دینا / عقود و قراردادها / اجاره / فسخ قرارداد اجاره از سوی موجر

فسخ قرارداد اجاره از سوی موجر

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی فسخ قرارداد اجاره از سوی موجر و موارد آن می پردازیم .

 

اجاره در لغت به معنای کرایه دادن است و قرارداد اجاره در قانون مدنی عقدی است لازم که یک طرف قرارداد در ازاء اینکه مالی را برای استفاده به دیگری می دهد اجرت دریافت می کند ، در واقع لازم بودن عقد اجاره یعنی انکه دو طرف نمی توانند به میل خودشان و بدون عذر و دلیل قانونی قرارداد را بهم بزنند بلکه باید دلیل فسخ قرارداد اجاره یکی از موارد ذکر شده در قانون باشد . حال سوال این است که موارد فسخ قرارداد از سوی مستاجر چیست یا فسخ قرار داد اجاره از سوی موجر چگونه امکان پذیر است . در این مقاله به بررسی فسخ قرارداد اجاره از سوی موجر و موارد آن می پردازیم . 

فسخ قرارداد اجاره از سوی موجر

موجر در برابر مستاجر حقوق و تکالیفی دارد که در صورت کوتاهی و قصور مستاجر حق فسخ دارد و مستاجر نیز متقابلا در برابر موجر حقوق و تکالیفی دارد که در صورتی که طبق قرارداد و قانون از مورد اجاره استفاده نکند موجر حق فسخ دارد . معمولا بعد از انعقاد قرارداد اجاره و پیش از موعد تخلیه فسخ قرارداد مشکل است به دلیل لازم بودن عقد اجاره بنابراین فقط با وجود دلایل مطرح در قانون موجر می تواند قرارداد را فسخ نماید . 

موارد فسخ قرارداد اجاره از سوی موجر

به موجب قانون موارد فسخ قرارداد اجاره از سوی موجر که با استناد به آن می تواند از دادگاه درخواست فسخ قرارداد را بکند عبارتند از :
اگر مستاجر حق انتقال به غیر را نداشته باشد اما مورد اجاره را کلا یا جزئا به فرد دیگری واگذار کند و یا عملا از طریق وکالت و یا نمایندگی و غیره در اختیار و استفاده شخص دیگری جز اشخاص تحت تکفل قانونی خود قرار داده باشد موجر حق فسخ معامله را دارد . 
در صورتی که در قرارداد اجاره حق فسخ اجاره هنگام انتقال قطعی شرط شده باشد . 
در صورتی که از ملک استفاده دیگری شود غیر از آن چیزی که قرارداد اجاره قید شده است  .
اگر مستاجر اجاره بها را در مهلت های تعیین نشده پرداخت نکند . 
در صورت وجود هر یک از موارد فوق موجر می تواند قرارداد اجاره را فسخ نماید . 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص فسخ قرارداد اجاره از سوی موجر و موارد آن ، به کانال تلگرام حقوق قراردادها مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون فسخ قرارداد اجاره از سوی موجر و موارد آن پاسخ دهند .