برای مشاوره سن حضانت فرزند پسر
برای مشاوره سن حضانت فرزند پسر
بر اساس قانون مدنی ، حضانت فرزندان به عنوان حق و تکلیف به عهده والدین قرار گرفته است . یعنی اینکه پدر و مادر به طور مشترک مکلفند که از فرزند خود نگهداری و مراقبت کنند و در مقابل ، هیچ کس نمی تواند این حق را از آنها بگیرد . در قانون مدنی ، تکلیف حضانت فرزند دختر و حضانت فرزند پسر در صورت فوت و جدایی والدین مشخص شده است که در آن ، سن فرزند پسر یا دختر ملاک قرار می گیرد . در این مقاله قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم که حضانت فرزند پسر تا چند سالگی است ؟ یا اینکه تا چه سنی حضانت فرزند پسر با والدینش است ؟ بنابراین ابتدا به توضیح حضانت فرزند پسر مطابق قانون مدنی پرداخته و سپس به بررسی این سوال می پردازیم که حضانت فرزند پسر تا چند سالگی است .
بر اساس قانون مدنی ، در صورت فوت یکی از والدین ، حضانت فرزند پسر به عهده دیگری که زنده است قرار می گیرد . بنابراین ، اگر پدر فوت کند ، حضانت فرزند پسر با مادر اوست ، نه اشخاص دیگری همچون جد پدری . علاوه بر این ، در صورت جدایی والدین از هم ، حضانت فرزند پسر تا سن هفت سالگی با مادر است و بعد از سن هفت سالگی ، حضانت فرزند پسر به عهده پدر قرار می گیرد . لازم به ذکر است که در قانون قدیم ، حضانت فرزند پسر در صورت جدایی یا طلاق والدین ، تنها تا سن دو سالگی بر عهده مادر قرار داشت ، اما این قانون اصلاح شده و هم اکنون حضانت فرزند پسر و دختر تا سن هفت سالگی با مادر است . برای آشنایی بیشتر با حضانت فرزند پسر و حضانت فرزند دختر کلیک کنید .
در قسمت قبل به بررسی کلیاتی راجع به حضانت فرزند پسر پرداختیم و گفتیم که حضانت فرزند پسر تا سن هفت سالگی با مادر است و پس از هفت سالگی ، تا سن بلوغ به عهده پدر قرار می گیرد . بر اساس قانون مدنی ، سن بلوغ در پسران ، پانزده سال تمام قمری است . یعنی اینکه حضانت فرزند پسر از سن هفت سالگی تا سن پانزده سالگی با پدر است . اما در پاسخ به این سوال که حضانت فرزند پسر تا چند سالگی است ، باید گفت که حضانت فرزند پسر تنها تا سن پانزده سالگی است . چرا که بعد از رسیدن به سن بلوغ ، حضانت فرزند به اتمام می رسد . یعنی بعد از سن پانزده سالگی خود فرزند پسر می تواند انتخاب کند که می خواند با مادرش زندگی کند یا با پدرش . برای آشنایی با حضانت فرزندان پس از طلاق توافقی و حضانت فرزندان در صورت فوت والدین کلیک کنید .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد حضانت فرزند پسر تا چند سالگی است در کانال تلگرام حقوق خانواده عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون حضانت فرزند پسر تا چند سالگی است پاسخ دهند .
برای مشاوره سن حضانت فرزند پسر
برای مشاوره سن حضانت فرزند پسر
مقالات مرتبط
مطالب تصادفی
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©