دینا / تجاری / سایر موضوعات تجاری / سامانه پرداخت قبض مالیاتی

سامانه پرداخت قبوض مالیاتی payments.tax.gov.ir

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir، سامانه ای است که توسط سازمان امور مالیاتی کل کشور، با هدف ارائه خدمات الکترونیکی، در زمینه پرداخت قبوض مالیاتی، راه اندازی شده است. نحوه پرداخت قبض مالیاتی به صورت الکترونیکی، از طریق ورود به سایت این سامانه و وارد کردن شناسه 30 رقمی نسیم می باشد. داشتن شناسه 30 رقمی نسیم، از جمله موارد مهم و ضروری، هنگام استفاده از سامانه پرداخت قبض مالیاتی است.

 

بر اساس قانون مالیات های مستقیم، مصوب سال 1345، انواع مالیات، مالیات بر درآمد، مالیات بر اجاره و سایر موارد مندرج در قانون می باشند. اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی مقیم داخل و خارج ایران و هر شخص حقیقی یا حقوقی غیر ایرانی، از جمله افرادی هستند که نسبت به کلیه درآمدهایی که در کشور ایران به دست می آورند، مشمول مالیات بوده و باید اقدام به پرداخت مالیات متعلقه، به دولت نمایند، در غیر این صورت، مشمول جریمه خواهند شد.

بر همین اساس، افراد مشمول مالیات، بر مبنای این قانون، باید سالانه، پس از پر کردن اظهارنامه مالیاتی و اطلاع از مالیات تعلق گرفته، نسبت به پرداخت مالیات خود، اقدام نمایند. در گذشته، متقاضیان صدور قبض مالیاتی و پرداخت آن، باید به صورت حضوری به مراجع ذی صلاح، مراجعه می نمودند. اما، در چند سال گذشته، سازمان امور مالیاتی کشور، در راستای تسهیل پرداخت قبض مالیاتی، اقدام به راه اندازی سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir نموده است که مراحل و نحوه پرداخت مخصوص به خود را دارد. 

از این رو، در این مقاله، قصد داریم، به معرفی سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir بپردازیم؛ سپس، نحوه پرداخت قبض مالیاتی را از طریق ورود به سایت آن توضیح دهیم و نکات مهم استفاده از این سایت را بگوییم. چنانچه، پیرامون این موضوع، سوالاتی دارید، با ما همراه باشید.

 

برای ورود به سامانه پرداخت قبض مالیاتی کلیک کنید.

 

سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir

 

کاربران، جهت ورود به سامانه پرداخت قبض مالیاتی، به آدرس payments.tax.gov.ir مراجعه کنند.

معرفی سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir

همانگونه که گفتیم، قانون مالیات های مستقیم، افراد مشمول مالیات و انواع آن را مشخص نموده است. بر اساس این قانون، مالیات ها به دو دسته مالیات مستقیم و غیر مستقیم، تقسیم می شوند که هر کدام، انواع مخصوص به خود را دارند. مالیات بر درآمد و دارایی، از انواع مالیات های مستقیم و مالیات بر واردات یا مالیات بر فروش کالا و خدمات مصرفی، از مصادیق مالیات های غیر مستقیم می باشند. افراد مشمول انواع مالیات، سالانه، باید نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند.

از آنجا که دریافت مالیات، توسط دولت، نقش بسیار مهمی در کسب درآمد برای این شخص حقوقی دارد، دولت، در راستای بهبود و ایجاد نظم در امور مالیاتی، در سال 1381، اقدام به تاسیس سازمان امور مالیاتی کشور نمود. این سازمان، وابسته به وزارت اقتصاد و دارایی بوده و دارای شرح وظایف و اهداف مشخصی است. وظایف سازمان امور مالیاتی، شامل مواردی همچون، صدور قبض مالیاتی، دریافت مالیات، استعلام ممنوع الخروجی مالیاتی، استعلام بدهی و پرونده مالیاتی و سایر موارد مرتبط می باشند.

همانگونه که گفتیم، دریافت مالیات و صدور قبض مالیاتی، از جمله وظایف سازمان امور مالیاتی کشور است. این سازمان، در راستای تسهیل پرداخت قبض مالیاتی، اقدام به راه اندازی سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir نموده است. متقاضیان می توانند، با ورود به سایت سامانه، از خدمات سامانه پرداخت قبض مالیاتی استفاده کرده و قبض مالیاتی خود را پرداخت نمایند. سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir، علاوه بر پرداخت قبض مالیات، دارای امکانات دیگری نیز می باشد که عبارتند از:

خدمات اصلی مالیاتی: در این بخش، خدمات الکترونیکی همچون ثبت نام اظهارنامه مالیاتی عملکرد اشخاص حقیقی و حقوقی، خلاصه پرونده الکترونیکی، فهرست مالیات حقوق الکترونیکی، اظهارنامه مالیات اجاره املاک، در دسترس متقاضیان می باشد. اشخاص می توانند، پس از ورود به سایت سامانه، با انتخاب این گزینه از سمت راست صفحه، از خدمات آن، بهره مند شوند.

