نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، ورود به سامانه درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، انتخاب نوع مجوز و ثبت آن در پورتال سازمان فنی و حرفه ای کشور می باشد. مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، 5 نوع بوده که نیاز به شرایط و مدارک لازم و پرداخت مبلغ 200 هزار تومان دارند. اعتبار این نوع از مجوزها نیز 1 یا 5 سال می باشد.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای
آموزشگاه های فنی و حرفه ای، با هدف ایجاد زمینه اشتغال مولد، اشاعه فرهنگ کار در جامعه، نوسازی فنون تولید ملی، افزایش بهره وری کار، ایجاد توانمندی های لازم برای استفاده از فناوری پیشرفته و کمک به اهداف اقتصاد مقاومتی، راه اندازی شده است.
در حال حاضر، بسیاری از افراد، قصد راه اندازی و تاسیس آموزشگاه های فنی و حرفه ای و کسب مجوز آن را دارند. از آنجا که دریافت مجوز تاسیس این آموزشگاه ها، نیاز به شرایط و مدارک خاصی داشته و دریافت آن، پروسه و فرایند مخصوص به خود را می طلبد، بنابراین لازم است تا این افراد، پیش از اقدام به این امر با موارد مذکور، آشنا شوند.
در همین راستا در این مقاله، نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، توضیح داده شده است؛ با این توضیح که ابتدا شرایط دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای را بیان می نماییم و در ادامه، زمان صدور، مدت اعتبار، مدارک لازم برای این امر و نحوه دریافت آن را بررسی خواهیم نمود.
آموزشگاه های فنی و حرفه ای، در راستای ماده 151 قانون برنامه سوم توسعه و افزایش کارآفرینی و خصوصی سازی، شروع به کار نموده اند. از آنجا که دریافت مجوز فنی و حرفه ای، نیز همچون سایر مجوز ها مستلزم دارا بودن برخی شرایط و ویژگی ها می باشد، در این بخش، به شرایط لازم برای این امر خواهیم پرداخت.
شرایط دریافت مجوز تاسیس مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی به شرح زیر می باشد:
دارابودن حداقل 36 نفر عضو یا نیروی انسانی شاغل
کسب مجوزهای لازم، از دستگاه های ذیربط
برای دریافت مجوز آرایشگاه زنانه و مردانه نیز می بایست، به درگاه ملی مجوزهای کشور، وارد شده و روی گزینه صدور پروانه های صنفی، کلیک نمود. مرجع صدور پروانه، باید حداكثر ظرف پانزده روز از تکمیل مدارک، نسبت به صدور پروانه كسب، اقدام نماید و مدت اعتبار مجوز، برای مرتبه اول، یک سال است.
شرایط دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای مرکز تخصصی خدمات یادگیری فنی و حرفه ای (نوع الف) شامل موارد زیر می باشد:
داشتن حداقل 18 سال سن
تامین حداقل فضای آموزشی و کارگاهی مورد نیاز برای آموزش های کارگاهی و نظری و دارا بودن خط تولید در رشته شغلی مورد نظر
شرایط دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد الکترونیکی (نوع ب) به شرح زیر می باشد:
داشتن حداقل 18 سال سن
مالکیت یا اجاره رسمی حداقل یک دفتر ثابت کار با کاربری آموزشی، صنعتی، تجاری یا اداری
داشتن قرارداد ثبت دامنه با اعتبار حداقل 5 سال، به نام موسس
تامین و بکارگیری سامانه مدیریت یادگیری مبتنی بر Web، برای ارائه دوره های آموزشی، گزارش گیری، ردیابی، مدیریت و مستند سازی
قابلیت ارائه آنلاین دوره
امکان اتصال سامانه آموزشگاه به سیستم جامع پورتال سازمان فنی و حرفه ای
شرایط دریافت مجوز آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد سفارش محور (نوع ج) به شرح زیر می باشد:
داشتن حداقل 18 سال سن
مالکیت یا اجاره رسمی حداقل یک دفتر ثابت کار دارای کاربری آموزشی، صنعتی، اداری یا تجاری
شرایط دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد (نوع د) به شرح زیر می باشد:
داشتن حداقل 18 سال سن
تامین حداقل فضای کارگاهی و آموزشی مورد نیاز آموزش های نظری و کارگاهی
تایید صلاحیت انتظامی نزدیک به مکان آموزشگاه
درگاه ملی مجوزهای کشور سام sam.g4b.ir، با هدف ارائه خدمات الکترونیکی، در زمینه کسب مجوز کسب و کار، راه اندازی شده است. ثبت درخواست کسب مجوز، با ثبت نام در این درگاه، امکان پذیر می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله زیر مراجعه نمایید.
