دینا / سایر موضوعات / سامانه های اینترنتی / بیمه صنایع دستی

بیمه صنایع دستی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

بیمه صنایع دستی، با هدف ارائه خدمات بیمه ای به فعالان حوزه صنایع دستی، راه اندازی شده است. از شرایط ثبت نام این بیمه نامه، آن است که شاغلان صنایع دستی، می بایست دارای شناسه صنایع دستی باشند و همچنین، مدارک لازم، مانند گواهی مهارت از سازمان فنی و حرفه ای کشور را داشته باشند. برای خرید بیمه صنایع دستی، می توان از طریق سایت eservices.mcth.ir، اقدام کرد.

 

بیمه صنایع دستی، با هدف ارائه خدمات به جامعه صنعت گران صنایع دستی، از سوی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ایجاد شده است. ارائه این بیمه نامه به فعالان حوزه صنایع دستی، در کشور ایران، از سال 1388 آغاز شده و تاکنون، بسیاری از صنعت گران این حوزه را تحت پوشش بیمه ای خود، قرار داده است.

آن دسته از افرادی که دارای شرایط لازم، برای دریافت و تحت پوشش قرار گرفتن بیمه صنایع دستی می باشند، لازم است تا با در دست داشتن مدارک مورد نیاز، اقدام به ثبت نام و دریافت این نوع بیمه نامه از طریق سایت eservices.mcth.ir، کنند تا بتوانند از مزایای این بیمه نامه، بهره مند شوند.

با توجه به اهمیت بیمه نامه صنایع دستی، برای فعالان این حوزه در سراسر کشور، در ادامه، در رابطه بیمه صنایع دستی، شرایط ثبت نام و مدارک لازم برای دریافت آن و همچنین، نحوه خرید این نوع از بیمه، مطالبی آورده شده است. 

معرفی بیمه صنایع دستی

بیمه صنایع دستی، با هدف حمایت از جامعه صنعت گران در رشته های مرتبط با صنایع دستی، ایجاد و راه اندازی شده است. این بیمه نامه، برای اولین بار در سال 1388، به برخی از افرادی که دارای شرایط دریافت این نوع بیمه نامه بودند، تعلق گرفت؛ اما متاسفانه، پس از گذشت سال ها و در سال 1393، صدور این بیمه نامه متوقف شد و تا چند سال، امکان دسترسی افراد به بیمه نامه صنایع دستی وجود نداشت.

البته صدور این بیمه نامه، از سال 1397 مجددا شروع شده و در حال حاضر، این بیمه نامه برای افراد واجد شرایط صادر می شود و بسیاری از صنعت گران حوزه صنایع دستی، تحت پوشش این بیمه نامه هستند. لازم به ذکر است که بیمه نامه صنایع دستی، با همکاری و تلاش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایجاد شده است.

 

افرادی که متقاضیه دریافت بیمه زنان خانه دار می باشند، می توانند از طریق سایت خدمات اینترنتی سازمان تامین اجتماعی، درخواست خود را ثبت نمایند.

 

افرادی که تحت پوشش بیمه صنایع دستی قرار می گیرند، می توانند از مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان که شامل مزایای بازنشستگی، از کار افتادگی و مستمری بازماندگان می باشند، بهره مند و برخوردار شوند. در حال حاضر، کلیه هنرمندانی که در شهر ها و روستا ها، فعالیت می کنند، می توانند در صورت دارا بودن شرایط لازم، اقدام به ثبت نام برای این نوع بیمه نامه کنند و تحت پوشش بیمه صنایع دستی قرار بگیرند.

در حال حاضر، بیش از 40 هزار نفر، تحت پوشش بیمه نامه صنایع دستی بوده و بیش از 2 هزار نفر نیز دارای شرایط ثبت نام بیمه صنایع دستی، می باشند که می توانند با همکاری سازمان تامین اجتماعی، تحت پوشش این بیمه نامه و مزایای مربوط به مستمری و بازنشستگی قرار گیرند.

