجوز خود را ثبت نمایید.
مجوز پرورش قارچ، از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار و با ارائه مدارک لازم و در صورت دارا بودن شرایط تاسیس، مثل دارا بودن مالکیت یا اجاره زمین و دارا بودن حقابه و همچنین، مدارکی مانند فرم پایان کار، مجوز تاسیس و گواهی آنالیز آب داده می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
در بخش های قبل، نحوه دریافت مجوز گلخانه و شرایط تاسیس و بهره بردای واحدهای گلخانه ای را توضیح دادیم. از آنجا که دریافت هر یک از مجوزهای فوق نیاز به استعلامات مخصوص به خود دارد، در این بخش، استعلام های لازم برای دریافت مجوز واحدهای گلخانه ای را بیان خواهیم نمود.
استعلام از ضوابط محیط زیست، استعلام شرکت امور آب استان و یا شهرستان برای متقاضیان فاقد حقابه، استعلام شرکت توزیع نیروی برق استان و یا شهرستان، استعلام گاز و استعلام اوقاف برای زمینهای اوقافی، از استعلام های لازم برای اخذ مجوز تاسیس واحدهای گلخانه ای می باشد.
در بخش های قبل بیان نمودیم که معرفی مسئول فنی یا دارا بودن گواهی مسئول تجربی تولید، دارا بودن پروانه تاسیس و ارائه فرم کامل شده پایان کار، از شرایط صدور مجوز بهره برداری واحدهای گلخانه ای بوده و مدارک لازم برای این امر، شامل معرفی نامه مسئول فنی تولید یا گواهی مسئول تجربی تولید، فرم کامل شده پایان کار و مجوز تغییر کاربری یا تاییدیه مدیریت امور اراضی استان یا شهرستان می باشد.
برای دریافت مجوز عطاری، لازم است به درگاه ملی مجوزهای کشور، وارد شده و روی گزینه صدور پروانه های صنفی کلیک نمود. گذراندن دوره آموزشی احكام تجارت و كسب و كار، دریافت کارت بهداشت و دریافت گواهی عدم سوء پیشینه، از شرایط نحوه دریافت مجوز عطاری بوده و زمان صدور مجوز نیز پانزده روز از تکمیل مدارک و مدت اعتبار آن، یک ساله یا پنج ساله می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.
نوعی دیگر از مجوزهای مربوط به گلخانه، مجوز تاسیس واحدهای گلخانه ای کوچک مقیاس (کمتر از 300 متر مربع) می باشد. زمان لازم برای صدور این مجوز، از زمان تکمیل مدارک آن، 30 روز کاری بوده و مدت زمان اعتبار آن، 36 ماه می باشد. شرایط و مدارک لازم برای این امر نیز شامل موارد زیر می باشد.
شرایط تاسیس مجوز تاسیس واحدهای گلخانه ای کوچک مقیاس (کمتر از 300 متر مربع)، شامل استقرار واحد در اراضی داخل محدوده روستا، شهر و شهرک های مسکونی و مدارک لازم شامل مدرک دال بر مالکیت یا اجاره زمین، اساسنامه شرکت و آخرین تغییرات آن در مورد اشخاص حقوقی، ارائه کروکی و آدرس دقیق زمین موردنظر و تأمین آب و برق موردنیاز می باشد.
مجوز بهره برداری واحدهای گلخانه ای کوچک مقیاس (تا 300 متر) نیز نوع دیگری از مجوزهای مربوط به گلخانه می باشد. زمان لازم برای صدور این مجوز، از زمان تکمیل مدارک آن، 7 روز کاری بوده و مدت زمان اعتبار آن، 36 ماه می باشد. در ادامه، شرایط و مدارک لازم برای اخذ این مجوز را بررسی خواهیم کرد.
تاسیس شرکت، به صورت اینترنتی، از طریق سایت جامع ثبت شرکت ها یا به صورت حضوری و با مراجعه به اداره ثبت شرکت ها، امکان پذیر می باشد.
ارائه گزارش کارشناسی، مبنی بر پایان عملیات ساخت و تجهیز بر اساس نقشه ارائه شده توسط متقاضی، ارائه فرم تکمیل شده پایان کار و ارائه مشخصات جغرافیایی UTM نیز از شرایط تاسیس و اخذ مجوز بهره برداری واحدهای گلخانه ای کوچک مقیاس (تا 300 متر) بوده و گزارش کارشناس و فرم تکمیل شده پایان کار نیز مدارک لازم برای این امر، خواهند بود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مجوز گلخانه در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مجوز گلخانه پاسخ دهند.
برای مشاوره مجوز گلخانه
برای مشاوره مجوز گلخانه
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©