در بخش قبل، پس از معرفی آموزشگاه فنی و حرفه ای، شرایط دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای را بررسی نمودیم. از آنجا که مجوز آموزشگاه های فنی و حرفه ای، دارای اعتبار مشخصی بوده و پس از پایان این مدت، اعتبار خود را از دست داده و این آموزشگاه ها، برای ادامه کار، ملزم به دریافت مجوز مجدد می باشند، در این بخش، مدت اعتبار مجوز آموزشگاه های فنی و حرفه ای را بررسی خواهیم نمود.
لازم به ذکر است، سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، با هدف صدور مجوز، برای کسب و کارهای مجازی و پیگیری شکایت از این کسب و کارها، راه اندازی شده است.
مدت اعتبار مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، حسب نوع مجوز صادر شده، یک سال و یا پنج سال می باشند. همچنین، لازم به ذکر است، زمان صدور مجوز اینگونه آموزشگاه ها، آنی بوده و به صورت آنلاین و غیر حضوری انجام می شود، اما متقاضیان، در برخی مراحل، نیاز به حضور در این مرکز، خواهند داشت.
در بخش های قبل، شرایط لازم برای دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، زمان صدور و مدت اعتبار آن را توضیح دادیم. در این بخش، بررسی خواهیم نمود، برای دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، به چه مدارکی نیاز می باشد. مدارک لازم برای دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای به شرح زیر می باشد:
تعهدنامه
مدارک دال بر مالکیت یا اجاره محلی به عنوان فضای کارگاهی و آموزشی مورد نياز برای آموزش های كارگاهی و نظری، مناسب برای حضور حداقل 12 نفر مهارت آموز یا كارآموز
مدارک دال بر مالکیت یا اجاره محلی، جهت تامین فضای عمومی مورد نیاز، شامل فضای اداری، نمازخانه، سرویس بهداشتی، رختکن، انبار مواد مصرفی، رختکن و سرويس بهداشتی
مدارک دال بر مالکیت یا اجاره تجهيزات، ابزارالات و مواد مصرفی مورد نیاز برای ارائه خدمات آموزش و یادگیری، منطبق با استانداردهای آموزشی و شغلی
برای تاسیس دفتر خدمات الکترونیک، متقاضیان باید برای اخذ مجوز تاسیس دفاتر الکترونیک خدمات قضایی، از طریق سامانه دریافت مجوز تاسیس دفاتر الکترونیک خدمات قضایی، به نشانی eservice.adliran.ir اقدام کنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله زبر مراجعه نمایید.
در بخش های قبل، پس از بررسی شرایط لازم برای دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، مدت اعتبار این نوع از مجوز و مدارک لازم برای اخذ آن را بیان نمودیم. از آنجا که ممکن است برای برخی سوال شود، نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، چگونه است، در این بخش به بررسی این مورد، خواهیم پرداخت.
برای دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، ابتدا به سامانه درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس اینترنتی g4b.ir، مراجعه کرده و طبق تصویر زیر، روی گزینه خدمات کلیک نمایید.
در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، در بخش خدمات، روی شاخه «آموزش، مشاوره، تحقیقات» کلیک نمایید.
در صفحه پیش رو نیز می بایست، روی زیر شاخه آموزش های رسمی کاربردی، کلیک نمایید.
در مرحله بعد از مراحل نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، در زیر شاخه آموزش های رسمی کاربردی نیز، کسب و کار آموزشگاه فنی و حرفه ای را انتخاب کنید.
