با توجه به اینکه در حال حاضر بیشترین سرمایه گذاری و معاملات ارز های دیجیتالی در صرافی های آنلاین صورت می گیرد، در این بازار مالی امکان کلاهبرداری ارز های دیجیتال از حساب های سرمایه گذاران بسیار می باشد. از این رو راه های کلاهبرداری زیادی با پیشرفت این فناوری به وجود آمده اند که با آشنایی با راه های کلاهبرداری ارز های دیجیتال کاربران با خیالی آسوده می توانند در بازار ارز دیجیتال فعالیت کنند.
برای مشاوره راه های کلاهبرداری در ارز های دیجیتال
برای مشاوره راه های کلاهبرداری در ارز های دیجیتال
ارز دیجیتال، پدیده ی نوظهوری که امروزه بسیاری از سرمایه گذاری ها و مبادلات تجاری بین المللی را به خود جذب کرده است. افزایش اقبال عمومی به خرید و فروش ارز های دیجیتال هر چند باعث رونق این بازار سودمند شده است اما تامین امنیت سرمایه کاربران را با چالش بسیاری مواجه کرده.
آشنایی سرمایه گذاران این بازار بزرگ با ترفند های کلاهبرداری صرافی های آنلاین ارز دیجیتال می تواند گام موثری در حفظ سرمایه ی آن ها در بازار ارز های دیجیتالی به شمار رود. کاربران صرافی های آنلاین ارز های دیجیتالی می بایست پیش از فعالیت در بازار ارز های دیجیتال با راه های کلاهبرداری در ارز های دیجیتال آشنا شوند تا زمان معاملات با خیالی آسوده در این بازار بزرگ سرمایه کنند.
در این مطلب در رابطه با راه های مختلف کلاهبرداری در ارز های دیجیتال برای آگاهی هرچه بیشتر سرمایه گذاران در بازار ارز های دیجیتالی پرداخته ایم.
>
ارز های دیجیتال پدیده ی نو در روزگار کنونی شده است. دستاوردی که امروزه تبدیل به یکی از مولفه های مهم سرمایه گذاری و کسب در آمد و به ویژه ابزاری سودمند برای انجام مبادلات تجاری بین المللی شده است. سود آوری سرشار از ارز دیجیتال باعث شده اخیرا افراد بسیاری علاقمند به ورود و فعالیت در این حوزه باشند اما این حجم از استقبال به ویژه از سوی افراد مبتدی و نا آگاه باعث شده تامین امنیت و حفظ سرمایه در این بازار تبدیل به چالشی جدی شود. با توجه به ظهور روش های پیچیده ی کلاهبرداری در این حوزه ،آگاهی بخشی در زمینه ی ترفندها و راه های کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال می تواند راهگشا باشد.
امروزه بسیاری افراد و حتی صرافی های ارز دیجیتال با ایده هایی کلاهبردارانه که به طرح پانزی مشهور است با وعده سودهای بسیار هنگفت و وسوسه انگیز اقدام به جذب سرمایه افراد مبتدی می نمایند.در این ترفند کلاهبردارانه فرد کلاهبردار عموما طعمه های خود را از میان افرادی که آگاهی چندانی از بازار سرمایه و ارزهای دیجیتال ندارند انتخاب کرده و به آن ها وعده می دهد که چنانچه سرمایه های خود را در اختیار او قرار دهند می تواند با آن ها ارز دیجیتال خرید و فروش نموده و سود تضمین شده ی قابل توجهی به این افراد بپردازد.
اما در حقیقت هیچ گونه فعالیت اقتصادی در میان نیست. این افراد تنها با تبلیغات فریبنده اقدام به جلب اعتماد و جذب سرمایه ی افراد نا آگاه نموده و برای اعتماد سازی تا مدتی هم با استفاده از پول افراد جدید به سرمایه گذاران قدیمی تر سود پرداخت می کند و این باعث ترغیب بیشتر افراد به این سرمایه گذاری می شود اما سرانجام وقتی سرمایه گذار جدیدی یافت نشد یا حجم سرمایه به حد قابل توجهی رسید کلاهبردار که می تواند شخص یا حتی یکی از صرافی های ارز دیجیتال کلاهبردار باشد سرمایه ها را به یغما برده و فرار می کند .
