نحوه ثبت نام الکترونیک سامانه ابلاغ ثنا، با ورود به سایت ثنای قوه قضائیه و از طریق گزینه ثبت نام برخط شخص حقیقی می باشد. برای ثبت نام ثنا، وارد کردن اطلاعات مربوط به کد ملی، تاریخ تولد، شماره سریال شناسنامه متقاضی و اطلاعات تماس و نشانی وی، ضروری بوده و در حال حاضر، علاوه بر دفاتر خدمات قضایی، ثبت نام در منزل نیز امکان پذیر می باشد.
برای مشاوره ثبت نام در سامانه ابلاغ ثنا
برای مشاوره ثبت نام در سامانه ابلاغ ثنا
یکی از مهم ترین اصول دادرسی که تضمین کننده حقوق اصحاب دعوا و اجرای عدالت می باشد، اطلاع یافتن طرفین دعوا از جزئیات مربوط به رسیدگی به پرونده مورد بررسی در دادگاه می باشد . به همین دلیل ، ابلاغیه و احکام مربوط به آن، در قانون آیین دادرسی مورد پیش بینی قرار گرفته است. البته، در حال حاضر، ابلاغ اوراق قضایی، از طریق سامانه ابلاغ ثنا انجام می شود.
سامانه ابلاغ ثنا، سامانه ای است که توسط قوه قضاییه و در راستای اجرای ماده 175 قانون آیین دادرسی کیفری، تاسیس و راه اندازی شده است . افرادی که در سیستم قضایی کشور، دارای پرونده، اعم از حقوقی و کیفری بوده، برای دسترسی به ابلاغیه های خود از طریق سامانه ثنا، ابتدا باید برای ثبت نام ثنا اقدام نمایند. در واقع، بدون تکمیل مراحل ثبت نام ثنا و دریافت رمز شخصی (کد ثنا)، امکان دسترسی به ابلاغیه ها وجود ندارد.
بنابراین، با توجه به آنچه گفته شد و نظر به اهمیت دسترسی به سامانه ثنا، جهت مشاهده ابلاغیه های الکترونیکی و پیگیری روند پرونده، در این مقاله، ابتدا به توضیح نحوه ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا پرداخته؛ سپس ، در مورد نحوه ورود به سایت آن و ثبت نام این سامانه در منزل، صحبت خواهیم کرد.
در سال های گذشته و در راستای تحقق هر چه بیشتر مفهوم دولت الکترونیک، قوه قضاییه نیز، اقدام به تاسیس و راه اندازی سامانه های متعدد نموده است. یکی از این سامانه ها، سامانه ابلاغ ثنا می باشد. سامانه ابلاغ ثنا، سامانه ای اینترنتی است که امکان پیگیری روند پرونده و مشاهده ابلاغیه های آن را برای طرفین دعوا ، نماینده قانونی آنها ، دفاتر خدمات قضایی ، کارشناسان و دیگر افراد مرتبط با پرونده، فراهم کرده است . نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد، آن است که متقاضیان، برای ورود به سامانه ابلاغ، ابتدا، باید برای ثبت نام ثنا اقدام نمایند.
در گذشته، ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا، از طریق مراجعه حضوری، به دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی انجام، می گرفت. با این توضیح که متقاضیان، پس از ثبت اطلاعات اولیه به صورت اینترنتی، با در دست داشتن مدارک هویتی، جهت احراز هویت، به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه می کردند.
اما از دی ماه 1399 و با راه اندازی « سامانه احراز هویت برخط قوه قضاییه »، تمام مراحل ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا، من جمله احراز هویت، به صورت آنلاین و بدون نیاز به مراجعه حضوری به دفاتر خدمات قضایی، انجام می گیرد. بنابراین، متقاضیان می توانند، با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیک قوه قضائیه، نسبت به ثبت نام ثنا و احراز هویت آنلاین و دریافت کد ثنا در منزل، اقدام نمایند. به همین دلیل، در ادامه، به توضیح نحوه ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا، می پردازیم که مطابق راهنمای تصویری زیر می باشد:
در قدم اول، آدرس سایت ثنا، یعنی sana.adliran.ir را در مرورگر دستگاه خود، وارد کرده تا مطابق تصویر زیر، وارد صفحه اصلی سایت شوید. سپس، بر روی گزینه ثبت نام برخط ثبت نام شخص حقیقی، کلیک نمایید.
در این مرحله از مراحل ثبت نام ثنا، اطلاعات مربوط به کد ملی، تاریخ تولد، شماره سریال شناسنامه و کد امنیتی را در کادرهای مشخص شده در تصویر، وارد کرده و دکمه ادامه را بزنید.
در صفحه جدید، شرایط و مقررات استفاده از سامانه ثنا به شما نشان داده می شود؛ برای ادامه، دکمه تایید را بزنید.
در این مرحله از مراحل ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا، مشخصات شناسنامه ای خود را در کادرهای تعیین شده، وارد کرده و دکمه مرحله بعد را کلیک نمایید.
اکنون، اطلاعات تماس خود را در کادرهای تعیین شده، وارد کرده و مجددا، دکمه مرحله بعد را بزنید.
در این مرحله از مراحل ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا، اطلاعات مربوط به اقامتگاه خود ( محل سکونت یا کار ) را در کادرهای مربوطه وارد کرده و دکمه مرحله بعد را کلیک نمایید.
در صفحه جدید، میزان تحصیلات و شغل خود را مشخص کرده و دکمه (ثبت اولیه اطلاعات) را کلیک نمایید.
اکنون، سامانه ثنا، یک کد را به شماره همراه شما ارسال می کند؛ شماره همراه و کد ارسال شده را در کادرهای مشخص شده در تصویر، وارد کرده و سپس، دکمه تایید کد امنیتی را کلیک نمایید.
