پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی، در منازل استیجاری، بر عهده مستاجر ملک می باشد. میزان و نحوه محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی، از طریق فرمولی است که در دستور العمل اعلامی شهرداری هر شهر، به طور جداگانه، اعلام می گردد. برای پرداخت این گونه از عوارض نیز می توان از طریق سایت تهران من یا اپلیکیشن آن اقدام نمود.
برای مشاوره پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی
برای مشاوره پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی
بر اساس قانون مدیریت پسماندها، پسماندها، شامل پسماندهای عادی، پسماندهای پزشکی یا همان بیمارستانی، پسماندهای ویژه، پسماندهای کشاورزی و پسماندهای صنعتی تقسیم می شوند و دستگاه های اجرایی، مانند شهرداری، موظف به اتخاذ تدابیر لازم جهت بازیافت و دفع آنها می باشند.
از آنجا که واحدهای مسکونی و غیر مسکونی، بر اساس میزان پسماند خود، موظف به پرداخت هزینه لازم برای جمع آوری، حمل، دفع و پردازش زباله ها می باشند، لازم است، با میزان این هزینه، نحوه محاسبه و پرداخت آن و همچنین، اشخاص مسئول پرداخت این نوع از عوارض شهری آشنا شوند.
در همین راستا، در این مقاله قصد داریم، هزینه مدیریت پسماند مسکونی در سال ۱۴۰۱ را بررسی نموده و در ادامه، به توضیح اشخاص موظف به پرداخت این گونه از عوارض در منازل استیجاری، نحوه محاسبه و پرداخت عوارض پسماند، از طرق سامانه تهران من و اپلیکیشن تهران من خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاعات بیشتر، با ما همراه باشید.
بر اساس پیوست 4 و 13 بودجه شهرداری تهران و سازمان ها و شركت های تابعه، هزینه مدیریت پسماند در سال ۱۴۰۱، شامل حمل، جمع آوری و دفع پسماندها در بخش های عادی، پزشکی، صنعتی، کشاورزی، ساختمانی و عمرانی، به شرح زیر تعیین شده است:
هزينه جمع آوری و حمل پسماندهای پزشكی، به روش مكانيزه، كماكان به ازای هر كيلوگرم، مبلغ 700 تومان می باشد.
به ازای جمع آوری و حمل هر كيلوگرم پسماندهای کشاورزی و صنعتی، مبلغ 360 تومان دریافت می گردد.
به ازای دفن هر كيلوگرم دفن بهداشتی پسماندهای پزشكی و ويژه، در سلول های دفن بهداشتی، مبلغ 1040 تومان، محاسبه و دريافت می گردد که می بایست، علاوه بر هزينه جمع آوری و حمل، پرداخت گردد.
هزينه از بین بردن پسماندهای ويژه، با استفاده از روش زباله سوز، به ازای هر كيلوگرم، مبلغ 3450 تومان تعيين می گردد که می بایست، علاوه بر هزينه جمع آوری و حمل، پرداخت گردد.
هزينه جمع آوری و حمل پسماندهای پزشكی، به روش مخزن متحرک، در صورت استقرار سيستم حمل، به ازای هر كيلوگرم، 3200 تومان می باشد.
آبونمان ماهيانه، برای كليه مراكز پزشكی، بهداشتی و درمانی واقع در شهر تهران، مبلغ 130000 تومان، به عنوان هزينه ثابت خدمات مديريت پسماندهای پزشكی می باشد که با توجه به شرايط خاص همه گيری كرونا و حمايت از جامعه پزشكی، آبونمان ماهيانه، به میزان پنجاه درصد تعرفه مذكور دریافت می گردد.
هزینه مديريت پسماند در مورد پسماندهای عمرانی و ساختمانی، از توليدكنندگان اين نوع پسماند، هم زمان با صدور پروانه ساختمانی يا مجوز فعاليت عمرانی، از قرار مبلغ 3500 تومان، به ازای هر مترمكعب پسماند ساختمانی و عمرانی، به عنوان قيمت پايه سال 1401، بابت هزينه های نظارت بر جمع آوری، مسيردهی برای حمل و اقدام به پردازش و دفع، محاسبه و دریافت می گردد.
هزينه جمع آوری و حمل یک كيلوگرم پسماند عادی یا همان پسماند مسکونی، در شهر تهران، 165 تومان و هزينه دفع يك كيلوگرم پسماند عادی، در شهر تهران، 78 تومان می باشد.
لازم به ذکر است، هزینه های مدیریت پسماند مسکونی، می بایست به طور سالانه، پرداخت گردند و در صورت عدم پرداخت، مبلغ این نوع از عوارض، مشمول جریمه 9 درصدی خواهد شد و همچنین، شهرداری می تواند، از طریق دستگاه های ذی ربط ، اقدام به قطع برق و گاز این منازل نماید.
در بخش قبل، هزینه مدیریت پسماند مسکونی در سال ۱۴۰۱ را بر اساس قانون بودجه سال 1401 و عواقب عدم پرداخت آن را بیان نمودیم. اما سوالی که در این بخش مطرح می شود، این است که پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی در املاک اجاری به چه شکل می باشد؟
استفاده از املاک استیجاری، هزینه هایی مانند تعمیرات کلی و جزئی، عوارض نوسازی، عوارض پسماند، بهای خدمات شهری مانند آب، برق، گاز و شارژ ساختمان را به همراه داشته، که برخی از این موارد، برعهده موجر و برخی بر عهده مستاجر می باشد، به عنوان مثال پرداخت عوارض نوسازی، بر عهده موجر می باشد.