 

شرایط لازم برای دریافت بیمه صنایع دستی

آن دسته از صنعت گرانی که در حوزه های صنایع دستی فعالیت می کنند، می توانند در صورت دارا بودن شرایط بیمه صنایع دستی، این نوع بیمه نامه را دریافت کنند و در آینده از مزایای آن بهره مند شوند. مجلس شورای اسلامی، افراد خاصی را برای تحت پوشش قرار گرفتن بیمه نامه صنایع دستی، در نظر گرفته است و لازم است که این اشخاص، دارای شرایط لازم جهت دریافت این نوع بیمه نامه باشند.

شرط اصلی و کلی بیمه صنایع دستی، این است که فعالان این حوزه که دارای شناسنامه فعالیت می باشند، می توانند اقدام به ثبت نام در این بیمه نامه و دریافت آن نمایند؛ همچنین، قوانین و مقرراتی از سوی مجلس شورای اسلامی، برای دریافت این نوع بیمه نامه همانند بیمه عمر، تعریف شده است. در ادامه، در رابطه با شرایط لازم برای دریافت بیمه صنایع دستی، توضیحات کامل آورده شده است.

 

کلیه قالیبافان و شاغلان صنایع دستی که دارای شرایط لازم برای ثبت نام در بیمه نامه صنایع دستی می باشند، می توانند برای این نوع بیمه نامه ثبت نام کنند.

ثبت نام هنرمندان، قالیبافان و شاغلان صنایع دستی، برای دریافت بیمه نامه صنایع دستی، محدودیت مکانی ندارد. کلیه افراد دارای شرایط لازم در شهر ها و روستا ها، می توانند اقدام به دریافت بیمه صنایع دستی کنند.

قالیبافان و شاغلان صنایع دستی، می بایست دارای شناسه صنایع دستی باشند، تا بتوانند برای این نوع بیمه نامه ثبت نام کنند.

تشخیص مصادیق صنایع دستی و افرادی که در این حوزه فعال هستند و در عین حال، فاقد بیمه تامین اجتماعی می باشند، بر عهده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و در عین حال وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

در صورت تایید کمیته فنی کارشناسان صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، دریافت معرفی نامه از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و ارائه آن به یکی از شعبات بیمه ای الزامی است.

داشتن گواهی فنی و حرفه ای مرتبط با نوع صنایع دستی، برای دریافت این بیمه نامه اجباری است.

دارا بودن مجوز صنایع دستی و یا پروانه فعالیت فردی و یا گروهی زیر 5 نفر، برای دریافت بیمه نامه صنایع دستی لازم است.

افرادی که دارای مجوز فعالیت بر اساس قانون می باشند، می توانند از کلیه امتیازات و تعرفه های بخش صنعت بهره مند شوند.

عدم مراجعه فعالان حوزه صنایع دستی به کارگاه مربوطه در یک مدت زمان مقرر، باعث قطع شدن بیمه نامه صنایع دستی نخواهد شد.

 

شایان به ذکر است که افراد، می توانند جهت استفاده از خدمات الکترونیکی سازمان بیمه مرکزی، به سایت این سازمان، به آدرس اینترنتی centinsur.ir، مراجعه نمایند. همچنین، برای مطالعه بیشتر در رابطه با خدمات اینترنتی این سازمان، می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

 

مدارک لازم برای دریافت بیمه صنایع دستی

برای دریافت بیمه صنایع دستی و ثبت نام این نوع بیمه نامه، لازم است که افراد، دارای شرایط ثبت نام و نحوه خرید بیمه نامه صنایع دستی باشند. آن دسته از هنرمندانی که در شهرستان ها و روستا ها، در حوزه صنایع دستی فعالیت می کنند، می توانند در صورت دارا بودن شرایط لازم، اقدام به ثبت نام و دریافت این نوع بیمه نامه کنند.

 

افرادی که تحت پوشش بیمه خویش فرما سازمان تامین اجتماعی می باشند، می توانند برای پرداخت حق بیمه خویش فرما، از طریق سایت samt.tamin.ir، اقدام نمایند.

