سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی به نشانی enamad.ir جهت انجام امور مربوط به نماد اعتماد الکترونیکی ایجاد شده است. در گذشته، قبل از راه اندازی سامانه جامع هوشمند رسیدگی به شکایات، یکی از راه های شکایت از فروشگاه های اینترنتی، شکایت از طریق سامانه اینماد بود که امروزه، تنها پیگیری شکایات قدیم، از طریق آن، انجام می شود.
برای مشاوره امکانت و نحوه ثبت نام در سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی
برای مشاوره امکانت و نحوه ثبت نام در سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی
با پیشرفت تکنولوژی، فروشگاه های اینترنتی بسیاری، جهت ارائه خدمات آنلاین خرید، به مشتریان، راه اندازی شده اند و در این زمینه، فعالیت می کنند. با توجه به رواج جرایمی نظیر کلاهبرداری در این حیطه، دولت، اخذ مجوز و نماد اعتماد را برای فروشگاه های اینترنتی، اجباری نموده و سامانه ای نیز در این خصوص، راه اندازی کرده است.
سایت اینماد اعتماد الکترونیکی enamad.ir، سامانه ای است که فروشگاه های مشغول به کسب و کار اینترنتی، باید به آن، مراجعه کرده و مجوز نماد اعتماد خود را دریافت کنند که با توجه به ویژه بودن شرایط ثبت نام در این سایت و تقاضا برای نماد اعتماد، ضروری است که از قواعد آن، مطلع بود.
از این رو، در مقاله حاضر، قصد داریم، به این پرسش که سایت نماد اعتماد الکترونیکی چیست پاسخ داده، سپس به برسی نحوه ورود و ثبت نام در سامانه اینماد بپردازیم. در ادامه نیز به ارائه توضیحاتی در خصوص شکایت از طریق سامانه نماد اعتماد الکترونیک پرداخته شده است. در آخر هم نحوه دریافت نماد اعتماد الکترونیک بیان شده است.
برای ورود به سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی کلیک کنید.
کاربران برای ورود به سایت ای نماد اعتماد الکترونیکی، باید به سایت enamad.ir مراجعه کنند.
در پاسخ به سایت نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد enamadچیست باید گفت اینماد اعتماد الکترونیک، نمادی است که مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، به سایت های فروش اینترنتی، اعطا می کند تا خریداران، با اطمینان و اعتماد از سایت ها، به آنان مراجعه کرده و اقدام به خرید اینترنتی کنند. در واقع این نماد، تنها به سایت های دارای صلاحیت داده می شود و با اعطای ای نماد اعتماد الکترونیکی، هویت صاحب و اعتبار محل فعالیت اینترنتی احراز می گردد و به این ترتیب، خریداران آن سایت می توانند، بدون دغدغه مواجه شدن با کلاهبرداری اینترنتی، از آن سایت خرید نمایند.
سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی یا ای نماد، به نشانی enamad.ir، عنوان سایتی است که از سوی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت، جهت انجام امور مربوط به اخذ و اعطای نماد اعتماد الکترونیکی ایجاد شده است. صاحبان فروشگاه های اینترنتی که در صدد جذب اعتماد مشتریان خود بوده، می توانند با مراجعه به سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی یا ای نماد و با طی کردن چند مرحله ساده، اقدام به اخذ ای نماد اعتماد الکترونیکی نمایند. این فروشگاه ها، باید، از سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی نیز، مجوز دریافت کنند.
شکایت از فروشگاه های اینترنتی، مشاهده اینمادهای اعتماد الکترونیک تعلیق شده و همچنین دسترسی به لیست فروشگاه های اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیکی، از دیگر امکاناتی است که سامانه اینماد enamad.ir، برای کاربران خود فراهم کرده است.
مطابق دستور بانک مرکزی به شاپرک، پایانه های پرداخت اینترنتی کسب وکارهای مجازی که اقدام به دریافت اینماد نکرده یا هویت مالک آن، مطابق مالک نماد نباشد، غیرفعال شده و روند غیرفعالسازی کلیه این کسب و کارها عملی می شود. اکنون امکان اعطای درگاه پرداخت به سامانه های فاقد نماد اعتماد الکترونیک وجود ندارد.
بر اساس این اطلاعیه، تمام کسب و کارهای مجازی که قصد استفاده از پایانه های پرداخت اینترنتی را داشته، ملزم به ثبت نام و دریافت اینماد می باشند. همچنین، به کسب و کارهای مجازی که در گذشته، بدون دریافت اینماد، کسب و کار خود را آغاز کرده اند، برای دریافت نماد اعتماد، مهلت داده شده و پس از پایان این مهلت، پایانه های پرداخت اینترنتی این کسب وکارها، غیر فعال خواهد شد.
پس از معرفی سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی enamad.ir که به آن، سایت شکایت از فروشگاه اینترنتی نیز می گویند، در این بخش از مقاله، قصد داریم تا در خصوص نحوه ورود به سایت ای نماد enamad.ir ، با کمک یک راهنمای تصویری، توضیح دهیم و در بخش بعد، نحوه ثبت نام در آن را بگوییم تا متقاضیان، در صورت نیاز بتوانند، از آن استفاده کنند.
