سامانه سوت زنی به نشانی sootzan.com، سایتی است که زیر نظر سازمان قوه قضاییه کشور راه اندازی شده است. در پاسخ به پرسش چگونه در این سامانه فساد را گزارش دهیم باید گفت در این سامانه امکان ارسال گزارش فساد به سازمان قوه قضاییه به صورت اینترنتی ایجاد گردیده و امکان ارسال گزارش فساد دولتی به صورت ناشناس فراهم شده است.
برای مشاوره نحوه ارسال گزارش فساد در سامانه سوت زن
برای مشاوره نحوه ارسال گزارش فساد در سامانه سوت زن
در سال های اخیر متاسفانه فساد در میان جامعه بسیار رواج پیدا کرده است و در بین مدیران دولتی، سازمانی و ... وجود دارد. قوه قضاییه برای جلوگیری از فساد ایجاد شده در سازمان های دولتی، عمومی و یا خصوصی اقدام به راه اندازی سامانه ای به نام سامانه سوت زن کرده است.
در این سامانه امکان اعلام فساد در بین سازمان های دولتی، عمومی و خصوصی به صورت غیر حضوری و آنلاین وجود دارد. در حال حاضر تمامی مردم می توانند با اطلاع آدرس این سامانه و نحوه ارسال فساد، گزارش های فساد خود را از طریق این سامانه به قوه قضاییه ارسال نمایند.
از این رو، در ادامه مقاله حاضر، قصد داریم، پس از پاسخ به این پرسش که چگونه فساد را گزارش دهیم؛ به نحوه ورود و ارسال گزارش فساد در سامانه سوت زن sootzan.com بپردازیم. سپس در خصوص مبلغ جایزه و شماره تلفن اعلام فساد در این سایت صحبت خواهیم کرد و پیگیری گزارش فساد ناشناس و قوانین سامانه سوت زن ارائه خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با ما همراه باشید.
برای ورود به سامانه سوت زن کلیک کنید .
کاربران برای ورود به سامانه سوت زن باید به سایت sootzan.com مراجعه کنند.
قوه قضاییه در کشور ایران همواره در تلاش بوده است که با فساد به وجود آمده در کل کشور مبارزه کند؛ اما بعضی از فسادها نه تنها مربوط به مردم کشور ایران نمی باشند، بلکه از سوی مدیران مختلف در سازمان های دولتی و یا خصوصی انجام می شوند. به طوری که بسیاری از مشکلات این جامعه در اثر فسادی است که در بین کارکنان دولت در سازمان های دولتی، عمومی و خصوصی وجود دارد.
با توجه به اهمیت این موضوع و مشکلات و تبعاتی که برای جامعه اسلامی کشور ایران در پی دارد، رییس قوه قضاییه اقدام به راه اندازی سامانه ای به نام سامانه سوت زن کرده است. نام سامانه سوت زن، از یک نام قدیمی منشا گرفته است. در گذشته به افرادی که یک فساد را برای همه مردم و جامعه افشا می کردند، سوت زن گفته می شد. به همین خاطر نام سامانه ای که برای ارسال گزارش های فساد مورد استفاده قرار می گیرد، سوت زن نامیده شده است.
سامانه سوت زن زیر نظر قوه قضاییه کشور ایران فعالیت می کند و افرادی که در این سامانه گزارش های فساد خود را ارسال می کنند، مطمئن باشند که گزارش های آن ها به صورت مستقیم به دست قوه قضاییه کشور ایران خواهد رسید. هدف اصلی راه اندازی سایت سوت زن قوه قضاییه، استفاده از نیروی مردمی برای مبارزه با فساد بوده است. در واقع، قوه قضاییه بر این باور است که خود مردم می توانند نقش بسیار مهمی در مبارزه با فساد، مخصوصا در ارگان ها و سازمان های دولتی و خصوصی داشته باشند. به همین خاطر سامانه ای به نام سامانه سوت زن و با نشانی اینترنتی sootzan.com راه اندازی شده است تا مردم بتوانند گزارش های فساد را از طریق این سامانه و به صورت کاملا محرمانه به قوه قضاییه ارسال کنند. افراد نیز می توانند از سامانه شفافیت قوه قضاییه جهت اعلام اسامی مفسدان اقتصادی اقدام نمایند.
لازم به ذکر است در سامانه سوت زن امکان ارسال گزارش فساد توسط مردم و به صورت آنلاین وجود دارد. در این سامانه می توان به صورت کاملا ناشناس گزارش خود را برای بررسی قوه قضاییه ارسال کرد. از مزیت های این سامانه این است که برای عموم مردم در سراسر کشور قابل استفاده است و هیچ محدودیتی جهت استفاده از این سامانه و ارسال گزارش ها وجود ندارد.
سامانه گزارشگران فساد، بستری امن و محرمانه برای ثبت گزارشهای مربوط به فساد اداری و مالی است. برای ورود به سامانه گزارشگران فساد، کاربران باید به آدرس رسمی سامانه به نشانی sootzan.com مراجعه کرده و با وارد کردن اطلاعات هویتی (مانند کد ملی و شماره همراه) ثبت نام کنند. پس از تایید اطلاعات، کاربران می توانند گزارش های خود را به صورت ناشناس یا با مشخصات کامل ثبت کنند. این سامانه با هدف شفاف سازی و مبارزه با فساد، امکان پیگیری گزارش ها را نیز فراهم می کند.
