دینا / اخبار مرتبط با سرمایه گذاری / عرضه اولیه وسلرستا

عرضه اولیه وسلرستا

ارتباط با ما

درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075303 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. سایت مشاوره دینا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از قوه قضاییه ، کانون وکلا ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787900-021 تماس حاصل فرمایید.

logo-samandehi

تمامی حقوق این سایت متعلق به دینا می باشد ©

تماس از کل کشور : ۳ ۰ ۳ ۵ ۷ ۰ ۹ ۹ ۰ ۹
همه روزه حتی ایام تعطیل از :  ۸ صبح   الی ۱  شب

دیه آسیب های وارد شده به استخوان ترقوه، مانند شکستگی، ترک خوردن یا در رفتگی آن، بر اساس جدول دیه ۱۴۰۴ تعیین می شود. برای مثال، شکستگی ترقوه در تصادف، بسته به شدت آسیب و نیاز به درمان، درصدی از دیه کامل محاسبه می شود. در مواردی که آسیب به کتف راست یا چپ نیز وارد شود، میزان دیه ممکن است افزایش یابد.

 

در نظام حقوقی ایران، دیه آسیب های مربوط به استخوان ترقوه، مانند شکستگی، ترک خوردن یا در رفتگی آن، مطابق جدول دیه ۱۴۰۴ محاسبه می شود. به عنوان مثال، شکستگی ترقوه در تصادف، بسته به شدت آسیب و نیاز به درمان، درصدی از دیه کامل تعیین می شود. در مواردی که آسیب به کتف راست یا چپ نیز وارد شده باشد، میزان دیه ممکن است افزایش یابد. این مقررات با هدف جبران خسارت های مادی و معنوی فرد آسیب دیده تنظیم شده اند.

 

اهمیت موضوع دیه شکستگی ترقوه به دلیل نقش این استخوان در عملکرد اندام های فوقانی بدن است. آسیب به ترقوه می تواند باعث محدودیت حرکتی، درد طولانی مدت و اختلال در انجام فعالیت های روزمره فرد شود. بر این اساس، قانون گذار در جدول دیه ۱۴۰۴، دیه های متفاوتی را برای انواع آسیب های ترقوه در نظر گرفته است تا تا حدودی این آسیب ها را جبران کند. این موضوع نشان دهنده توجه قانون به اهمیت حفظ سلامت و توانایی های جسمی افراد است.

 

از این رو، در این مقاله ،دیه ترقوه در سال ۱۴۰۴ مورد بررسی قرار گرفته و دیه از بین بردن یا قطع کردن استخوان آن بررسی شده است. سپس، در مورد دیه شکستگی استخوان ترقوه در سال 1404، دیه ترک خوردن و دیه در رفتگی و دیه شکستن استخوان ترقوه با پلاتین توضیحاتی داده شده است. در آخر نیز به موضوع دیه شکستگی کتف راست و چپ در تصادف، پرداخته شده است.

دیه از بین بردن یا قطع کردن استخوان ترقوه 1404

 در پاسخ به این پرسش که دیه ترقوه در سال ۱۴۰۴، در صورت از بین بردن یا قطع کردن استخوان آن، چقدر می باشد؟ باید به قانون مجازات اسلامی، مراجعه نمود. قانون مجازات اسلامی، در ماده 655 خود، در خصوص دیه از بین بردن یا قطع کردن کامل استخوان ترقوه در سال 1404، تعیین تکلیف نموده است. بر اساس این ماده، دیه ترقوه در سال ۱۴۰۴، در صورت از بین بردن یا قطع کردن کامل استخوان های آن، به شرح زیر می باشد: 

 

دیه ترقوه در سال 1404، در حالتی که هر دو استخوان ترقوه، قطع شود یا به طور کامل، از بین برود: در این حالت، میزان دیه ترقوه، یک دیه کامل، یعنی 1 میلیارد و 600 میلیون تومان تومان می باشد.