سامانه جامع تجارت ایران، در راستای ارائه خدمات الکترونیکی، به افرادی که در زمینه تجارت بین الملل و داخلی، مشغول هستند، راه اندازی شده است و تجار می توانند، با مراجعه به آن، از خدمات این سایت، استفاده نمایند.
برای ورود به سایت ای نماد (enamad)، متقاضی باید، آدرس سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی به آدرس enamad.ir را در مرورگر خود، جست و جو کرده تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر گردد. سپس گزینه ثبت نام و دریافت اینماد را انتخاب کند.
سپس، باید بر روی گزینه سامانه فعلی اینماد کلیک نماید.
سپس، متقاضی باید با کلیک بر روی گزینه ورود از طریق دولت من و ثبت تلفن همراه خود وارد سامانه شود.
علاقمندان به کسب اطلاعات در خصوص نحوه کسب مجوز کسب و کار اینترنتی می توانند، نسبت به مطالعه مقاله ای که در زیر، در قسمت حتما بخوانید مقاله آمده، اقدام کنند. در ادامه، نحوه ثبت نام در سامانه اینماد را توضیح خواهیم داد.
از آنجا که برای دریافت اینماد اعتماد الکترونیکی و یا ثبت شکایت از فروشگاه اینترنتی با تقدیم نمونه شکوائیه کلاهبرداری، باید در سامانه اینماد enamad، ثبت نام بود، در این بخش از مقاله، قصد داریم تا در خصوص نحوه ثبت نام در سامانه اینماد enamad.ir، صحبت کرده و راهنمای تصویری آن را ارائه دهیم.
در ابتدا، متقاضیان باید، آدرس سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی یا ای نماد، یعنی enamad.ir را در مرورگر خود، جست و جو کرده تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر گردند و در قسمت سمت راست صفحه بر روی گزینه ثبت نام و دریافت اینماد کلیک نمایند.
سپس، در این مرحله، متقاضیان باید، گزینه سامانه اینماد را انتخاب کنند.
در این گام، متقاضی باید، گزینه ورود از طریق دولت من را انتخاب نماید.
در این مرحله، متقاضی باید، تلفن همراه به نام خود و عدد امنیتی را وارد نموده و روی گزینه ارسال رمز یکبار مصرف کلیک نماید.
پس از این که رمز یکبار مصرف بر روی تلفن همراه متقاضی ارسال شد، باید آن را مطابق تصویر در کادر مربوطه وارد نماید.
در این مرحله متقاضی وارد سامانه شده و ثبت نام تکمیل شده است.
در این مرحله، متقاضی باید، به ایمیل وارد شده رفته و با کلیک بر روی لینک ارسال شده به ایمیل او از طریق سامانه، ثبت نام خود را تایید کند. در ادامه، در خصوص نحوه دریافت نماد اعتماد الکترونیکی از سایت اینماد (enamad)، توضیح خواهیم داد.
در گذشته، یکی از راه های شکایت از فروشگاه های اینترنتی، شکایت از طریق سامانه نماد اعتماد الکترونیکی بود که در آن، افرادی که قصد شکایت از فروشگاه های اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیک را داشتند، می توانستند به سایت نماد اعتماد الکترونیکی به نشانی enamad.ir مراجعه نموده و سپس بر روی گزینه شکایت از کسب و کار کلیک کرده و پس از ایجاد حساب کاربری، مراحل ثبت شکایت را انجام می دادند.
اما امروزه، آدرس سامانه ثبت شکایت از فروشگاه اینترنتی، از enemad.ir، به comp.ecsw.ir، تغییر کرده و تنها، کسانی که در گذشته، در سامانه اینماد، ثبت شکایت کرده اند، باید، برای پیگیری شکایت خود، به آدرس قدیم بروند. متقاضیانی که به تازگی، قصد ثبت شکایت از فروشگاه اینترنتی را دارند، باید، به آدرس comp.ecsw.ir، مراجعه کنند و بعد از ثبت نام در سامانه هوشمند رسیدگی به شکایات، شکایت خود را ثبت نمایند.
در زیر، نحوه پیگیری شکایت از سایت اینماد، توضیح داده شده است.
پیگیری شکایات ثبت شده از فروشگاه اینترنتی در سایت اینماد
در ابتدا، متقاضی باید، همانند آنچه در قسمت های قبلی مقاله توضیح داده شد، آدرس سامانه نماد اعتماد الکترونیکی یا همان سایت شکایت از فروشگاه اینترنتی، یعنی enamad.ir را جست و جو کرده تا وارد صفحه اصلی سایت شود و پس از کلیک بر روی علامت سه خط در سمت راست صفحه، از قسمت مصرف کنندگان، گزینه سامانه شکایت از کسب و کار را انتخاب نماید.
در این قسمت، متقاضی ثبت شکایت از فروشگاه اینترنتی باید، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کرده تا وارد پنل کاربری خود شود. در صورت عدم ثبت نام، متقاضی شکایت از فروشگاه اینترنتی، باید ابتدا، نسبت به ثبت نام خود، اقدام کند.
