دینا / سرمایه گذاری / ارزهای دیجیتال / راه های کلاهبرداری بروکرها در فارکس

راه های کلاهبرداری بروکرها در فارکس

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

باتوجه به اینکه در حال حاضر بیشتر معاملات ارز های دیجیتالی در صرافی های آنلاین ارز های دیجیتال صورت می گیرد، در بازار فارکس که یکی از مشهورترین این بستر های آنلاین در میان فعالان بازار ارز دیجیتال است که امکان کلاهبرداری برورکر ها از حساب های آن بسیار می باشد. از این رو روش های کلاهبرداری زیادی با پیشرفت این فناوری به وجود آمده اند که راه های جلوگیری از این کلاهبرداران برای سرمایه گذاران در بازار فارکس نیز وجود دارد.

 

 با پیشرفت روز افزون فناوری، دنیای معاملات و مبادلات تجاری دستخوش تحولات چشمگیری شده است. امروزه بخش گسترده ای از مبادلات در دنیای مجازی و با ارز دیجیتال انجام می شود بنابر این بروکرها یا به بیان بهتر کارگزاران داد و ستد و خرید و فروش دیجیتالی نقش مهمی در بازار ارز دیجیتال دارند و از طرفی محافظت از سرمایه نیز مستلزم انتخاب بروکری است که سیستم های نظارتی قوی و تمام مجوزهای لازم از نهادهای مالی قابل اعتماد را داشته باشد.

هرچند انتخاب بروکر های رگوله شده و لحاظ نمودن نهایت احتیاط و دقت قبل از انجام هر اقدامی در این حوزه در حفاظت از سرمایه بسیار موثر است اما با توجه به بروز ترفندهای پیچیده ی کلاهبرداری در این فضا آگاهی از ترفندهای کلاهبرداری در فارکس و راهکارهای پیشگیری از آن می تواند گام مهمی در محافظت از دارایی و سرمایه ی شما باشد. 

 

برای عضویت در بزرگ ترین صرافی ارزهای دیجیتال ایران کلیک کنید.
برای عضویت در صرافی ارز دیجیتال خارجی معتبر برای ایران کلیک کنید.

 

بروکر کلاهبردار فارکس با سایت به ظاهر مناسب

طبیعتا اولین و مهمترین دروازه ی ورود به دنیای بروکرها سایت آن ها است. بنابراین توجه به ظاهر و جزئیات سایت بروکری که انتخاب کرده اید بسیار مهم است. همواره به یاد داشته باشید بروکرهای معتبر برای ماندگاری پا به این میدان گذاشته اند و نهایت تلاش و سرمایه خود را به کار می گیرند که با طراحی و ایجاد سایتی اصولی، جذاب و کاربردی همواره بهترین پاسخگویی را داشته باشند. 

در حالی که بسیار دیده شده بروکر های کلاهبردار در فارکس هزینه ی چندانی صرف طراحی و پیاده سازی سایت نکرده و عموما پنل های کاربری لبریز از عیب و ایرادی دارند. علاوه بر عیب و ایرادهای فراوانی که در ظاهر سایت های بروکرهای کلاهبردار وجود دارد باید به این نکته هم توجه داشت که برخی از بروکرهای کلاهبردار در فارکس اقدام به طراحی سایت هایی کاملا مشابه سایت بروکرهای معتبر نموده با سوء استفاده از اعتمادی که کاربران به سایت بروکرهای معتبر دارند با تقلب و طراحی سایت با مشخصات کاملا مشابه آن ها بسیاری کاربران را گمراه نموده و اقدام به کلاهبرداری در فارکس می نمایند.

بنابراین قبل از هرگونه اقدامی حتما به جزئیات سایت، ایرادهای احتمالی و یا تشابهات گمراه کننده توجه کنید. دقت و هوشیاری و آگاهی مهمترین عناصر محافظت از سرمایه در این عرصه است چرا که با توجه به وجود شرایط تحریم بسیاری از رگولاتور ها از معاملات کاربران ایرانی حمایت نمی کنند. 

 

 

برای عضویت در بزرگ ترین صرافی ارزهای دیجیتال ایران کلیک کنید.