سامانه سوت زنی با هدف تسهیل در ثبت و پیگیری گزارش ها تخلفات و سواستفاده های اداری طراحی شده است. کاربران با ایجاد حساب کاربری و رعایت ضوابط امنیتی مربوطه می توانند به صورت محرمانه گزارش های خود را ثبت کنند. این سامانه به سازمان های مرتبط امکان می دهد تا در سریع ترین زمان ممکن به بررسی و رسیدگی به موارد گزارش شده بپردازند. ورود به سامانه سوت زنی باعث افزایش شفافیت و پاسخگویی در نهادهای دولتی شده و اعتماد عمومی به عملکرد سازمان های مربوطه را تقویت می کند.
سامانه سوت زن قوه قضاییه، سامانه ای است که با هدف مبارزه با فساد راه اندازی شده است. در واقع، این سامانه برای مردم قابل دسترس است تا مردم بتوانند گزارش های فساد خود را در هر ارگان و سازمان دولتی و عمومی و خصوصی برای قوه قضاییه ارسال کند. پس از ارسال این گزارش ها، قوه قضاییه موظف است که مراحل پیگیری به گزارش فساد را انجام دهد و در صورت صحت موضوع، موضوع فساد را پیگیری نماید.
بنابراین، یکی از خدمات اصلی سامانه سوت زن قوه قضاییه، ارسال گزارش فساد به صورت اینترنتی می باشد. به طور کلی در این سامانه از طریق دو روش می توان مراحل ارسال گزارش فساد را انجام داد. در اولین روش کاربر می بایست که ابتدا به عنوان یک گزارشگر فساد در سایت سوت زن به نشانی sootzan.com ثبت نام کند. در این روش فرد تمامی اطلاعات خود را برای ثبت گزارش فساد در سایت سوت زن ثبت کرده و در صورتی که گزارشی را برای قوه قضاییه ارسال کند، تمامی اطلاعات وی به صورت کامل بر روی گزارش ثبت شده ، وجود خواهد داشت.
روش دیگری که برای ارسال گزارش فساد در سامانه سوت زن وجود دارد، به گونه ای است که دیگر هیچ گونه از اطلاعات هویتی فرد برای ارسال به قوه قضاییه ثبت نمی شود. در این روش گزارش فساد مردم به صورت کاملا ناشناس به سازمان قوه قضاییه کشور ارسال خواهد شد.
بنابراین، در صورتی که کاربر قصد دارد مراحل ارسال گزارش فساد در سامانه سوت زن را انجام دهد، دو راه در پیش دارد. اولین و ساده ترین راه این است که به صورت آنلاین و غیر حضوری گزارش فساد خود را به صورت ناشناس ثبت کند و اما دومین روش این است که گزارش فساد خود را با اطلاعات هویتی خود به سازمان قوه قضاییه کشور ارسال نماید. در ادامه نحوه ارسال گزارش فساد در سامانه سوت زن sootzan.com بیان شده است.
ابتدا کاربر باید در یکی از مرورگرهای خود آدرس سایت سوت زن به نشانی sootzan.com را جستجو کند. پس از جستجوی سایت سوت زن، کاربر به صورت مستقیم به سایت سوت زن قوه قضاییه وارد می شود. در این بخش کاربر برای ارسال گزارش های خود، می تواند بر روی گزینه ارسال گزارش فساد در سامانه سوت زنی قوه قضاییه کلیک کند.
حال یک صفحه جدیدی برای ارسال گزارش ها برای وی باز می شود که می تواند از طریق آن مراحل ارسال گزارش را انجام دهد. در صورتی که کاربر قصد دارد، به صورت ناشناس مراحل ارسال گزارش را انجام دهد، باید بر روی گزینه اول کلیک کند؛ اما در صورتی که قصد دارد به عنوان یک گزارشگر فساد ثبت نام کند، می تواند بر روی گزینه دوم کلیک کند. در ادامه راهنمای ثبت گزارش ناشناس ارائه شده است.
در مرحله بعدی فرد به صفحه ای انتقال پیدا می کند که یک فرم برای ارسال گزارش نمایش داده می شود. کاربر می بایست که تمامی اطلاعات این فرم مانند موضوع گزارش، دستگاه اجرایی که فساد در آن جا اتفاق افتاده است و توضیح خود را در فرم وارد نماید. در صورتی که گزارش دارای سندی می باشد، می توان آن را از طریق گزینه فایل پیوست وارد نمود. در نهایت کاربر باید نوع گزارش خود را مشخص کرده و بر روی گزینه بعدی کلیک کند تا مراحل بعدی ارسال گزارش وی انجام شود.
بسیاری از مردم نیز می توانند از طریق سامانه ارتباطات مردمی دیوان محاسبات کشور نیز گزارش های خود را در مورد تخلفات مالی دستگاه های دولتی به اطلاع دیوان محاسبات کشور جهت جلوگیری و بررسی آنان بر سانند.
برای مشاوره نحوه ارسال گزارش فساد در سامانه سوت زن
برای مشاوره نحوه ارسال گزارش فساد در سامانه سوت زن
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©