متاسفانه به دلیل نو ظهور بودن بازار ارز های دیجیتالی و خاصیت ناشناس ماندن طراحان کلاهبرداری در فضای مجازی هیچ رد و نشانی از کلاهبردار یا کلاهبرداران یافت نمی شود. و این فرصت نابی برای کلاهبرداری صرافی های آنلاین ارز دیجیتال محسوب می شود.
استخراج ارزهای دیجیتال معمولا بسیار هزینه بر بوده و تجهیزات ویژه ای می طلبد و همین امر این موضوع را تبدیل به راهی برای کلاهبرداری صرافی های آنلاین ارز دیجیتال نموده است. تبلیغات گسترده ای با عناوین کسب درآمد عالی با استخراج ارز، اجاره دستگاه استخراج بیت کوین در فضای مجازی وجود دارد.
معمولا همه چیز از یک سوال ساده آغاز می شود آیا در مورد استخراج ارز چیزی می دانید ؟ فارغ از پاسخ کاربر به وی وعده داده می شود که با استخراج ارز می تواند به راحتی و در مدت کوتاه سودی سرشار کسب کند حتی ابزاری برای سنجش سود احتمالی در اختیار وی می گذارند و بسیاری افراد نا آگاه وقتی می بینند در مدت کوتاه ممکن است سودی این چنین عالی کسب کنند فریفته شده و به هوای استخراج ارز یا سرمایه گذاری در پروژه تامین دستگاه استخراج ارز و یا دریافت ربات تلگرامی دریافت ارز اقدام به سرمایه گذاری می کنند اما این روش نیز در واقع یک طرح پانزی است که نهایتا منجر به برباد رفتن سرمایه افراد بسیار و فرار کلاهبرداران می شود.
بنابر این هرگز فریفته ی عناوین جذاب تبلیغاتی نشوید. حتی به ذکر نام این وب سایت ها در سایت های معتبر دلیل بر وجاهت آن ها نیست. اگر قصد فعالیت در این حوزه را دارید ابتدا تمام جوانب امر را سنجیده و به خصوص از وجود و صحت فارم (مزرعه) استخراج اطمینان کامل حاصل کرده و با آگاهی کامل پا در عرصه ی سرمایه گذاری ارز های دیجیتال بگذارید تا در دام کلاهبرداری صرافی های آنلاین ارز دیجیتال نیفتید.
حضور در بازار مالی نیازمند کیف پولی دیجیتالی برای ذخیره ی ارز است که همین نیاز نیز در بسیاری موارد تبدیل به وسیله ای برای کلاهبرداری صرافی های آنلاین ارز دیجیتال می شود. کلاهبرداران در این ترفند در پوشش یک صرافی دیجیتال ظاهر شده و با ایجاد درگاه، سایت و حتی کیف پول جعلی و سو استفاده از بی دقتی و نا آگاهی متقاضیان اقدام به کلاهبرداری و سرقت ارزهای دیجیتال و حتی پول نقد می نمایند.
صرافی های ارز دیجیتال کلاهبردار معمولا راه های گوناگونی برای سود جویی و کسب درآمد در پیش می گیرند. اما شایع ترین شیوه ی کلاهبرداری صرافی های آنلاین ارز دیجیتال سو استفاده از نام سایت ها و کیف پول های معتبر و اقدام به جعل کیف پول و درگاه واریز ارز است.
جعل معمولا به این شکل رخ می دهد که صرافی متقلب اقدام به طراحی سایت یا درگاه مشابه نمونه ی معتبر نموده و کاربران را که عموما دقت یا آگاهی کافی از ظرایف ندارند دچار اشتباه نموده و باعث می شوند کاربر دارایی خود را به این کیف یا درگاه تقلبی واریز نموده و پس از آن هرگز به دارایی خود دسترسی نداشته باشند.