پس از کلیک بر روی کسب و کار آموزشگاه فنی و حرفه ای، صفحه زیر نمایش داده خواهد شد. در این بخش می بایست، حسب نیاز بر روی نوع آموزشگاه فنی و حرفه ای مورد نظر خود، کلیک نمایید. با کلیک بر روی مشاهده جزئیات می توانید، شرایط، مدارک، هزینه لازم و اعتبار هر مجوز را مطالعه نمایید.
در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، با کلیک روی گزینه صدور مجوز، در مورد هر یک از مجوز های فوق، ابتدا به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، هدایت خواهید شد که می بایست در این بخش، احراز هویت نمایید.
پس از احراز هویت در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند، مانند تصویر زیر، درخواست صدور مجوز، نمایش داده خواهد شد. با کلیک روی این گزینه به پورتال سازمان فنی و حرفه ای کشور، هدایت خواهید شد.
در مرحله بعد از مراحل نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، می توانید، شرایط عمومی برای دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، شامل تابعیت ایرانی، اعتقاد به دین اسلام، عدم سوء پیشینه کیفری، عدم اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان، دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیازی به ارائه کارت پایان خدمت ندارند.)، عدم اشتغال در مشاغل دولتی و دارا بودن صلاحیت اخلاقی و سیاسی را مطالعه نموده و سپس روی گزینه موافقم، کلیک نمایید.
در مرحله بعد، مشخصات زیر، شامل نام، کد ملی، شهر و استان، شماره تماس و نزدیک ترین مرکز آموزش فنی و حرفه ای به خود را انتخاب نمایید.
در این مرحله از مراحل نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، می بایست، کد رهگیری پیامک شده از سامانه کسب مجوز و کد ملی خود را وارد کنید.
پس از ورود به صفحه صدور پروانه تاسیس، بر روی گزینه ویرایش، کلیک نمایید تا صفحه زیر، نمایش داده شود. در این بخش می بایست، اطلاعات فردی و آموزشی شخص، وارد شود. پس از ثبت، روی گزینه ذخیره کلیک نمایید.
سپس از طریق بخش زیر، درخواست بازدید از مکان ایجاد آموزشگاه و تجهیزات را با ذکر آدرس و کد پستی ارسال نمایید.
در مرحله بعد از مراحل نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، نام آموزشگاه را انتخاب نموده و سایر مراحل را برای دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، تکمیل کنید. در قسمت نهایی، در صفحه «سیستم مدیریت صدور پروانه تاسیس» می توانید تایید نهایی را توسط کارشناس مرکز، مشاهده نمایید.
اخذ مجوز کاریابی از ادارات کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان ها، برای افرادی که قصد تاسیس دفاتر کاریابی داخلی و بین المللی را دارند، ضروری است. شرایط اخذ مجوز کاریابی داخلی و بین المللی، نیز شامل تابعیت ایران، حداقل 30 سال سن، نداشتن سابقه کیفری موثر، داشتن مدرک تحصیلی مرتبط و کارت پایان خدمت می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله زبر مراجعه نمایید.
در بخش های قبل، در نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، شرایط، مدارک، مدت اعتبار و فرایند تاسیس را بیان نمودیم. از آنجا که مجوز مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی، یکی از انواع مجوزهای تاسیس آموزشگاه های فنی و حرفه ای می باشد، در این بخش به توضیح و معرفی آن خواهیم پرداخت.
هزینه لازم برای صدور این مجوز، 200 هزار تومان بوده و مدت اعتبار آن، یک سال بوده و و زمان صدور آن نیز آنی می باشد. همچنین لازم به ذکر است، دریافت مجوز مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بینکارگاهی، نیاز به استعلامات بین دستگاهی و مجوزهای پیش نیاز نیز نخواهد داشت.
تاسیس شرکت، به صورت اینترنتی، از طریق سایت جامع ثبت شرکت ها یا به صورت حضوری و با مراجعه به اداره ثبت شرکت ها، امکان پذیر می باشد. مراحل و شرایط تشکیل شرکت سهامی، تنظیم شرکت نامه، اساس نامه و تادیه تمام سرمایه شرکت است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله زیر را مطالعه نمایید.
