برای مشاوره فسخ اجاره از سوی مستاجر
برای مشاوره فسخ اجاره از سوی مستاجر
یکی از قراردادهای رایج قرارداد اجاره است که افراد به دلیل موضوعاتی در برخی موارد با چالش های مواجه می شوند . یکی از موارد چالش برانگیز فسخ قرارداد اجاره است ، فسخ قرارداد اجاره از سوی موجر و از سوی مستاجر در قانون بیان شده است . علی الاصول طرفین حق فسخ ندارند مگر در مواردی که قانون تعیین کرده است در واقع به دلیل لازم بودن عقد اجاره فسخ این قرارداد به سهولت امکانپذیر نمی باشد اما با وجود شرایط و موارد ذکر در قانون طرفین می تواند عقد را فسخ کنند به عنوان مثال ممکن است موجر ملک را در موعد تعیین شده به مستاجر تحویل ندهد در این صورت مستاجر حق فسخ دارد و می تواند به نحوی که در قانون مشخص شده است ملک را تخلیه کند . در این مقاله به بررسی موارد فسخ اجاره از سوی مستاجر و نحوه فسخ قرارداد از سوی مستاجر می پردازیم .
بر طبق قانون مواردی که مستاجر می تواند اجاره را فسخ کند عبارت است از :
1 – هرگاه معلوم بشود که ملک ( مورد اجاره ) در حال اجاره دارای عیب باشد .
2- در صورتی که موجر مورد اجاره را به مستاجر تحویل ندهد .
3- اگر در مدت اجاره ، مورد اجاره به واسطه حادثه کلا یا به صورت جزی تلف شود مستاجر حق فسخ دارد .
4- اگر در مدت اجاره ملک نیاز به تعمیرات داشته باشد که تأخیر در انجام دادن آن تعمیرات باعث ضرر موجر بشود ، مستأجر نباید مانع تعمیرات بشود و اگر در مدت تعمیرات نتواند از تمام یا قسمتی از ملک استفاده نماید در این صورت حق فسخ اجاره را خواهد داشت .
5- اگر مورد اجاره ( ملک ) با اوصافی که در اجاره نامه قید شده مطابقت نداشته باشد .
6- در صورتی که در اجاره نامه مستاجر حق فسخ معامله را داشته باشد یا شرطی در قرارداد اجاره گذاشته باشند .
نحوه فسخ قرارداد از سوی مستاجر بدین صورت است که در صورت وجود هر یک از شرایط فوق مستاجر می تواند قرارداد اجاره را فسخ کند ،بی آنکه ملزم به پرداخت ضرر و زیان فسخ قرارداد اجاره باشد.
در صورتی که مستاجر قصد تخلیه ملک را داشته باشد ، موظف است یک ماه پیش از تخلیه مورد اجاره ملک را تخلیه نماید . در صورتی که موجر مورد اجاره را تحویل نگیرد مستاجر می تواند به دادگاه محلی که ملک در آنجاست مراجعه نماید و اینکه ملک تخلیه کرده از دادگاه درخواست تامین دلیل نماید و کلید را به دادگاه تحویل دهد و دادگاه موجر را ملزم به حضور و تحویل ملک می کند .
برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص موارد فسخ اجاره از سوی مستاجر و نحوه فسخ آن ، به کانال تلگرام حقوق قراردادها مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون موارد فسخ اجاره از سوی مستاجر و نحوه فسخ آن پاسخ دهند .
برای مشاوره فسخ اجاره از سوی مستاجر
برای مشاوره فسخ اجاره از سوی مستاجر
مقالات مرتبط
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید.
سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©