برای مشاوره اعاده دادرسی در امور کیفری
برای مشاوره اعاده دادرسی در امور کیفری
وقتی یک رای و تصمیم در دادگاه های کیفری گرفته می شود فرض بر این است که کلیه مراحل رسیدگی به درستی و با رعایت تمام مراحل و تشریفات لازم و دقت کافی انجام شده است . اما با همه اینها تصمیمات قضایی نیز از خطا و اشتباه مصون نیستند . دلیلی که قانون گذار اعتراض به حکم دادگاه را قرار داده است هم همین امر است . اعتراض به رای دارای مراحل مختلفی است و مستقیما به اعاده دادرسی منجر نمی شود . مواردی که می توان در دیوان عالی کشور تقاضای اعاده دادرسی کیفری کرد در قانون به طور مشخص بیان شده اند . در این مقاله به بررسی اعاده دادرسی کیفری ، مهلت اعاده دادرسی کیفری ، متقاضیان اعاده دادرسی کیفری و هزینه دادرسی اعاده دادرسی در امور کیفری می پردازیم .
اعاده در لغت به معنای برگرداندن و از سر گرفتن است . در اصطلاح حقوقی به معنای محاکمه و رسیدگی به موضوعی است که درباره آن حکم قطعی صادر شده است . اعاده دادرسی در امور کیفری از راه های فوق العاده رسیدگی به شکایات از احکام است . موارد اعاده دادرسی کیفری در قانون آیین دادرسی کیفری مشخص شده است . افرادی که حکم قطعی درباره یکی از این موارد برایشان صادر شده است ، می توانند از طریق ارائه دادخواست به دیوان عالی کشور ، درخواست رسیدگی به موضوع پرونده را کنند . برای آشنایی با مراحل اعاده دادرسی ابتدا باید بدانیم که چه کسی حق اعاده دادرسی کیفری را دارد .
مبلغ هزینه دادرسی برای اعاده دادرسی در امور کیفری در حال حاضر 50000 ( پنجاه هزار ریال ) است . بنابراین برای هر هزینه دادرسی به تعداد متقاضیان باید یک تمبر باطل شود .
مهلتی برای اعاده دادرسی در امور کیفری بوجود ندارد و قانون گذار اینطور در نظر گرفته است که هر زمان موردی از موراد اعاده دادرسی به وجود آمد بتوان درخواست را مطرح کرد .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اعاده دادرسی در امور کیفری به کانال تلگرام حقوق کیفری مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون اعاده دادرسی در امور کیفری پاسخ دهند .
آخرین اخبار مرتبط با اعاده دادرسی در امور کیفری
اعاده دادرسی در امور کیفری از جمله روش های اعتراض به رای بوده که مطابق قانون آیین دادرسی کیفری مهلتی برای آن از سوی قانون گذار در نظر گرفته نشده است.
بر اساس اعلام رئیس دیوان عالی کشور، درخواست اعاده دادرسی در امور کیفری، از طریق دفاتر خدمات قضایی الکترونیک، قابل ثبت بوده و نیازی به مراجعه حضوری به دیوان عالی کشور جهت ثبت این درخواست نمی باشد.
برای مشاوره اعاده دادرسی در امور کیفری
برای مشاوره اعاده دادرسی در امور کیفری
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©