در بخش قبل، هزینه دریافت، مدت اعتبار و مجوزهای لازم برای دریافت مجوز مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بینکارگاهی را بررسی نمودیم. نوع دیگری از مجوزهای آموزشگاه فنی و حرفه ای، مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای مرکز تخصصی خدمات یادگیری فنی و حرفه ای یا مجوز نوع الف می باشد.
هزینه لازم برای صدور این مجوز نیز 200 هزار تومان بوده و مدت اعتبار آن، 5 سال می باشد و زمان صدور آن نیز آنی می باشد. این مجوز نیز نیازی به مجوزهای پیش نیاز ندارد، اما استعلامات بین دستگاهی مورد نیاز برای آن، احراز هویت از سازمان ثبت احوال ، اداره ثبت احوال استان و استعلام وضعیت نظام وظیفه می باشد.
در بخش های قبل، کسب مجوز تاسیس مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی و تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای مرکز تخصصی خدمات یادگیری فنی و حرفه ای (نوع الف) را بررسی نمودیم. نوع سوم مجوز های تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد الکترونیکی یا همان نوع ب می باشد.
سایت جامع روابط کار prkar.mcls.gov.ir وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه ای برای ارائه خدمات الکترونیک به افرادی است که قصد دریافت بیمه بیکاری را دارند.
هزینه لازم برای اخذ این مجوز نیز 200 هزارتومان بوده و مدت اعتبار آن، 5 سال بوده و و زمان صدور آن نیز آنی می باشد. این مجوز نیز نیازی به مجوز های پیش نیاز نداشته، اما استعلامات بین دستگاهی مورد نیاز برای آن، احراز هویت از سازمان ثبت احوال، اداره ثبت احوال استان و استعلام وضعیت نظام وظیفه می باشد.
تا کنون، سه نوع از مجوزهای دریافت مجوز آموزشگاه های فنی و حرفه را شامل مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی، آموزشگاه های نوع الف و نوع ب را بررسی نموده ایم. نوع دیگری از آموزشگاه های فنی و حرفه ای، آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد سفارش محور یا همان نوع ج می باشد.
هزینه اخذ این مجوز نیز مانند موارد پیشین، 200 هزار تومان می باشد. مدت اعتبار آن نیز 1 سال بوده و و زمان صدور آن نیز آنی می باشد. همچنین نیاز به مجوزهای پیش نیاز ندارد. اما استعلامات بین دستگاهی آن، مانند موارد مجوز نوع الف و ب، احراز هویت از سازمان ثبت احوال، اداره ثبت احوال استان و استعلام وضعیت نظام وظیفه می باشد.
پس از بررسی چهار نوع از مجوزهای تاسیس آموزشگاه های فنی و حرفه ای، شامل مراکز کارآموزی جوار کارگاهی و بین کارگاهی، آموزشگاه های نوع الف، نوع ب و نوع ج، آخرین نوع این گونه مجوز را بررسی خواهیم نمود. آخرین نوع از مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای، مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد یا همان نوع د می باشد.
سایت ایران اصناف، سایت ثبت نام پروانه کسب و دریافت جواز اینترنتی می باشد. برای ثبت نام پروانه کسب، باید ابتدا به درگاه ملی مجوزهای کشور، مراجعه نموده و پس از اخذ کد پیگیری، به سامانه ایران اصناف رفته و با وارد کردن کد اخذ شده، ثبت نام را انجام داد.
هزینه دریافت این نوع از مجوز نیز 200 هزارتومان بوده و مدت اعتبار آن 5 سال می باشد و زمان صدور آن نیز آنی می باشد. تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد (نوع د) نیز مانند نوع الف، ب و ج، مجوز پیش نیاز نداشته، اما نیاز به استعلامات تاییدیه اولیه مکان فعالیت از پلیس پیشگیری ناجا، احراز هویت از سازمان ثبت احوال، اداره ثبت احوال استان و استعلام صلاحیت انتظامی مکان آموزشگاه دارد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای پاسخ دهند.
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای
برای مشاوره نحوه دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه ای
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©