متقاضیان تمدید پروانه کسب، باید، به سایت سامانه ایران اصناف، مراجعه نموده و پس از ورود به سایت، از قسمت پروانه کسب، گزینه تمدید پروانه کسب را انتخاب کنند. اصل پروانه کسب قبلی، گواهی اداره امور مالیاتی، دو قطعه عکس، تاییدیه کد پستی، شماره تلفن همراه به نام صاحب پرونده و در صورت ایجاد هرگونه تغییرات در شرکت، اصل و کپی آگهی روزنامه رسمی، مدارک لازم، جهت تمدید پروانه کسب می باشند.
برای مشاوره تمدید پروانه کسب
برای مشاوره تمدید پروانه کسب
قانون صنفی، مصوب سال 1382، در خصوص قواعد و مقررات امور مربوط به سازمان، وظایف، اختیارات، حدود و حقوق افراد و واحدهای صنفی، تعیین تکلیف نموده است. از جمله اموری که در این قانون، مورد توجه بوده و موادی به آن اختصاص داده شده است، پروانه کسب یا مجوز فعالیت در یک کسب و کار می باشد.
مطابق ماده 5 قانون صنفی: "پروانه کسب، مجوزی است که طبق مقررات این قانون، به منظور شروع و ادامه کسب و کار، یا حرفه، به فرد یا افراد صنفی، برای محل مشخص، یا وسیله کسب معین، داده میشود." همچنین، بر اساس تبصره 5 ماده 12 این قانون : " تمدید اعتبار پروانه کسب، هر ده سال یک بار، الزامی است" که این تمدید، حضوری نبوده و نحوه و مراحل خاص خود را دارد.
از این رو، در این مقاله، بر آن شدیم تا در خصوص سایت تمدید پروانه کسب، نحوه تمدید پروانه کسب و مدارک لازم برای تمدید پروانه کسب، توضیح دهیم. چنانچه، سوالاتی پیرامون نحوه تمدید پروانه کسب دارید، با ما همراه باشید.
مطابق قانون صنفی، افراد صنفی، موظف هستند قبل از تاسیس هر نوع واحد صنفی، یا اشتغال به کسب و حرفه، نسبت به اخذ پروانه کسب اقدام کنند و هر ده سال یک بار، اقدام به تمدید پروانه کسب خود نمایند. فعالیت بدون مجوز، قانونی نبوده و علاوه بر جریمه، منجر به پلمپ محل کسب و تعطیلی کسب و کار بدون مجوز، خواهد شد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد وام جواز کسب کلیک نمایید.
سامانه ایران اصناف iranianasnaf.ir، با هدف نظارت بر سازمان های صنفی کشور، راه اندازی شده است. این سامانه، در زمینه امور صنفی و مواردی نظیر ثبت نام پروانه کسب، تمدید پروانه کسب، اصلاح مشخصات صاحب پروانه یا تغییر صاحب پروانه و مواردی از این قبیل، اقدام به ارایه خدمات اینترنتی می نماید. متقاضیان تمدید پروانه کسب، باید از طریق سایت تمدید پروانه کسب؛ سامانه ایران اصناف، اقدام نمایند و با طی کردن نحوه و مراحل آن، پس از ارایه مدارک لازم، از قبیل اصل پروانه کسب قبلی، دو قطعه عکس، تاییدیه پستی و سایر مدارک، اقدام به تمدید پروانه کسب خود نمایند.
در قسمت قبل، در خصوص سایت تمدید پروانه کسب، به آدرس iranianasnaf.ir، توضیح دادیم و گفتیم متقاضیان، می توانند با مراجعه به این سایت و ارایه مدارک لازم، اقدام به تمدید اینترنتی پروانه کسب خود نمایند. این سامانه، همچون سایر سامانه ها، نظیر سامانه جامع ثبت شرکت ها و سامانه مالیات بر ارزش افزوده، جهت تسهیل ارایه خدمات به متقاضیان، راه اندازی شده است. نحوه تمدید پروانه کسب در این سایت، مطابق مراحل زیر می باشد:
در ابتدا، عبارت سامانه ایران اصناف یا آدرس iranianasnaf.ir را در مرورگر دستگاه خود جست و جو نمایید و بر روی لینکی که آدرس آن iranianasnaf.ir هست، کلیک کنید.
سپس، از قسمت پروانه کسب، در سایت تمدید پروانه کسب، گزینه درخواست تمدید پروانه کسب را انتخاب کنید. شایان ذکر است، در صورتی که از شناسه صنفی، برخوردار نیستید و پروانه شما، قدیمی است، باید، با مراجعه به اداره اصناف و تحویل مدارک، نسبت به دریافت شناسه صنفی، اقدام کنید.
در این مرحله، شما با پیغامی رو برو می شوید که از شما خواسته می شود در ابتدا، در سامانه پیشخوان مجوز ها به آدرس g4b.ir، درخواست خود مبنی بر صدور، تمدید، تغییر رسته، نشانی یا مالکیت را ثبت کنید.
پس از ثبت درخواست تمدید پروانه کسب، در سامانه پیشخوان مجوز ها، مجددا به سایت تمدید پروانه کسب به آدرس iranianasnaf.ir، بازگشته و با انتخاب گزینه تکمیل درخواست سامانه پیشخوان مجوزها، اقدام به ثبت درخواست تمدید پروانه کسب خود نمایید.
در این قسمت، شماره درخواست خود را که زمان ثبت درخواست در سامانه پیشخوان مجوز ها به آدرس g4b.ir، به شما داده شده است را به همراه کد ملی یا شماره پاسپورت، در کادر مربوطه وارد نمایید.
پس از ورود به سامانه، اطلاعات مربوط به نوع پروانه کسب، رسته شغلی، اطلاعات صنفی و اطلاعات مربوط به مباشر را وارد کرده و با تایید آیین نامه عمومی پروانه کسب و رسته شغلی، اقدام به ثبت نهایی درخواست خود نمایید تا به شما یک کد رهگیری، جهت پیگیری های بعدی داده شود.
در قسمت های قبل، در خصوص سایت تمدید پروانه کسب و نحوه و مراحل تمدید پروانه کسب در این سایت، توضیح دادیم. در این قسمت، قصد داریم تا در خصوص مدارک لازم، جهت تمدید پروانه کسب، نکاتی را ارایه دهیم. همانند هر امر دیگری، نظیر ثبت اینترنتی درخواست کد فراگیر، صدور پروانه ثبت و سایر موارد که مدارک لازم خود را دارند، تمدید پروانه کسب نیز، نیازمند ارایه مدارک خاصی می باشد. مدارک لازم برای تمدید پروانه کسب، عبارتند از:
اصل پروانه کسب قبلی: در صورت مفقودی، ارایه تعهد محضری اعلام مفقودی پروانه و پذیرش آثار ناشی از آن
گواهی اداره امور مالیاتی ذی ربط، مبنی بر پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیاتی قطعی شده که جهت استعلام اینترنتی آن، می توان به سایت استعلام بدهی مالیاتی، به آدرس my.tax.gov.ir، مراجعه نمود.
در صورت ایجاد هرگونه تغییرات در شرکت، اصل و کپی آگهی روزنامه رسمی
دو قطعه عکس
تاییدیه کد پستی
شماره تلفن همراه به نام صاحب پرونده
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص تمدید پروانه کسب در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون تمدید پروانه کسب پاسخ دهند.
برای مشاوره تمدید پروانه کسب
برای مشاوره تمدید پروانه کسب
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©
تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از : ۸ صبح الی ۱ شب