سایر خدمات مالیاتی: در بخش مربوط به سایر خدمات مالیاتی، متقاضیان، می توانند، پس از ورود به سایت سامانه و انتخاب این گزینه از سمت راست صفحه، از خدمات الکترونیکی همچون، صدور صورت حساب الکترونیکی، جهت اطلاع از میزان مالیات متعلقه، درخواست ابلاغ الکترونیک، استعلام بدهی مالیاتی، استعلام وجود یا عدم وجود پرونده مالیاتی شرکت ها، نشانی ادارات امور مالیاتی و سایر موارد موجود، استفاده نمایند.

پس از معرفی سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir، در ادامه، قصد داریم، راه های پرداخت قبض مالیاتی را معرفی کرده و در خصوص نحوه پرداخت قبض مالیاتی، از طریق سامانه پرداخت قبض مالیاتی توضیح دهیم. 

نحوه پرداخت قبض مالیاتی از طریق سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir

در قسمت قبل، به معرفی سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir و امکانات آن پرداختیم. همچنین، گفتیم که سازمان امور مالیاتی، در راستای تسهیل امور مربوط به مالیات، از جمله پرداخت قبض مالیات، اقدام به راه اندازی سامانه های مختلفی نظیر درگاه ملی خدمات مالیات my.tax.gov.ir، سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir کرده است. پس از معرفی این سامانه، در این قسمت، قصد داریم، انواع راه های پرداخت قبض مالیات را بگوییم. نحوه پرداخت قبض مالیات، از طریق سامانه پرداخت قبض مالیات، مطابق مراحل زیر است:

ابتدا، در مرورگر خود، آدرس سامانه پرداخت قبض مالیات، یعنی، payments.tax.gov.ir را جست و جو نمایید تا به صفحه ای، مشابه صفحه زیر، هدایت شوید. پس از ورود به سایت سامانه، گزینه شناسه 30 رقمی نسیم را انتخاب نموده و با وارد کردن شناسه 30 رقمی قبض مالیات خود و تصویر امنیتی، گزینه بررسی شناسه قبض نسیم را انتخاب کنید.

 

سامانه پرداخت قبض مالیاتی

 

در این مرحله، اطلاعات مربوط به قبض مالیات شما نمایان می شود که در صورت مورد تایید بودن اطلاعات آن، پس از انتخاب گزینه تایید، می توانید، به درگاه پرداخت رفته و اقدام به پرداخت قبض مالیات با شناسه 30 رقمی نمایید. 

 

سایت پرداخت قبض مالیاتی

 

از دیگر روش های پرداخت قبض مالیات، پرداخت به صورت حضوری و پرداخت قبض مالیات از طریق سامانه پرداخت سازمان امور مالیاتی کشور است. در پرداخت قبض مالیات به صورت حضوری، متقاضی می تواند به ادارات مربوط به امور مالیات، مراجعه کرده و از طریق دستگاه کارتخوان موجود، اقدام به پرداخت مالیات متعلقه نماید و مفاصای حساب مالیات خود را دریافت کند. پرداخت قبض مالیات، از طریق سامانه امور مالیاتی کشور، مطابق مراحل زیر می باشد:

ابتدا، آدرس tax.gov.ir را در مرورگر خود، جست و جو نموده تا به صفحه ای مشابه صفحه زیر هدایت شوید. سپس، از قسمت سمت راست صفحه و پس از انتخاب گزینه سایر خدمات مالیاتی، گزینه پرداخت الکترونیک مالیات را انتخاب کنید.

 

ورود به سایت پرداخت قبض مالیاتی

 

سپس، سامانه الکترونیک پرداخت مالیات را انتخاب کرده تا وارد مرحله بعد شوید.

 

سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir

 

در این مرحله، اقدام به وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور خود نمایید. در صورتی که نام کاربری و رمز عبور خود را فراموش کرده اید، می توانید، از قسمت پایین کادر، اقدام به بازیابی آن کنید.

 

سایت پرداخت قبض مالیاتی

 

در این صفحه، گزینه صدور قبض جدید را انتخاب کنید.

