شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه ۱۴۰۳ برای داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون وکالت کانون وکلای قوه قضاییه دارند، لحاظ شده تا این افراد بتوانند با اطلاع از شرایط عمومی و اختصاصی از جمله شرط سنی و داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با حرفه وکالت در مهلت مقرر ثبت نام خود را انجام دهند.
شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه ۱۴۰۳
شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه ۱۴۰۳
از پر طرفداران گرایش های حوزه علوم انسانی می توان به "رشته حقوق" اشاره کرد. تعداد فارغ التحصیلان و علاقه مندان به این رشته هر ساله در حال افزایش است. از آنجا که این فارغ التحصیلان بعد از اتمام دوران تحصیل تبعا جویای شغل مرتبط با رشته خود هستند، آزمون هایی برای گزینش آن ها در حوزه های متفاوتی برگزار می شود که یکی از محبوب ترین آن ها آزمون وکالت است.
ثبت نام آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه ۱۴۰۳ از چهارشنبه 4 مهرماه آغاز شده و تا 20 مهرماه ادامه خواهد داشت.
هر ساله تعداد افراد بسیاری به شرکت در آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه تمایل دارند تا بتوانند بعد از قبولی در این آزمون به عنوان وکیل در دفتر وکالت خود مشغول به کار شوند. به همین منظور برای ثبت نام در این ازمون شرایط ویژه ای برای داوطلبان در نظر گرفته شده که دانستن هر یک از شرایط عمومی و اختصاصی برای ثبت نام لازم است. بنابراین، جهت اطلاع رسانی در خصوص شرایط عمومی ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه ۱۴۰۳، شرایط اختصاصی ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه و سهمیه ها و امتیازات قانونی آزمون وکالت قوه قضاییه توضیحاتی ارائه شده است.
برای شرکت در آزمون وکالت مرکز وکلا قوه قضاییه 1403 شرایطی مشخص شده است. البته رئیس مرکز وکلا با تغییراتی که بعضی از شرایط صورت داد، امتیازات جدیدی را برای آزمون وکالت در نظر گرفت که در گذشته مرسوم نبوده و احتمالا امسال هم این شرایط پا بر جا خواهد بود و در صورت تغییر هر کدام از شرایط، مقاله بروز رسانی می شود در ادامه به بررسی شرایط لازم برای ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه سال جاری پرداخته شده است.
۱تابعیت ایرانی
۲سوء شهرت نداشته باشد و تجاهر به فسق و فجور نکند.
۳متقاضیان باید حداقل 24 سال تمام شمسی و حداکثر 65 سال تمام شمسی در زمان صدور پروانه
۴عدم اعتیاد به مواد مخدر با تایید پزشکی قانونی
۵نداشتن سابقه کیفری موثر و محرومیت از حقوق اجتماعی
۶ارائه کارت پایان خدمت یا گواهی معافیت موقت یا دائم
۷تعهد به اصل نظام و قانون اساسی
تا اینجا شرایط عمومی ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه را بررسی شد، اما برای برنامه ریزی دقیق تر باید در مورد نحوه ثبت نام، ظرفیت آزمون و نکات دیگر اطلاعات لازم را کسب کنید که تمام آن ها در مقاله زیر توضیح داده شده است.
به غیر از شرایط آزمون وکالت قوه قضاییه ۱۴۰۳ عمومی که در بالا ذکر شد، دو شرط اختصاصی هم برای ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه سال جاری وجود دارد که داوطلبان موظف هستند علاوه بر رعایت شرایط عمومی این دو شرط را نیز رعایت کنند. شرایط اختصاصی ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه 1403 از قرار زیر هستند:
۱مدرک کارشناسی حقوق، فقه و حقوق، فقه و مبانی حقوقی و معادل آن از دروس حوزوی و دانشگاهی که به تایید مرجع صالح رسیده باشد.