در این مرحله از مراحل ثبت نام ثنا، لازم است که اقدام به پرداخت هزینه احراز هویت نمایید. بدین منظور، یکی از کارگزاران را از منوی موجود در تصویر، انتخاب کرده و سپس، دکمه پرداخت هزینه را بزنید.
اکنون وارد درگاه پرداخت بانکی شده و برای پرداخت هزینه احراز هویت، اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کنید.
پس از پرداخت هزینه احراز هویت و بازگشت به سایت ثنا، دکمه شروع احراز هویت غیر حضوری را بزنید.
در این مرحله از مراحل ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا، با استفاده از دوربین موبایل یا وب کم لپ تاپ، عکس خود را به گونه ای بگیرید که صورت، در نقطه مشخص شده، طبق دستور العمل باشد.
در این صفحه، امضای الکترونیک خود را با لمس صفحه موبایل، وارد کرده و دکمه ثبت و ادامه را بزنید.
در این مرحله، یک عبارت به شما نشان داده می شود. ابتدا، روی دکمه (record a video) کلیک کرده، سپس، آن عبارت را تکرار نموده و در نهایت، دکمه ارسال ویدئو را بزنید.
لازم به ذکر است که سامانه ابلاغ ثنا علاوه بر مشاهده ابلاغیه، امکانات متعدد دیگری را نیز برای کاربران خود فراهم کرده است که در مقاله زیر، می توانید با این سامانه و امکانات آن، به طور کامل آشنا شوید.
در بخش قبل، به توضیح نحوه ثبت نام الکترونیکی ثنا پرداخته و گفتیم که بر خلاف گذشته، در حال حاضر، ثبت نام ثنا، مستلزم مراجعه حضوری به دفاتر خدمات قضایی نبوده ومتقاضیان می توانند برای ثبت نام الکترونیکی سامانه ثنا، در منزل و به روش اینترنتی اقدام نمایند. نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد، آن است که برای ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا و استفاده از امکانات آن، نظیر پیگیری پرونده قضایی، گام اول، ورود به سایت ثبت نام ابلاغ ثنا می باشد. به همین دلیل، در ادامه، به توضیح مراحل ورود به سایت ثبت نام ابلاغ ثنا می پردازیم که مطابق راهنمای تصویری زیر می باشد:
مرورگر دستگاه خود را باز کرده و عبارت سامانه ثنا را جست و جو نمایید.
در مرحله دوم از مراحل ورود به سایت ثبت نام ابلاغ ثنا، به منظور ثبت نام ثنا، صفحه لیست نتایج جست و جو را مشاهده می کنید. بر روی لینکی که عبارت ( سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی ) در زیر آن دیده می شود و در تصویر با فلش قرمز مشخص گردیده، کلیک نمایید.
اکنون،همانطور که در تصویر زیر ملاحظه می کنید، وارد صفحه اصلی سایت ثبت نام الکترونیک ابلاغ ثنا شده اید که از یر مجموعه های سایت عدل ایران می باشد.
یکی از امکانات سایت ابلاغ ثنا، که مستلزم ثبت نام ثنا بوده، امکان مشاهده ابلاغیه با موبایل بوده که در مقاله زیر، به طور کامل، توضیح داده شده است.
در گذشته، برای ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا، تنها یک روش وجود داشت و آن هم، مراجعه حضوری به مراکز ثبت نام سامانه ثنا یا همان دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بود. اما از دی ماه 99 و با راه اندازی سامانه احراز هویت برخط قوه قضاییه، متقاضیان ثبت نام ثنا، می توانند در منزل و به صورت اینترنتی، اقدام به ثبت نام الکترونیک ثنا نمایند.
چنانچه، قصد ثبت نام الکترونیک سامانه ابلاغ ثنا در منزل را دارید، ابتدا وارد سایت ثبت نام ثنا، به نشانی sana.adliran.ir شده و گزینه ثبت نام برخط، ثبت نام شخص حقیقی را انتخاب نمایید. سپس، اطلاعات هویتی، شامل کد ملی، تاریخ تولد و شماره سریال شناسنامه را وارد نموده و دکمه ادامه را کلیک نمایید.
در مراحل بعد ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا در منزل، اطلاعات شناسنامه ای، اطلاعات تماس، مانند شماره همراه، اطلاعات مربوط به محل سکونت و اقامتگاه و سپس، میزان تحصیلات خود را وارد کرده تا یک کد به شماره همراه شما ارسال گردد. پس از وارد کردن این کد به و شماره همراه در سامانه ابلاغ ثنا، لازم است، هزینه احراز هویت ثنا را بپردازید.
پس از پرداخت هزینه احراز هویت ثنا، می توانید با آپلود عکس و ارد کردن امضا الکترونیکی و سپس، ضبط فیلم، مطابق دستور العمل ثبت نام الکترونیک سامانه ابلاغ ثنا، روند احراز هویت خود را در سامانه احراز هویت ثنا تکمیل نموده و به این ترتیب، مراحل ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا در منزل را به اتمام برسانید.
با توجه به اینکه، پرداخت هزینه احراز هویت بر خط، مستلزم داشتن یک کارت بانکی با رمز دوم پویا می باشد، لازم است متقاضیان ثبت نام الکترونیک ثنا، پیش از شروع روند ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا در منزل، برای دریافت کارت بانکی یا فعال نمودن رمز پویای آن، اقدام نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت نام سامانه ابلاغ ثنا پاسخ دهند .
برای مشاوره ثبت نام در سامانه ابلاغ ثنا
برای مشاوره ثبت نام در سامانه ابلاغ ثنا
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©