دینا / آشنایی با مراجع دادگستری / انواع اوراق قضایی / نمونه شکواییه خیانت در امانت

نمونه شکواییه خیانت در امانت

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

شکواییه خیانت در امانت که از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، ثبت و به دادگاه، ارسال می گردد، متنی است که به موجب آن، متضرر از این جرم، تقاضای رسیدگی و صدور حکم مجازات خیانت در امانت را از دادگاه صالح دارد. نحوه تنظیم متن شکایت از این جرم، با کمک گرفتن از نمونه شکواییه خیانت در امانت، ذکر اطلاعات هویتی و آدرس شاکی و مشتکی عنه و شرح موضوع شکایت، می باشد.

 

امانت داری، یکی از مهمترین اصول اخلاقی می باشد که در همه فرهنگ ها و مذاهب، به آن اشاره شده و مردم را به رعایت آن، تشویق کرده اند. رعایت نکردن امانتداری و خیانت در امانت، نه تنها یک اقدام غیر اخلاقی بوده، بلکه جرم نیز هست که قانون گذار، مجازات آن را در قانون مجازات، پیش بینی کرده است.

در صورت وقوع جرم خیانت در امانت، زیان دیده از آن، می تواند با داشتن متن شکایت از جرم خیانت در امانت، به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، مراجعه کرده و شکایت خود را از طریق این دفاتر، ثبت و به دادگاه صالح، ارسال کند. بدون داشتن متن شکایت از این جرم که بر اساس نمونه شکواییه خیانت در امانت، تنظیم می شود، ثبت شکایت، میسر و ممکن، نخواهد بود.

از این رو، در این مقاله، قصد داریم، بگوییم که شکواییه خیانت در امانت چیست و نحوه تنظیم متن شکایت از این جرم چگونه می باشد؛ سپس، یک نمونه متن شکواییه آن را برای دانلود، ارائه دهیم. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این موضوع، با ما، همراه باشید.

شکواییه خیانت در امانت چیست

جرم خیانت در امانت و مجازات آن، در ماده 674 قانون مجازات اسلامی، پیش بینی شده است، این ماده، مقرر می دارد: "هرگاه، اموال منقول یا غیرمنقول یا نوشته‌ هایی از قبیل سفته و چک و قبض و نظایر آن، به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای و‌کالت یا هر کار با اجرت یا بی اجرت، به کسی داده شده و بنا، بر این بوده است که اشیا مذکور، مسترد شود یا به مصرف معینی برسد و شخصی که آن اشیا نزد او بوده، آن ها را به ضرر مالکین یا متصرفین آن ها، استعمال یا تصاحب یا تلف یا مفقود نماید، به حبس از سه ماه تا یک سال و شش ماه، محکوم خواهد شد."

بر اساس این ماده، چنانچه مال امانی منقول یا غیر منقول، به مصرف معینی که امانت دهنده، تعیین کرده نرسد یا در صورت شرط بر استرداد مال، امین، از انجام این امر، خودداری کند و مال را به ضرر امانت دهنده، استفاده کرده یا آن را تلف و مفقود و گم کند، جرم خیانت در امانت، محقق می گردد.

هر گاه جرم خیانت در امانت احراز شود، مجازات جرم خیانت در امانت که حبس می باشد، برای مجرم این جرم، در نظر گرفته خواهد شد. اما، برای رسیدگی به این موضوع و صدور حکم مجازات این جرم، لازم است تا شاکی، شکایت خود را به موجب یک شکواییه که بر اساس نمونه شکواییه خیانت در امانت، تنظیم شده، به دادگاه صالح، اعلام دارد.

با توجه به توضیحات فوق، در پاسخ به این پرسش که شکواییه خیانت در امانت چیست، باید گفت، شکواییه خیانت در امانت، متنی است که در بر دارنده اطلاعات شاکی و مشتکی عنه بوده و شرح شکایت، در آن، آمده است و شاکی، به موجب آن، تقاضای رسیدگی و صدور حکم مجازات جرم خیانت در امانت را برای مجرم، دارد و ادله اثبات خود را نیز  در صورت امکان، به پیوست شکواییه، تقدیم دادگاه می کند.