نکته ی قابل تامل و تاسف برانگیز این است که در ایران به دلیل وجود شرایط تحریم اگر درگاه یا سایتی با تقلب از سایت معتبری ایجاد شده باشد کاربران در هنگام جستجو قادر به مشاهده ی نرم افزار و سایت اصلی نبوده و بی خبر از همه جا با نرم افزار تقلبی رو به رو شده و مورد سرقت قرار می گیرند.
حملات فیشینگ در واقع با سو استفاده از ضعف های امنیتی یک سایت صورت می گیرد و اجرای آن به این شکل است که ایمیل یا پیامی با مضامین مهم از سوی فرد کلاهبردار به قربانی ارسال می شود که او را وادار می کند اطلاعات بسیار مهم از جمله رمز عبور، رمز دوم کارت بانکی و اطلاعاتی از این قبیل را در وب سایتی جعلی وارد کند به این خیال که مشغول تکمیل اطلاعات خود در سایتی مهم و آشنا است. در واقع فیشینگ نوعی عملیات مهندسی اجتماعی روانی است که با استفاده از غفلت و ساده انگاری و اشتباهات سهوی افراد دارایی آن ها را به سرقت می برد.
عرصه ی ارز دیجیتال از فضا هایی است که فیشرها بسیار به آن علاقمندند و یکی از ترفند های رایج کلاهبرداری صرافی های آنلاین ارز دیجیتال این است که با جعل کیف پول و یا وب سایت خاصی کاربران را می فریبد به خیال اینکه مشغول انجام عملیات مالی برای دریافت خدمات معمولی و معتبر هستند اطلاعات کلیدی خود را در محل دلخواه کلاهبرداران وارد نموده و به سادگی مورد سرقت قرار می گیرند. اولین و مهمترین اصل در حفاظت از سرمایه در بازار های مالی دیجیتال احتیاط و دقت کامل و پرهیز از سهل انگاری است.
یکی دیگر از ترفندهای کلاهبرداری آنلاین ارز دیجیتال که متاسفانه بسیار هم رایج است این است که افراد خود را یکی از اعضای تیم پشتیبانی خرید و فروش ارز آنلاین صرافی خاصی معرفی کرده و از شما درخواست ارائه اطلاعات خصوصی مانند رمز و اطلاعات کیف پولتان را می نمایند. با دریافت اطلاعات مهم افراد بی تجربه به ویژه اطلاعات کلید خصوصی و کیف پول فرد اقدام به کلاهبرداری و سرقت می نمایند.
افراد معمولا با ادعای رفع مشکلی که در سیستم ارز دیجیتال شما به وجود آمده از شما درخواست اطلاعات می کنند. اما هرگز فراموش نکنید کارمندان و تیم پشتیبانی خرید آنلاین ارز به ویژه در رده های بالا به هیچ عنوان مستقیم و به این بهانه ها با کاربران تماس نمی گیرند و برای حل مشکلات نرم افزاری نیازی به اطلاعات خصوصی کاربران نیست.
رمز ارز ها در بازار ارز دیجیتال همان پول در دنیای حقیقی اند. بخاطر بسپارید هرگز کسی پول رایگان در اختیار کسی قرار نمی دهد. پس اگر با این ادعا مواجه شدید که با خرید و یا واریز مبلغ مشخصی ارز دیجیتال، ارز رایگان برای شما ارسال یا واریز خواهد شد مطمئن باشید که با یک دام کلاهبرداری صرافی های آنلاین ارز دیجیتال مواجه شده اید. هر چند وعده ی ارسال ارز رایگان بسیار پیش پا افتاده به نظر می رسد اما با همین ترفند به ظاهر ساده افراد بسیاری وسوسه شده و دارایی خود را باخته اند.
