دینا / حقوقی / سایر موضوعات حقوقی / پرداخت نکردن افت قیمت ماشین

پرداخت نکردن افت قیمت ماشین

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

پرداخت نکردن افت قیمت ماشین، در صورت تعلق افت قیمت به ماشین، امکان پذیر نمی باشد و در صورت بدهکار شدن فرد، به موجب رای دادگاه و عدم پرداخت به موقع آن، محکوم، با خطر جلب یا توقیف اموال، روبرو خواهد بود. با توجه به افزایش شدید قیمت خودرو در سال های اخیر، تعیین تعلق یا عدم تعلق افت قیمت، صرفا با نظر کار شناس دادگاه بوده و پس از آن، در صورت عدم تعلق افت قیمت، می توانیم افت قیمت خودرو را ندهیم.

 

امروزه، با توجه به استفاده از وسیله نقلیه شخصی، خطر بروز تصادفات و به تبع آن، ایجاد خسارت های جانی و مالی، برای افراد، افزایش یافته است. از همین رو، ضروری است تا تمامی افراد، اقدام به بیمه نمودن وسیله نقلیه خود نمایند، و تمامی خودرو ها، از بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه، برخوردار باشند. 

هنگام بروز تصادفات، در صورتی که خودروی شخص مسبب ایجاد خسارت و تصادف، از بیمه برخودار باشد، می تواند اقدام به پرداخت خسارات جانی یا مالی ایجاد شده، از محل بیمه خود نماید. از انواع خسارات ایجاد شده بر ماشین، افت قیمت ماشین می باشد که متاسفانه، اکثر شرکت های بیمه، آن را پرداخت نمی کنند و شخص مقصر، ملزم به پرداخت آن، می باشد. البته، شرایطی وجود دارد، که افراد، صرفا تحت آن شرایط می توانند از پرداخت افت قیمت خودرو امتناع کنند.

از این رو، در این مقاله، به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت که آیا پرداخت نکردن افت قیمت ماشین، امکان پذیر است یا خیر؟، و سپس توضیح خواهیم داد، چگونه افت قیمت خودرو را ندهیم و در این صورت، شرایط و آثار آن، چه خواهد بود. چنانچه پیرامون این موضوع که چگونه افت قیمت خودرو را ندهیم، سوالاتی دارید، با ما همراه باشید.

آیا پرداخت نکردن افت قیمت امکان پذیر است؟

خسارات ناشی از تصادف و یا بر خورد وسایل نقلیه با یکدیگر، شامل خسارات جانی و مالی است که در صورت بیمه بودن خودرو، قابل پرداخت، از محل بیمه می باشد. یکی از انواع خسارات وارده، هنگام تصادف دو یا چند خودرو با یکدیگر، خسارت مربوط به افت قیمت ماشین است که البته، تعلق آن، شرایطی دارد. در صورت وجود آن شرایط، از آنجا که اکثر شرکت های بیمه، این نوع از خسارت را پرداخت نمی کنند، باید توسط شخص مقصر، پرداخت گردد.

در پاسخ به این پرسش که چگونه افت قیمت خودرو را ندهیم و آیا پرداخت نکردن افت قیمت ماشین، امکان پذیر است یا خیر؟، باید گفت: شرایط تعلق افت قیمت به یک خودرو، مقصر بودن فرد منجر به حادثه و نظر کارشناس، در خصوص تعلق افت قیمت به ماشین آسیب دیده، می باشد. در صورت وجود این شرایط و شکایت از راننده مقصر و پیگیری تصادف در شورای حل اختلاف، فرد مقصر، ملزم به پرداخت آن است.

رضایت صاحب ماشین، بر عدم دریافت خسارت افت قیمت، یا عدم تعلق افت قیمت طبق نظر کارشناس، تنها راه پرداخت نکردن افت قیمت ماشین و پاسخ به این پرسش است که چگونه افت قیمت خودرو را ندهیم. در غیر از موارد ذکر شده و در صورت درخواست صاحب خودروی دچار افت قیمت، فرد مقصر، ملزم به پرداخت آن می باشد.

شرایط پرداخت نکردن افت قیمت

در قسمت قبل، به این پرسش، پاسخ دادیم که چگونه افت قیمت خودرو را ندهیم؟ و بررسی کردیم که آیا پرداخت نکردن افت قیمت ماشین، امکان پذیر است یا خیر. همچنین، گفتیم که اکثر شرکت های بیمه، خسارت مربوط به افت قیمت را پوشش، نمی دهند. اکثر شرکت های بیمه، صرفا خود را ملزم به پرداخت خسارت مالی و جانی مستقیم، می داند و افت قیمت را که بر اساس جدول افت قیمت خودرو در تصادف، محاسبه می گردد، جزو خسارات مالی غیر مستقیم لحاظ می کند که خود راننده مقصر، ملزم به پرداخت آن است. 

همانگونه که گفتیم، شرط تعلق افت قیمت، نظر کارشناس دادگاه و مطالبه آن، از سمت راننده خودروی دچار افت قیمت می باشد. با توجه به این موضوع، شرایط پرداخت نکردن افت قیمت ماشین، صرفا، در صورتی است که مطابق نظر کارشناس، به خودروی آسیب دیده، افت قیمت تعلق نگیرد، یا صاحب آن، بر عدم دریافت خسارت، رضایت دهد.

آثار پرداخت نکردن افت قیمت

در قسمت های قبل، توضیح دادیم، چگونه افت قیمت خودرو را ندهیم و بررسی کردیم، شرایط پرداخت نکردن افت قیمت ماشین، چگونه است. در این قسمت، به بررسی آثار پرداخت نکردن افت قیمت ماشین، در صورت مطالبه آن، از سمت راننده خودروی آسیب دیده و داشتن حکم دادگاه، در این خصوص می پردازیم. آثار پرداخت نکردن افت قیمت، توسط فرد مقصر، به شرح زیر می باشد:

توقیف اموال: راننده خودروی دچار افت قیمت، می تواند با مراجعه به اجرای احکام شعبه صادر کننده رای، تقاضای استعلام و سپس، توقیف اموال فرد مقصر را داشته باشد.

صدور حکم جلب: در صورت پرداخت نکردن افت قیمت، پس از صدور اجراییه، خواهان پرونده، می تواند با مراجعه به اجرای احکام، تقاضای صدور حکم جلب خوانده یا همان راننده مقصر را داشته باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص پرداخت نکردن افت قیمت ماشین در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با اریه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون پرداخت نکردن افت قیمت ماشین پاسخ دهند.