 

نحوه تنظیم شکایت خیانت در امانت

هنگامی که فردی، با مساله خیانت در امانت، روبرو می شود، اغلب، این پرسش را خواهد داشت که نحوه تنظیم متن شکایت از جرم خیانت در امانت چگونه است. از این رو، در این بخش از مقاله، قصد داریم، درباره، نحوه تنظیم متن شکایت از خیانت در امانت که قواعد عمومی آن، همانند نحوه تنظیم متن شکایت از کلاهبرداری و سایر جرایم می باشد، توضیح دهیم. نحوه تنظیم متن شکایت از جرم خیانت در امانت، مطابق مراحل زیر خواهد بود:

تنظیم یک شکواییه، بر اساس نمونه شکواییه خیانت در امانت و ذخیره فایل ورد شکواییه تنظیمی، بر روی سی دی یا فلش، اولین مرحله از مراحل تنظیم متن شکایت خیانت در امانت است. در تنظیم متن شکایت از خیانت در امانت، باید، اطلاعات هویتی و آدرس شاکی و مشتکی عنه، همچنین، شرح دقیق شکایت به همراه ادله اثبات کننده آن، توضیح داده شده و ذکر شود.

مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، جهت ثبت و ارسال شکواییه خیانت در امانت به دادگاه صالح. شایان ذکر است، دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نیز متن های از پیش آماده، در خصوص برخی از شکایت ها را دارند که شاکی، می تواند، از آن ها، استفاده نماید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه اثبات خیانت در امانت و ادله اثبات این جرم، مطالعه مقاله ای که در زیر، در قسمت حتما بخوانید، آمده است، به علاقه مندان این موضوع، پیشنهاد می گردد.

 

نمونه شکواییه خیانت در امانت

از آنجا که داشتن یک نمونه شکواییه خیانت در امانت، متقاضیان این امر را از مراجعه به وکیل یا عریضه نویس، بی نیاز خواهد کرد، در ادامه مقاله، قصد داریم، یک نمونه شکواییه خیانت در امانت، ارائه کرده و فایل دانلود آن را در اختیار متقاضیان این امر، قرار دهیم.

 

نمونه شکواییه خیانت در امانت
مشخصات شاکی : نام- نام خانوادگی- شماره ملی و آدرس شاکی
مشخصات مشتکی عنه : نام- نام خانوادگی- شماره ملی و آدرس مشتکی عنه
موضوع شکایت : تقاضای صدور حکم مجازات خیانت در امانت 
دلایل و منضمات دادخواست : شهادت شهود – سایر ادله 
شرح شکایت :
با سلام 
 ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب 
احتراما به استحضار می رساند، اینجانب، شریک جناب آقای ...... فرزند....... بوده و با یکدیگر، یک مغازه لوازم یدکی را اداره می نماییم. در خصوص ضمانت پاس شدن چک اجناس خریداری شده برای مغازه، بنده، یک فقره چک سفید امضای بدون تاریخ، به ایشان، تقدیم نمودم که صرفا، در صورتی حق وصول و مطالبه آن را داشتند که بنده، در مورخ .../.../... چک مربوط به خرید اجناس، به شماره ..... مبلغ ..... عهده بانک ..... را پاس نکنم.
متاسفانه، با وجود پاس شدن چک موصوف، در تاریخ مقرر و وجود مدارک مثبت این امر که به پیوست، ضمیمه می گردد، همچنین، با وجود سند عادی تنظیمی فی مابین، مبنی بر امانی بودن چک فوق الذکر با امضای خود ایشان، ذیل سند، مشتکی عنه، اقدام به پر کردن چک ضمانی بنده و مطالبه وجه آن، نموده و بدین ترتیب، به ناحق، من را مقروض و بدهکار خود کرده اند .

لذا با توجه به شرح آنچه رفت، از این مرجع محترم، تقاضای رسیدگی و صدور حکم مجازات خیانت در امانت، در خصوص مشتکی عنه، مستدعی است.

 

علاقه مندان به دانلود نمونه شکواییه خیانت در امانت، می توانند، از طریق لینک زیر، اقدام نمایند.

 

نمونه شکواییه خیانت در امانت
  • نویسنده: دینا
  • منبع: دینا

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه دادرسی خیانت در امانت که هنگام ثبت شکواییه آن، باید، پرداخت گردد، مطالعه مقاله ای که در زیر، در قسمت در ادامه بخوانید، آمده است، پیشنهاد می گردد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص نمونه شکواییه خیانت در امانت ​در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نمونه شکواییه خیانت در امانت پاسخ دهند.