اما در مورد هزینه مدیریت پسماند باید گفت که در املاک استیجاری، در صورتی که توافقی، در مورد پرداخت این نوع از عوارض شهرداری، انجام نگیرد، پرداخت این هزینه بر عهده مستاجر خواهد بود. برای مطالعه بیشتر در مورد مسئول پرداخت هزینه های ساختمان می توانید، مقاله زیر را مطالعه نمایید.
در بخش های قبل، هزینه مدیریت پسماند مسکونی، در سال ۱۴۰۱ و پرداخت کننده این نوع از عوارض را در املاک مسکونی استیجاری توضیح دادیم. در این بخش، میزان و نحوه محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی را بیان خواهیم نمود. بهای خدمات پرداختی، توسط موديان پسماند عادی، برای واحدهای مسكونی، بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران به نحو زیر محاسبه می گردد:
بر اساس این مصوبه، هزینه مديريت پسماند واحدهای مسكونی، به واحدهایی که در حال سکونت و بهره برداری هستند، تعلق می گیرد و در صورتی که مالکان واحدهای مذکور، با گواهی مدارک و مستندات، از اداره برق منطقه، اثبات نمایند واحد مذکور، خالی از سکنه و بهره برداری می باشد، به آن، بهای خدمات مديريت پسماند، تعلق نخواهد گرفت.
همچنین، بر اساس این مصوبه، مالكين و ذی نفعان واحدهای مسكونی واقع در محدوده شهر و حريم تهران، مكلف به پرداخت بهای خدمات مديريت پسماند بوده و در صورت انتقال يا واگذاری اینگونه از املاک، بدون پرداخت و تسويه حساب بهای خدمات مدیریت پسماند، پرداخت بدهی معوقه، بر عهده شخص انتقال گيرنده خواهد بود.
در بخش های قبل، ابتدا هزینه مدیریت پسماند مسکونی در سال 1401 را توضیح داده و در ادامه، میزان و نحوه محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی را بیان نمودیم. هزینه مدیریت پسماند مسکونی به روش اینترنتی و از طریق سامانه تهران من، قابل پرداخت است، در این بخش، به آموزش نحوه پرداخت این نوع از عوارض شهرداری، از طریق سایت تهران من، خواهیم پرداخت.
برای پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی، می توان از طرق گوناگونی اقدام نمود. یکی از این موارد، پرداخت از طریق سامانه تهران من می باشد. برای پرداخت از این طریق، می بایست ابتدا، به سایت تهران من، به آدرس my.tehran.ir وارد شده و روی گزینه صحت سنجی شماره شناسایی ملک، آپارتمان و واحد غیر مسکونی کلیک نمایید.
سپس، از طریق بخش یافتن شماره شناسایی ملک از طریق نقشه، شماره شناسایی ملک خود را کپی کرده و در کادر مربوطه، وارد نموده و روی گزینه تایید کلیک نمایید.
پس از مشاهده تصویر زیر، روی گزینه استعلام بدهی کلیک نمایید.
در ادامه، شماره موبایل و کد امنیتی را وارد نموده و روی گزینه دریافت پیامک تایید، کلیک نمایید.
پس از مشاهده پیام (اطلاعات بدهی ملک برای شما ارسال شد)، می توانید پیغام زیر را از بخش پیامک گوشی همراه خود مشاهده نمایید.
پس از مشاهده پیام فوق، می توانید با کلیک بر روی لینک پرداخت، بهای هزینه مدیریت پسماند مسکونی خود را پرداخت نمایید.
در بخش های قبل، پس از توضیح هزینه مدیریت پسماند مسکونی در سال ۱۴۰۱، به بررسی این موضوع پرداختیم که پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی، بر عهده مالک است یا مستاجر و سپس، میزان و نحوه محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی و نحوه پرداخت آن را از طریق سامانه تهران من آموزش دادیم. در این بخش، به آموزش نحوه پرداخت این نوع از عوارض، از طریق اپلیکیشن تهران من خواهیم پرداخت.
برای پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی، از طریق اپلیکیشن تهران من، ابتدا این نرم افزار را بر روی گوشی همراه خود، نصب نموده و روی گزینه ثبت نام کلیک نمایید.
در قسمت بعد، اطلاعات خواسته شده، اعم از کد ملی، تاریخ تولد، شماره تلفن، نام کاربری و رمز عبور را تکمیل نمایید.
سپس، از صفحه نخست، بر روی ورود کلیک نموده و شماره همراه خود، را وارد نمایید تا پیامکی، حاوی کد فعال سازی، برای شما ارسال شود.
در این قسمت، وارد صفحه خدمات اپلیکیشن تهران من می شوید. برای پرداخت عوارض شهرداری از نوع عوارض مدیریت پسماند واحدهای مسکونی، بر روی گزینه ملک من، کلیک نمایید.
سپس، در صفحه خدمات ملک من، دکمه املاک من، را بزنید.
در صفحه پیش رو، روی گزینه افزودن ملک جدید کلیک نمایید.
در نهایت، با ثبت مشخصات ملک خود می توانید، هزینه مدیریت پسماند مسکونی خود را پرداخت نمایید.
برای مشاوره پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی
برای مشاوره پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©