دینا / آیین دادرسی / آیین دادرسی کیفری / اعتراض به دستور اخذ وجه الکفاله

اعتراض به دستور اخذ وجه الکفاله

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی اعتراض به دستور اخذ وجه الکفاله می پردازیم . 

 

زمانی که فردی متهم به جرمی باشد و دادسرا برای وی قرار منتهی به بازداشت را صادر کرده است متهم می تواند برای تعویق انداختن بازداشت یکی از قرارهای تامین را به دادسرا ارائه کند . قرار کفالت یکی از قرارهای تامین است که کفیل علاوه بر تعهدی که به تحویل متهم در زمان احضار او می کند مبلغی را به وجه الکفاله با دادگاه می سپارد تا در صورت عدم حضور متهم مرجع قضایی وجه الکفاله را اخذ نماید . اما درصورتی که متهم یا کفیل اعتراضی نسبت به اخذ وجه الکفاله داشته باشند می توانند تحت شرایط بیان شده در قانون آیین دادرسی کیفری اعتراض نمایند . در این مقاله به بررسی اعتراض به دستور اخذ وجه الکفاله می پردازیم . 

موارد اعتراض به دستور اخذ وجه الکفاله

اعتراض به دستور اخذ وجه الکفاله براساس ماده 235  قانون آیین دادرسی کیفری به این صورت است که متهم یا کفیل مي‌توانند در موارد زير به اخذ وجه الکفاله اعتراض كنند : 

الف- هرگاه مدعي شوند در اخذ وجه الکفاله مقررات مربوط رعايت نشده است . 
ب – هرگاه مدعي شوند متهم در موعد مقرر حاضر شده يا او را حاضر كرده‏اند يا شخص ثالثي متهم را حاضر كرده است .
پ – هرگاه مدعي شوند با عذر موجه ، متهم نتوانسته حاضر شود يا كفيل به يكي از آن جهات نتوانسته‌ متهم را حاضر كند . 
ت – هرگاه مدعي شوند پس از صدور قرار قبولي كفالت يا التزام معسر شده‏ اند . 
ث – هرگاه کفیل مدعي شود تسليم متهم ، به علت فوت او در مهلت مقرر ممكن نبوده است . 

مهلت اعتراض به دستور اخذ وجه الکفاله

مهلت اعتراض به دستور اخذ وجه الکفاله بر طبق قانون آیین دادرسی کیفری ظرف ده روز از تاريخ ابلاغ دستور ضبط وثیقه توسط دادستان است و مرجعی که متهم یا کفیل می تواند برای اعتراض نسبت به دستور رییس یا دادرس دادگاه عمومی بخش مراجعه نماید دادگاه کیفری دو نزدیک ترین شهرستان آن استان است . 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اعتراض به دستور اخذ وجه الکفاله به کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون اعتراض به دستور اخذ وجه الکفاله پاسخ دهند .