معمولا در این روش کلاهبرداران با سو استفاده از نام و نشان افراد معروف حوزه ی ارز دیجیتال اقدام به ایجاد صفحات مجازی نموده و با رصد اوضاع دقیقا ذیل پست های پر بازدید ادعا می کنند که درصورت واریز میزان مشخصی از دارایی خودتان دو برابر آن را به رایگان به شما اهدا می کنند. این روش تا کنون دارایی افراد بسیاری را به یغما برده است.مراقب وسوسه های این چنینی باشید.
همواره به یاد داشته باشید استخراج ارز نیازمند تجهیزات سخت افزاری خاص و هزینه بری است که دسترسی به آن به این سادگی ها ممکن نیست بنابراین ادعای استخراج ارزهای دیجیتال با کامپیوتر های خانگی و گوشی های موبایل یک وعده ی واهی است. تنها دامی برای به سرانجام رساندن نقشه ای است که منجر به کلاهبرداری صرافی های آنلاین ارز دیجیتال می شود.
توجه داشته باشید که بسیاری کمپانی های معتبر مانند اپل به دلیل اینکه استخراج ارز را تهدید جدی برای سرقت اطلاعات شخصی افراد می داند این امکان را از گوشی های تولیدی خود حذف کرده اند.
رایانه ی شخصی شما باید مجهز به امکانات سخت افزاری و نرم افزاری ویژه باشد تا شاید بتوانید به استخراج ارز بپردازید اما در مجموع با توجه به هزینه ی برق مصرفی، نوسانات بازار و امکانات مورد نیاز استخراج ارز های دیجیتال با کامپیوتر های خانگی و گوشی های موبایل این وعده توهمی بیش نیست.
توکن ها نوعی ارز دیجیتال هستند که فاقد بلاک چین مستقل بوده و برای کاربردهای خاصی طراحی و عرضه می شوند مثلا اگر پروژه ای با هدف پرداخت هزینه ی بلیط اتوبوس با توکن طراح شود با توکن ایجاد شده نمی توان بلیط سینما یا خرید دیگری انجام داد معمولا ترفند کلاهبرداری به این ترتیب است که کلاهبردار با ادعای اینکه توکن عرضه شده توسط او در آینده بسیار کاربردی و ارزشمند خواهد بود و سودی بسیار بالا نصیب کاربران خواهد شد اقدام به فروش توکن می کند.
در حالیکه تحقیقات ثابت کرده بیش از 80 درصد توکن های موجود فاقد کاربرد و در واقع بی ارزشند و هر توکن تا زمانی که بستری مناسب و پروژه ای خاص برای تبدیل به ارز دیجیتال نداشته باشد فاقد ارزش بوده و فقط راهی برای دستبرد به دارایی شماست.
برخی کلاهبرداران بطور ناگهانی میزان زیادی ارز کم ارزش را خریده و با تبلیغات و هیاهوی گسترده موجب افزایش تقاضا برای آن ارز و افزایش شدید قیمت آن می شوند. با هجوم افراد مبتدی که فریب این افزایش قیمت را خورده و متقاضی خرید آن شده اند قیمت ناگهان افزایش یافته و پامپ رخ می دهد در این مواقع سرمایه داران اصلی که میزان زیادی از این ارزهای دیجیتال را در اختیار دارند اقدام به فروش ارز خود نموده و باعث سقوط ناگهانی قیمت آن ارز خاص شده و دامپ رخ می دهد در این مسیر بسیاری افراد مبتدی شدیدا متضرر می شوند البته پامپ دامپ اغلب در ارز های کم ارزش رخ می دهد نه ارز های معتبر.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد راه های کلاهبرداری ارز دیجیتال در کانال تلگرام سرمایه گذاری عضو شوید، همچنین کارشناسان مرکز مشاوره سرمایه گذاری دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون راه های کلاهبرداری ارز دیجیتال پاسخ دهند.
برای مشاوره راه های کلاهبرداری در ارز های دیجیتال
برای مشاوره راه های کلاهبرداری در ارز های دیجیتال
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©
تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از : ۸ صبح الی ۱ شب