ازدواج مجدد شوهر مستلزم کسب اجازه از همسر اول می باشد اگر بدون اجازه همسر اول و یا بدون کسب اذن دادگاه اقدام به ازدواج منجر به پیگرد کیفری برای زوج و سردفتر ازدواج می باشد. در نتیجه ازدواج مجدد مرد، همسر اول می تواند اقدام به تنظیم دادخواست طلاق ازدواج مجدد شوهر بدون اجازه همسر نماید.
برای مشاوره دادخواست طلاق ازدواج مجدد شوهر بدون اجازه همسر
برای مشاوره دادخواست طلاق ازدواج مجدد شوهر بدون اجازه همسر
طلاق در لغت به معنای گشودن گره و رها کردن می باشد که در واقع می توان گفت ابزاری است برای از بین بردن یا خاتمه رابطه زناشویی بین زن و مرد که یکی از رایج ترین دعاوی محسوب می گردد، حق طلاق اگرچه به نظر می رسد که مختص مردان است و زنان از حق طلاق برخوردار نیستند اما در قانون با وجود برخی موارد زنان می توانند درخواست طلاق بدهند.
از جمله مواردی که زنان می توانند به موجب آن حق طلاق خود را اعمال کنند عبارتند از : عدم پرداخت نفقه توسط مرد، طلاق بر مبنای عسر و حرج و اگر مرد بیش از چهار سال غایب مفقود الاثر باشد و یا ازدواج مجدد مردان از جمله مواردی است که زنان می توانند درخواست طلاق بدهند که ازدواج مجدد مردان در صورتی موجب حق طلاق می شود که مرد علی رغم عدم رضایت زن اول خود ازدواج مجدد انجام دهد به عبارت دیگر اگر که مردی بدون اجاره همسر خود ازدواج کند زوجه می تواند برای طلاق اقدام نماید در این صورت با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی فرم دادخواست را دریافت کرده سپس با تکمیل و تنظیم فرم دادخواست می تواند دادخواست طلاق به جهت ازدواج مجدد زوج بدون اخذ رضایت همسر را به دادگاه ارائه کند.
به همین دلیل در این مقاله به بررسی نمونه دادخواست طلاق به جهت ازدواج مجدد شوهر بدون اخذ رضایت همسر و نحوه نوشتن و تنظیم دادخواست طلاق به جهت ازدواج مجدد زوج علی رغم عدم رضایت زن اول بپردازیم. در صورت تمایل به آشنایی با نحوه تنظیم دادخواست طلاق ازدواج مجدد شوهر بدون اجازه همسر با ما همراه باشید.
ازدواج دوم همسر مستلزم کسب اجازه قانونی از همسر اول می باشد، اما در مواردی زوج بدون کسب اجازه از همسر اول اقدام به ازدواج دوم می نمایند. اگر چنانچه زوج اقدام به ازدواج کند همسر اول می تواند به استناد شروط ضمن عقد اقدام به درخواست طلاق کرده و دادخواست خود را ثبت نماید. در ادامه یک نمونه دادخواست طلاق به جهت ازدواج مجدد زوج با عدم رضایت زن اول ارائه شده است.
مرد با تقدیم این دادخواست به دادگاه خانواده محل اقامت خود درخواست اذن ازدواج مجدد خود را به صورت رسمی به دادگاه تقدیم می نماید. گاهی اوقات مرد بدون اقدام به کسب اجازه قانونی همسر دوم اختیار می کند، در این صورت عواقبی برای زوج و سردفتر ازدواج در پی خواهد داشت. برای آشنایی بیشتر با این امر مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
تنظیم این دادخواست و ارسال آن مستلزم مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی می باشد.نحوه نوشتن و تنظیم دادخواست طلاق به جهت ازدواج مجدد زوج بدون اخذ رضایت همسر به طور کلیدر فایل زیر ارائه شده است؛ اما با توجه به شرایط هر فرد و نوع پرونده وی تغییراتی در آن به وجود می آید.
به عنوان مثال؛ اگر مردی علی رغم عدم رضایت زن اول همسر اول خود با زن دیگری ازدواج کند زوجه می تواند با استناد به شروط ذکر شده در سند نکاح تقاضای طلاق بدهد. بر اساس این شرط هرگاه مرد بدون رضایت و اجازه همسر خود ازدواج مجدد انجام دهد می تواند درخواست طلاق بدهد.
ازدواج مجدد زوج مستلزم اخذ اجازه از همسر اول می باشد. ولی در مواردی قانون اجازه ازدواج مجدد مرد را بدون کسب اجازه از همسر اول داده است از جمله این موارد هنگامی است که زوجه بدون دلیل موجه زندگی مشترک را ترک کرده یا از تمکین عام و خاص امتناع می کند. در ادامه یک نمونه دادخواست ازدواج مجدد بدون اجازه همسر ارائه شده است.
همانطور که پیش از این نیز به آن اشاره نمودیم ازدواج مجدد مرد بدون کسب اجازه زوجه این حق را به زوجه می دهد که بتواند با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق بدهد. اگر چنانچه در زندگی مشترک زوجه در عسر و حرج باشد نیز می تواند اقدام به درخواست طلاق کرده و جدا شود. برای اشنایی بیشتر بااین امر مطالعه مقاله زیر پیشنهاد می شود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این که نمونه دادخواست طلاق به جهت ازدواج مجدد زوج بدون اخذ رضایت همسر در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ای که نمونه دادخواست طلاق به جهت ازدواج مجدد زوج بدون اخذ رضایت همسر پاسخ دهند.
برای مشاوره دادخواست طلاق ازدواج مجدد شوهر بدون اجازه همسر
برای مشاوره دادخواست طلاق ازدواج مجدد شوهر بدون اجازه همسر
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©