افرادی که قصد دریافت بیمه بیکاری را دارند، باید به سامانه جامع روابط کار وارد شوند و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، فرم ثبت نام بیمه بیکاری خود را تکمیل نمایند. فرم ثبت نام بیمه بیکاری باید به صورت الکترونیکی و غیر حضوری در این سامانه تکمیل و ارسال شود.
برای مشاوره فرم ثبت نام بیمه بیکاری و نحوه تکمیل آن
برای مشاوره فرم ثبت نام بیمه بیکاری و نحوه تکمیل آن
افرادی که به دلایل مختلف از محل کار خود اخراج شده اند و در حال حاضر، دارای شرایط دریافت بیمه بیکاری می باشند، می توانند به سایت ثبت نام بیمه بیکاری وارد شوند و فرم ثبت نام بیمه بیکاری را تکمیل نمایند.
لازم به ذکر است که مراحل مربوط به تکمیل فرم بیمه بیکاری به صورت غیر حضوری انجام می شود و افراد نیازی به مراجعه حضوری برای تکمیل و یا دریافت فرم بیمه بیکاری ندارند.در این مقاله قصد داریم شما را با راهنمای نحوه تکمیل برگه و نحوه تکمیل فرم ثبت نام بیمه بیکاری در سایت ثبت نام بیمه بیکاری و نیز این موضوع که آیا مدت زمان دریافت مقرری بیمه بیکاری جزو سوابق بیمه ای محسوب می شود؛ آشنا کنیم.
خوشبختانه، در حال حاضر برای تکمیل فرم ثبت نام بیمه بیکاری نیازی به مراجعه حضوری به سازمان بیمه تامین اجتماعی و یا سازمان های مربوطه نیست و افراد می توانند به صورت غیر حضوری، فرم ثبت نام بیمه بیکاری را دریافت و آن را تکمیل نمایند.
فرم ثبت نام بیمه بیکاری، یک فرم کامل در زمینه ثبت درخواست برای بیمه بیکاری می باشد. لذا افرادی که قصد ثبت نام در بیمه بیکاری را دارند، باید حتما به سایت مربوطه وارد شوند و فرم بیمه بیکاری را به دقت تکمیل نمایند.
در سال های گذشته، برای دریافت و تکمیل فرم ثبت نام بیمه بیکاری، افراد باید به سایت بیمه بیکاری به نشانی bimebikari.mcls.gov.ir مراجعه می کردند و مراحل مربوط به تکمیل این فرم را در این سایت انجام می دادند؛ اما در حال حاضر این سامانه غیر فعال شده است و جای خود را به سامانه جامع روابط کار به نشانی prkar.mcls.gov.ir داده است.
لذا تمامی افرادی که قصد دریافت فرم ثبت نام بیمه بیکاری و تکمیل آن را دارند، باید به سایت جامع روابط کار به نشانی prkar.mcls.gov.ir مراجعه نمایند و مراحل مربوط به ثبت نام بیمه بیکاری را در این سایت انجام دهند.
لازم به ذکر است که فرم ثبت نام بیمه بیکاری، یک فرم الکترونیکی است که باید در سامانه جامع روابط کار به صورت اینترنتی تکمیل شود و امکان دریافت آن به صورت فایل وجود ندارد. برای ورود به سایت ثبت نام بیمه بیکاری می توانید، طبق مراحل زیر پیش بروید.
ابتدا در یکی از مرورگرهای خود عبارت سامانه جامع روابط کار را تایپ و آن را جستجو کنید. سپس، بر روی اولین سایتی که گوگل با نام سامانه جامع روابط کار و آدرس prkar.mcls.gov.ir جستجو کرده است، کلیک کنید تا به سایت وارد شوید و یا می توانید نشانی سایت را در قسمت جستجو وارد کنید.
پس از ورود به سایت، شما باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.
در صورتی که قبلا در این سامانه ثبت نام نکرده اید و حساب کاربری ندارید، بر روی گزینه ایجاد حساب کاربری کلیک کنید.
برای تکمیل فرم ثبت نام بیمه بیکاری، باید به سایت جامع روابط کار به نشانی prkar.mcls.gov.ir وارد شوید و مراحل مربوط به تکمیل بیمه بیکاری را از طریق این سایت انجام دهید. نحوه تکمیل فرم ثبت نام بیمه بیکاری به شرح زیر می باشد.
پس از ورود به سایت بیمه بیکاری و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور، از منوی بالای سایت جامع روابط کار بر روی گزینه پنجره خدمات کلیک کنید. حال بر روی گزینه اداره کل حمایت از مشاغل و بیکاری کلیک نمایید تا گزینه مربوط به ثبت درخواست بیمه بیکاری برای شما نشان داده شود. بر روی گزینه ثبت درخواست بیمه بیکاری کلیک کنید تا به قسمت فرم ثبت نام بیمه بیکاری وارد شوید.
در مرحله بعدی، از شما درخواست می شود که اطلاعات حساب کاربری خود را به روز رسانی کنید. برای این کار حتما اطلاعات نوشته شده را به دقت مطالعه کنید و در صورتی که قصد تغییر و یا ویرایش آن ها را دارید، این کار را انجام دهید و در نهایت بر روی گزینه ارسال کلیک کنید.
در مرحله بعدی، به فرم ثبت نام بیمه بیکاری هدایت می شوید که باید به دقت این فرم را تکمیل نمایید. در اولین مرحله، می بایست علت بیکاری خود را از بین گزینه های موجود انتخاب کنید.