۲در هیچکدام از سازمان ها، نهادهای انقلابی، وزارتخانه ها، شهرداری ها و موسسات خدمات عمومی، ادارات و شرکت های دولتی مشغول به کار نباشد.
داوطلبان شرکت در آزمون وکالت قوه قضاییه قبل از اقدام برای ثبت نام ابتدا باید دفترچه ثبت نام را به صورت کامل مطالعه کنند. اصولا در دفترچه ثبت نام تمام اطلاعات مربوط به شرایط ثبت نام، نحوه ثبت نام، ظرفیت آزمون در هر محل، زمان و نحوه ثبت نام آورده شده است.
داوطلبان در صورت داشتن شرایط عمومی و اختصاصی می توانند سهمیه های آزمون وکالت و امتیازات قانونی آزمون وکالت قوه قضاییه 1403 را نیز بررسی کرده و در صورت داشتن شرایط آن ها از سهمیه ها استفاده کنند. پیش از ثبت نام به لحاظ قانونی 30 درصد از سهمیه پذیرش آزمون وکالت مرکز وکلا قوه قضاییه ۱۴۰۳ به افرادی که یکی از شرایط زیر را داشته باشند تعلق می گیرد:
۱جانبازان با حداقل ده درصد جانبازی و بالاتر
۲آزادگان با حداقل سه ماه سابقه اسارت و بالاتر
۳رزمندگان با حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه و بالاتر
۴همسران و فرزندان شهدا
۵همسران و فرزندان جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر
۶همسران و فرزندان آزادگان
۷فرزندان رزمندگانی که حداقل دوازده ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه دارند.
بر اساس اطلاعیه مورخ 26/4/1400 مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه، درخواست اعمال سهمیه ایثارگری، صرفا در زمان ثبت نام امکان پذیر بوده و پس از آن به هیچ وجه این سهمیه اعمال نمی گردد.
لازم به ذکر است که مرکز وکلا قوه قضاییه ۱۴۰۳ تنها نهادی نیست که عهده دار برگزاری آزمون وکالت است. کانون وکلا دادگستری نیز هر ساله این آزمون را برگزار می کند و از لحاظ زمان ثبت نام، ظرفیت پذیرش و دیگر شرایط، با آزمون مرکز وکلا قوه قضاییه تا حدود زیادی متفاوت است. برای اطلاع از شرایط این آزمون می توانید مقاله زیر را مطالعه کنید.
علاوه بر شرایط ذکر شده در بالا یک شرط اساسی دیگر نیز تحت عنوان شرط سنی آزمون وکالت وجود دارد که اگر سن داوطلب در محدوده مورد نظر نباشد حق شرکت در آزمون وکالت قوه قضاییه را نخواهد داشت. شرط سنی شامل دو بخش می باشد که بخش اول شرایط سنی آزمون وکالت ۱۴۰۳ حداقلی است. طبق اطلاعیه های منتشر شده از مجری آزمون، داوطلبان می بایست حداقل 24 سال سن داشته باشند تا بتوانند در آزمون وکالت قوه قضاییه شرکت نمایند.
همچنین بخش دوم شرط سنی به شرط حداکثر سن شرکت کننده ها مربوط می شود. طبق اطلاعیه های منتشر شده از جانب مرکز وکلای قوه قضاییه داوطلبان شرکت در آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه در زمان شرکت در آزمون، می بایست حداکثر 65 سال سن داشته باشند. با این تفاسیر داوطلبانی که بالای 65 سال دارند و داوطلبانی که زیر 24 سال می باشند حق شرکت در آزمون وکالت قوه قضاییه را نخواهند داشت.
داوطلبان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص زمان اعلام نتایج آزمون وکالت قوه قضاییه، به لینک زیر مراجعه کرده و مقاله مربوطه را مطالعه نمایند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه ۱۴۰۳ در کانال تلگرام آزمون های حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه پاسخ دهند.
شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه ۱۴۰۳
شرایط ثبت نام آزمون وکالت قوه قضاییه ۱۴۰۳
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©