 

دیه ترقوه در سال ۱۴۰۴، در حالتی که یکی از استخوان های ترقوه، قطع شود یا به طور کامل، از بین برود: در این حالت، میزان دیه ترقوه، نصف دیه کامل، یعنی 800 میلیون تومان است.

 

با توجه به توضیحاتی که در مورد موضوع دیه ترقوه درسال ۱۴۰۴، در حالت از بین رفتن کامل یا قطع استخوان های آن داده شد؛ در قسمت بعدی مقاله، به بررسی موضوع دیه ترک خوردن ترقوه، در رفتگی آن و دیه شکستگی استخوان ترقوه در سال 1404 توضیحاتی ارائه خواهد شد.

دیه شکستن استخوان ترقوه ۱۴۰۴

در قسمت قبل، دیه ترقوه در سال 1404، در حالتی که هر دو یا یکی از استخوان های آن، قطع شود یا به طور کامل، از بین برود، بررسی شده و گفته شد که این آسیب، بسته به اینکه هر دو استخوان را شامل شود یا یکی از آن ها را، می تواند، سبب محکومیت به پرداخت، یک دیه کامل یا نصف دیه کامل بشود. حال در این قسمت از مقاله به پرسش دیه شکستگی ترقوه در سال ۱۴۰۴ چقدر است پاسخ داده شده و نحوه محاسبه دیه شکستن استخوان ترقوه ۱۴۰۴، مورد بررسی قرار گرفته است.

 

در صورتی که هر یک از استخوان های ترقوه بشکند، می توان بابت آن، دیه دریافت کرد. دیه شکستن ترقوه در سال 1404، در ماده 656 قانون مجازات اسلامی مشخص شده است. مطابق این ماده از قانون مجازات، دیه شکستن استخوان های ترقوه، بر اساس نرخ دیه، به ترتیب زیر می باشد:

 

 دیه شکستن ترقوه در سال 1404، در صورتی که بدون عیب درمان شود: چهار درصد دیه کامل، یعنی، 64 میلیون تومان خواهد بود. 

 

دیه شکستن ترقوه در سال ۱۴۰۴، در صورتی که درمان نشود یا یا عیب درمان شود: موجب نصف دیه کامل، یعنی، 800 میلیون تومان خواهد بود.

 

در این قسمت از مقاله، توضیحاتی در مورد دیه ترک خوردن در رفتگی و دیه شکستن استخوان ترقوه با پلاتین در سال 1404، از منظر قانون مجازات اسلامی داده شده و مقادیر دیه متناسب با دیه کامل محاسبه شد. در قسمت بعدی مقاله دیه ترک خوردن استخوان ترقوه در اسال 1405 بررسی خواهد شد. 

دیه ترک خوردن استخوان ترقوه 1404

همانطور که گفته شد، یکی از مهم ترین اعضای بدن که قانون گذار، برای آن، دیه در نظر گرفته است، ترقوه می باشد. بر همین اساس، چنانچه، استخوان های ترقوه، دچار هر نوع آسیبی، بر اثر جنایت عمد یا غیر عمد شوند، فرد مقصر، محکوم به پرداخت دیه مقرر آن آسیب در قانون مجازات اسلامی، خواهد بود.

 

در قسمت قبل، دیه شکستگی استخوان ترقوه در سال ۱۴۰۴ مورد بررسی قرار داده شده و گفته شد که دیه شکستن استخواهای ترقوه، در صورتی که درمان نشود یا به طور کامل بهبود یابد، چقدر است. در این قسمت از مقاله، دیه یکی دیگر از آسیب های وارده به ترقوه یعنی دیه ترک خوردن استخوان ترقوه 1404، بررسی شده و مبلغ دیه آن محاسبه شده است.