 

 

بروکر رگوله فارکس

 برای توضیح بروکر رگوله ابتدا تشریح مفهوم رگوله ضروری است . در تمام دنیا نهادها و سازمان هایی برای نظارت بر عملکرد بازارهای مالی پیش بینی شده اند که با وضع قوانین و مقررات ویژه ای در زمینه ی نحوه ی عملکرد و چگونگی معاملات بروکرها بر روال معاملات و سلامت قانونی داد و ستدها و سلامت مالی بروکرها نظارت کرده و با این کار بالاترین میزان امنیت را برای سرمایه کاربران ایجاد می کنند در اصطلاح به این نهادهای نظارتی و قانونگذار رگولاتوری اطلاق می شود. به بروکری که دست کم مجوز قانونی از یکی از این سازمان ها و نهادها داشته باشد بروکر رگوله شده ی آن سازمان می گویند . برای درک بهتر مثلا بروکر هات فارکس رگوله ی شده سازمان اف سی اِی انگلیس است.

از معتبر ترین رگولاتورهای دنیا می توان به کمیسیونهای NFA و CFTC آمریکا مراجع هدایت و نظارت مالی FCA و PRA انگلیس، کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه گذاری استرالیا ASIC اشاره کرد. البته ناگفته نماند که رگولاتورهای معتبری در جای جای دنیا وجود دارد از جمله در آلمان، روسیه، سوئیس، بلیز، آفریقای جنوبی، جزایر مارشال، فرانسه و ترکیه، قبرس و مناطق و کشورها ی دیگر.

هر چند اطمینان از رگوله بودن مهم ترین ابزار برای اعتبار سنجی بروکرها و جلوگیری از کلاهبرداری در فارکس به شمار می رود اما متاسفانه به دلیل وجود تحریم های گوناگون علیه ایران اغلب رگولاتورهای معتبر حمایت چندانی از کاربران ایرانی نمی کنند. اما کمترین فایده ی استفاده از بروکر رگوله اطمینان خاطر از امنیت سرمایه و نیفتادن در دام کلاهبرداری بروکر ها در فارکس است.

اعتبار سنجی بروکر و اطمینان حاصل کردن از اینکه بروکر انتخابی دست کم تحت نظارت یک رگولاتور معتبر دنیا باشد چندان کار دشواری نیست. فقط کافی است مدارک و مستندات نمایانگر رگوله بودن بروکر را از واحد پشتیبانی بروکر درخواست کنید. با دریافت و مشاهده ی این مستندات می توانید اطمینان حاصل کنید که بروکر انتخابی شما در کنار ویژگی های ضروری و استاندارد در ارائه خدماتی مانند اعلام قیمت و روال خرید و فروش نیز مرتکب تخلف و کلاهبرداری نخواهد شد.

 

 

برای عضویت در بزرگ ترین صرافی ارزهای دیجیتال ایران کلیک کنید.
برای عضویت در صرافی ارز دیجیتال خارجی معتبر برای ایران کلیک کنید.

 

سابقه فعالیت با زمان کم بروکر در بازار فارکس

 اصولا بروکرها ساز و کار مشخص و ساده ای دارند. به طور خلاصه یک بروکر در بازار فارکس ملزم به ارائه قیمت و نرخ های انواع ارز های دیجیتال موجود در بازار و دریافت دستورات مالی کاربران است و بر اساس درخواست های آنلاین یا تلفنی کاربران و با استفاده از سرمایه ای که آنها به امانت در اختیار بروکر قرار داده اند اقدام به خرید و فروش ارز های دیجیتال می نماید.

اما انجام این روند به ظاهر ساده مستلزم تجربه ی کافی در بازار سرمایه است. هر چند لزوما تازه کار بودن بروکر دلیلی بر کلاهبردار بودن آن نیست ولی تجربه بارها ثابت کرده استفاده از بروکرهای مجرب که چندین سال فعالیت نموده و کارنامه ی روشنی دارند در جلوگیری از کلاهبرداری در فارکس بسیار موثر است.

به علاوه آگاهی از کارنامه عملکرد بروکر و نقاط ضعف و قوت آن به کاهش ریسک سرمایه گذاری کمک نموده و باعث می شود حضور موفق تری در بازار های ارز دیجیتال داشته باشید. بنابر این چنانچه قصد ورود به این عرصه را دارید بهتر است در کنار بررسی موارد مهم نگاهی هم به سابقه ی فعالیت و چگونگی عملکرد بروکر مورد نظر خود داشته باشید. با تجربه بودن و فعالیت موفق بروکر در بسیاری موارد می تواند ریسک احتمالی کلاهبرداری در فارکس و از دست رفتن سرمایه را به طرز چشمگیری کاهش دهد. 