 

ورود به سایت پرداخت قبض مالیاتی

 

در این گام، باید اطلاعات نمایش داده شده در صفحه را تایید کرده و به مرحله بعد بروید.

 

ورود به سامانه پرداخت قبض مالیاتی

 

این بخش، مرحله نهایی بوده و باید گزینه پرداخت آنلاین را انتخاب کرده، تا بتوانید، اقدام به پرداخت قبض مالیات خود، از طریق سایت سازمان امور مالیاتی نمایید.

 

سایت پرداخت قبض مالیاتی

 

 متقاضیان پیگیری پرونده مالیاتی، نیز، می توانند، از قسمت خدمات اصلی سامانه پرداخت قبض مالیاتی و انتخاب گزینه خلاصه پرونده الکترونیکی، اقدام به مشاهده پرونده مالیاتی خود نمایند. استفاده از این امکان، نیازمند ثبت نام در سامانه my.tax.gov.ir می باشد. پس از ورود به سایت، استعلام ممنوع الخروجی مالیاتی نیز امکان پذیر می باشد.

نکات مربوط به پرداخت قبض از طریق سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir

در قسمت های قبل، در خصوص نحوه پرداخت قبض مالیاتی از طریق سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir و سامانه tax.gov.ir توضیح دادیم. در این قسمت، قصد داریم، در خصوص نکات مهم مربوط به پرداخت قبض از طریق سامانه پرداخت قبض مالیاتی payments.tax.gov.ir، صحبت کنیم و بگوییم که هنگام پرداخت قبض مالیات از طریق این سامانه، همانند استفاده از سامانه مالیات بر ارزش افزوده، رعایت چه نکاتی، ضروری است. این نکات، به شرح زیر می باشند:

فرد متقاضی پرداخت قبض مالیات از طریق این سامانه، باید از پیش، اقدام به گرفتن قبض مالیاتی خود کرده باشد. صدور قبض مالیاتی، از طریق ورود به سایت و مراجعه به بخش سایر خدمات مالیاتی این سامانه و انتخاب گزینه صدور صورت حساب مالیاتی، امکان پذیر است. همچنین، امکان مراجعه حضوری، جهت صدور قبض مالیاتی نیز وجود دارد.

قبض  متقاضی، باید دارای شناسه 30 رقمی نسیم باشد. بعضی از قبوض، دارای شناسه 30 رقمی نبوده و به جای آن، دارای بارکد می باشند. 

در صورت عدم وجود شناسه 30 رقمی و وجود بارکد در قبض مالیات، متقاضی نمی تواند، اقدام به پرداخت مالیات، از طریق این سامانه نماید و باید روش های دیگر پرداخت را امتحان کند.

پرداخت کننده قبض مالیاتی، از طریق سامانه پرداخت قبض مالیات، باید دارای یکی از کارت های بانکی عضو شبکه شتاب باشد.

کارت پرداخت کننده قبض مالیات، باید دارای رمز پویا باشد که جهت فعال سازی این رمز، باید به شعبه صادر کننده کارت، مراجعه کرد. صرف داشتن رمز دوم، کافی نبوده و سقف جابجایی مبلغ به صورت اینترنتی، با رمز دوم ایستا، 100 هزار تومان در هر روز می باشد.

شایان ذکر است، در صورت عدم رعایت این نکات، متقاضی پرداخت قبض مالیات، قادر به پرداخت قبض خود از طریق این سامانه نخواهد بود و باید، روش های دیگر، نظیر پرداخت قبض مالیات به صورت حضوری و با مراجعه به اداره مالیات یا پرداخت قبض مالیات، از طریق سامانه سازمان امور مالیاتی به آدرس tax.gov.ir را امتحان کند. توجه داشته باشید، دیرکرد در پرداخت مالیات متعلقه، موجب تعلق جریمه دیر کرد به بدهی مالیاتی مودی خواهد شد.

براساس بخشنامه رئیس کل سازمان امور مالیاتی امکان افزایش ۲ ماهه اقساط مالیات صاحبان مشاغل در صورت درخواست مودی و تایید اداره کل مالیاتی فراهم شده است. بر این اساس امکان تقسیط مالیات مودیان از 4 ماه به 6 ماه در صورت درخواست وی محقق گردیده است. پیش از بخشنامه مذکور مودیانی که مالیات قطعی تبصره 100 خود را پذیرفته بودند تنها امکان تقسیط آن به 4 ماه را داشتند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سامانه پرداخت قبض مالیاتی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون سامانه پرداخت قبض مالیاتی​ پاسخ دهند.