سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، با هدف صدور مجوز، برای کسب و کارهای مجازی و پیگیری شکایت از این کسب و کارها، راه اندازی شده است. امکان شکایت از کسب و کارهای مجازی و پرداخت حق عضویت سالانه، از امکانات این سامانه می باشد. نحوه شکایت و پیگیری آن در این سامانه، با ورود به سایت و انتخاب گزینه شکایت، خواهد بود.
برای مشاوره سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی
برای مشاوره سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی
در جامعه امروزی، با رشد تکنولوژی، روند زندگی و ارائه کالا و خدمات، تغییر بسیاری پیدا کرده و بسیاری از مشاغل، خدمات و کالاهای خود را، به صورت مجازی و اینترنتی، به متقاضیان و مشتریان شان، ارائه می دهند. اینترنتی شدن امور، علاوه بر مزایای زیادی که دارد، معایبی همچون امکان کلاهبرداری اینترنتی و سرقت از این طریق را نیز به همراه داشته است. از این رو، ضرورت کسب مجوز، برای افرادی که به صورت مجازی، کسب و کار خود را راه اندازی کرده اند و اقدام به ارائه خدمات می نمایند، بیش از پیش، احساس می شود.
از سوی دیگر، هنگامی که افراد متقاضی کالا و خدمات، از کسب و کارهای مجازی دارای مجوز، متضرر می شوند، باید بتوانند، اقدام به شکایت نموده و پیگیری امر را از اتحادیه مجوز دهنده به این کسب و کار، بخواهند که این امر، نحوه و مراحل مخصوص به خود را در سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir دارد.
از این رو، در این مقاله، قصد داریم به معرفی سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir و امکانات آن، بپردازیم؛ سپس، بگوییم که نحوه شکایت و پیگیری آن، پس از ورود به سامانه اتحادیه، چگونه است.
برای ورود به سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی کلیک کنید.
کاربران برای ورود به سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی باید به آدرس ecunion.ir مراجعه کنند.
بر اساس بند 21 ماده 1 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی، مجوز کسب و کار: "هر نوع اجازه کتبی، اعم از مجوز، پروانه، اجازه نامه، گواهی، جواز، استعلام، موافقت، تاییدیه یا مصوبه است که برای شروع، ادامه، توسعه یا بهره برداری فعالیت اقتصادی، توسط دستگاه های اجرائی .... صادر می شود." بر اساس این ماده، مجوز کسب و کار، نوعی تاییدیه، بر قانونی بودن فعالیت کسب و کار دارای مجوز می باشد.
یکی از انواع کسب و کار که امروزه و با رواج استفاده از اینترنت، ایجاد شده، کسب و کارهای مجازی و اینترنتی می باشند. از آنجا که امکان تعامل حضوری خریدار و فروشنده، وجود ندارد و صرفا، این ارتباط، در بستر فضای مجازی صورت می گیرد، امکان سوء استفاده و کلاهبرداری اینترنتی به شدت وجود دارد. لذا، در سال های اخیر، ضرورت اخذ مجوز برای این کسب و کارها و وجود سامانه نظارتی، جهت پیگیری شکایت افراد از کسب و کارهای مجازی دارای مجوز، بیش از پیش احساس شده است.
در همین راستا، سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، راه اندازی شده است و خدماتی همچون، صدور و پیگیری مجوز، پیگیری شکایت از کسب و کارهای دارای مجوز از اتحادیه و امکان جست و جوی فعالیت های دارای مجوز از این اتحادیه را ارائه می دهد. البته، کسانی که قصد شکایت از کسب و کارهای اینترنتی را دارند، علاوه بر استفاده از این سامانه، می توانند، با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، به ثبت شکایت قضایی نیز بپردازند.
در قسمت قبل، سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir را معرفی کردیم و گفتیم که این سایت، همانند سامانه تمدید پروانه کسب، دارای امکانات متعددی می باشد که با ورود به آدرس سامانه اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، یعنی ecunion.ir، در دسترس متقاضیان خواهد بود. در این قسمت از مقاله، قصد داریم، به معرفی این امکانات، بپردازیم که به شرح زیر می باشد:
پرداخت: یکی از امکانات سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir که با ورود به سامانه آن، در دسترس متقاضیان است، گزینه پرداخت می باشد که افراد، از طریق آن، می توانند، حق عضویت سالانه خود در اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی را بپردازند که متاسفانه در حال حاضر، فعال نمی باشد.
استعلام مجوز: از دیگر امکانات سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، گزینه استعلام مجوز می باشد. چنانچه فردی، قصد خرید از یک سایت اینترنتی را دارد، جهت جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی و اطمینان از معتبر بودن آن، می تواند، آدرس دامنه سایت مورد نظر را، را از طریق این گزینه، جست و جو کرده و از عضو بودن آن، در اتحادیه و معتبر بودن کسب و کار، مطمئن شود. متاسفانه در حال حاضر، این بخش، قادر به ارائه خدمات نیست.
مجوز کسب و کار اینترنتی، شامل مجوزهای عمومی یا همان دریافت نماد اعتماد و مجوزهای اختصاصی، برای هر صنف می باشد. مجوز عمومی را می بایست از سایت اینماد، دریافت نمود و مجوز اختصاصی از درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، دریافت می شود.
