دینا / کیفری / سایر موضوعات کیفری / شرایط عفو محکومان به جزای نقدی

شرایط عفو محکومان به جزای نقدی

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

در این مقاله به بررسی شرایط عفو محکومان به جزای نقدی می پردازیم .

 

یکی از جهات موقوفی تعقیب که قانونگذار در قوانین مطرح کرده است عفو می باشد . عفو به دو دسته تقسیم می گرددعفو عمومی و عفو خصوصی . عفو شامل جرایمی می شود که شاکی خصوصی وجود نداشته باشد یا از شکایت خود صرف نظر کرده باشد . زمانی که فردی به موجب حکم قطعی محکوم می گردد ممکن است تحت شرایطی مشمول عفو شود در واقع بدون صدور حکم قطعی و شرایط نامبرده شده در قانون امکان عفو وجود ندارد . در این مقاله به بررسی محکومان به جزای نقدی و شرایط عفو محکومان به جزای نقدی می پردازیم . 

محکومان به جزای نقدی

فردی که محکوم به جزای نقدی است باید مبلغی که با آن محکوم شده است را بپردازد و در صورتی که توانایی پرداخت نداشته باشد دادگاه فرد را به زندان منتقل می کند ، اما در برخی موارد محکومان به جزای نقدی که در زندان به سر می برند مشمول عفو می شوند . محکومان به جزای نقدی که مشمول عفو می شوند عبارتند از : 
باقیمانده محکومیت محکومان به جزای نقدی تا پانصد میلیون ریال که به لحاظ عجز از پرداخت جزای نقدی در زندان به سر می‌برند .
۲) یک‌دوم محکومیت محکومان به جزای نقدی از پانصد میلیون و یک ریال تا یک میلیارد ریال که به لحاظ عجز از پرداخت جزای نقدی در زندان به سر می‌برند .
۳) محکومیت محکومان به جزای نقدی تا پنج میلیون ریال که به هر علت تاکنون اجرا نشده باشد .

شرایط عفو محکومان به جزای نقدی

شرایط استفاده از عفو برای محکومان به جزای نقدی در ذیل بیان شده است :


فرد محکوم نباید بیشتر از دو فقره سابقه محکومیت مؤثر کیفری داشته باشد . 
محکومان نباید مرتکب جرم عمدی جدید مستوجب مجازات درجه یک تا پنج در ایام تحمل حبس یا در زمان مرخصی اعطایی بشوند . 
نداشتن شاکی خصوصی و یا جلب رضایت وی و یا جبران ضرر و زیان شاکی خصوصی و زیان‌دیده (اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی) تا تاریخ ۳۱ / ۳ / ۱۳۹۷ .
عدم استفاده از عفو در محکومیت‌های قبلی و فعلی 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط عفو محکومان به جزای نقدی ، به کانال تلگرام حقوق کیفری مراجعه نمایید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا از طریق مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط عفو محکومان به جزای نقدی پاسخ دهند .