دینا / آیین دادرسی / آیین دادرسی مدنی / عدم پرداخت دستمزد کارشناس

عدم پرداخت دستمزد کارشناس

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب


در این مقاله به بررسی عدم پرداخت دستمزد کارشناس می پردازیم .

 

کارشناس رسمی دادگستری کسی است که در یک زمینه به خصوص تبحر و مهارت زیادی دارد و می تواند درباره آن نظر تخصصی بدهد البته این افراد بعد از طی کردن مراحل و آزمون های زیادی به صورت کارشناسان دادگستری فعالیت می کنند تا در صورتی که در یک پرونده نیاز به بررسی افراد متخصص بود آنها نظر خود را ارائه کنند . از این رو قانون نیز در مواد مختلفی به کارشناسان و امور مربوط به آنها پرداخته است . ما در این مقاله ابتدا به طور مختصر به قرار کارشناسی و سپس به موضوع عدم پرداخت دستمزد کارشناس می پردازیم . 

قرار کارشناسی

قرار کارشناسی زمانی توسط دادگاه و مقام قضایی صادر می شود که نیاز به بررسی یک موضوع تخصصی و فنی است و باید درباره آن اعلام نظر شود تا قاضی بتواند درباره پرونده مطروحه رای مناسب را صادر کند . از این رو دادگاه با ارجاع پرونده به کارشناسی به طور دقیق تری به موضوع اختلاف پرداخته است و تا پایان مهلت اعلام نظر کارشناس رای صادر نمی کند . باید توجه داشت که نظر کارشناس هم در امور کیفری و هم در امور حقوقی ، یکی از ادله اثبات دعوی محسوب می شود و از اعتبار بالایی برخوردار است .

عدم پرداخت دستمزد کارشناس

قرار کارشناسی علاوه بر اینکه می تواند با صلاحدید خود دادگاه صادر شود می تواند به درخواست یکی از طرفین دعوی نیز صادر شود به این ترتیب که یکی از دو طرف دعوی از دادگاه می خواهد تا قرار کارشناسی صادر کند در این موارد فرد متقاضی موظف است هزینه کارشناسی را پرداخت کند . تعرفه هزینه های کارشناس رسمی دادگستری را قانون مشخص می کند و فرد متقاضی موظف است در مهلت قانونی پرداخت دستمزد کارشناس که یک هفته از تاریخ ابلاغ هزینه کارشناسی است ، اقدامات لازم را صورت دهد . در صورت عدم پرداخت دستمزد کارشناس ، نظر کارشناس در زمره دلایل اثبات ادعای فرد متقاضی به حساب نخواهد آمد از این رو متقاضی باید بداند عدم پرداخت دستمزد کارشناس کاملا به ضرر او خواهد بود . 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد عدم پرداخت دستمزد کارشناس در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون عدم پرداخت دستمزد کارشناس پاسخ دهند .