پس از ورود به پنل کاربری سایت ای نماد (enamad)، متقاضی می تواند، با انتخاب گزینه پیگیری شکایت، از منوی سمت راست صفحه، اقدام به پیگیری شکایت ثبت شده از فروشگاه اینترنتی مورد نظر خود، نماید.
از آنجا که یکی از امکانات و خدمات سامانه نماد اعتماد الکترونیکی enamad.ir یا همان اینماد، ارائه نماد اعتماد است، در این بخش از مقاله، قصد داریم تا درباره نحوه دریافت نماد اعتماد الکترونیکی از سایت اینماد (enamad) توضیح دهیم و راهنمای تصویری آن را ارائه نماییم که این امر، مطابق مراحل زیر است:
در ابتدا، متقاضی باید، با جست و جوی آدرس سایت اینماد، یعنی enamad.ir همانند آنچه در قسمت های قبلی مقاله گفته شد، وارد سامانه نماد اعتماد الکترونیکی شده و اقدام به ثبت نام در سایت نماید و سپس، با انتخاب گزینه ورود به سایت، نام کاربری و رمز عبور انتخابی خود را در کادرهای مربوطه، وارد کند.
در این مرحله، متقاضی باید، از سمت راست صفحه، گزینه تکمیل اطلاعات را انتخاب کند و از زیر مجموعه های آن، بر روی گزینه بارگذاری مدارک کلیک نماید و مدارک مورد نیاز، نظیر تصویر کارت ملی و تصویر شناسنامه خود را بارگذاری کند.
در این گام، متقاضی باید، مجددا از منوی تکمیل اطلاعات، گزینه احراز اطلاعات را انتخاب کرده و پس از وارد کردن شماره همراه خود و وارد کردن کد ارسال شده به شماره همراه، شماره همراه خود را تایید و به مرحله بعدی برود.
در این گام، متقاضی باید، از سمت راست سایت ای نماد enamad، گزینه کسب و کار را انتخاب کرده و اطلاعات مورد نیاز، نظیر نوع کسب و کار را در کادرهای مربوطه، وارد کند. شایان ذکر است، نوع کسب و کار، باید، غیر صنفی، انتخاب شود.
در صفحه مربوط به کسب و کار، در قسمت اطلاعات تماس مربوط به کسب و کار، متقاضی باید، بر روی گزینه نارنجی رنگ کد رهگیری کلیک کرده تا به صفحه شرکت پست، هدایت شود و با با پرداخت مبلغ 17 هزار تومان بتواند، دو کد برای تایید اطلاعات مکانی خود، دریافت کند. شایان ذکر است، این دو کد، در یک بسته پستی، به آدرس وارد شده در سایت، برای متقاضی، ارسال می گردند و از این نظر، ضروری است تا آدرسی معتبر، نظیر آدرس منزل یا محل کسب و کار اینترنتی، در سامانه وارد گردد.
در این مرحله، متقاضی باید، برای دریافت تاییدیه فنی، از منوی کسب و کار، زیر منوی تاییدیه فنی را انتخاب و بر روی یکی از دو گزینه ایمیل یا کد تایید، کلیک کند و اقدام به تایید مدیریت خود، بر سایت کسب و کار اینترنتی ای که برای آن، نماد اعتماد، دریافت می کند نماید.
در این گام، متقاضی باید، مجددا، از سمت راست صفحه، گزینه کسب و کار و سپس، گزینه نظر سنجی را انتخاب کند و پس از تکمیل نظر سنجی، مجددا، از همین منو، گزینه وضعیت چک لیست کسب و کار را انتخاب نماید تا بتواند، با تکمیل چک لیست و انتخاب گزینه "ارسال جهت بررسی توسط کارشناس"، درخواست خود را برای بررسی، نزد کارشناس مربوطه، ارجاع دهد. تاییدیه کارشناس، در قسمت پنل کاربری، جایی که در تصویر زیر، با فلش قرمز رنگ نمایش داده شده، به متقاضی، اطلاع رسانی خواهد شد.
از آنجا که تایید کارشناس، ممکن است چند روز زمان ببرد، متقاضی باید، پس از چند روز، مجددا وارد سایت اینماد enamad شده و با انتخاب گزینه کسب و کار و سپس، گزینه تعهد نامه و تایید آن، به مرحله پرداخت هزینه برود.
در این گام، متقاضی، باید، اقدام به پرداخت هزینه کرده و پس از پرداخت هزینه و دریافت تایید، از نماد الکترونیکی اعتماد، برخوردار گردد.
علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پیگیری پول برگشت داده نشده به حساب در خرید اینترنتی، می توانند نسبت به مطالعه مقاله ای که با همین عنوان، در زیر، در قسمت حتما بخوانید مقاله آمده، اقدام کنند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی enamad.ir در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره تلفنی حقوقی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی enamad.ir پاسخ دهند.
برای مشاوره امکانت و نحوه ثبت نام در سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی
برای مشاوره امکانت و نحوه ثبت نام در سامانه اینماد اعتماد الکترونیکی
عناوین اصلی این مقاله
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©