در نمونه دادخواست طلاق از طرف مرد، لازم است تا به نحوه تنظیم و نوشتن دادخواست طلاق از طرف مرد توجه شود. در دادخواست طلاق یک طرفه از طرف زوج، ضروری است تا مشخصات زوج و زوجه، خواسته یعنی تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش، همچنین توانایی یا عدم توانایی مالی زوج برای پرداخت حقوق مالی زوجه درج شده و مدارک لازم، پیوست دادخواست گردد.
برای مشاوره این که نمونه دادخواست طلاق از طرف مرد
برای مشاوره این که نمونه دادخواست طلاق از طرف مرد
مطابق قانون مدنی، طلاق از یک منظر به سه نوع تقسیم می شود : طلاق از طرف زن ، طلاق از طرف مرد و طلاق توافقی. در طلاق از طرف زن همانطور که از عنوان آن مشخص است، زوجه با استناد به نقض یکی از شروط ضمن عقد یا به دلایل موجه قانونی همچون عسر و حرج، دادخواست طلاق می دهد. در طلاق توافقی نیز همانطور که از نام آن پیدا است، طلاق و جدایی با توافق طرفین انجام می گیرد.
نوع سوم طلاق، طلاق از طرف مرد بوده که در این نوع از طلاق، دادخواست طلاق از طرف مرد به دادگاه داده می شود. البته طلاق یک طرفه از طرف زوج، امروزه مانند قانون مدنی سابق نیست که مرد هر زمان که بخواهد بتواند زن خود را طلاق بدهد، بلکه در قانون جدید، مرد در صورت وجود شرایط مقرر قانونی می تواند برای طلاق اقدام نماید، از جمله اینکه ثبت طلاق از طرف مرد، مستلزم پرداخت کلیه حقوق مالی زوجه می باشد.
از آنجا که لازم است در دادخواست طلاق از طرف مرد، نکات خاصی درج شده که این نکات از اهمیت زیای برخوردار می باشند، در این مقاله ابتدا نمونه فرم دادخواست طلاق از طرف مرد را برای شما آورده ایم، سپس، در بخش دوم، به توضیح نحوه تنظیم و نوشتن دادخواست دادخواست طلاق از طرف مرد پرداخته ایم.
طلاق، یکی از شایع ترین دعاوی بوده که در دادگاه خانواده مطرح می گردد. از یک منظر می توان طلاق را به سه نوع طلاق از طرف مرد، طلاق از طرف زن و طلاق توافقی تقسیم نمود. در میان این اقسام طلاق، طلاق توافقی با سرعت بیشتر و در زمان کوتاه تر انجام می گیرد. طلاق از طرف زن با دشواری بیشتری همراه بود، چرا که مستلزم اثبات موجبات طلاق در دادگاه می باشد، اما طلاق از طرف مرد را می توان ساده ترین دعوا قلمداد نمود، چرا که مرد می تواند هر زمان بخواهد زن خود را طلاق داده و برای این امر نیاز به دلیل ندارد.
نمونه فرم دادخواست طلاق از طرف زوج ( شوهر ) برای ارائه به دادگاه نخستین یعنی دادگاه خانواده در ذیل قرار داده ایم :
در بخش قبل، نمونه فرم دادخواست برای ارائه به دادگاه نخستین را برای شما قرار دادیم . اکنون در این بخش، به توضیح نحوه تنظیم و نوشتن دادخواست دادخواست طلاق از طرف مرد و دادخواست طلاق یک طرفه از طرف زوج، می پردازیم. نحوه نوشتن و تنظیم نمونه دادخواست طلاق از طرف زوج ( شوهر ) به طور کلی به صورت زیر می باشد اما با توجه به شرایط هر فرد و نوع پرونده ، لازم است تا تغییراتی در آن داده شده و دادخواست مربوطه خصوصی سازی گردد:
خواهان : ...... مشخصات زوج ( شوهر ) خوانده : .......... مشخصات زوجه ( زن )
وکیل یا نماینده قانونی : ........ ( در صورت داشتن وکیل ، نام و نام خانوادگی و مشخصات وکیل نوشته می شود )
خواسته یا موضوع و بهای آن : تقاضای طلاق ( صدور گواهی عدم امکان سازش )
دلایل و منضمات دادخواست : 1 – فتوکپی مصدق عقدنامه
شرح دادخواست :
ریاست محترم دادگاه خانواده ....
با سلام
احترام به استحضار می رساند : با توجه به عقد نامه پیوستی اینجانب ...... ( خواهان ) و زوجه خانم ...... به تاریخ ........ با عقد دائم ازدواج نموده ایم . مدت ....... سال / ماه از زندگی مشترک می گذرد . حاصل زندگی .... فرزند ..... ساله می باشد ( هیچ فرزندی نداریم .) حال توجها به اختلاف و ناراحتی های پیش آمده و عدم امکان ادامه زندگی مشترک و سوء رفتار نامبرده به استناد ماده 1133 قانون قانون مدنی تقاضای رسیدگی و صدور حکم نامبرده را دارم .
شرایط : تقاضای صدور حکم به حضانت اینجانب .... برای فرزندم را دارم . از لحاظ مالی معسر بوده و تقاضای تقسیط مهریه زوجه ام را دارم . ( /مهریه را یکجا پرداخت می کنم ) اجرت المثل کاری همسرم را تا روز طلاق با تعیین مبلغ از طرف دادگاه به صورت یکجا می پردازم .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این که نمونه دادخواست طلاق از طرف مرد در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون این که نمونه دادخواست طلاق از طرف زوج مرد پاسخ دهند .
برای مشاوره این که نمونه دادخواست طلاق از طرف مرد
برای مشاوره این که نمونه دادخواست طلاق از طرف مرد
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©