پیگیری: در قسمت پیگیری که از دیگر امکانات سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir است، متقاضیان، می توانند امور مربوط به صدور مجوز و یا تمدید آن را پیگیری نمایند که متاسفانه در حال حاضر، این امکان، قادر به ارائه خدمات، به متقاضیان این امر نیست.
شکایت: متقاضیانی که قصد شکایت از کسب و کارهای مجازی را دارند، می توانند، از امکان شکایت که در سایت سامانه موجود است، استفاده کنند. شایان ذکر است، برای شکایت، متقاضیان باید مدارک مثبته ادعای خود، نظیر فیش واریز، فاکتور کالای خریداری شده، تصویر کالا یا خدمت مورد نظر و هر مدرک دیگری که دارند را بارگذاری کنند.
سوالات متداول: از دیگر امکانات این سامانه، سوالات متداول است که در آن، پرسش های متداول افراد، به همراه پاسخ آن ها، در خصوص خدمات و امکانات سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir موجود می باشد و متقاضیان، می توانند، با ورود به سامانه، به آن ها دسترسی داشته باشند.
پس از توضیح در خصوص امکانات سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، در ادامه مقاله، قصد داریم، درباره یکی از این امکانات که شکایت از کسب و کارهای مجازی عضو اتحادیه می باشد، صحبت کنیم و بگوییم که نحوه شکایت در این خصوص، به چه صورت و چگونه خواهد بود.
در قسمت های قبل، توضیح دادیم که سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، چه امکاناتی دارد و گفتیم که یکی از این امکانات که با ورود به سامانه، در دسترس متقاضیان است، شکایت از کسب و کارهای اینترنتی دارای مجوز از این اتحادیه، می باشد. لذا، در این قسمت، قصد داریم، درباره، نحوه شکایت از کسب و کارهای اینترنتی، در سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، صحبت کنیم که مطابق مراحل زیر است:
برای کسب اطلاعات در خصوص قانون کار فریلنسری، کلیک کنید.
در ابتدا، افراد باید، برای ورود به سامانه، آدرس ecunion.ir را در مرورگر خود، جست و جو کنند تا وارد صفحه ای مشابه آنچه در تصویر زیر می بینند، بشوند.
سپس، از قسمت پائین صفحه، گزینه شکایت را انتخاب کنند.
در این قسمت، در کادرهای مربوطه، اطلاعاتی نظیر نام، نام خانوادگی، کد ملی، شماره همراه، پست الکترونیک خود را وارد نمایند و در قسمت وضعیت دامنه، مشخص کنند که سایت اینترنتی مورد نظر، عضو اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir می باشد یا خیر و پس از وارد نمودن آدرس پیج اینترنتی مورد شکایت، در کادر مربوط به شرح شکایت، موضوع خود را مطرح نموده و به قسمت بعد بروند.
در این گام، باید، مدارک مثبت ادعای خود، نظیر تصویر رسید واریز، فاکتور صادر شده برای کالا یا خدمت، تصویر کالا یا خدمت و سایر مدارک را بارگذاری کرده و گزینه ثبت را انتخاب کنند. شایان ذکر است، در صورتی که افراد، قصد شکایت و ثبت شکوائیه یه به صورت حضوری را داشته باشند نیز، به این مدارک، نیاز خواهند داشت.
پس از طی کردن مراحل و نحوه شکایت در سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، به فرد ثبت کننده شکایت، یک کد رهگیری، جهت پیگیری های بعدی، داده خواهد شد. در ادامه مقاله، قصد داریم، نحوه پیگیری شکایت در سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir را توضیح دهیم.
در قسمت های قبل، توضیح دادیم که نحوه شکایت از فروشگاه اینترنتی دارای مجوز، در سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، به چه صورت است. همچنین، اشاره کردیم که بعد از ثبت شکایت، همانند شکایت ثبت شده در سامانه ایرانیان اصناف، امکان پیگیری آن، وجود دارد. لذا، در این قسمت، قصد داریم، درباره نحوه پیگیری شکایت در سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir توضیح دهیم که مطابق مراحل زیر است:
در ابتدا، متقاضیان باید، آدرس سامانه و سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir را در مرورگر خود، جست و جو کنند تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر گردند.
سپس، پس از ورود به سامانه، گزینه شکایت را انتخاب نمایند.
در این مرحله، به قسمت پایین صفحه رفته و در کادر مربوطه، شماره ملی و کد پیگیری ای که موقع ثبت شکایت، به آن هاداده شده است را وارد کنند و سپس، بر روی گزینه مشاهده کلیک نمایند.
با طی کردن نحوه و مراحل بالا، متقاضیان، قادر خواهند بود، از نتیجه شکایت خود، در سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، مطلع شوند. افرادی که قصد ثبت شکایت از خرید اینترنتی اینستاگرام را دارند، می توانند، مقاله شکایت از خرید اینترنتی اینستاگرام که در قسمت در ادامه بخوانید، آمده است را مطالعه نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی پاسخ دهند.
برای مشاوره سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی
برای مشاوره سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©