دینا / کیفری / سایر موضوعات کیفری / مرجع قضایی صالح برای رسیدگی به جرم افتراء

مرجع قضایی صالح برای رسیدگی به جرم افتراء

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی مرجع قضایی صالح برای رسیدگی به جرم افتراء می پردازیم .

 

جرم افترا از جمله جرایمی است که به ابرو و حیثیت فرد آسیب وارد می کند به دلیل انکه مفتی ( افترا زننده ) با عمد و به قصد ضرر زدن به دیگری عملی که طبق قانون جرم بوده است به فرد نسبت می دهد که بر طبق قانون مجازات اسلامی جرم بوده و برای آن مجازات تعیین شده است و فرد شاکی از این جرم می تواند برای شکایت به مراجع قضایی مراجعه کرده و شکایت خود را مطرح نماید . در این مقاله به بررسی مرجع قضایی صالح برای رسیدگی به جرم افتراء می پردازیم . 

مرجع قضایی برای رسیدگی به جرم افتراء

مرجع قضایی صالح برای رسیدگی به جرم مراجع قضایی کیفری هستند و فردی قصد شکایت از جرمی را دارد باید به اینگونه مراجع مراجعه نمایید . بنابراین شاکی در اولین اقدام خود برای شکایت از افترا باید به مرجع قضایی صالح برای رسیدگی به جرم افتراء که دادسرا است مراجعه کرده و شکایت خود را با ارائه شکواییه مطرح نماید . دادسرا با احضار متهم و تحقیق و بررسی مقدماتی اقدام به صدور قرار می کند ، قرار صادره ممکن است با مجرم دانستن متهم کیفرخواست باشد که برای صدور حکم مقتضی به یک از دادگاه کیفری ارسال می گردد و در غیر این صورت در دادسرا با صدور سایر قرار های پرونده باقی می ماند .  

 

مراحل رسیدگی به جرم افتراء در مراجع قضایی

مراحل رسیدگی به جرم افتراء در مراجع قضایی به این صورت آغاز می گردد که شاکی با تنظیم و ارائه شکواییه به دادسرا و با استناد به مدارک و دلیل از جمله شهادت شهود و غیره  شکایت خود را مطرح می نماید ، دادسرا نیز پس از بررسی و انجام تحقیقات مقدمات تصمیم مقتضی را صادر می نماید و چنانچه متهم را مجرم تشخیص دهد با صدور کیفرخواست پرونده را به دادگاه کیفری ارسال می کند . 

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مرجع قضایی صالح برای رسیدگی به جرم افتراء​ ، به کانال تلگرام حقوق کیفری مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مرجع قضایی صالح برای رسیدگی به جرم افترا​ پاسخ دهند .