 

برای دریافت و ثبت نام بیمه صنایع دستی، لازم است که فعالان این حوزه، مدارک لازم را آماده کرده تا بتوانند با استفاده از آن مدارک، اقدام به دریافت بیمه نامه صنایع دستی نمایند. مدارک لازم برای دریافت این بیمه نامه، از سوی اداره کل میراث فرهنگی، تعیین می شود و لازم است که تمامی افراد، این مدارک را برای ثبت نام در این نوع بیمه نامه ارائه کنند. در غیر این صورت، امکان دریافت و ثبت نام بیمه نامه صنایع دستی وجود نخواهد داشت.

از جمله مدارکی که برای دریافت بیمه نامه صنایع دستی، مورد نیاز می باشند، می توان به موارد زیر اشاره کرد. در نظر داشته باشید که کلیه مدارک زیر، می بایست در روز ثبت نام بیمه نامه صنایع دستی، همراه متقاضیان ثبت نام بوده و به مرجع مربوطه ارائه گردد.

 

ارائه یکی از مجوز های صنایع دستی و یا پروانه تولید انفرادی و یا پروانه تولید کارگاهی زیر 5 نفر، از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

ارائه گواهی مهارت از سازمان فنی و حرفه ای کشور که مرتبط با مجوز فعالیت ذکر شده باشد.

ارائه مدارک شناسایی مورد نیاز از جمله شناسنامه، کارت ملی و غیره.

ارائه چند قطعه عکس سه در چهار در صورت لزوم


افرادی که متقاضی دریافت خدمات الکترونیک بیمه ای می باشند، می توانند از طریق سایت mihaninsurance.com، از خدمات اینترنتی شرکت بیمه میهن، بهره مند گردند. همچنین، برای مطالعه بیشتر، در رابطه با خدمات سایت بیمه میهن، می توانید به لینک زیر مراجعه کنید. 

 

 

راهنمای دریافت بیمه صنایع دستی

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به منظور ارائه خدمات راحت تر به فعالان حوزه صنایع دستی، اقدام به راه اندازی یک سایت اینترنتی نموده است تا افراد متقاضی این خدمات، بتوانند به صورت غیر حضوری، از خدمات ارائه شده در بخش میز خدمت این سایت استفاده کنند. یکی از امکانات ارائه شده در سایت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ امکان دسترسی به خدمات بیمه ای و احراز شرایط دریافت این نوع بیمه نامه می باشد.

 

افرادی که تمایل دارند تحت پوشش بیمه تکمیلی انفرادی قرار بگیرند، می توانند از طریق سامانه های فروش آنلاین بیمه، برای دریافت آن، اقدام نمایند.

 

لذا آن دسته از افرادی که قصد دریافت بیمه صنایع دستی را دارند، می توانند به میز خدمت سایت وزارت میراث فرهنگی وارد شوند و از طریق این بخش، درخواست خود را برای دریافت بیمه نامه صنایع دستی ثبت نمایند. برای ثبت نام این نوع بیمه نامه، لازم است که افراد به سایت eservices.mcth.ir، وارد شوند و از طریق این سایت، برای ارسال درخواست خود، جهت دریافت بیمه نامه صنایع دستی اقدام کنند. در ادامه، نحوه ثبت نام بیمه صنایع دستی را توضیح می دهیم.

 

برای ورود به سایت eservices.mcth.ir، ابتدا می بایست آدرس این سایت را در مرورگر های اینترنتی خود، جستجو کنید. پس از ورود به سایت وزارت میراث فرهنگی، از طریق کلیک کردن بر روی گزینه ورود به سامانه، به سامانه مذکور وارد شوید.

 

بیمه صنایع دستی

 

در صورتی که قبلا در این سامانه ثبت نام نکرده اید، می بایست بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید و سپس، با نام کاربری و رمز عبور به این سامانه وارد شوید.

در صورتی که قبلا در این سامانه ثبت نام کرده اید، نیازی به ثبت نام مجدد در سامانه نبوده و می توانید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، به این سامانه وارد شوید.

 

شرایط بیمه صنایع دستی

 

پس از ورود به پنل کاربری خود، می توانید با ارائه کارت شناسایی و مجوز فعالیت، درخواست خود را برای دریافت بیمه صنایع دستی ثبت کنید.

 

برای ورود به سایت بیمه صنایع دستی کلیک کنید.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد بیمه صنایع دستی​ ​در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون بیمه صنایع دستی آن پاسخ دهند.