 

ترک خوردن ترقوه، از دیگر آسیب هایی می باشد که ممکن است بر اثر جنایات عمدی یا غیر عمدی، برای استخوان های ترقوه، اتفاق بیفتد. دیه ترک خوردن ترقوه، در قانون مجازات اسلامی، مورد پیش بینی قرار گرفته است. ماده 657 قانون مجازات اسلامی، دیه ترک خوردن هریک از استخوان های ترقوه را سی و دو هزارم دیه کامل، تعیین کرده است. بر این اساس، مبلغ دیه ترک خوردن ترقوه در سال 1404، برای یکی از استخوان های آن، 51 میلیون و 200 هزار تومان و برای هر دو استخوان آن، 102 میلیون و 400 هزار تومان خواهد بود.

 

دیه در رفتگی استخوان ترقوه

در قسمت قبل، درباره دیه ترقوه در سال 1404، در صورت ترک خوردن ترقوه نکاتی ارائه شده و گفته شد که قانون گذار، دیه ترک خوردن استخوان ترقوه در سال ۱۴۰۴ را، برای هریک از استخوان ها، 32 هزارم دیه کامل، در نظر گرفته است. از دیگر آسیب هایی که ممکن است برای ترقوه، اتفاق بیفتند و منجر به پرداخت دیه گردد، در رفتگی ترقوه می باشد. لذا در این قسمت، درباره دیه در رفتگی ترقوه در سال 1404 توضیح ارائه شده است.

 

 دیه در رفتگی استخوان ترقوه، در ماده 657 قانون مجازات اسلامی، مورد پیش بینی قرار گرفته است. بر اساس این ماده، دیه در رفتگی ترقوه در سال ۱۴۰۴، بیست هزارم دیه کامل می باشد که مبلغ آن، بر اساس نرخ دیه، معادل 32 میلیون تومان، خواهد بود و باید، توسط مسئول پرداخت دیه، داده شود.

 

توجه به این نکته ضروری است که تعیین دیه در رفتگی ترقوه به نظر پزشکی قانونی و قاضی دادگاه بستگی دارد. در این ارزیابی ها، نه تنها نوع آسیب و شدت آن، بلکه همچنین مدت زمان درمان و عوارض احتمالی ناشی از آن نیز در نظر گرفته می شود.

 

دیه شکستگی ترقوه در ماه حرام

در قسمت قبل، درباره دیه در رفتگی ترقوه در سال 1404، توضیح داده شده و گفته شد که، میزان دیه ترقوه در سال ۱۴۰۴، برای در رفتگی ترقوه، بیست هزارم دیه کامل می باشد. در این قسمت از مقاله، درباره دیه شکستگی استخوان ترقوه در سال 1404، در ماه های حرام، مطالبی ارائه شده است.

 

دیه، در ماه های حرام که شامل ذی القعده، ذی‌الحجه، محرم و رجب می شوند، تغلیظ می شود؛ یعنی، به میزان یک سوم، افزایش می یابد. نکته مهم در خصوص تغلیظ دیه، این می باشد که این امر، صرفا، در موارد قتل و فوت در ماه های حرام و اماکن حرام، وجود دارد و در خصوص دیه اعضا، قابل اعمال نیست. 

 

از آنجا که تغلیظ دیه، صرفا در موارد فوت در ماه های حرام، اجرا می شود، در پاسخ به این پرسش که دیه شکستگی استخوان ترقوه در سال ۱۴۰۴، در ماه های حرام، چقدر است؟ باید گفت، دیه شکستگی استخوان ترقوه در سال 1404، در ماه حرام، دقیقا، مانند دیه شکستن ترقوه، در ماه غیر حرام می باشد. در صورتی که ترقوه، بدون عیب درمان شود، چهار درصد دیه کامل، یعنی 64 میلیون تومان، بوده و در صورتی که درمان نشود یا با عیب درمان شود، موجب نصف دیه کامل، یعنی، 800 میلیون تومان خواهد بود.