 

 

رنک الکسای بروکر کلاهبردار در بازار فارکس

یکی از اقدامات موثر در پیشگیری از کلاهبرداری در فارکس بررسی رنک الکسای سایت بروکر مورد نظر است. در تعریف رنک الکسا به زبان ساده می توان گفت : رنک الکسا رتبه ای است که وب سایت الکسا بر اساس تعداد بازدیدکنندگان و میانگین تعداد صفحاتی که توسط هر فرد بازدید شده به سایت های مختلف می دهد و یکی از بالاترین رنک های الکسا متعلق به گوگل است. هر چند ممکن است افراد بسیاری بررسی رنک الکسا را ضروری ندانند اما به هر حال این موضوع فاکتور مهمی در سنجش عملکرد سایت بروکر به شمار می رود.

 بنابر این قبل از آغاز فعالیت با بروکر خاصی بهتر است رنک الکسای آن را بررسی نمایید تا ارزیابی کلی از نحوه ی عملکرد و میزان بازدید از سایت بروکر مورد نظر خود به دست آورید. چرا که هر چه رنک الکسا عدد کمتری را نشان دهد یعنی بروکر مد نظر شما مخاطبان و کاربران بیشتری داشته و رتبه ی بهتری دارد و هر چه تعداد کاربران بیشتر باشد محاسن و معایب بروکر سریعتر مشخص شده و احتمال کلاهبرداری در فارکس نیز کمتر می شود.

شاید بسیاری افراد به دلیل نا آگاهی و نا آشنایی با مفهوم رنک الکسا، بررسی آن را کاری دشوار و وقت گیر تلقی کنند در حالی که برای دریافت رتبه ی الکسای بروکر مد نظر خود فقط کافی است به آدرس http://www.alexa.com مراجعه نموده، نشانی سایت مورد نظر خود را وارد کرده و رتبه ی آن را مشاهده کنید. در سایت الکسا معمولا عددی سمت چپ بالای تصویر دیده می شود بیانگر رتبه ی سایت در میان تمام سایت های دنیا است که البته روزانه تغییر می کند و عدد ی که سمت چپ و پایین دیده می شود معرف رنک الکسای سایت مورد نظر در میان سایت های ایرانی است و پیداست که هر چه این اعداد کمتر باشند رنک الکسای سایت وضعیت بهتری دارد.

 

مارکت میکر بودن بروکر ها در بازار فارکس

یکی دیگر از فاکتورهایی که احتمال کلاهبرداری در فارکس را افزایش می دهد مارکت میکر بودن بروکر ها در بازار فارکس است. مارکت میکرها در واقع با ایجاد میز معامله و دریافت اسپرد و تامین نقدینگی مشتریان به کسب درآمد می پردازند.

فرض کنید شما به بروکر خود درخواست خرید چند هزار یورو یا دلار را داده اید طبیعتا بروکر مد نظر شما ابتدا باید از میان مشتریان سفارش فروشی هم راستا با درخواست شما بیابد. یک مارکت میکر اگر نتواند سفارش فروش مطابق نیاز شما پیدا کند معامله ی مدنظر شما را به تامین کننده ی معتبر مد نظر خود که عموما بانک یا نهاد مالی معتبری است ارجاع می دهد و با این کار ضمن کاهش خطرات احتمالی سرمایه شما سود مد نظر خود را نیز دریافت می کند .

ظاهرا این مساله مشکل ساز نیست اما موارد بیشماری وجود دارد که بروکرهای کلاهبردار از طریق اقدام به مارکت میکر مبادرت به کلاهبرداری نموده اند. بنابراین این مورد را حتما با دقت بررسی کنید. 

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد بروکر های کلاهبردار در فارکس در کانال تلگرام سرمایه گذاری عضو شوید ، همچنین کارشناسان مرکز مشاوره سرمایه گذاری دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون بروکر های کلاهبردار در بازار فارکس پاسخ دهند.