پس از تکمیل علت بیکاری، در زیر این فرم، می بایست که مدارک خواسته شده را در سامانه آپلود کنید. دقت داشته باشید که بارگذاری گواهی مهارتی، اجباری نیست و در صورتی که این گواهی را دارید، می توانید آن را آپلود کنید.
در مرحله بعدی، لازم است که افراد اطلاعات کارگاهی که از آن جا بیکار شده است را به دقت وارد نماید. لازم به ذکر است که این اطلاعات توسط سازمان تامین اجتماعی بررسی می شود و صحت آن بسیار مهم است.
حال، به قسمت مربوط به اطلاعات بانکی وارد می شود که باید شماره حساب بیمه بیکاری و شماره شبا بانک خود را وارد کنید. دقت داشته باشید که شماره حساب باید مطابق با شماره ملی فرد باشد.
قسمت مربوط به استعلام اطلاعات مربوط به افرادی است که شکایت خود را به صورت سیستمی ثبت کرده اند و دارای شماره دادنامه می باشند. در صورتی که شماره دادنامه ندارید، بر روی گزینه «خیر» کلیک کنید.
در نهایت نیز شرایط بیکاری که شامل تاریخ شروع بیکاری می باشد را به دقت وارد کنید و پس از چک کردن نهایی اطلاعات وارد شده، بر روی گزینه ارسال کلیک کنید تا فرم ثبت نام بیمه بیکاری شما به سازمان تامین اجتماعی ارسال و در کمترین زمان بررسی شود.
فرم ثبت نام بیمه بیکاری، یک فرم الکترونیکی است که توسط فرد بیمه کننده تکمیل می شود. در هنگام تکمیل فرم بیمه بیکاری، افراد باید به یک سری نکات مهم دقت داشته باشند تا با مشکلی مواجه نشوند. این نکات به شرح زیر می باشد.
تنها اطلاعاتی نیاز به وارد شدن و تکمیل شدن دارند که در کنار آن ها ستاره وجود داشته باشد، در غیر این صورت نیازی به تکمیل آن ها در فرم بیمه بیکاری نمی باشد.
در اطلاعات بانکی وارد شده در فرم ثبت نام بیمه بیکاری دقت کنید. اطلاعات بانکی باید حتما متعلق به فرد بیمه شده باشد در غیر این صورت، مبلغ بیمه بیکاری به شماره حساب مذکور واریز نخواهد شد.
شماره حساب بانک مجاز برای ثبت نام بیمه بیکاری باید مربوط به یکی از بانک مجاز شامل بانک ملت، بانک تجارت، بانک ملی، بانک رفاه، بانک صادرات و بانک سپه باشد.
در قسمت تعداد افراد تحت تکفل، لازم است که فرد بیمه شده تعداد افرادی که تحت تکفل وی می باشند و همچنین، جز بیمه شدگان تامین اجتماعی هستند را وارد نماید.
کارگران مناطق آزاد، باید در هنگام تکمیل فرم گزینه مربوط به کارگر مناطق آزاد هستم را انتخاب نمایند و سایر کارگران نیز باید گزینه مربوط به کارگر مناطق آزاد نیستم را انتخاب نمایند.
منطقه شهرداری در قسمت مربوط به اطلاعات کارگاه برای افرادی که شهرستان های آن ها دارای تعدد اداره کار نمی باشد، باید عدد 1 انتخاب شود.
در قسمت های پیشین مقاله، جزئیات فرم ثبت نام بیمه بیکاری ارائه گردید و توضیح داده شد که نحوه دریافت فرم ثبت نام بیمه بیکاری و مراحل تکمیل آن به چه صورت می باشد. متقاضیان به منظور تکمیل و دریافت این فرم، می بایست به سایت prkar.mcls.gov.ir مراجعه نمایند.
یکی از سوالات پرتکراری که در خصوص بیمه بیکاری برای متقاضیان مطرح می شود، این است که آیا مدت زمان دریافت مقرری بیمه بیکاری جزو سوابق بیمه ای محسوب می شود و یا خیر؟ و آیا این افراد، می توانند در زمان مقرری بیمه بیکاری از مقررات و حمایت های این قانون بهره مند شوند؟
در پاسخ به پرسش فوق می بایست بیان نمود که در صورتی که فرد بیمه شده به علت تغییرات ساختار اقتصادی کارگاه و به تشخیص وزارتخانه ذیربط و تایید شورای عالی کار، بیکار موقت شناخته شود، می تواند از مقررات این قانون استفاده کند. همچنین، بیمه شدگانی که به علت حوادث غیرمترقبه مانند سیل، زلزله، جنگ، آتش سوزی و... بیکار می شوند و کارگران فصلی در صورتی که در فصل کار اخراج شده و بیکاری آن ها غیرارادی تشخیص داده شود، مشمول همین حکم شده و می توانند از حمایت های این قانون استفاده نمایند و جزو سوابق بیمه ای آن ها محسوب می شود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فرم ثبت نام بیمه بیکاری در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون فرم بیمه بیکاری و نحوه تکمیل آن پاسخ دهند.
برای مشاوره فرم ثبت نام بیمه بیکاری و نحوه تکمیل آن
برای مشاوره فرم ثبت نام بیمه بیکاری و نحوه تکمیل آن
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©