 

دیه شکستگی ترقوه با پلاتین

در قسمت قبل، درباره دیه شکستگی استخوان ترقوه در سال ۱۴۰۴، در ماه های حرام را توضیح داده شده و گفته شد که مبلغ دیه ترقوه در سال 1404، در صورت شکستن آن، در ماه حرام، فرقی با مبلغ دیه شکستن آن، در ماه غیر حرام نداشته و تلغیظ دیه صرفا در مورد فوت اتفاق می افتد. در این قسمت، درباره دیه شکستن ترقوه با پلاتین در سال ۱۴۰۴ نکاتی ارائه شده است.

 

برای بررسی دیه ترقوه در سال 1404، در مواردی که سبب جراحی و کار گذاشتن پلاتین در آن می شود، باید به ماده 656 قانون مجازات اسلامی، مراجعه کرد . این ماده مقرر می دارد: "شکستن هریک از استخوان های ترقوه، درصورتی که بدون عیب درمان شود، موجب چهار درصد دیه کامل و در صورتی که درمان نشود و یا با عیب درمان شود، موجب نصف دیه کامل است." بر این اساس، مبلغ دیه ترقوه با پلاتین، به شرح زیر می باشد:

 

در صورتی که استخوان ترقوه، بعد از کار گذاری پلاتین، بدون عیب درمان شود: مبلغ دیه شکستن ترقوه با پلاتین، چهار درصد دیه کامل، یعنی، 64 میلیون تومان می شود و باید توسط مسئول پرداخت دیه، پرداخت گردد.

 

در صورتی که استخوان ترقوه، بعد از کار گذاری پلاتین، درمان نشود یا یا عیب درمان شودموجب نصف دیه کامل، یعنی، 800 میلیون تومان خواهد بود.

 

افرادی که می خواهند در خصوص دیه شکستن گردن اطلاعاتی کسب نمایند، می توانند نسبت به مطالعه مقاله ای که در قسمت بیشتر بخوانید قرار داده شده است؛ اقدام نمایند. در قسمت بعدی مقاله، به بررسی دیه شکستگی کتف راست و چپ در تصادف پرداخته شده است. 

 

دیه شکستگی کتف راست و چپ در تصادف

در نظام حقوقی ایران، شکستگی کتف به عنوان آسیب جدی طبقه بندی شده و میزان دیه آن مطابق جدول مصوب اعضای بدن تعیین می گردد. این آسیب در زمره جراحت ها قرار گرفته و درصد مشخصی از دیه کامل عضو را به خود اختصاص می دهد. چنانچه شکستگی راست و چپ در تصادف همراه با عوارض دیگری مانند در رفتگی مفصل باشد، هر یک از این آسیب ها به صورت جداگانه مشمول دریافت دیه خواهند بود.

 

بر اساس مقررات قانون مجازات اسلامی، شکستگی هر یک از کتف ها (راست یا چپ) مشمول پرداخت حدود ۴ درصد از دیه کامل می شود. در سال ۱۴۰۴، این میزان معادل۶۴ میلیون تومان برای هر کتف برآورد می شود. در مواردی که هر دو کتف دچار شکستگی شوند، مجموع دیه قابل پرداخت به حدود ۱۲۸ میلیون تومان خواهد رسید.

 

توجه به این نکته ضروری است که تعیین دیه شکستگی کتف راست و چپ به نظر پزشکی قانونی و قاضی دادگاه بستگی دارد. در مواردی که آسیب به کتف منجر به عوارض دائمی شود، ممکن است علاوه بر دیه شکستگی، دیه یا ارش اضافی برای این عوارض پرداخت شود.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص دیه شکستگی، ترک خوردن و در رفتگی استخوان ترقوه در سال ۱۴۰۴ در کانال تلگرام حقوق کیفری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون دیه شکستگی، ترک خوردن و در رفتگی استخوان ترقوه در سال 1404 پاسخ دهند.